• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar merhaba ...bende hasta oldum dr falan gitmiyorum :43: huy işte hiç sevmem gitmeyi eczaneye gitti sabah eşim bi öksürük şurubu tamam :30: ama içim parçalanıyo öksürürken hiç öyle altarnatif şeyleri içmeyide sevmem neyse bir kaç güne atlatırım inşaAllah ...
northstar .... canım yaşadıkların hiçte yabancı olmadığım konular ve inan senden çok çok daha zor zamanlar yaşadık yanlış anlama diyebilirsin ki herkesin kendine yaşadığı hayat zor , ama inan çok zor dönemler atlattık halada etkileri sürüyo ..yalnız eşine tam de
stek olursan altından kalkarsınız nacizane fikrim ... inşaAllah bir an önce atlatırsınız :34:
oferta... ben sayfaları okuyana kadar sen yapabileceğin en güzel şeyi yapmışsın :16: çok sevindim inanki şükretki sana kızan annen var ya olmasaydı ...ben 8 yaşımda kaybettim annemi . anne bu yeri doldurulmuyo asla anne olsakta anne istiyoruz :50:

üzüldüm gerçekten.evet anne olsakta hala çocuğuz dimi sonuçta.

Miraclemiracle geçmiş olsun canım Allah yavrucuğunu sana bağışlasın.

Mneee sağol canım ben hamile değilkende vardı bu sorunlar ama çok sallamıyordum. Hormonlardan sanırım. Herşeye ağlayasım geliyor. Atlatacağız elbet bugünleride.

Bende geçen gün rüyamda kendimi örümcek adam gördüm. Elimden apartmanların tepesine ağ fırlatıp birilerinden kaçıyordum :) ne komik ya. Ne saçma. Aslında böyle rüyalar görmezdim ama bilmem :))

Ben hissetmiyorum. Ama bazen karnımın içine bişey oturmuş gibi hissediyorum. Bazende kalbim karnımda atıyor gibi oluyor. Onun dışında daha hareketlerini hissedemiyorum. Eşimde benle dalga geçiyor senin karnında yağ tabakası varda oyüzden hissetmiyorsundur diye. Kiloluyum ben zaten oyüzden öyle diyor. Neyseki kendimle barışık bi insanım. Çok umursamıyorum. :))

Canim ne guzel yapıyosun insan basına gelenlerle mutlu olmaya devam edebildigi zaman hayat guzel zaten..tebrik ederim seni:)
heeeee gelelım gogus meselesıne ya da meme meselesıne:)))
benım de ıcım dolu bu konuda.
ben normalde cupE kullanıyorum yanı devasa:)
sımdı hanı kızımı emzırıyordum ya ben kızım ıkı yasında ben 1aylık hamıle ıken bıraktık emmeyı (tam da planladıgım gıbı ock sukur)...
benım sut cekılmedı hala.. ıyıce de gogusler doldu.
ya da kızımın hakkı cekıldı bebegın hakkı geldı ???? bılemıyorum...
yenı bebegın hakkı 5-6 aydan once de gelır mı bılemedım.. yanı ortalık karısık.:))
benım cupE oldu sıze.. cup Z :))))
Cup e varmiymis ben 75 B idim 12. Hafta C ye geçtim ama sanırım D nin yolu gözüktü :) hatta E oldugunu bilmiyordum acaba varmidir diye dün düşündüm daha:) annem de noldu ya bunlara diyo ne biliyim noldu :)
Benim haftamda ya da o günlerden geçen arkadaşlar elinizi karniniza koydugunuzda bebeğin yerini anliyo musunuz elinize birşey takılıyor mu
Canım 13 haftadan itibaren elimle karnımı hafifçe kavradigim zaman ikisinin de nerde oldugunu bilebiliyordum hem sert hem hassas oluyo :)

Hanımlar siz de akşamları şişiyor musunuz benim gibi
akşam yemeklerden sonra net 5-6 aylık görünüyor göbeğim:))
var mı bir hal çaresi bu şişkinliğin

