• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
her zaman girip yazamasamda okumaya çalışıyorum,oh oh maşallah güzel haberler var kızlar geliyo desenize Allah hep böyle güzel haberlerle karşılaştırsın bizleri:49::emir_bebek:

sela kızlar.. doktorumuz vardı bugün 3 lü test yapıldı. kan testi vs yaptırdım

idrarda mantar çıktı doktor önemsemedi hamilelikte olur dedi. trombositlerim çok düşmüş clexane kullandığım için olabilirmiş kontrol altında tutulacağım. umarım sorun çıkarmaz. nette okudum resmen depresyona girdim prelampsi diyorlar ağır şiddettle yazıyor. lkızımda prelampsim çok vardı basrdakla su bile içemiyordum şişkinlikten umarım bu sefer öyle olmaz :(( dua edin anneler ne olur yaaa

oy oy oyyyy cıddı cıddı kızlar bastı burayı yawwww...
bızım oglanlar ne etcekkkk :44:
hayırlı olsun kızlarınızzzzzz... hayırlı olsun ogulllarımız... hayırlı olsun evlatlarımız yawwwww

iyi akşamlar arkadaşlar

benimde cumartesi kontrolüm var ama saatler dakikalar geçmiyor işte çok yoğun olduğum halde, bi iyi olduğunu öğrensem üstümden ağır yük kalkacak, karnım fazla büyümedi, bende korkuyorum gelişmedi mi bişey mi oldu diye, Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. beklemek çok zor :31:

Bu korkular nolcak bilmiyorum.bendede var ayni sıkıntı.mesele internetteki bircok site diyorki rahminizi artik elinizle hissedebilirsiniz lakin ben hissetmiyorum.sonrada uzuluyorum birsey oldu diye

Bu korkular nolcak bilmiyorum.bendede var ayni sıkıntı.mesele internetteki bircok site diyorki rahminizi artik elinizle hissedebilirsiniz lakin ben hissetmiyorum.sonrada uzuluyorum birsey oldu diye

Karnını ıyıce ıcıne cekmeye calıs.
Yavas yavas basla...
"aaaa nıye cekemıyorum" dedıgın nokta bebegın:)))
ben bunu kesfettıgımde cok gulmustum yaaaaw:)))

merhaba arkadaşlar.cinsiyeti öğrendik çok şükür kızım olacakmış:8:
alışverişe başladım.tutamıyorum kendimi.rabbim isteyen herkese nasip etsin bu yüce duyguyu...

İyiyim canım sağol...

Benimde merak ettiklerim var ama girmiyorlar,eskiden yazanları da pek göremiyorum üzülüyorum..
Melisanurum,aybah nerede acaba..

Cinsiyet belli olmadımı daha,hayırlısı olsun canım şimdiden.Benim bir oğlum daha olucak,cinsiyet öğrenince farklı duygulara daha giriyor insan..Biz 3 böcek 1 çiçek olduk..3 erkekle nasıl başa çıkacağım :)))

burdayım tatlım :) sürekli irtibat halinde olallım , srmak istediklrrimizi , merak ettiklerimizi paylaşmak güzel oluyo

slm kızlar nasılsınız bugun erkek kalktım butun günde dışardaydım cok yoruldum.bugün kendime bahçivan hamıle pantolonu aldım.

çoğunluk cinsiyetleri öğrendi galiba bizim 2 li test sınucumuz ıyı cıktı 15 gun sonra kontrolumuz var o zaman bellı olcak sanırım...

selam arkadaşlar,
bende pazartesi gittim kontrole allah nasip ederse bir oğlum daha olacak. oğlum çok dua etmişti erkek olsun diye :)
ben bez ve ıslak mendil haricinde hiçbir masraf yapmayacağım oğlumun hiçbirşeyini vermemiştim hepsi miniğe kaldı....

ama ileride kendisine vermek için bir hastane çıkışı alırım.

Karnını ıyıce ıcıne cekmeye calıs.
Yavas yavas basla...
"aaaa nıye cekemıyorum" dedıgın nokta bebegın:)))
ben bunu kesfettıgımde cok gulmustum yaaaaw:)))

aaa evet ya cekemiyorum içime.normalde az göbeğim vardı ama içime çektiğim zaman düm düz olurdu.ama artık olmuyor.birde hamile kaldığım zamana göre 3.5 kiloda verdim.güzelmiş bu yöntem tesekkür ederim

kızlar bulantım geçti diye sevinirken demir hapıyla tekrar başladı geceleri yutucam ama bi faydası yoksa oda çok gereksiz şaştım kaldım, bulantı yakamı bırakmadı, evde yemek yapamıyorum hep kırıntı ile geçiştiriyoruz.

kilo durumunuz nasıl kızlar, normalde 5 kilo almamız normalmiş. ben 51 kilo ile hamile kalmıştım şuan 52 kiloyum, doktorum hala ufacıksın dedi 4 yıl aradan sonra...

İyi akşamlar ne güzel herkes cinsiyetleri öğrenmeye başlamış :) ben de malum geçen bahsetmiştim 13+5 iken bi dahiliyeci tanıdığa gittik kız dedi. Ancak pazartesi doktora gittik, 14+1 ken gittim ama doktor 14+4 olduğunu söyledi "ne kızı daha cinsiyeti belli değil 3 hafta sonra gel dedi" şimdi de acaba görüyo da söylemiyo mu diye paranoyaklaştım.. şuan 15 haftalık hamileyim yoksa başka bi doktora mı gitsem rüyalarıma girmeye başladı :) Bu arada tarama testi sonuçlarımda da
PAPP-A 1860.2,
t-Hcg 56.6,
NT 1.60 çıktı. Bu konudaki tecrübelerinizi paylaşır mısınız iyi geceler

İyi akşamlar ne güzel herkes cinsiyetleri öğrenmeye başlamış :) ben de malum geçen bahsetmiştim 13+5 iken bi dahiliyeci tanıdığa gittik kız dedi. Ancak pazartesi doktora gittik, 14+1 ken gittim ama doktor 14+4 olduğunu söyledi "ne kızı daha cinsiyeti belli değil 3 hafta sonra gel dedi" şimdi de acaba görüyo da söylemiyo mu diye paranoyaklaştım.. şuan 15 haftalık hamileyim yoksa başka bi doktora mı gitsem rüyalarıma girmeye başladı :) Bu arada tarama testi sonuçlarımda da
PAPP-A 1860.2,
t-Hcg 56.6,
NT 1.60 çıktı. Bu konudaki tecrübelerinizi paylaşır mısınız iyi geceler

bu kadar sık aralıklarla ultrasona girmek bebek iiçin zararlı değil mi canım.
ben yeni gittim 2 hafta sonra tekrar gidicem o bile sıkıntı bana.

Back
X