• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

bu kadar sık aralıklarla ultrasona girmek bebek iiçin zararlı değil mi canım.
ben yeni gittim 2 hafta sonra tekrar gidicem o bile sıkıntı bana.

Haklısın Aşkkırıntısı bazen düşüncesizlik ediyorum kendi merakım yüzünden ama cinsiyetini o kadar merak ediyorum bi şeyler almak onun için alışveriş yapmak istiyorum ki rüyalarımda bile bebeğim. Şimdi sen böyle söylemesen yarın bile gitmeyi düşünüyordum ama 3 hafta sonraya gün verdi doktorum en iyisi beklemek onun sağlığı daha önemli haklısın canım

kızlar bulantım geçti diye sevinirken demir hapıyla tekrar başladı geceleri yutucam ama bi faydası yoksa oda çok gereksiz şaştım kaldım, bulantı yakamı bırakmadı, evde yemek yapamıyorum hep kırıntı ile geçiştiriyoruz.

aşk kırıntısı arkadaşım bende tam bulantılardan kurtuldum derken yıne kusmaya başladım artık dışardan da söylemekten sıkıldım.kırıntılar benı daha kötü ediyor bende ufaktefegım henüz hıc kılo almadım hatta fazla olan kılarımıda vermişim 58 dim 55 olmuşum gören şaşırıyor bu nekadar zayıfladın dıye :(

Cinsiyet Haberleri Yavaş Yavaş Geliyor. Ne Mutlu... MaşAllah miniklerimize... :nazar:

[TABLE="class: grid, width: 700"]
[TR]
[TD="align: center"]SAT[/TD]
[TD="align: center"]Beklenen Doğum Tarihi :emir_bebek:[/TD]
[TD="align: center"]Nick[/TD]
[TD="align: center"]Tahmini Cinsiyet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]28.07.2013[/TD]
[TD="align: center"]04.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]YAKUTESRA[/TD]
[TD="align: center"]:8: :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]03.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]10.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]zeytinft[/TD]
[TD="align: center"]:55: :nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]04.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]11.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]_inci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]WithLove[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]05.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]12.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]cordelia81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Lilacsofie[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]07.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]14.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]edgy81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]20.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]Evli_Mutlu_Huzurlu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]22.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]oferta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]prenscim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]17.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]24.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]tunemi[/TD]
[/TR]
[/TABLE][
canım benim sat 5 ağustos beklenen tarıh 12 mayıs 2014 .bebeğim nasip olursa yüzde yuz erkek

Benim satta bes agustos hep erkek sandim benimde kızmış 15 haftalikken öğrendim değişirmi bilemem artık kesindir galiba :) ikinci kızım olacak :)

kızlar hamilelikte bol bol ayva yemeye çalışalım , güzel ahlaklı güzel ve gamzeli olur muş :)

Ben yiyorum ilk hamileligimdede yemiştim kızım guzel ama Gamzesi yok benim Gamzem var anneme sormuştum bana hamileyken ayvami yemiştin diye senin gibi kızım olduğu icin zaten ayvayı yemiştim dedi :))) belki ilerdeolur kızımın Gamzesi belli olmaz

Cok cok sevindinm cnm ne guzel ya iki tane super valla ;)

Hayırlı olsu canım ne güzel yerim ben onları :):8:

beyaaz cok sevindim hadi hayırlısı darısı başıma :)

oy oy oyyyy cıddı cıddı kızlar bastı burayı yawwww...
bızım oglanlar ne etcekkkk :44:
hayırlı olsun kızlarınızzzzzz... hayırlı olsun ogulllarımız... hayırlı olsun evlatlarımız yawwwww
Kızlar cok sagolun teşekkür ederim allah hepimizin gonlundekini hayırlı kılsın :) ben hala ruyalardayim kızlarımla:)

Ayyy ne güzel büyük çoğunluk öğrendi prenslerimiz prenseslerimizi sağsalim kucağımıza alırız inşallah :) benim kontrolüm 16 Aralık'ta cinsiyeti henüz bilmiyorum başka doktora da gitmek iştemiyorum randevumu bekliyeceğim ..

