• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
iyi sabahlar arkadaşlar,
dün uzunca bir aradan sonra işe başladım :( ilk günüm bankadayım.ama ilk güne rağmen güzel geçti.raporlu olduğum süre evde olmanın en iyi yanı bence ayaklarını uzatıp dinlenmek olduğunu anladım.12 saat oturarak işte geçirmek zor :( bu sabah 6,30 da uyandığımda hava kağkaranlıktı.bebeğime haksızlık yaptığımı düşündüm ayaklarım işe gelmedi desem yeridir :( :(

dün gece 3 lü test sonuçları mail olarak geldi.geç saatte netten baktım sonuçlar iyi çıkmış.AFPT:0,69 NTD:1:10000 çıkmış değerler.
herkese sağlıklı sonuçlar olsun.

bu arada doktorumuz 20.hafta için fetal biometri için perintologdan randevu alıp detaylı ölçüm yaptıracksınız dedi.
küçük bir araştırma yaptım.internatıonal ve bakırköy acıbadem 1.150 tl.kolon hastanesi:300 tl medipol 280 tl.
bize yakın olduğundan kolan hastanesine gitmeyi düşündüm.

size bu istekler yapıldı mı?

günaydın herkese çalışmak gerçenten sıkıcı helede böyle soğuk havalarda bende sabah işe gelirken dondum bende 3lü test yaptırdım ama sonuçlar çıkmadı hala inşallah iyi çıkar sonuçlar perşembe randevum var cinsiyet için hayırlısı herkese sağlıklı günler diliyorum

Merhaba kızlar...

17+2 hamileyim bugün doktora gittim herşey iyi güzel dedi muhtemelen nisan sonu gibi olucak doğumum çünkü sezeryan olacak tahmini doğum tarihi 01 mayıs gösteriyor..Ayrıca cinsiyetimizde belli oldu OĞLUM olucak yani 2.kez erkek annesi oluyorum,içimden hep kız kız istiyordum ama rabbim böyle uygun gördü demmekki sağlıklı sihattli birde hayırlı olsunda ne olursa kabulümüz :) şimdi asıl geldi önemli konuya isim konusu :) ilk oğlumun ismi MUSTAFA EFE ama EFE yi kullanıyoruz (Mustafa eşimin dedesinin adı) şimdi efe uyumlu EGE düşünüyorum ama bende geçen yıl dedemi kaybettim bir nevi babam dı ama babamdan cok emeği vardır onun ismini düşünüyorum ama CEZMİ acaba ağır olur mu çocukta CEZMİ EGE koysak EFE de olduğu gibi EGE yi kullansak nasıl olur acaba çok kararsız kaldım...Dedemin ismini koymak istiyorum hem anneannemde mutlu olur diye düşünüyorum yardımcı olun lütfen fikir verin değişik isimlerde olabilir

bence güzel ve maneviyatı yüksek bi seçim olmuş bende eşimin adına yakın ve dedemin adını bir koymayı düşünüyorum. eşimin adı yavuz o yüzden kemal yağız olmasını istiyorum.

iyi sabahlar arkadaşlar,
dün uzunca bir aradan sonra işe başladım :( ilk günüm bankadayım.ama ilk güne rağmen güzel geçti.raporlu olduğum süre evde olmanın en iyi yanı bence ayaklarını uzatıp dinlenmek olduğunu anladım.12 saat oturarak işte geçirmek zor :( bu sabah 6,30 da uyandığımda hava kağkaranlıktı.bebeğime haksızlık yaptığımı düşündüm ayaklarım işe gelmedi desem yeridir :( :(

dün gece 3 lü test sonuçları mail olarak geldi.geç saatte netten baktım sonuçlar iyi çıkmış.AFPT:0,69 NTD:1:10000 çıkmış değerler.

bu arada doktorumuz 20.hafta için fetal biometri için perintologdan randevu alıp detaylı ölçüm yaptıracksınız dedi.
küçük bir araştırma yaptım.internatıonal ve bakırköy acıbadem 1.150 tl.kolon hastanesi:300 tl medipol 280 tl.

sonuçlar için gözünüz aydın sizde hafta olarak ilerisiniz belki bizdende ilerde isterler ama ben bunları ilk defa duyuyorum. ne işe yarıyormuş

dün yada ondan önceki gün bi arkadaşımız taş düşürdüğünü ve ne yapacağını sormuştu benimde kız kardeşim 4-5 ay önce taş düşürdü 2 tane ona bi tanıdık gilaburu tavsiye etmişti onu içiyodu tekrar doktora gittiğinde taş yoktu ama hamilelikte kullanımı nedir o konu hakkında hiç bi fikrim yok doktorunuza sorun yada araştırın sadece taş düşürme konusunda işe yaradığını biliyorum.

