• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
7 aralık çok geç.git canım benden tavsiye. etrafımdakiler cinsiyet belli olmadı mı hala deyip duruyodu.ben de çok merak ediyordum. valla devlet olunca kafama göre gidiyorum ultrasona gircem bebeğime bakcam diye, 2 li 3 lü test yaptırıyorum ne varsa hepsini ücretsiz. bi de beklemiyorum randevulu sistem ya. hatta doktorum akşam 8 e kadar çalışıyo haftanın bir iki günü.antalya merkezdeyim ben.bi gün babasıyla gel o da baksın ultrasona dedi. iyi doktoru araştırmak önemli. devlet de olsa özel de olsa doktordaki en önemli şey vicdan.

benden sonra 37 haftalık biri girdi ultrasona hala bebişi cinsiyetini göstermemiş. artık göstermezmiş sürpriz olacak ona.

bende eşime söyledimde nekadar meraklısın ne gerek var bekle diyo daha çok sinirlendirdi beni kendi merak etmiyo diye sanki bende merak etmemem gerekiyo bende ilk kız istiyodum ama şimdi hep içimden oğlum olsun istiyorum hayırlısı tabi sağlık sıhatle alalımda kucağımıza gerisi önemli değil:emir_bebek:

Kızlar aman 2.de kız 3. De kız die Kalbiniz bozmayin tabiki erkek ister insan erkek cocuk sahibi olanda kiz ister benimde iki kizim var 3.de kiz olsa kahrolmam uzulmem yani annem hep keske dier kardeslerinde kiz olsaydi der mesela kiz cocuktur anneyi babayi en cok dusunen uzulen herseye kosmaya calisan anneye en iyi dost arkadas sirdas saglikli ve hayirli evlat dileyin Allah omur versin evlatlarimiza guzel ayaklari yere basabilen saglam bireyler olarak topluma kazandirabilelim etrafinda lafina bakmayin dogumdan sora kendiniz ilgilenin kimseye karistirtmayin (ben o hatayi cok yaptim) keyfini cikararak sevgiyle buyutun ve pozitif olun :)

erkek çocuk: dünya üzerinde ki neredeyse tüm insanların isteği (özellikle ilk çocukta)
kız çocuk : çoğu insanların duyduğu zaman hıım, ay, öylemi, olsun ....... gibi sözlerine maruz kalıyo...
Allah ın Nebisi MUHAMMED MUSTAFA nın da 4 kızı vardı ve onlar onun gözbebekleriydi ... bizler kim oluyoruz da Rabbim in verdiğine gönül koyuyoruz ... işte insanoğlu ademoğlu ne kadar aciziz ...
birde dün bir program izliyorum ihtiyar çift diyor ki 5 çocuğumuz var ama 1 kızımız var herkes yuvasında mutlu olsun diyo ve ekliyo '' evlat kız çocuğuymuş''

bizim ailede hep kız çocuk ister:) biz 2 kardeşiz 1 erkek kardeşim var,tabi insan ikiside olsun istiyor ama,Allah ne verirse şükretmek gerektigini bazı insanlar kavrayamıyor,hamile kalmadan önce hep derdimki Allahım hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et bize,sonra olmayanlara ver,bir ikincisi için dua etmedim,hiçbir zaman 2 3 4 çocugum olsun demedim,o süreci beklemek gerçekten çok zor,halada çocugu olmayanlardan dualarımı eksik etmem,Allahım onlarında yüzünü güldürsün inş...

ben hep kızı olmayanlara üzülürüm çünkü annenin yanında olan ve onu en iyi anlayan odur erkek evlat daha bi uzaktır hani babalar için bile derler kızın yoksa babalık zevkini tatmamışsındiye, bencede öyle kızın nazlanması sevmesi bi başka
ama ben neden bu aralar kendimde oğlum olsun istemeye döndüm onuda anlamış değilim hayırlısı tabi

Bende pazartesi gidicem randevumuz var miniklerle:) biri erkek gibi demişti bana ben bunu duyana kadar iki kızım olsun diye hayal kuruyordum simdi bi kız bi oğlan gibi düşünüyorum nedense..ama iki oglus da gelebilir tabi hiç itirazım olmaz allah iki tane miniminnak evlat nasip ediyor oy onları yerim ben bakalım pazartesi ne diyecek doktor amcamız:) meraktan çatlıyorum bende..bütün aile iddialara girdi annem ruya görmüs iki oğlan diyo ablam iki kız diyo esim biri erkek diye duydu tabi bi kız bi oğlan diyo erkek kardeşim sen kendine iyi bak diyo kız kardeşim sürekli tahminini değiştiriyor :)bende bakalım kim bilecek diyorum:)

Slm kizlar
Kiz erkek mevzusu olmus bende size bisey anlatayim.