Kızlar çok üzgünüm geçen hafta 4 lü test yaptırdım bugün sonuçları aldım 50/1 dawn sentromu riski çıktı oran çok fazla doktorum karından sıvı almayı önerdi çok korkuyorum bebeğime birşey olmasından kafayı yemek üzereyim allahım yardım et

ben doktor konusunda nekadar bahtsız biri oldum böyle :( doktorum ayrılmış hastaneden okadarda memnundum aradım telefonla acıbademe geçmiş offf off şimdi işim gücüm yoksa doktor araştırıcam medipole gidipte memnun olduğunuz biri varmı?:43:

Kızlar çok üzgünüm geçen hafta 4 lü test yaptırdım bugün sonuçları aldım 50/1 dawn sentromu riski çıktı oran çok fazla doktorum karından sıvı almayı önerdi çok korkuyorum bebeğime birşey olmasından kafayı yemek üzereyim allahım yardım et

ablamada aynısını dedi bir prof.nasıl ağladı üzüldü sonuçları çalıştığım hastanedeki doktora gösterdik kafayımı yemiş o hersey normal dedi

çok şükür kızımız 3 yasında gayet sağlıklı bence başka doktorlarda bi görsün hemen üzmeyin kendinizi

Canım ikili testin üçlü testin nasıl çıkmıştı ? Bazı doktorlar ikili testten sonra başka test bile yapmıyorlar en çok doğruluk oranın onun olduğu için ... Amniyosentez hemen yaptırcam diye aklına koyma biraz araştır derim ... Rabbim neylerse güzel eyler bol bol dua et ..

Selam benimde bebeğim erkek hepimize hayırlı doğumlar

Cinsiyet Haberleri Yavaş Yavaş Geliyor. Ne Mutlu... MaşAllah miniklerimize... :nazar:

[TABLE="class: grid, width: 700"]
[TR]
[TD="align: center"]SAT[/TD]
[TD="align: center"]Beklenen Doğum Tarihi :emir_bebek:[/TD]
[TD="align: center"]Nick[/TD]
[TD="align: center"]Tahmini Cinsiyet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]28.07.2013[/TD]
[TD="align: center"]04.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]YAKUTESRA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]03.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]10.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]zeytinft[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]_inci[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]WithLove[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]cordelia81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Lilacsofie[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]07.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]14.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]edgy81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]20.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]Evli_Mutlu_Huzurlu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]oferta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]prenscim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]17.08.2013[/TD]
[TD="align: center"]24.05.2014[/TD]
[TD="align: center"]tunemi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Canimcim hiç sıkma canini şimdilik. Hayirlisiyla sivi alinsin cok zor birsey değilmiş, genelde olumlu cikiyor. Strese girip hem kendini hem bebisini uzme olur mu? Pozitif düşün, bol bol dua edelim senin icin.

Kizlar bugun bi perinatolaga gittim. Sat.a gore 16. Haftadayim ama ovulasyon testo yapmistim ve 4gun gec yumurtlamistim hamile kaldigim ay. Bebek de hep 5 gune kadar geriden gidiyordu.hemsire illa detayliya gireceksiniz. 16.hafta muayenesi detayli usg oluyor dedi. Ben de daha erken degil mi 22de dusunuyordum ben dedim. Bu arada muayene ucreti 300, detayli 600. 22de geldiginizde 300 aliriz dedi. Randevu almak cok zor zaten. Ünlü bir dr. Gelmisken koca prof bildigi vardir diye tamam dedim. 9.30da girdim. 13te ciktim. Bebek daha kucuk olduğundan ve fazla kilolu olmamama ragmen benim karin bolgemde yag oldugundan karindan cok olcum yapamadi. Alttan bakti. Cok canim yandi. Hala bile karnim agriyor.20 dk kadar sonra seni bekleticez sonra tekrar alicam dedi. Tam 2 saat bekledim tekrar bi 15 dk bakti. Hem karindan hem alttan.sonra yine yarim saat ara sonra 2 dakika daha bakti. Cok sukur bu hafta yapilabilen olcumlerde hersey normal gozukuyor. Ikili testimde risk cikmisti. Kizimiz olacagini da bugun net bir şekilde ogrendik.12.haftada baska dr kiz olabilir demisti.ben de kiz hissediyordum zaten. Esim de hep kiz evlat isterdi. Daha cinsiyeti ogrenmeden hakkinda adiyla konusmaya baslamistik bile. Benim ikili de 10+6da yapildi detaylı usg 15+2de yapilmis oldu. Sagolsun doktorlar. Ayagina para gelmisken somurecwk ne varsa erkenden aliyorlar. Bebisim saglikli olsun da para da gitsin canim da yansin..

