Suprizci veledim benim

bilseydim supriz yapacagini okadar igne yemezdim hap icmezdim eczaneden bana yazdiklari haplari alinca esimle gözlerimiz faltasi gibi acildi kaldi bu neee der gibi korktuk bi an kocaman bir posetti ici dolu özel igneleri filandi catlatma ignesiydi haplariydi cok fenaydi yaa dusunmek bile istemiyorum

esim makine muhendisi oda babasinin ve abisinin lokantasinda calismis yillarca kayinbabamin huyuda pek guzel sayilmaz birakmis onuda lokantayida stockholme tasinmis ve orda hem otobus soforlugu yapmis hemde okumus bi yandan
teyzemin arkadasida barmen kirunada oda 10 senedir burda isinide burayida cok seviyor sonucta rahat helede ingilizce dili varsa isi guzel
bizimde semtteki tum evler tamir olucak ve bu tamirler 2 ay surucek derken ev aramaya basladik 2 senedir kiralik ev yok burda en kötu semtler harici olanlarida puanlari daha yuksek diye baskalarina veriyorlardi
tam son 3 ay kaldi tasinicaz deli gibi aradik kiralik bulamadik bari kendi evimizi alip oturucalim tamir geliyo diye tabi bunlar bizim evi tamir yapinca bize ayni semtte baska tamiri bitmis ev vericeklerdi ama kirasi 3 sene boyunca 600+600+600 kron diye yukselicek ve 3 senede 5400 kron olan kiramiz 7200 kron olucak kendi evimizi aliriz daha iyi dedik ama bulamadik malesef kiralik istiyorduk bulamadik satilik aradik yine kendimize göre bulamadik
kredi cekme sorunuda vardi gitmek istesek evi hemen satacak miyiz problemi
hem isvectede ömurluk kalmakta istemiyoruz ev alsak baglaniriz buraya dedik bi yandanda öyle kaldi iste bu ayin 22-23 unde
tasinicaz tamiri bitmis bi eve
buyuk eltim ve esi biz cocuklarimiz icin gidemiyoruz bari siz kacin diyorlar bize onlarin cocuklari burda okuyorlar ve burda dogdular en buyk kizlari benim yasimda anne babalari gitse bile onlar gitmezler... evde almislar baglanmislar iyice firsat buldukca tatile giderler...
bizim icinde hayirlisii olsun bakalim buraya alismak zor ama buraya alistiktan sonra Turkiyede yasamakta zor ama insanin dogup buyudugu yer baska ben orrda dogdum orda dogurmakta isterim

kismet iste hayrlisi olsun hakkimizda... gez kizinla esinle firsat buldukca bu sene burda kis yok zaten havalar pek bi guzel karda kayicaz diye bi problem yok :)) ben senden daha cok konustum bu arada

bende öptum görusmek uzere