- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
inş canım seni merak ediyorum pek karşılaşamadık naptın nasıl gidiyor kuşumAYY İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR CANIM YA

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canım seni merak ediyorum pek karşılaşamadık naptın nasıl gidiyor kuşumAYY İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR CANIM YA
Allah iyiliğini versin sandalyeden düştümcanlandırma resmı nedır canım ben bilmiyorum nerden bakılıyor
benim ufaklık bu teyzeleri..kıçı başı ne tarafta anlayamadım ben :)
ya birde benimde vucudum yuzum sivilceli cok eskıden böyle sıvılcem olmazdı hatta ergenlıgımde bıle bu kadar olmadı.yüzümün bazı yerlerı kırmızı pul pul dökülüyor hemde yağlanma aynı anda oluyor garıp bır durum.bende cok çirkinleştim.kızmı oluyor bu durumda?
süslü hatun fıstık gibisin maaşallahIste beennnn hem de bikac tane ☺ pek severim asansor fotolarini ☺☺
koyun gibi olmasınlar bacıım At iyi ya asil hayvan hem at olsun at :)Insallah canim.
Seneye de koyun yiliymis.o zaman dogan cocuklar cok uslu olurmus.![]()
baktım baktım çıkaramadım balım yahu ama normal felsefe a girişi tarafında tarih d tarafındaydıMogami foto koydum tanidik geldim mi kuz beytepe den ☺Mogami
Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.. :)Kizlarrrrrrrrrr :) kizim olucakmisssss
Allah iyiliğini versin sandalyeden düştümkız gebelik takibi için senin mesajlarının altında çıkıyorya onu diyorum işte
![]()
ahh canım benım mevla bir an önce sizlerede nasıp eder inş.yürekten dua edıyorum..bu durumun belırsızlıgın ve endişenin ne demek oldugunu bılıyorum.cok uzun yıllar yasadım bu duyguyu.herseyın bır vaktı ve zamanı var demekki şimdi nasıp etti Allah.inş çok bekletmez sizin bebişlerinizde.oyy maşallah sanki kafası sağ tarafta aşağıdaa yesinler büyüyor![]()
Ayy masaAllah androide benziyor he Deli ya nazil bir benzetme kizKızlar bugun kalp atışı için çağırmıştı dr gittim.herşey yolunda görünüyor çok şükür.en son bayramdan önce gitmiştim epey büyümüş görünüyor.doktor 7+5 haftalık dedi.benim hesabıma göre 7 hafta bugun bitmiş olmalıydı.valla ben görüntüden birşeye benzetemedimandroid gibi görünüyor, zaten benden de pek normal bi bebek çıkmazdı
![]()
kuşum o silik çizgi her zaman oluyor... sen yapmaya devam et 17 ye kalmadan görürsün zaten pozitif olmadan önceki 2 gün koyulaşmaya başlıyo
tamam cnm anladım şimdi aklıma geldı oresım lakın belkı baska bıyerde vardır dıe sorayım dedım.evet benzıyor ona.
ahh canım benım mevla bir an önce sizlerede nasıp eder inş.yürekten dua edıyorum..bu durumun belırsızlıgın ve endişenin ne demek oldugunu bılıyorum.cok uzun yıllar yasadım bu duyguyu.herseyın bır vaktı ve zamanı var demekki şimdi nasıp etti Allah.inş çok bekletmez sizin bebişlerinizde.
benim ufaklık bu teyzeleri..kıçı başı ne tarafta anlayamadım ben :)
ya birde benimde vucudum yuzum sivilceli cok eskıden böyle sıvılcem olmazdı hatta ergenlıgımde bıle bu kadar olmadı.yüzümün bazı yerlerı kırmızı pul pul dökülüyor hemde yağlanma aynı anda oluyor garıp bır durum.bende cok çirkinleştim.kızmı oluyor bu durumda?
canm burda bi arkadas gelinimizin yumurtalığı patlamış dedi böle ağrımış kızın da heralde öyle şeyler duyunca korktum aslında bu görmek istediğim bi belirtydi benm için.. daha var canm senin döngün 30u geciyodu hatırladığım kadarıyla yapama devam et sen testi:)
Iste beennnn hem de bikac tane ☺ pek severim asansor fotolarini ☺☺
kanama yok canm allahtan ya da olsun olacaksa ama adet olsun normal kanama olsun :) akla kara yarın cıkacak:)evet eğer eskisi gibi olursa 34 35 günde bir olur yapmaya devam ediyorum :)) yok yok o dediğin patlayınca kanama çok oluyor ya da ağrı farkedersin ama sen yinede git bakalım :)
ahhhh bebeğim benim yaa...Ben saldım gitti ama sen hala umutlusun ya benden inşallah haklı çıkarsıninşallah canım içiç umutlarla dolu bu ay hepimiz için :))Mogami de içime doğuyor bu ay bizi çok şaşırtacak şeyler olacak gibime geliyor :))
Hayirli olsun prensesin tatlimKizlarrrrrrrrrr :) kizim olucakmisssss
tamam cnm anladım şimdi aklıma geldı oresım lakın belkı baska bıyerde vardır dıe sorayım dedım.evet benzıyor ona.
ahh canım benım mevla bir an önce sizlerede nasıp eder inş.yürekten dua edıyorum..bu durumun belırsızlıgın ve endişenin ne demek oldugunu bılıyorum.cok uzun yıllar yasadım bu duyguyu.herseyın bır vaktı ve zamanı var demekki şimdi nasıp etti Allah.inş çok bekletmez sizin bebişlerinizde.
Insallah canim yaaa cok istiyorum. :)InsaAllah koyulasir canim:)
kuşum o silik çizgi her zaman oluyor... sen yapmaya devam et 17 ye kalmadan görürsün zaten pozitif olmadan önceki 2 gün koyulaşmaya başlıyo