herkese günaydın bu arada benim haftasonum berbat geçti annemle kavga ettik.benim çok mızmız bir hamile olduğumu düşünüyormuş herşeye şikayet ediyormuşum bide bunları eşimin yanında söyledi. daha neler neler anlatmıyayım valla çok üzüldüm o kadar ağladımki cumartesi aklıma hep kötü şeyler geldi.bebeğime haksızlık yaptım hatta bir ara keşke olmasaydı dedim.insanın annesi böyle derse diğer insanlar ne yapar dimi.aslında hiçte mızmız biri değilim tek şikayet ettiğim gaz sorunum var bide göğüslerim çok acıyor dedim olayda bu.sanırım patlayacağı vardı bana düştü oda.hala çok üzgünüm hiç gitmek konuşmak istemiyorum öyle çok kırıldımki kimseyede dert yanamadım. düşünsenize eşimemi şikayet etseydim sustum ve saatlerce ağladım.annem oğluma bakıyor 4 senedir belki onun yorgunluğu var belkide başka bişey ama şimdi küsememde oğlum var arada.ama hala içim acıyor.sizinde kafanızı şişirmedim inşallah anlatınca rahatladım birazcık
Canım benim çok alıngan olduğumuz bir dönemdeyiz annemde bana der ama ben ciddi demediğini bilirim ciddiye almam annen seni üzmek istememiştir bence belki bişeye kızmıştır o anda sana denk gelmiştir üzme kendini lütfen bebişlerimizde etkileniyor bizden .