Benim ailemde bende dahil olmak uzere hep erkek cocugumuz var kuenlerimin hepsinin 2oglu var esim 5erkek kardeshepsinin oglu var eltim hamile erkekmis anlayacaginiz her iki ailedede kiz yok gecen sene ben hamileydim ve kizdi herkes cok mutluydu daha dogmadan hediyeleri alindi heyecanla dogumumu bekliyordu herkes 38. Haftada kalbi durdu rabbim nasip etmedi olsun isyanim yok bu dunyada nasibi yokmus tam bir sene gecti simdi yine hamileyim herkes arayip cinsiyetini soruyor bilmiyorum merak ediyorum evet hemde cok merak ediyorum ama hep duam rabbim kucagima almayi nasip et kucagima sag saglim alayimda kiz erkek fark etmez bi oglum var bir oglum daha olsun yada bi kizim yeterki saglikli olsun kucagima alayim.....

Slmlar...

Dr.dan geldim,herşey yolunda..3 lü testi gerek görmedi dr.umuz..
Merak eden arkadaşlarım vardı,onları göremiyorum nedense...ben de sık yazamıyorum..
Allah kısmet ederse bir oğlum daha olucak..
Oğlum da yaşadığım herşeyin tersini bu hamileliğimde yaşadım..

Ben hep oglum olsun ıstedım.
ISmı falan hazır bısekılde beklıyordum.
Annem "kız ne kadar guzeldır...hayırlıdır." vs dese de "ya ben kız annesı olamam" derdım.
dogumda kızımın oldugunu ogrendım.
Sımdı ıkıncısını de -farketmese de- kız ıstedım hep.
Oyhhhh benım bırıcık kızım:)) ıyıkı kız olmus...
Ama "kız mı? bosver" meselesını anlamadım... saka hakıkaten:))

sımdı doktor "erkege benzıyor" dedı ya.. "olsun... o da olacak" dedım ama:))))
cok tuhafım cok!!
Allah'ım hepsıne saglık versın guzel gunlerını bol bol yasatsın.

Duydum ben öyle 'kız mı? olsun boşver' diyenleri ondan bahsetmiştim :)) Tabi bana diyen olmadı,olacağını da sanmıyorum.
Her çoçuğun kendine göre artıları olduğuna inanıyorum.Erkek farklı kız farklı,aileleri içinde.Rabbim yeter ki aratmasın.Gereksiz tepki veren ya da yorum yapan insanlardan etkilenen olabilir sadece ona üzülüyorum,nasıl bilinçsizce konuşuyorlar diye.Yağmurdamlası arkadaşımıza karnı için yorum yapan teyze,bana ilk haftalarımda hiç şikayetim yok sadece ara ara ağrım oluyor dediğimde aaa bebek aşağıda mı acaba düşme tehlikesi mi var diyen bayan gibileri inanılmazlar gerçekten :) Eşiminde benimde cinsiyet için kafamızda birşey yoktu,abisi yengesi 3 sene arayıp tedaviden sonra bebek sahibi olmuşlardı,kuzenim 11 senelik evli ve bebek sahibi olamadılar.Tek düşüncemiz hep sağlıklı olsun da ne olursa olsun oldu.

Son düzenleme:
Slmlar...

Merak eden arkadaşlarım vardı,onları göremiyorum nedense...ben de sık yazamıyorum..

Dün bende gittim ama burada iyi haberler alınca hep heyecanlanıyorum :)
Demek kesinleşti bir paşa daha :) Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Belirtilerde süpriz yani,tahminlerde,minikler süpriz yaptı hep.