günaydın herkese çalışmak gerçenten sıkıcı helede böyle soğuk havalarda bende sabah işe gelirken dondum bende 3lü test yaptırdım ama sonuçlar çıkmadı hala inşallah iyi çıkar sonuçlar perşembe randevum var cinsiyet için hayırlısı herkese sağlıklı günler diliyorum

Günaydın canım, Evet çok haklısın bu havada insan işe bile gelmek istemiyor. evde battaniyenin altında bütün günümü geçirsem hiç şikayetçi olmam :9: İnş. hayırlı sonuçlarla karşılaşırsın canım :) doktor hiç cinsiyet hakkında yorum yapmadı mı ? :)

Günaydın herkese :) Anbem geldi uzaklardan nasil özlemişim babamizin emaneti o bize ...İnsanın anbesi gibi yok onu çokkkkkkkk seviyorum. Allah kimseyi annesiz birakmasin .

Günaydın herkese :) Anbem geldi uzaklardan nasil özlemişim babamizin emaneti o bize ...İnsanın anbesi gibi yok onu çokkkkkkkk seviyorum. Allah kimseyi annesiz birakmasin .

benimde annem memlekette ve cuma günü (inşallah) gelecek. ben bir mutlu bir mutluyum. çoğunuzun annesi ggibi annem bana destek olamıyor yaşlı. ama yinede anne işte. varlığını bilmek bile güç, enerji veriyor:)))

arkadaşlar bu arada ben gribim falan ama bir enerjiğim bir enerjiğim anlatamam. her işi yapabilirim gibi hissediyorum.,
bu durum sizce normal mi? gribi atlatmak üzereyim ondan olduğunu sanmıyorum.

gebeliğimin ilk 3 ayı çok kötü idi, cumartesi pazar sürekli evde yatıyordum, geceleri 3-4 saat uyuyup sonra hortluyordum vb. şeyler. midemi sormayın zaten hiç bişey kalmıyordu çıkarmaktan.

şimdi bu kadar enerjik olunca acaba bebeğe bişey mi oldu diye pimpirikleniyorum.
ilk bebeğimi 2,5 aylıkken kaybetmiştim ve onda da bir enerji gelmişti. bu nedenle biraz korkuyorum.
sizce endişelenmelimiyim??

yardım lütfen...

Cinsiyet Haberleri Yavaş Yavaş Geliyor. Ne Mutlu... MaşAllah miniklerimize... :nazar:

[TABLE="class: grid, width: 700"]
[TR]
[TD="align: center"]SAT[/TD]
[TD="align: center"]Beklenen Doğum Tarihi :emir_bebek:[/TD]
[TD="align: center"]Nick[/TD]
[TD="align: center"]Tahmini Cinsiyet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]28.07.2013[/TD]
[TD="align: center"]04.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]YAKUTESRA[/TD]
[TD="align: center"]:8: :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]03.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]10.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]zeytinft[/TD]
[TD="align: center"]:55: :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]04.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]11.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]_inci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]WithLove[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]05.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]12.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]cordelia81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Lilacsofie[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]07.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]14.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]edgy81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]20.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]Evli_Mutlu_Huzurlu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]22.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]oferta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]prenscim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]17.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]24.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]tunemi[/TD]
[/TR]
[/TABLE][
canım benim sat 5 ağustos beklenen tarıh 12 mayıs 2014 .bebeğim nasip olursa yüzde yuz erkek

şifayı nerden kaptım bilmiyorum ama bende çok iyi değilim:2:.dün gece gözlerimi açamıyordum.sanki ateşlenmiş gibi ama yanaklarım buz gibiydi.bol bol meyve yedim ama inş daha kötüye gitmem

ben tuvalete 2-3 günde bir çıkabiliyorumm:( kuru kayısı yemezsem hiç çıkamam heralde

Tuvalete çıkamama sorunu onlara kendi denediğim nacizane tavsiyeler;

akşamdan 2 kuru inciri cezvede kaynatıp incirleri yiyip suyunuda içiyorum
doğal ıhlamur yapraklarını kaynatıp içiyorum (karnımı yumuşacık yapıyor bunu her zaman yapmıyorum arada)
akşamdan incir yemediysem sabah 2 kuru incir yiyip üzerine bol su içiyorum
ama en etkilisi 1.sıradaki :)

tunemi sendin galiba arkadaşım :)) sütten bahseden ... ilk hamileliğimde 3. ayımda sütüm gelmişti (hamileyken) yaklaık 2 yaşına kadar emzirdim bir kaç ay sonra hamile kaldım ki hala sütüm vardı 3. ayın sonu gibiydi süt çekildi 1 ay sonra falan sütüm tekrar geldi :49: kızımda 13 ay emdi sonra istemedi ...inanın geçen seneye kadar vardı sütüm kızımsa ana sınıfına gidiyo şuan .. yani öyle süt sorunu falan yaşamadım çok şükür inşaAllah sizlerde yaşamazsınız sevgiler :emir_bebek:

