2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bazen hadi diyorum ne eylulu ne ekimi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazen hadi diyorum ne eylulu ne ekimi:)

Biz onu hep diyoruz da işte hadi diyince olmuyor :) sizin beklemek için çok geçerli bir sebebiniz yoksa başlayabilirsiniz ;)

kızlar son 3günüm test alıp yapsam çıkar mı acaba?

kızlar son 3günüm test alıp yapsam çıkar mı acaba?

Canım hamilelik varsa çıkma ihtimali var tabii ama çıkmama ihtimali daha yüksek. İdrar testleri genelde adet günü geçtikten sonra doğru bilgi veriyor

hain cankus bizi agustos diye kandiriyon orda is goruyosun dimi :)

slm kızlar ben geldım nasılsınız bakalım yenı hamısler varmı aramızda

takiliyorum cankusum ya valla Allah gonlune gore versin.ne zaman hayirliysa o zaman olsun cnm

Tesekkur ederim:)
Allah razi olsun.

slm kızlar ben geldım nasılsınız bakalım yenı hamısler varmı aramızda

Yeni birşey yok gibi görünüyor asi adaylar var sadece bu arada ben de yine deli gibi akıntı başladı uzuyo böyle bi de ayıptır söylemesi idrar kaçırmış gibi ıslağım bu ne yaaaaaaaaaaaa :44:

Yeni birşey yok gibi görünüyor asi adaylar var sadece bu arada ben de yine deli gibi akıntı başladı uzuyo böyle bi de ayıptır söylemesi idrar kaçırmış gibi ıslağım bu ne yaaaaaaaaaaaa :44:

ya o sorun bendede ıslaklık oluyor bellı bır rengı yok benımkının sadece ıslaklık okadar senın gunun gecmısmıydı

Yumurtlama doneminizde olabilir misiniz?

Yanlis yazdm afedersiniz
Yumurtalarinizin catlama donemi

ya o sorun bendede ıslaklık oluyor bellı bır rengı yok benımkının sadece ıslaklık okadar senın gunun gecmısmıydı
Canım Nisan 10 du benim olmam gereken tarih ama olmadım hala gebelikte yok kanda baktım sonra idrarda tekrar baktım

Durmak yok devam o zaman;)

Back
X