• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Merhaba kızlar,

24ünde randevumuz vardı. Kesin olarak kızım olacak. Adı da hazır "Ela". İkili testim iyi çıktığı için üçlü veya dörtlü test istemedi doktorum. Alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Kime desem daha erken, son ay gidip hepsini alırsın diyorlar. Kimse heyecanımı paylaşmıyo gibi gelıyo bana, çok abartıyorum gibi hissediyoum kendimi. Sizde de böylemi? Bende şimdilik fiyat araştırması yapıyorum. Bol bol bebek videoları seyrediyorum. Bizden bu kadar selamlar herkese kendinize iyi bakın.

Oyy kıyamam :) Bana da şunu böyle al daha kullanışlı bunu böyle yap bak daha iyi diyorlar bazen tabii fikir olarak aldıklarımda oluyor ama genelde siz hevesini aldıktan sonra böyle diyorsunuz bende bir alayım hevesimi diyorum :) Son aylarda nasıl olacağımızı bilmiyoruz kii..Son aylarda masraflarımız nasıl olacak onu da bilmiyoruz.Eşim sağolsun çok destekçi,fikirlerimiz çatışmıyor hiç,benden daha bi hevesli zaten :) Çok erken gb ama bebek arabasını aldık hatta şimdi haberi geldi kargomuz gelmiş:52: Büyük şeyleri son aylara bırakmak istemiyorum.Ocak gb de nasipse İstanbul'a gidip yatağını alacağım onu da belirledik,zaman lazım çünkü yatağa kendim ek olarak birşeyler yapacağım dekoratif amaçlı eklenecek şeyler var.Eee sonra da zaten bebek çeyizi dedikleri hastane çıkışları vs ler var ancak demek ki :)) Tabii ki bende tedirgin olmuyorum değil Allah korusun terslik olursa diye ama hep bunu düşünemeyiz kii:36: Kendine güvenip abartmayacağını düşündüğün anda başlayabilirsin bence :)) Buarada cinsiyette belli değil beyaz ağılıklı istediğim için ilerliyorum şuan yolumda:1:

selam kızlar.. bana doktorum çatlak kremi olarak lıerac önerdi. şuan öyle bir problemım yok siz kullanmaya başladınız mı? neler kullanıyorsunuz?

Ben 1 ay'a yakın oldu vazelin kullanıyorum.Önemli olan çatlamalar başlamadan cildi nemli tutup elastik olmasını sağlamakmış diye biliyordum öyle başladım :) Bebek yağına döneceğim ve aralıkları sıklaştırmaya başlayacağım.Sonra da gidişata göre çatlak kremi almak istiyorum ama ona daha karar veremedim :44::1:

Merhabalar, hamile kaldığımı öğrendiğimden beri takip ediyordum sizleri yazmak bugüne kısmetmiş. 15 haftalık hamileyim, beklenen doğum tarihim 20 mayıs. Geçen haftaya kadar ben dahil herkes bir kızım olacağını düşünüyordu, cumartesi günü dr.um erkek dedi. Emin misiniz dedim emin olmasam söylemem dedi. Çok yanlış oldugunu biliyorum fakat ciddi bir hayal kırıklığı yaşadım. Ağlayacak gibi oldum, çok kızdı ailem bana :17: bende çokyanlış yaptığımın farkındayım. İlk bebeğim sonuçta, ama bu hatadan dönemiyorum, bu melankolik ruh halinden çıkamıyorum. Hem bebeğimi üzüyor hem günaha giriyorum.. İlk mesaj için uzun oldu ama beni anlayacağınızı düşündüm. :26:

Öncelikle hoşgeldiniz miniğinle :) Çok hassas olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz bence.Bazı insanların cinsiyet seçimi hep oluyor düşüncelerinde,kurduğunuz hayallerle,sürekli size söylenenlerle alakalı diye düşünüyorum hisleriniz.Zamanla bu habere de alışacaksınızdır :1:

Selam arkadaşlar..

Okuyorum herkes iyi çok şükür,bizde iyiyiz..yazacak pek bişey bulamıyorum..

2 'li testimiz iyi çıktığı için bizim dr.umuzda 3 lü testi gerek görmedi.
Çoğu dr.aynı görüşte sanırım..

