• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Selam KIZLAR anneler geliyormuş ne güzel bende anneme gidiyorum. 1 saatlik mesafe var annemle aramıZda. Haftada iki gün görüyorum çok şükür.otobüse yetişeyim diye biraz koştum kasıklarına ağrı girdi.çarşılarda gezesim var bi yandan bi tanışanda hiç bi şey yapmayasın var çok garip. :1:

Benide ekleyin lütfen sat 8 Ağustos tarih 15 Mayıs 2014 bebeğim erkek

Merhaba kızlar bende çalışıyorum o nedenle çok uzun zamandır siteye yazı yazamadım sadece yolda ıken teleondan sızlerın yazılarını takıp edebılıyordum:( Bizide lısteye ekleyiniz . Sat 5 Agustos Dogum tarıhı 12 Mayıs Cinsiyet Erkek.
Oğğğğluşum geliyor:) Hepinizi opuyorum .

Cinsiyet Haberleri Yavaş Yavaş Geliyor. Ne Mutlu... MaşAllah miniklerimize... :nazar:

[TABLE="class: grid, width: 700"]
[TR]
[TD="align: center"]SAT[/TD]
[TD="align: center"]Beklenen Doğum Tarihi :emir_bebek:[/TD]
[TD="align: center"]Nick[/TD]
[TD="align: center"]Tahmini Cinsiyet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]28.07.2013[/TD]
[TD="align: center"]04.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]YAKUTESRA[/TD]
[TD="align: center"]:8: :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]03.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]10.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]zeytinft[/TD]
[TD="align: center"]:55: :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]04.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]11.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]_inci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]04.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]11.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]WithLove[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]05.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]12.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]cordelia81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]05.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]12.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]Lilacsofie[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]07.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]14.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]edgy81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]20.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]Evli_Mutlu_Huzurlu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]22.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]oferta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]22.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]prenscim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]17.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]24.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]tunemi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

benım kızım mı olacak... doktor "erkek gıbı" demıstı. :34:

S.a hanimlar...
14+2de doktor %70 kiz gibi dedikten sonra 2 doktora daha gittim.
2si de bacagiyla kapadigi icin cinsiyetini goremedi.
Boyle olunca kiz diye dusunebilir miyim artik ?
Kiza cok alistim ama yine de merak ediyo insan...
Tecrubesi, fikri olan var mi acaba ??? :))

kızlar ben miniğime bu anakucağı hem yenidoğduğunda beşik olrakta kullanılıyor,sipariş vericem bugün sizin de fikirlerinizi alayım istedim,aslında 2 park yatak var evde birinde kızım yatıyor,birde kızımın odasında yatak var 3:9: ama yeni doğduğunda ben kızımla babasını yatak odasında bırakırım diye düşünürken vakitt yaklaştıkça fikrim değişiyor,bebkle kızımı ayırmak istemiyorum kendini ilk günden dışlanmış hissetmesin bu yatak küçük olduğu için dördümüz birarada olabiliriz sanki:16:
ne dersiniz kullanışlı olurmu sizce?

Canım sanırım onlarda çok kısa süre yatabiliyor sen bilirsin ama bebişler hızlı büyüyor.

aklına kötü şeyler getirme arkadaşım inşallah çok güzel çıkacak sonuçların.. güzel şeyler düşün güzel çıksın..ayrıca bu testlerin yüzde yüz doğruluğu olmuyor. biz de hem ıkılı hem 4 lu test yaptırdık.4 lünun sonucunu beklıyoruz.ınsallah herkesın sonucu guzel çıkar

inşallah biryanım hep olumlu düşünüyor,biryanımda endişeli, inşallah senin sonuçlarında temiz çıkar,Allahım hiçbirimizin yüzünü soldurmasın:16:

