2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım oldun mu adet ben olmadım hala ve yarın civanperçemi alıp çayını yapıp içicem araştırdım ve alıp içip ertesi gün yada en geç 2 gün içinde adet olanları okudum bilgin olsun

Canım oldun mu adet ben olmadım hala ve yarın civanperçemi alıp çayını yapıp içicem araştırdım ve alıp içip ertesi gün yada en geç 2 gün içinde adet olanları okudum bilgin olsun

Hayır canım maalesef daha olamadım. Ben zaten şu an bir bitki çayı içiyorum. Üç dört gün oldu. Aktardan alıp kendim yapmaya üşendiğim için internetten sipariş verdim geldi :) içinde civanperçemi aslan pençesi adaçayı falan var. Bu çayı yine burda okumuştum. Bayağı etkiliymiş diye. Bakalım inşallah ben de faydasını görürüm. Bu arada çayın adı flora regl.

Yok yav pelin haziranda başlıycak ataklara :)

Belki heveslendiririz yahu

Mogami Mogami ben adet oldumm :) Allahım inanamıyorum ya. O kadar olumsuz şey okudum ki. Hiç umudum yoktu valla. Çok şükür rabbime. Sen de en kısa zamanda olursun inşallah canım.

kizimda uçuncu denemede oldu ilk iki ay antibihotik kullandim ya ondan ya da allah tarafindan bilmiyorum artik acelemiz yok saglikli sihhatli eli ayagi duzgun hayirli bi evlat olsunda bekleriz

miracle regl olmussun hadi gozun aydin.bazen her yazilani Okumamak Gerek Insan Psikolojisi Için Iyi olmuyor bosa moral bozuklugu

Mogami Mogami ben adet oldumm :) Allahım inanamıyorum ya. O kadar olumsuz şey okudum ki. Hiç umudum yoktu valla. Çok şükür rabbime. Sen de en kısa zamanda olursun inşallah canım.

Canım gözün aydın o kullandığın çayın etkisi olmuştur kesin bende yarın alayım civanperçemi ama ondan önce bi de gebelik testi alıcam belli olmaz civanperçemi düşüğe sebep olabiliyormuş bilelim de öyle içelim regli olmadıkça paranoyaklaştım iyice

Sağol canım ya. Ben de öyle düşünüyorum çay etki etti galiba çok şükür . Bence de hamilelik testi yapıp emin olmakta fayda var. Ben bile üç kere test yaptım :)

kizimda uçuncu denemede oldu ilk iki ay antibihotik kullandim ya ondan ya da allah tarafindan bilmiyorum artik acelemiz yok saglikli sihhatli eli ayagi duzgun hayirli bi evlat olsunda bekleriz

Bizim de üçüncü denemede olmuştu. İlk iki ay olmayınca üçüncü ay işi biraz sıkı tuttuk :) Rabbim nasip etti. Hayırlısıyla tekrar yaşarız o duyguyu inşallah.

miracle regl olmussun hadi gozun aydin.bazen her yazilani Okumamak Gerek Insan Psikolojisi Için Iyi olmuyor bosa moral bozuklugu

Sağol canım. Aynen valla. Bir de ben pipirikliyim. Sürekli sürekli aklımda. Kafayı yicektim nerdeyse.

bu ay deniycek misiz miracle cnm

Nerdeeee :) Ben topiğin son hamile adaylarındanım. Aslında bu zamanlarda başlamayı düşünüyorduk ama planlar değişti. Allah izin verirse ağustos eylül gibi düşünüyoruz şimdi.

o zaman senden haber beklemeyeyim.oglan hangi ay dogumlu senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…