2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

arkadaşlar benim bhcg 8000 çıktı( beklenen adet gününden 10 gun sonra) fakat v ultrasonda dr keseyi çok küçük gördüğünü , dış gebelik olabileceğini söyledi.siz ne düşünürsünüz,k rengi akıntım çok az da olsa geldi. böyle bi durumda olan ark mız varsa yorum yazabilir mi

Canım yumurta 24 saat yaşar dünden önceki gün ilişki olduysa yine döllenme olur çünkü sperm 48-72 saat arası yaşar illaki karşılaşırlar yumurtayla ayrıca çatlamadan sonraki günde olur ama daha sonraki günlerde olacağını sanmam, seninki de muhtemelen olur canım hiç stres yapma

canımmm cok sagollll rahatladım sayende . 17. gun ılıskı oldu. 18.gun olmadı. 19. gun ılıskı olacak.yanı bugun. ayy ınss olur yaa

Canım döllenme ilişkiden kaç gün sonra olur biliyor musun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bunun yumurtanın çatlama zamanıyla ilgisi var yani yumurta çatlayıp tüpe atılacak ve orda önceki günden ya da o günden kalma spermlerle karşılaşacak yada sonraki günden spermler, yani bugün yumurtanın çatladığından eminsen ve önceki 2 günde ilişkin varsa ya da çatladığı gün ya da sonraki gün, pek tabiki hamile kalabilirsin maksimum 5 günü de bulabilir yumurtanın 24 saatten fazla yaşayabilme ihtimali olursa

Son düzenleme:
arkadaşlar benim bhcg 8000 çıktı( beklenen adet gününden 10 gun sonra) fakat v ultrasonda dr keseyi çok küçük gördüğünü , dış gebelik olabileceğini söyledi.siz ne düşünürsünüz,k rengi akıntım çok az da olsa geldi. böyle bi durumda olan ark mız varsa yorum yazabilir mi

Hiçbir fikrim yok umarım normal sağlıklı bir gebeliktir dış gebelik çıkmaz inş

canımmm cok sagollll rahatladım sayende . 17. gun ılıskı oldu. 18.gun olmadı. 19. gun ılıskı olacak.yanı bugun. ayy ınss olur yaa

önceki ve sonraki günde ilişkin var ne güzel işte, kaldı ki 17. günde olan ilişkinden gebe kalma ihtimalin 19. gündekinde daha yüksek bence, inşallah gebe kalırsın bu ay bizde mutlu oluruz

Son düzenleme:
Bu bebek sevdasına randevu verir gibi adamlara randevu veriyoruz örn: "aşkım cuma akşam saat 9 olur mu unutma" gibi ahahahahahahah ben vazgeçiyorum bu durumdan yaaaa 3 günü bulmamak kaydıyla canım ne zaman isterse vallaaaaa :60: :60: :60:

Son düzenleme:
Bu bebek sevdasına randevu verir gibi adamlara randevu veriyoruz örn: "aşkım cuma akşam saat 9 olur mu unutma" gibi ahahahahahahah ben vazgeçiyorum bu durumdan yaaaa 3 günü bulmamak kaydıyla canım ne zaman isterse vallaaaaa :60: :60: :60:

Bence de oyle olsun. Olmasin mi:)
Cunku goreve donuyor ya bazen. O zaman biraz can skliyor.
En guzeli istedigimiz an askla:) kendiliginden gelismesi.
Diyene bak ben daha baslamadim tabi.
Yedi kgm kaldi. Insallah gidecek hizli hizli.. ;)
Mogami bu arada sana bisey sormak istiyorum senin yurume bandin vardi galiba. Yuruyus yaparken o makinalarda alt kata cok ses gider mi acaba?

Bence de oyle olsun. Olmasin mi:)
Cunku goreve donuyor ya bazen. O zaman biraz can skliyor.
En guzeli istedigimiz an askla:) kendiliginden gelismesi.
Diyene bak ben daha baslamadim tabi.
Yedi kgm kaldi. Insallah gidecek hizli hizli.. ;)
Mogami bu arada sana bisey sormak istiyorum senin yurume bandin vardi galiba. Yuruyus yaparken o makinalarda alt kata cok ses gider mi acaba?

Canım koşu bandı almadım bir iki aya alıcam inşallah ama ses konusunda şunu söyleyeyim modeline göre fark eder benim alacağım çok ses çıkarmıyormuş kaldı ki ses çıkartsada altına serilen ses emici özelliği olan bir minder tarzı bişey var ondan alırsın bir site var koşu bantları ile ilgilii benim aklımda değil şuan internette arat hemen bulursun bu arada ben voit white 700 II almayı düşünüyorum aslında 54 kiloyum ama geçmişte 65 kilolarda olduum için ve o kiloların nasıl zor verildiğini bildiğim için alacağım artı spor yapmak için

Bende varım. Eylül Ekim gibi istiyoruz kısmetse güzel haberi almak. Doktordan randevu aldım bu ayın 31'ine. Hem bir kontrol hem de folik asite başlamak için. En az üç ay önceden başlamak gerekiyormuş bende kısmetse 1 haziranda korunmayı bırakıp folik asite başlamayı düşünüyorum doktor kontrolünde.