S.a hanimlar...
14+2de doktor %70 kiz gibi dedikten sonra 2 doktora daha gittim.
2si de bacagiyla kapadigi icin cinsiyetini goremedi.
Boyle olunca kiz diye dusunebilir miyim artik ?
Kiza cok alistim ama yine de merak ediyo insan...
Tecrubesi, fikri olan var mi acaba ??? :))

canım bana ıkılı teste yüzde 95 kız dedi. 15+4 güne kadar kendi drumda kız dedi. çogunlukla göstermıyordu. bacakları kapalıydı..diğer drum 16 haftadan önce yorum yapmam dedi zaten göstermıyor dedi. kanama olunca risklı gebelık uzmanı 4 boyutluya soktu kanama sebebını tam görmek ıcın... süprız süprızzz.. o zaman 15+6 ydım.. dr yuzde yuz erkek dedı. ben ıtıraz ettım dıger drlar kız dedı bırde kıza alıştm. drda bana hem kordonu gösterdı hem de pipiyi. bır de resmını verdı al sen karar ver dedi::)dun kendı drumda erkek dedi.. yanı 16dan öncekı tahmınler net olamıyor

Canım benim randevum 18 aralıkta medicalparkta yaptırıcam drumda orda zaten ama fiyat konusunda bir bilgim yok sen biliyor musun?

medıcalparkı bilmiyoum cnm .bu arada kolan hast.randevu için aradığımda kurum bu ücreti karşılamıyor dedi.sgk+baükur +emekli sandığı falan.özel sağ.sigortasında da teminat varsa karşılanıyormuş.sen hangi medıcalparka gidiyorsun.

bende bugun öğrendim kızlar erkek 2.erkek evladım oluyor 17+2 günlük
Hayırlı olsunnnnnn
Slm kızlar, ben bugün kontrole gittim , doktor kesin bir şey söyleyemedi, daha çok kıza benziyor dedi.
Hayırlı olsunnnn
veeeeeeeeeeee KIZIMIZ oluyormuş:nazar: :) gönlümden geçen oldu :) Allahım herkese hayırlı bebekler versin:nazar:
Ne guzel gonlundekı de hayırlısı da olsun ınsaellah
En başından beri kızdı hala kız diyor doktorum adımızda demet esma olacak inşallah :)
Oh oh masaellah adıyla yasasın...saglıklı olsunn
Selam Arkadaslar,
Iki hafta once kontrolum vardi, tekrar kontrol icin 2 hafta daha beklemem gerekiyor, umarim cinsiyeti ogrenecegiz.
Aksamlari gazdan oturu karnim cok sisiyor hatta baya bir kasiyor ama sabah kalktim mi hicbirsey yok, hamile degilim sanki. Ayrica 15. haftadayim ama bulanti hala devam ediyor kusmalar son 2 gundur azaldi ama benim istahim bir turlu gelemedi, tiksinmelere devam ve bu hafta bir kilo daha vermisim :((
azalma yok, aynenn:((
iyi sabahlar arkadaşlar,
dün uzunca bir aradan sonra işe başladım :( ilk günüm bankadayım.ama ilk güne rağmen güzel geçti.raporlu olduğum süre evde olmanın en iyi yanı bence ayaklarını uzatıp dinlenmek olduğunu anladım.12 saat oturarak işte geçirmek zor :( bu sabah 6,30 da uyandığımda hava kağkaranlıktı.bebeğime haksızlık yaptığımı düşündüm ayaklarım işe gelmedi desem yeridir :( :(

dün gece 3 lü test sonuçları mail olarak geldi.geç saatte netten baktım sonuçlar iyi çıkmış.AFPT:0,69 NTD:1:10000 çıkmış değerler.
herkese sağlıklı sonuçlar olsun.

bu arada doktorumuz 20.hafta için fetal biometri için perintologdan randevu alıp detaylı ölçüm yaptıracksınız dedi.
küçük bir araştırma yaptım.internatıonal ve bakırköy acıbadem 1.150 tl.kolon hastanesi:300 tl medipol 280 tl.
bize yakın olduğundan kolan hastanesine gitmeyi düşündüm.

size bu istekler yapıldı mı?