Canim hic canini sikma. Allaha tevekkul et. Daha once de yazdim burada. Benim ikilide sadece kan degerlerime gore risk 1:50den fazlaydi. Kombine risk bile 1:233 idi. Down ciksa bile Bebegi aldirmayi dusunmuyorsan yaptirma amniyosentez.onun da riskleri var. Prena test vs testler var kandan kromozom analizi yapiyor. % 90 dogruluk payi varmis. Negatif derse kesin negatifmis. Pozitif cikarsa yine amniyosentez oneriliyor. Istanbul ankarada yapiliyormus. Pahali biraz.1500den basliyor sanirim. Amniyosentez ucretleri ne kadar bilmiyorum.Bana cvs onerdi dr. Haftasi uygundu yaptirmadim. Aldirmayi dusunmedigimden. Bugun detayliya girdim tabi % 100 saptanamaz ama bi anomali gozukmedi cok sukur. Allah yardimcin olsun. Hakkinizda en hayirlisi neyse ona karar verirsin inşallah

Melisa79 canım amniyosentez yaptırmadan önce iyi bir perinatoloğa muayeneye git. Onlar usgdende bazı ölçümlerden falan anlayabiliyorlar. Umarım bişey çıkmaz Allah yar ve yardımcın olsun.

Günaydın kızlar Nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelikleriniz ? :) Kızlar bir kaç günden beri benim kasıklarımda ve karın bölgemde ağrı ve arada batar gibi de oluyor sizde de oluyor mu böyle şeyler ?

Ohhh MaşAllah cinsiyet haberleri patır patır dökülmüş. Peş peşe birsürü prenses haberi gelmiş. Bu ara ne çok kız bebiş haberi alır oldum. Eee forumdaki prenslere gelin de doğurmak lazım değil mi :))

Şu heryerd yazan, elinizi karnınıza koyduğunuzda rahminizi hissedebilirsiniz konusunu henüz bende çözebilmiş değilim. Ayağa kalkıyorum, oturuyorum, yatıyorum. Yokk yahu hissetmiyorum bişeycik. Karnımda top felan yok yani.

Kilo kaybeden ve bebeğini merak eden anneler merak etmeyin herşey yolunda inşAllah. Bende 2 kilo verdim hiç kilo almadım, düzgün beslenemedim. Ama Rabbim onları koruyor. Olabilecekleri en korunaklı yerdeler şuan. Gelişimleri gayet iyi. Doktrunuz da bunları söyleyecek. Endişe etmeyin.

Tabi biz alıştık ilk 3 ayda haftada bir yada 15 günde bir sık sık kontrole gitmeye. Azıcık zaman geçse, doktor 1 ay sonra dese meraktam çatlıyoruz. Ama sabırr son 1 ayımız kaldı inşAllah. Sonrasında miniklerimizi yavaş yavaş hissettikçe bu korkular bitecek.

evet dün uzun çabalar bonucunda bir kızım olcağını öğrendim çok çok mutluyum çok dua ettim şöyleki yanlış anlaşılmasın evlat evlattır bir oğlum var allahım bağışlasın bu dünyada bayan olarak etrafımda hiç yakınım yok annem ve ablam ben küçükken vefat ettiler tabi birçok bayan arkadaşım var ama kabul edersiniz ki kimse canın kadar olamaz çok mutlu oldum doktora tekrar tekrar sordum %99 kız dedi adam prof inşallah yanılmıyordur allahım herkesin gönlünde yatanı versin tabi sağlıklı sıhatli inşallah

Back
X