13 Aralıkta kontrolümüz var.Herşey yolunda..

ben forumda bikaç gündür sizi göremyince merak etmiştim neyseki herşey yolundaymış şükür :))

bizimde kontrolümüz 13 aralıkta cinsiyetimiz belli olacak inş. o güne kadar nasıl duracağım bilmiyorum :)

bu arada arkadaşlar çatlak kremi olarak bende bepanthol kullanıyorum

kızlar çok acil bana bi cevap verin doktordan geliyorum doktor yarım saat ultrasonda bebeğime baktı Allaha çok Şükür sağlıklı dedi tabii cinsiyeti göremedi bir türlü bacaklarını açmadı sıpaaa doktorda baya bi zorladı karnımı salladı bebeği salladı açsın diye ama açmadı tabii önce erkeğe benziyor dedi ama sonra görür gibi oldu burası bomboş dedi kız dedi ya ben kesin göremedim dedi öğleden sonra tekrar gel ama çikolata yede gel dedi şimdi benim sorum sizlerde bu kadar uzun süre ultrasonda kalıyormusunuz aynı gün 2 kere bir sakıncası olurmu birde doktor salladı karnıma hafifce vurdu birşey olurmu 2 bebeğim ama evham bir türlü beni bırakmıyor
Bısey olmaz korkmayın.
Ben bu gebelıgımde sık sık usgye gırmek ıstemıyorum ama rahatsızlık verırım dıye degıl tamamen kendı keyfımden:)))
kızım kılıtlerdı kendını ve doktor bol bol doverdı karnımı cıhaz ıle... sıkıntı yapma.

Hanımlar dunden berı cıddı cıddı yatıyorum... bacaklarımda bı cekılme basladı. tovbe estgfr kızımda yasamadıklarımı yasıyorum yaaa..
once bu cekılmeler artmasın dıye kurek cektım ama bı faydası olmadı...yattım duzeldı.
hala yatıyorum :( pufffffffffffffffffff

Oyy kıyamam :) Bana da şunu böyle al daha kullanışlı bunu böyle yap bak daha iyi diyorlar bazen tabii fikir olarak aldıklarımda oluyor ama genelde siz hevesini aldıktan sonra böyle diyorsunuz bende bir alayım hevesimi diyorum :) Son aylarda nasıl olacağımızı bilmiyoruz kii..Son aylarda masraflarımız nasıl olacak onu da bilmiyoruz.Eşim sağolsun çok destekçi,fikirlerimiz çatışmıyor hiç,benden daha bi hevesli zaten :) Çok erken gb ama bebek arabasını aldık hatta şimdi haberi geldi kargomuz gelmiş:52: Büyük şeyleri son aylara bırakmak istemiyorum.Ocak gb de nasipse İstanbul'a gidip yatağını alacağım onu da belirledik,zaman lazım çünkü yatağa kendim ek olarak birşeyler yapacağım dekoratif amaçlı eklenecek şeyler var.Eee sonra da zaten bebek çeyizi dedikleri hastane çıkışları vs ler var ancak demek ki :)) Tabii ki bende tedirgin olmuyorum değil Allah korusun terslik olursa diye ama hep bunu düşünemeyiz kii:36: Kendine güvenip abartmayacağını düşündüğün anda başlayabilirsin bence :)) Buarada cinsiyette belli değil beyaz ağılıklı istediğim için ilerliyorum şuan yolumda:1:

Ben 1 ay'a yakın oldu vazelin kullanıyorum.Önemli olan çatlamalar başlamadan cildi nemli tutup elastik olmasını sağlamakmış diye biliyordum öyle başladım :) Bebek yağına döneceğim ve aralıkları sıklaştırmaya başlayacağım.Sonra da gidişata göre çatlak kremi almak istiyorum ama ona daha karar veremedim :44::1:

Öncelikle hoşgeldiniz miniğinle :) Çok hassas olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz bence.Bazı insanların cinsiyet seçimi hep oluyor düşüncelerinde,kurduğunuz hayallerle,sürekli size söylenenlerle alakalı diye düşünüyorum hisleriniz.Zamanla bu habere de alışacaksınızdır :1:

Evet çok haklısınız. Sanki benim kızım olmalıymış gibi şartlandım sanırım.. Mağazalarda pembelere gitti hep elim.. Gerçi henüz hiç bişey almadım bakıyorum yalnızca, erken diyorlar. Uzaktan takip etmeyi bırakıp yazdığım için ve anlayışla karşılandığım için inanılmaz rahatladım. Omuzlarımda 10 ton taşıyormuşumda indirmişim gibi hissediyorum:46:
Çatlak ile ilgili de bünyeyle alakalı olduğuna bende inanıyorum ama kuzenim mustela kullandı mesela ve hiç çatlamadı, bi arkadaşım lierac kullandı ve hiç çatlamadı. Öyle örnekler görünce sürmeliyim gibi hissediyorum. Şimdilik yalnızca bebe yağı sürüyorum.