Hanımlar siz de akşamları şişiyor musunuz benim gibi
akşam yemeklerden sonra net 5-6 aylık görünüyor göbeğim:))
var mı bir hal çaresi bu şişkinliğin
Tuvalete çıkınca geçiyor canım eger çıkmazsam bende akşamları 1 ay daha büyüyorum:)

evde sıkılmayım hemde hareket olsun diye halk eğitimde kursa gidiyorum 0-3 yaş aile eğitimi diye bi kurs inanın çok eğlenceli hamile olanlarda var minik çocuğu olanlarda konuşuyorz sohbet ediyoruz içimiz rahatlıo valla :) bide biz bulunduğumuz yere yeni taşındığımz için hiç arkadaşım yoktu ailemde başka şehirdeler kendimi çok yalnız hissediyodum kurs resmen ilaç gibi geldi :) anneler doğum anılarını anlatıyo anne adayları doktor muhabbeti yapıyoruz hocamız zaten çok tatlı çok iyi bilğiler veriyo güzel geçio günler :)

Ben de ayni soruyu soracaktim, 15. haftamdayim ve iki-uc gundur basim agriyor... Bir de agriyip gecse iyi, butun gun devam ediyor.. Hatta gece tuvalete fln kaltigimda da agridigini hissediyorum. Allahtan uykum derin de uyku sikintim yok!

QUOTE=Domatespatates;32805332]son bir haftadır baş ağrısı ile yatıp, baş ağrısıyla kalkıyorum. doktorum normal diyor. var mı benim gibi olan?[/QUOTE]

kızlarr bugün forum daha güzel ve daha da güzelleşecek. :) doktora gittim dışında dertlerimizi paylaşmaya başlamışız.belki de yıllarca sürecek arkadaşlığımız olacak

canım ya nasıl hasta oldum anlatamam öksürükten gece uyandım hep, öyle kötü oldum ki ,öksürmekten midem bulandı çıkardıkça çıkardım ciğerlerim çıkacak sandım. eşim bebeğimize bi şey olacak diye korktu.senin ıhlamurlu tarifi yaptım sabah akşam 2 gün de ayağa kalktım yine ,ne ağrı ne sızı çok şükür

bi de internette bi tarif buldum.sütle kuru inciri doğrayıp pişirmdim onu içince hem tadı çok güzel hem göğsü baya yumşattı.

kızlar aman aman sıkı giyinin lütfenn. doktor bana ilaç vermedi çünkü

teşekkür ederim hepinize yorumları için boğazım düğümlendi işteyim gözümden süzülen yaşlara mani olamıyorum bilgisayar başındayım.az önce dediğinizi yaptım aradım annemi hiç bişey yokmuş gibi konuştuk bankadaymış sıra bekliyormuş dün gelmediniz Kuzeyin öğretmenine başörtüsü oyalamış öğretmenler günü için onu verecektim dedi. içim acıdı ben ise dün hiç aramadım sormadım ve bir daha hiç gitmem filan dedim kendi kendime.off ya kendimde anneyim anlamıyorum ben galiba boşuna bütün cumartesi ağladım durdum.içimdeki miniğe hiç acımadım bile.

canım annenin dediğine bakma oluyo hep aramızda öyle şeyler .. bi de sen tüp bebeksin biraz naz yapmaya hakkın var ben ohoo pek nazlıyım..neyse allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin, hem atlatmışsın sıkıntını da ben de ancak yazabildim.yalnız 1. hamilelikteki eşinin ve senin işten çıkma olayı çok üzücü. başıma geldi ondan biliyorum. benim de eşimi çıkarmışlardı aman allahım ne zor günlerdi baya da bulamadı. allahtan ben devletteyim de öyle idere ettik bocumuz vardı her ay düğünden altınlarımızı bozdurmuştuk. allah bi daha yaşatmasın

Destek olduğunuz için sağolun arkadaşlar. Şimdi sakinleştim biraz sabah 2.5 saat ağladıktan sonra. Annemde gel bize değişiklik olur dedi ama gelemicem Halim yok dedim. .

sakın hiç bi şey düşünme canım lütfen, bebeğin de etkilenmesin annesi. Allah inşallah eşinin işlerini yoluna sokar.

miraclemiracle

geçmiş olsun canım o bebiş doğunca nasıl da kıymetli olur şimdi. Allah sağlık sıhhat versin canım.

Bu arada yarin kontrolum var ama daha once de yazmistim, ultrason yok :( Sadece kalp atislarini dinliyorlar burada, bir de iste genel kontrol.. Cinsiyetini 20. haftadan once ogrenemeyecegim.. 3 Ocak'da detayli ultrason randevum var.. Cok ozeniyorum size cook :)

Back
X