Ay cinsiyetler belli oluyor artık çoğunluklada kız gibi görünüyor. Bencede annem bana hep der allahım sanada bir kız çocuğu versin diye. Ne kadar gurur verici birşey. Ama onlar içinde hayatımdaki herseyden vazgeçerim gerekirse anne baba candır. Ama erkekler evlendikten sonra değişiyor kendi abimden biliyorum. Bizimki kesin olmasada kız diye düşünüyoruz.

Bu arada KIZLAR ben arada bunalıma giriyorum resmen. Hiçbir şey yapmak istemiyorum çok kötü oluyorum. Size oluyor mu ya. Bu gün bunalım günüm mesela. :44:

arkadaşlarrrr benimde kızım oluyor çooooooooook mutluyum inşallah allah sağlıklı nasip eder dün kontrolm vardı her yerini gördük kızımın bütün ayrıntıları gösterdi doktorum sağolsun gerçekten çok sevindim benim gönlümden de hep kız geçiyodu allaha şükürler olsun gönlüme göre verdii :)

Slmlar...

Kaç haftalıksın canım ben üçlü testi Çarşamba günü yaptırdım 15.6 günlük bebeğim acaba üçlü test kaçıncı hafta yaptırıyorlar

Slm kizlar
Kiz erkek mevzusu olmus bende size bisey anlatayim.

Benim ailemde bende dahil olmak uzere hep erkek cocugumuz var kuenlerimin hepsinin 2oglu var esim 5erkek kardeshepsinin oglu var eltim hamile erkekmis anlayacaginiz her iki ailedede kiz yok gecen sene ben hamileydim ve kizdi herkes cok mutluydu daha dogmadan hediyeleri alindi heyecanla dogumumu bekliyordu herkes 38. Haftada kalbi durdu rabbim nasip etmedi olsun isyanim yok bu dunyada nasibi yokmus tam bir sene gecti simdi yine hamileyim herkes arayip cinsiyetini soruyor bilmiyorum merak ediyorum evet hemde cok merak ediyorum ama hep duam rabbim kucagima almayi nasip et kucagima sag saglim alayimda kiz erkek fark etmez bi oglum var bir oglum daha olsun yada bi kizim yeterki saglikli olsun kucagima alayim.....

oncelıkle basınız sagolsun... gecmısler olsun..
Yaaa lutfen cınsıyetını soylemeyın kımseye... Nazarlardan tum serlerden korusun Rabbım hepımızı...

Selamlar,
Doktordan yeni geldim. Maşallah kıpır kıpırdı bizim yavrucak yine, hiç doyamadım. Bacakları felan uzamış kocaman olmuştu. 90 gr ağırlığında dedi doktor. 2'li test sonucumuz da çok iyi çıkmış hiç bir sıkıntı yok dedi. Son 2 gittiğimiz de erkek dediği bebeğimize şimdi de kız dedi. 9 Aralık'ta gelecek randevumuz var, ondan sonra kesin belli olur zaten dedi. Allah hepimize ve bebeklerine sağlık versin :emir_bebek::nazar::nazar:

Ay cinsiyetler belli oluyor artık çoğunluklada kız gibi görünüyor. Bencede annem bana hep der allahım sanada bir kız çocuğu versin diye. Ne kadar gurur verici birşey. Ama onlar içinde hayatımdaki herseyden vazgeçerim gerekirse anne baba candır. Ama erkekler evlendikten sonra değişiyor kendi abimden biliyorum. Bizimki kesin olmasada kız diye düşünüyoruz.

Bu arada KIZLAR ben arada bunalıma giriyorum resmen. Hiçbir şey yapmak istemiyorum çok kötü oluyorum. Size oluyor mu ya. Bu gün bunalım günüm mesela. :44:

Ajhhhhhhhhh ne dıyorsun sennnnn
bunalım ne demek?...
2 ay evden cıkmadım... gecen 2gun cıktım da sukur bebegı gordum.
Ustelık ben evde durmayan bır tıpım.
KOltugun kosesıne kuruluyorum sabah...aksama kadar oyalıyorum kendımı...
bunalım...kı ne bunalım.
Kızımda "eylul gelsın eylul gelsın" dıyordum sımdı mayısı beklıyorum 4gozle...oyhhhhh darlandım yıneeeee

Back
X