Canım oldun mu adet ben olmadım hala ve yarın civanperçemi alıp çayını yapıp içicem araştırdım ve alıp içip ertesi gün yada en geç 2 gün içinde adet olanları okudum bilgin olsunBen iki aydır adet olmuyorum. Adet zamanım gelince belim ağrıyor ağrıyor sonra geçiyor. Nisanın sonunda hatta üç ay olacak. Berbat bişeymiş bu üç aylık iğne. Benim adet olmam zor gibi görünüyor zaten. İnşallah sen bir an önce olursun.
Canım oldun mu adet ben olmadım hala ve yarın civanperçemi alıp çayını yapıp içicem araştırdım ve alıp içip ertesi gün yada en geç 2 gün içinde adet olanları okudum bilgin olsun
ben dun bugun yumurtladim ama seetmedik :)
Canım oldun mu adet ben olmadım hala ve yarın civanperçemi alıp çayını yapıp içicem araştırdım ve alıp içip ertesi gün yada en geç 2 gün içinde adet olanları okudum bilgin olsun
valla heveslendirdiniz beni :) yapacaz bu ay o isi :)
Mogami Mogami ben adet oldumm :) Allahım inanamıyorum ya. O kadar olumsuz şey okudum ki. Hiç umudum yoktu valla. Çok şükür rabbime. Sen de en kısa zamanda olursun inşallah canım.
Canım gözün aydın o kullandığın çayın etkisi olmuştur kesin bende yarın alayım civanperçemi ama ondan önce bi de gebelik testi alıcam belli olmaz civanperçemi düşüğe sebep olabiliyormuş bilelim de öyle içelim regli olmadıkça paranoyaklaştım iyice
kizimda uçuncu denemede oldu ilk iki ay antibihotik kullandim ya ondan ya da allah tarafindan bilmiyorum artik acelemiz yok saglikli sihhatli eli ayagi duzgun hayirli bi evlat olsunda bekleriz
miracle regl olmussun hadi gozun aydin.bazen her yazilani Okumamak Gerek Insan Psikolojisi Için Iyi olmuyor bosa moral bozuklugu
bu ay deniycek misiz miracle cnm
o zaman senden haber beklemeyeyim.oglan hangi ay dogumlu senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?