2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canm o kadar değişken ki.. bazen hafif bi sızı bazen bacağıma kadar iniyo ama sadece sağ bazrn de sanki hiç bişey yokmuş gibi sessiz sedasız bi kasık:KK57: ne düşüeneğimi bilemiyorum artık korkuyorum yumurtalıklara mı bişey oldu diye doktora gideyin en net cevabı o versin değil mi
tatlım kontrollü olmakta fayda var tabii, ama regli olmadanda hamilemisin değilmisin net değil,ağrın çoksa git hemen ama :(

Aynen canım benım kısın hamılelık daha guzel gecer dıye dusunuyorum ve ben bu ay hamıs kalırsam Allah ızın verırse bebısımı agustosta kucagıma alırım babıskonun sınavıda bıtmıs olur art arda guzel haberler olur bıze ınsallah :)

inşallah ne güzel ya hayırlısı oyyy yazın sıcaakları kanrımız burnumuzdaaa ama olsun tayt giyeriz uzun tişörtlerde ferah ferah yeni mont vs ye gerek olmaz idare ederiz yazı :))

inşallah canım erken gebelik testi mi yapacaksın?
yok kaygılım bugün sıradan bi test yaptım bişey çıkmadı daha 8 gün var tutamadım kendimi ama uyduruk test bu kadar erken sonuç vermez :) bu arada senin döngün ne kuzum.. yüksek ihtimal 15-16 da koyu göreceksin sen o vakit gün aşırı veya 3 günde bir yap kuzum 3 gün önceden yedirilenler spermleri etkiliyo bunu dikkate al :)

benim ufaklık bu teyzeleri..kıçı başı ne tarafta anlayamadım ben :)
ya birde benimde vucudum yuzum sivilceli cok eskıden böyle sıvılcem olmazdı hatta ergenlıgımde bıle bu kadar olmadı.yüzümün bazı yerlerı kırmızı pul pul dökülüyor hemde yağlanma aynı anda oluyor garıp bır durum.bende cok çirkinleştim.kızmı oluyor bu durumda?

Eklentiler

• 10728926_714590501963382_592344220_n.webp
    10728926_714590501963382_592344220_n.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 38
inşallah ne güzel ya hayırlısı oyyy yazın sıcaakları kanrımız burnumuzdaaa ama olsun tayt giyeriz uzun tişörtlerde ferah ferah yeni mont vs ye gerek olmaz idare ederiz yazı :))

Evet canım cok tatlı olur ayyyyyyyyyyyyyyyy Allah'ım hayırlısıyla tezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zamanda bızlerede nasıppppppppppp etsınnnnnnnn Amınnnnnnnnnn

tatlım kontrollü olmakta fayda var tabii, ama regli olmadanda hamilemisin değilmisin net değil,ağrın çoksa git hemen ama :KK43:
canm batım yarın olup olmadığını kan testiyle bilir en azından bi de yumurtalıklara baksın bakalım korkuyorum bugune bulamadım randevu yarın sabah gidicem

yok kaygılım bugün sıradan bi test yaptım bişey çıkmadı daha 8 gün var tutamadım kendimi ama uyduruk test bu kadar erken sonuç vermez :) bu arada senin döngün ne kuzum.. yüksek ihtimal 15-16 da koyu göreceksin sen o vakit gün aşırı veya 3 günde bir yap kuzum 3 gün önceden yedirilenler spermleri etkiliyo bunu dikkate al :)

döngüm yok geciktirici düşükten sonraki ilk adet vs nedenlerinden :)) bakalım göreceğiz tamam 15 16 yı bekliyorum heyecanla:) senin henüz çok erken o testlere bakma inşallah günündekiler pozitif olur :)

:KK15::KK15:
benim ufaklık bu teyzeleri..kıçı başı ne tarafta anlayamadım ben :)
ya birde benimde vucudum yuzum sivilceli cok eskıden böyle sıvılcem olmazdı hatta ergenlıgımde bıle bu kadar olmadı.yüzümün bazı yerlerı kırmızı pul pul dökülüyor hemde yağlanma aynı anda oluyor garıp bır durum.bende cok çirkinleştim.kızmı oluyor bu durumda?
aayyy çok güzeeelll maşallah sitenin canlandırma resmiyle karşılaştır bak aynı :) senin resmi büyüttüm baktım aynı ya :)
teyzesinden fasulyeye maşallah suphanallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: anneyede :KK15::KK15::KK15:

komşum biliyo istediğimi bebiş.. rüyasında yumurtalar görmüş ve kan görmüş sana yordum olmayabilir bu ay dedi :KK43: üzdü beni hani umut etmesi de güzel sonuçta ama :KK51:

Hım anladım canım hayırlısı canım kasımda beraer ögrenırız hamıs oldugumuzu ınsallah ama umudunu yıtırme ruyalar tersıne cıkarmıs :)

git bakalım için rahat etsin bence çok rahatsız etmedikçe doktora çok gitmemek gerk artık çok evhamlı olduk biz topikçe ama için rahat etmeyecekse git canım benim :) bende dün 10.gün ilişki oldu ov testi yapıyorum bugn ağrım var biraz kasıklarımda büyük ihtimal 2 3 güne çatlar bence çizgi silikti ama o ne anlar benim yumurtadan :-)
canm burda bi arkadas gelinimizin yumurtalığı patlamış dedi böle ağrımış kızın da heralde öyle şeyler duyunca korktum aslında bu görmek istediğim bi belirtydi benm için.. daha var canm senin döngün 30u geciyodu hatırladığım kadarıyla yapama devam et sen testi:)

:KK15::KK15:
aayyy çok güzeeelll maşallah sitenin canlandırma resmiyle karşılaştır bak aynı :) senin resmi büyüttüm baktım aynı ya :)
teyzesinden fasulyeye maşallah suphanallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: anneyede :KK15::KK15::KK15:
canlandırma resmı nedır canım ben bilmiyorum nerden bakılıyor

Back
X