Aaaa ben de boyle bı gecmıs arıyordum, cok sagol.
Ya kızım gogsumu cıkarıyor anında saldırıyor. ne zaman unutacak? bebege rahat verecek mı? endıselıyım.
Ben de kızımı 2 yasına kadar emzırdım. ona gore bebegı dusunduk zaten..sukur. ınsaellah benım de sıkıntım olmaz..
Ekstrem bı durum olmadıkca bı sıkıntı olacagını dusunmuyorum; kafam net cunku, sıkıntı etmıyorum. Ama ıste bu kız bı unutsa emme
meselesını rahat edecegız.

Canim ne guzel yapıyosun insan basına gelenlerle mutlu olmaya devam edebildigi zaman hayat guzel zaten..tebrik ederim seni:)

Cup e varmiymis ben 75 B idim 12. Hafta C ye geçtim ama sanırım D nin yolu gözüktü :) hatta E oldugunu bilmiyordum acaba varmidir diye dün düşündüm daha:) annem de noldu ya bunlara diyo ne biliyim noldu :)

Canım 13 haftadan itibaren elimle karnımı hafifçe kavradigim zaman ikisinin de nerde oldugunu bilebiliyordum hem sert hem hassas oluyo :)

M&S'da 44G'ye kadar var:))) ama o kadar olmaz korkma...

Günaydın canım, Evet çok haklısın bu havada insan işe bile gelmek istemiyor. evde battaniyenin altında bütün günümü geçirsem hiç şikayetçi olmam :9: İnş. hayırlı sonuçlarla karşılaşırsın canım :) doktor hiç cinsiyet hakkında yorum yapmadı mı ? :)

15+4 de gittiğimde doktor göremiyorum dedi aslında ben ultrasonda tam bacaklarını ayırdığını gördüm bir şey görüyorum ama kordonda olabilir dedi kesin bişey söylemeyeceğim dedi ısrarlarımı dayanamayıp erkeğe benziyor dedi ama ben kız hissediyorum bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum belkide o yüzden öyle hissediyorum herkes ruyasında kızım olduğunu görüyormuş hayırlısı artık bende başka bir doktora randevu aldım eşimde bende meraktan çatlıcaz oğlumda ısrarla kız istiyor adıda ecem olsun diyor kreşteki en sevdeği arkadaşı hatta cadı ecem diye seviyor 3.5 yaşında kendisi

iyi sabahlar arkadaşlar,

Canım benim randevum 18 aralıkta medicalparkta yaptırıcam drumda orda zaten ama fiyat konusunda bir bilgim yok sen biliyor musun?

Selam KIZLAR anneler geliyormuş ne güzel bende anneme gidiyorum. 1 saatlik mesafe var annemle aramıZda. Haftada iki gün görüyorum çok şükür.otobüse yetişeyim diye biraz koştum kasıklarına ağrı girdi.çarşılarda gezesim var bi yandan bi tanışanda hiç bi şey yapmayasın var çok garip. :1:

Cinsiyet Haberleri Yavaş Yavaş Geliyor. Ne Mutlu... MaşAllah miniklerimize... :nazar:

[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE][
canım benim sat 5 ağustos beklenen tarıh 12 mayıs 2014 .bebeğim nasip olursa yüzde yuz erkek

Benide ekleyin lütfen sat 8 Ağustos tarih 15 Mayıs 2014 bebeğim erkek

[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE][

benimde oğluşum olacak eklermisiniz lütfen, amniyosentez sonucum çıkana kadar buruk bir sevinç içerisindeyim,rabbim kötü sonuç vermesin hiçbirimize...

kızlar ben miniğime bu anakucağı hem yenidoğduğunda beşik olrakta kullanılıyor,sipariş vericem bugün sizin de fikirlerinizi alayım istedim,aslında 2 park yatak var evde birinde kızım yatıyor,birde kızımın odasında yatak var 3:9: ama yeni doğduğunda ben kızımla babasını yatak odasında bırakırım diye düşünürken vakitt yaklaştıkça fikrim değişiyor,bebkle kızımı ayırmak istemiyorum kendini ilk günden dışlanmış hissetmesin bu yatak küçük olduğu için dördümüz birarada olabiliriz sanki:16:
ne dersiniz kullanışlı olurmu sizce?

aklına kötü şeyler getirme arkadaşım inşallah çok güzel çıkacak sonuçların.. güzel şeyler düşün güzel çıksın..ayrıca bu testlerin yüzde yüz doğruluğu olmuyor. biz de hem ıkılı hem 4 lu test yaptırdık.4 lünun sonucunu beklıyoruz.ınsallah herkesın sonucu guzel çıkar

Back
X