Olur mu hiç canım, neden boyle dıyorsun. Ben senı kendıme cok benzetıyorum, senınle konusmak cok ıyı gelıyor. Hiçkimsenın yazdıkları kafa patlatmak olmuyordur, cogu kısı de benım gıbı dusunuyordur herhalde; burada cogu yerde goremedıgımız dostlugu gormeye basladık artık.
Ben de oglum dogdugunda aynılarını yasamıstım ama tekı veremıyordum. Bır yıllık evlıydım, calısmayı yenı bırakmıstım, benden beklenen sorumlulugun bu olduguna kaptırmıstım kendımı kı; hala da oyleyım sanırım. Esım bu dunyada benı dusunen, gercekten onemseyen tek canlı gıbı gelıyor. O yuzden ben bazen cok zorlansam da, onu evde bıraz rahat ettırmek zorundayım bu onun hakkı gıbı gelıyor. Iste yatılı yardımcı tutmak ısteme nedenımım de bu. Esımle ılıskımın bıle daha ıyı olması ıcın aslında. Cunku her erkek 4 cesıt yemek, tertemız ev, utulu gomlekler, yıkanmıs yedırılmıs uyumus cocuklar bulmak ıstıyor ama aynı zamanda kapıyı Angelına Jolıe ' nın acmasını da beklıyor:) Yanı bu ıkı kadının aynı kadın olması ıcın yatılı yardımcı bıle yetmeyebılır:) Ne dıyeyım ısmız cok zor. Ben de cocugum oldugundan berı cok cok daha guclu bırıyım. Umarım esınle aranız daha sıcak olur. Gerekırse bu sefer daha erken terapı alın; cunku cocuklara bırakabılecegımız en buyuk mıras; mutlu bır anne-baba. Bunu bosanmıs bır anne-babanın 35 yasına gelmıs kızı olarak rahatlıkla soyleyebılırım. Bayramda anne babanı aynı evde zıyaret edebılmek bıle bır nimet

[/QUOTE
yoruluyor insan tek mesele bu vücut yorgunluğu geçiyorda kafamın içindeki geçmiyor işte.dün akşam bebeğimin kıyafetlerini yıkadım hepsini severek öperek koydum makinaya gözlerimden yaşlar aktı ben bu kadar yoğun duygular yaşarken eşim elinde bilgisayar rapor yazıyordu işle ilgili daha çok kızdım içerledim yattım uyudum ne yapayım.gece çok fena bir kramp girdi ayağıma çok canım yandı kalktım bağırarak oda uyandı masaj filan yaptı ama acıdan değilde artık içim mi boşaldı ne gecenin bir yarısı çok ağladım yine çok eşim kramptan sandı çok acıyormu diye diye uyuduk yine ...
Slm canım hayırlı günler. Bende akşamda beri hastahanedeyim. Şiddetli sancılarım vardi böyle sırtımdan gelen. İki gündür hiç uyuyamıyordum dayanamadım akşam acil e gittik. Tahlil falan yapıldı banada taş düşürdüğümü söylediler. Aynı senin gibi ne diyeceğimi şaşırdım. Korktum kızıma bir zararı olur diye. İlaç ta kullanamıyorum bol bol su önerdi doktor. Pazartesi ken doktoruma danışacam. Birazdan çıkacam hastahaneden. HayırlHayırlısı olsun inşallah. Sana da geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun inşallah çabuk geçer ne çok arkadaşımızda oldu.