ben forumda bikaç gündür sizi göremyince merak etmiştim neyseki herşey yolundaymış şükür :))

bizimde kontrolümüz 13 aralıkta cinsiyetimiz belli olacak inş. o güne kadar nasıl duracağım bilmiyorum :)

bu arada arkadaşlar çatlak kremi olarak bende bepanthol kullanıyorum

İyiyim canım sağol...

Benimde merak ettiklerim var ama girmiyorlar,eskiden yazanları da pek göremiyorum üzülüyorum..
Melisanurum,aybah nerede acaba..

Cinsiyet belli olmadımı daha,hayırlısı olsun canım şimdiden.Benim bir oğlum daha olucak,cinsiyet öğrenince farklı duygulara daha giriyor insan..Biz 3 böcek 1 çiçek olduk..3 erkekle nasıl başa çıkacağım :)))

16+4 günlük hamileyim ve miniğimi sağ sağlim elime almak için sabırsızlanıyorum:) hayırlısıyla herşey yolunda giderse 9-10 mayıs gibi doğum gözüküyo...

Bugün her zaman gittiğim doktorumdan farklı bir doktora gittim,sadece kontrol amaçlı farklı bir doktorunda minik hakkında fikrini öğrenmek için.O da diğeri gb cinsiyet için kıza benziyor ama olmayadabilir dedi:)
İlk zamanda yapılan tahlillerimiz yinelendi,
İdrar laboratuvarından çıkandan
Eritrosit (Hb) strip ++
Urobilinojen norm
Lökosit(L.est) Strip -
bu üçünü daire içine alarak enfeksiyon olduğunu söyledi ve Rovamycine diye bir ilaç yazdı.
Sağlık ocağında aşı tarihim 6 Aralık olarak belirlenmişti kayıt yaptırmaya gittiğimde.
Bugün de Aralık 13'e bu doktor renkli ultrason için gün verdi.
Sonra hepsiyle diğer doktora gidecem.
Şimdi ben --> :23:
Şu aşı ve ilaçları hiç sevmiyorum,diş çektirmeyi bile daha çok sevmiştim:27:

İyiyim canım sağol...

Benimde merak ettiklerim var ama girmiyorlar,eskiden yazanları da pek göremiyorum üzülüyorum..
Melisanurum,aybah nerede acaba..

Cinsiyet belli olmadımı daha,hayırlısı olsun canım şimdiden.Benim bir oğlum daha olucak,cinsiyet öğrenince farklı duygulara daha giriyor insan..Biz 3 böcek 1 çiçek olduk..3 erkekle nasıl başa çıkacağım :)))

Cinsiyet konusunda içime doğan tek his kız olursa baba için evde başka bir ağırlık oluyor,erkek olunca da anne de bir ağırlık oluyor gb :) Yani şimdi 3 böcek bir çiçek,nasıl kıymetli bir bayan var evde,varlığını hep hissetmek isteyen 3 erkek,hele büyüdüklerinde..Kızda da baba tek kalıyor ya o sadelik naiflik ona geçiyor gb evde ona hayran 2 hanımefendiii :)) Hepsi ayrı güzel :)

iyi akşamlar arkadaşlar

benimde cumartesi kontrolüm var ama saatler dakikalar geçmiyor işte çok yoğun olduğum halde, bi iyi olduğunu öğrensem üstümden ağır yük kalkacak, karnım fazla büyümedi, bende korkuyorum gelişmedi mi bişey mi oldu diye, Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. beklemek çok zor :31:

ayy çok takip edemiyorum. allah hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin. pamuk gibi bir kızım olacakmış benimde. çok mutluyuzzz :))

selam kızlar.. bana doktorum çatlak kremi olarak lıerac önerdi. şuan öyle bir problemım yok siz kullanmaya başladınız mı? neler kullanıyorsunuz?

Canım ben lierac aldım onu kullanıyorum. Çatlamayada başladım zaten.

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kızlar :)) topikte cinsiyet haberleri çoğalmiş maşaAllah bzde haftaya cuma ya öğrenicez inşaAllah :emir_bebek:

Back
X