Canım yumurta 24 saat yaşar dünden önceki gün ilişki olduysa yine döllenme olur çünkü sperm 48-72 saat arası yaşar illaki karşılaşırlar yumurtayla ayrıca çatlamadan sonraki günde olur ama daha sonraki günlerde olacağını sanmam, seninki de muhtemelen olur canım hiç stres yapma

canımm testi 9. gunden ıtıbaren yapmaya basladım. hep silikti. 17. gun bıraz belırdı 18. gun koyulastı ve bugun yani 19. gün daha koyu cıktı sankı bugun ılıskı olsa gene olur degılmı. akıntımda fazlalastı. $IMG_4678.webp resmı yukluyorum kızlar bır el atın.

canımm testi 9. gunden ıtıbaren yapmaya basladım. hep silikti. 17. gun bıraz belırdı 18. gun koyulastı ve bugun yani 19. gün daha koyu cıktı sankı bugun ılıskı olsa gene olur degılmı. akıntımda fazlalastı. Eki Görüntüle 1105990 resmı yukluyorum kızlar bır el atın.

Evet daha koyu ama şunu da söyliyim hergün girileni lişki sperm sayısını azaltıyor bunu bilerek ilişkiye gir ya da girme, ben başlarda 2 günde 1 yapıyordum ama artık çok takmamaya başladım yani 2 gün üst üste ilişkiye girdiğim günler var totalde 8 günde 5 kere çalışmam oldu takılma canın bugün istiyorsa yap gitsin

Son düzenleme:
Bende varım. Eylül Ekim gibi istiyoruz kısmetse güzel haberi almak. Doktordan randevu aldım bu ayın 31'ine. Hem bir kontrol hem de folik asite başlamak için. En az üç ay önceden başlamak gerekiyormuş bende kısmetse 1 haziranda korunmayı bırakıp folik asite başlamayı düşünüyorum doktor kontrolünde.

Hoşgeldin canım uğurlu gelsin başlığımız,folik asite şimdi bile başlayabilirsin bir zararı yok gebelik öncesi en az 3 ay kullanılması tavsiye ediliyor ben de kullanıyorum marttan beri folbiol aldım doktoruma da muayeneye gittiğimde ve gebelik düşündüğümü söylediğimde ilk söylediği folik asite başladın mı olmuştu, hatta ona sormama bile gerek olmadığını söylemişti

Kızlaaarrr çoktandır bakamıyorum foruma,şehir dışına çıktım koşturmaca var baya.. var mı yeni gebelerimiz.. en son asi nin haberini almıştım...meraktayım..

Hoşgeldin canım uğurlu gelsin başlığımız,folik asite şimdi bile başlayabilirsin bir zararı yok gebelik öncesi en az 3 ay kullanılması tavsiye ediliyor ben de kullanıyorum marttan beri folbiol aldım doktoruma da muayeneye gittiğimde ve gebelik düşündüğümü söylediğimde ilk söylediği folik asite başladın mı olmuştu, hatta ona sormama bile gerek olmadığını söylemişti

Hoşbulduk.
Ben bu vesileyle doktorumla da tanışmak istiyorum. Yüzyüze sormak istediğim çok şey var. Sizler benden önce alırsınız artık güzel haberleri bende arkanızdan gelirim.

Son düzenleme:
Kızlaaarrr çoktandır bakamıyorum foruma,şehir dışına çıktım koşturmaca var baya.. var mı yeni gebelerimiz.. en son asi nin haberini almıştım...meraktayım..

Yok canım asi den sonra daha gelmedi haber kimseden benden de hepimiz bu aydan ümitliyiz :D

Hoşbulduk.
Ben bu vesileyle doktorumla da tanışmak istiyorum. Yüzyüze sormak istediğim çok şey var. Sizler benden önce alırsınız artık güzel haberleri bende arkanızdan gelirim.

İnşallah canım :)

Evet daha koyu ama şunu da söyliyim hergün girileni lişki sperm sayısını azaltıyor bunu bilerek ilişkiye gir ya da girme, ben başlarda 2 günde 1 yapıyordum ama artık çok takmamaya başladım yani 2 gün üst üste ilişkiye girdiğim günler var totalde 8 günde 5 kere çalışmam oldu takılma canın bugün istiyorsa yap gitsin

sagol canımm aslında arada 1 gun mutlaka bırakıyorum.ama nebıleyım kacırmaktan korkuyorum:) bugunde oldu calısma. ayy ınss hepımız sahıp oluruz bu guzel duyguya.canım bırsey sorucam 4 gun daha testı kullanırsam 23. gune kadar kullanmıs oluyorum. yanı mayıs ayın 13 ne kadar... bat 20 mayıs arada 1 hafta kalıyor adet olmama yeterlı olur degılmı.

sagol canımm aslında arada 1 gun mutlaka bırakıyorum.ama nebıleyım kacırmaktan korkuyorum:) bugunde oldu calısma. ayy ınss hepımız sahıp oluruz bu guzel duyguya.canım bırsey sorucam 4 gun daha testı kullanırsam 23. gune kadar kullanmıs oluyorum. yanı mayıs ayın 13 ne kadar... bat 20 mayıs arada 1 hafta kalıyor adet olmama yeterlı olur degılmı.

Yeter hatta artar bile :D İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın

Back
X