- 18 Nisan 2014
- 1.198
- 560
- 83
Hareket ay sonu olacak sanırım![]()
![]()
![]()
![]()
Ben dahil birçoğumuz bu ay sonu ya hamileyiz dicez ya da kırmızıları görücez
aynen canım valla heycanla beklıyoruz oylee. bır an evvel gelsede ona gore devam etsekk:):
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
![]()
Herkese selam. Ben de katılıyorum aranıza. Planım Haziranda hamile kalmak ve ikinci kez anne olmak. Allah isteyen herkese nasip etsin dünyanın en güzel mutluluğu...
Hoşgeldin canım başlığımız uğurlu gelsin inş. evladına hayırlı sağlıklı ömür diliyorum umarım ilk aydan gebe kalırsınNeyle korunuyorsun?
Devamlı tuvalete taşınmaya başladım ya sistit oldum ya hamile ya da çıldırdım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ya bende oyleyım:S:S bende kendı kendımı dınlıyorum sureklı:S:S karnımda bırsey varmıs gıbı sancı gırıyor sırtım agrıyor acaba hamılemıyım dıyorum sonra sacmaladım yıne yok oyle bırsey dıyorum bukadar cabuk bellı edermı dıyorum. puffffff ne zor beklemekk![]()
Teşekkür ederim canım.Eşim korunuyor. Oğlumda ilk aydan hamile kalmıştım ama bakalım bu defa nasıl olacak :))
Hangi folik asiti kullanıyorsunuz kızlar. Pazartesi ben de başlayacağım.Hatta geç bile kaldım.
Folbiol kullanıyorum canım bugün 51. gün oldu kullanmaya başlayalı yan etki görmedim, doktorumda onu önermişti zaten
Ben de ona başlayım o zaman. Sağol canım.
![]()
![]()
![]()
slm kızlar annelerın ve anne adaylarının anneler gunu kutlu olsunnn.....![]()
Canım nasıl gidiyo hamilelik ?anneler günün kutluolsun hayırlısıyla Allahım bebeiğini kucagına almayı nasip etsin inşallah
Yok canım asi den sonra daha gelmedi haber kimseden benden de hepimiz bu aydan ümitliyiz![]()