Kızımda (2011) ayrıntılı (medıcana ınt) 400tl ıdı. Perınatolog ıdı doktor.

bence güzel ve maneviyatı yüksek bi seçim olmuş bende eşimin adına yakın ve dedemin adını bir koymayı düşünüyorum. eşimin adı yavuz o yüzden kemal yağız olmasını istiyorum.

sonuçlar için gözünüz aydın sizde hafta olarak ilerisiniz belki bizdende ilerde isterler ama ben bunları ilk defa duyuyorum. ne işe yarıyormuş

teşekkürler cnm.bunu her hastasından istyormuş.detaylı ultrason anlamındaymış.bebeğin yarık damak ,yarık dudak durumu var mı,kalbi normal işlevde mi,diğer tüm iç organları sağlıklı mı?parmaklarına kadar detaylı ultrasyonagrafi imiş.bize söylediği böyle.

ayrıca doktora sunmak üzere raporlanıyormuş.cd de veriyorlarmış,resimde renkli resim alacağız zaten ama ben ilk defa alıcam inşallah.

bu arada nette okumuştum bazı doktorlar hamileiğin 32.haftasında da istyolarmış onu 2.kez.

canım bana ıkılı teste yüzde 95 kız dedi. 15+4 güne kadar kendi drumda kız dedi. çogunlukla göstermıyordu. bacakları kapalıydı..diğer drum 16 haftadan önce yorum yapmam dedi zaten göstermıyor dedi. kanama olunca risklı gebelık uzmanı 4 boyutluya soktu kanama sebebını tam görmek ıcın... süprız süprızzz.. o zaman 15+6 ydım.. dr yuzde yuz erkek dedı. ben ıtıraz ettım dıger drlar kız dedı bırde kıza alıştm. drda bana hem kordonu gösterdı hem de pipiyi. bır de resmını verdı al sen karar ver dedi::)dun kendı drumda erkek dedi.. yanı 16dan öncekı tahmınler net olamıyor

Bayaga surpriz olmus size %95 dedikten sonra... :)
Bu arada cok gecmis olsun.
Rabbim şafi ismiyle saglikli dogumlar nasip etsin vakti zamaninda...

arkadaşlar bende 100.yıl hastanesine gidiyorum Ankara'da.Üçlü taramamızı yaptırdık.Sonuçlarımız iyi çıktı.Doktorumuz 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için fatih ünv.hast.yönlendirdi.Bende beypazarında devlet hastanesinde yaptırsam diyorum farkeden bişey olurmu?Kendim beypazarında oturmaktayım.

Perınatolog olduktan sonra nıye farketsın kı?
doktorun ekstra bısey farkedıp "falan fılan doktora gıdeceksın" demedıyse...
senın kararın senın bılecegın bırsey.

benimde oğluşum oynuyor kızlar, hissettimmm.
pır pır atıyodu bir damar. bugün elimi karnıma koydum ve hissettim. çoooook güze:)))))

Evet yaaa aynen benim de 3 farklı doktor erkek dedi, 17. haftada 4 boyutlu ultrosonda kız olduğu ortaya çıktı yani herşey değişebiliyor :) ben de oğluşa çok alışmıştım kaç ay boyunca oğluş diye sevdim ama sonradan kızış çıktı hiç belli olmuyor yani

Evet yaaa aynen benim de 3 farklı doktor erkek dedi, 17. haftada 4 boyutlu ultrosonda kız olduğu ortaya çıktı yani herşey değişebiliyor :) ben de oğluşa çok alışmıştım kaç ay boyunca oğluş diye sevdim ama sonradan kızış çıktı hiç belli olmuyor yani

deme arkasaşım benimde 3 farklı doktor erkek dedi bugünde sipariş verdim hastane çıkışı bakın bakalım beğenecekmisiniz ama kız çıkarsa elimde patlayacak:16:
Minidamla Baby$mothers bakalım beğenecekmisiniz

benimde oğluşum oynuyor kızlar, hissettimmm.
pır pır atıyodu bir damar. bugün elimi karnıma koydum ve hissettim. çoooook güze:)))))

bende ufaktan hissediyorum gibi geliyo böyle karıncalanma gibi o an yüzümde aptal bi tebessüm oluyo:49: 2 çocuk olmasına ramen heyecan hiç bitmiyo.. bazende gazdan hareketler oluyo ama gazmı bebekmi ayırt edebiliyorum.

Çok ağrım var,ağladım ağlayacağım neredeyse,ara ara oluyordu ama bu kadarı normal mi ki?:43:

Back
X