- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
Merhaba kızlar,
24ünde randevumuz vardı. Kesin olarak kızım olacak. Adı da hazır "Ela". İkili testim iyi çıktığı için üçlü veya dörtlü test istemedi doktorum. Alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Kime desem daha erken, son ay gidip hepsini alırsın diyorlar. Kimse heyecanımı paylaşmıyo gibi gelıyo bana, çok abartıyorum gibi hissediyoum kendimi. Sizde de böylemi? Bende şimdilik fiyat araştırması yapıyorum. Bol bol bebek videoları seyrediyorum. Bizden bu kadar selamlar herkese kendinize iyi bakın.
Oyy kıyamam :) Bana da şunu böyle al daha kullanışlı bunu böyle yap bak daha iyi diyorlar bazen tabii fikir olarak aldıklarımda oluyor ama genelde siz hevesini aldıktan sonra böyle diyorsunuz bende bir alayım hevesimi diyorum :) Son aylarda nasıl olacağımızı bilmiyoruz kii..Son aylarda masraflarımız nasıl olacak onu da bilmiyoruz.Eşim sağolsun çok destekçi,fikirlerimiz çatışmıyor hiç,benden daha bi hevesli zaten :) Çok erken gb ama bebek arabasını aldık hatta şimdi haberi geldi kargomuz gelmiş
selam kızlar.. bana doktorum çatlak kremi olarak lıerac önerdi. şuan öyle bir problemım yok siz kullanmaya başladınız mı? neler kullanıyorsunuz?
Ben 1 ay'a yakın oldu vazelin kullanıyorum.Önemli olan çatlamalar başlamadan cildi nemli tutup elastik olmasını sağlamakmış diye biliyordum öyle başladım :) Bebek yağına döneceğim ve aralıkları sıklaştırmaya başlayacağım.Sonra da gidişata göre çatlak kremi almak istiyorum ama ona daha karar veremedim :44:
Merhabalar, hamile kaldığımı öğrendiğimden beri takip ediyordum sizleri yazmak bugüne kısmetmiş. 15 haftalık hamileyim, beklenen doğum tarihim 20 mayıs. Geçen haftaya kadar ben dahil herkes bir kızım olacağını düşünüyordu, cumartesi günü dr.um erkek dedi. Emin misiniz dedim emin olmasam söylemem dedi. Çok yanlış oldugunu biliyorum fakat ciddi bir hayal kırıklığı yaşadım. Ağlayacak gibi oldum, çok kızdı ailem banabende çokyanlış yaptığımın farkındayım. İlk bebeğim sonuçta, ama bu hatadan dönemiyorum, bu melankolik ruh halinden çıkamıyorum. Hem bebeğimi üzüyor hem günaha giriyorum.. İlk mesaj için uzun oldu ama beni anlayacağınızı düşündüm. :26:
Öncelikle hoşgeldiniz miniğinle :) Çok hassas olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz bence.Bazı insanların cinsiyet seçimi hep oluyor düşüncelerinde,kurduğunuz hayallerle,sürekli size söylenenlerle alakalı diye düşünüyorum hisleriniz.Zamanla bu habere de alışacaksınızdır