- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
Haklısın sözlerinde anlıyorum demek istediğini. O kadar çok iyi-kötü-önemli günlerimde yanımda olmadılar ki; ben de artık eksikliklerini çok az hissediyorum. Eşim ve oğlum hayatıma girince yalnızlık hissi de bitti zaten herşeyimi onlara adadım. Çok şanslıyım ki, eşimin ailesi de beni çok seviyor, çok iyi davranıyorlar. Ruhumdaki butun eksıklıkler, onlarla özellkle de çocuklarımla doluyor, resmen tedavi oluyor.
Bazen garip şekilde kendimi onların bana ihtiyacı oldugu bır zamanda dusunuyorum; acaba onlar kadar duyarsız ve duygusuz olabılecek mıyım dıye? Sanırım annemin bana soyledıgı; "haatımı sızın ıcın heba etmemı mı beklıyorsunuz" lafını etmeden gecemeyecegım...
Annelik........Çeşit çeşit...Ben sımdıden kızımın buyuyup anne oldugu zaman yanında oldugumu fılan dusunup mutlu oluyorum.
Buradaki tum annelerın bebıslerı hep anne sevgısıne doysun, Allah onları annesız bırakmasın, mutlu bır aılede yasamayı nasıp etsın...
herkese mutlu sğlıklı haftasonlarıııı

kızlar ben bugün izin aldım,kuzumu bakıcıya eşimide işe yolladım, evi temilzicem,kayınvalidelerde kalıcaz doğuma kadar mebburiyetten bakıcı sorunu ve benim işyerimin onlara çok yakın olmsı sebebi ile,neolur dua edin orad a huzursuzluk yaşamayım korkarak gidiyorum:18:rabbim hiçbirimizin huzurunu bozmasınn,,şimdi götüreceklerimizi hazırlıcam evi toplucam inşallah becerebilirimmm 5 e kadar ,
öpüyorum hepinizi