2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşallah canım benım guzel yuregınden gecenler cıkar Mogami Mogami maydonuz sut buharu ve vıks buharı yapmıs ınsallah vesıle olur sebebı olur ben ve W wuslt ta bal tarcın corek otu kurunu yıyoıyoruz ben bu ay pazar gunune kadar yıyecegım onumuzdekı haftada kıcalısmalar cok önemlı benım ıcın bende artık saatlerce yatmıyorum irazcık duruyorum hemen banyoya şaşıralım topıkce :)
kuzum ben 2 gün yaptım bıraktım....dedim ya bu ay saldım çayıra...ne ateş ölçüyorum ne ilişki için gün sayıyorum...ilişkiden sonra dinlenecek kadar yatıp duşa giriyorum...umrumda değil yani...Hakkımızda hayırlısı olsun dedim bıraktım

ahhhh bebeğim benim yaa...Ben saldım gitti ama sen hala umutlusun ya benden inşallah haklı çıkarsın :KK50::KK50: Sıkı çalışın ama arada durun ki spermcikler artsın :KK66:

bizden çok sıkı çalışma çıkmaz iki günde bir en sıkısı :-) sen sürpriz yapıcaksın öyle doğdu içime inşallah çok istiyorum

canm batım yarın olup olmadığını kan testiyle bilir en azından bi de yumurtalıklara baksın bakalım korkuyorum bugune bulamadım randevu yarın sabah gidicem
korkma şekerim yaaa yoktur inşallah bişi üşütmede olabilir kaygılının dediği gibi topikçe evhamlı olduk sabah gidersin içinde rahat eder korkma lütfen

Canım Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin cok sevındım heseyın yolunda gıtmesıne
Canım sana bır sorum olacak hanı uzayan akıntı gelıyor ya o yumurtanın catlayacagının sıyanlını verıyor pekı o akntıyı gordukten sonra ne zaman ılsıkıye gırılmelı
valla canım ben reglimin 12. günü uzayan akıntı gördüm ogun ılıskı oldu.daha sonrasında ovu testınde 14. gün pozitifi gördüm akıntı cok azdı.15. günde pozitifti testım lakın akıntı yoktu.16. gün silinmişti testim akıntım yıne yoktu.18. gün ilişki oldu akıntı yoktu yıne.sadece 21. gün falan çok sarı sümüksü bir akıntım oldu ama azdı.ne desem bılemedım sana şimdi canım :) ama en saglıklısı bence gün aşırı calısma.hergun yapılan calısmalar sprem kalıtesını düşürür.

kız aşağıdaki takvimde görünüyo ya bebek aynı onun gibi duruyo bak başıı kıçı belli niye öle diyosun tatlı bebişe :)
:D başını kıçını ısırırım ben onun..şimdiden takılmaya başladım ben ona,doğsun bi hele bak neler edecem ona

valla canım ben reglimin 12. günü uzayan akıntı gördüm ogun ılıskı oldu.daha sonrasında ovu testınde 14. gün pozitifi gördüm akıntı cok azdı.15. günde pozitifti testım lakın akıntı yoktu.16. gün silinmişti testim akıntım yıne yoktu.18. gün ilişki oldu akıntı yoktu yıne.sadece 21. gün falan çok sarı sümüksü bir akıntım oldu ama azdı.ne desem bılemedım sana şimdi canım :) ama en saglıklısı bence gün aşırı calısma.hergun yapılan calısmalar sprem kalıtesını düşürür.

:D başını kıçını ısırırım ben onun..şimdiden takılmaya başladım ben ona,doğsun bi hele bak neler edecem ona
benm yerime de ısır mıncır o minnakı :)

Mogami Mogami testim negatif galiba bu ayda olmadı. :KK43: yeni batı söyleyemiyorum regl olmadım henüz
canım bikaç gün daha olmazsan bence bi doktora görün batın da geçmiş hem...netleştir herşeyi kafan rahat olsun...sonra istersen eklerim istemezsen eklemem fıstık

benim ufaklık bu teyzeleri..kıçı başı ne tarafta anlayamadım ben :)
ya birde benimde vucudum yuzum sivilceli cok eskıden böyle sıvılcem olmazdı hatta ergenlıgımde bıle bu kadar olmadı.yüzümün bazı yerlerı kırmızı pul pul dökülüyor hemde yağlanma aynı anda oluyor garıp bır durum.bende cok çirkinleştim.kızmı oluyor bu durumda?
Maaşallah kuzum Allahım kucağına aldığın günleri de göstersin :nazar::nazar::nazar:

SENİNLE BİZİM DÜZENİMİZ YOK SALDIK ÇAYIRA :):-) HADİ HAYIRLISI

deriz inşallah haydii yağdırr mevlammm bebişşş :):):):)
Canım valla düşükten beri bir kere bile bel ağrım durmadı hergün ağrı sızı içindeyim. Normalde en fazla oda ağır kaldırıp kendimi zorladığım zamanlarda 5 gün olurdu şimdi kaç gün geçti adet olur gibi ağrı çekiyorum arada akıntı oluyor.
canim umarim benimde hayirli bir ewladim olur imtihanim biliyorumm isyanda etmiyorum dilerimki herkez ewladini kucagina alsin insalh..
İnşallah ama doktorun ilaç verdiyse mutlaka dinlen ve duaları d,ilinden düşürme bizde edelim inşallah
Sizde de algıda seçicilik durumu var mı kızlar ?? sanki sokaklar hamile dolu ya da benim yoluma özellikle çıkıyor gibiler :KK53:
aracımı park edip simit alıp ofise girerim toplamda 50m yürüyorumdur en fazla vay arkadaş üç değil beş değil her sabah her akşam hamişler etrafımda önce bön bön bakıyorum lan ne çok hamile var diye sonra tövbe ya rabbim diyorum kaza bela verme hayırlısıyla kucaklasınlar inşallah da hep benim burnuma burnuma :KK57::KK57::KK57:
1 kadın 1 erkekte zeynepéin hamilelik sendromu vardı ya benim durum aynen öyle
Eşim yakında göbekli adamlarada acaba hamileler mi diyeceksin dedi geçen?:-)

Canım valla düşükten beri bir kere bile bel ağrım durmadı hergün ağrı sızı içindeyim. Normalde en fazla oda ağır kaldırıp kendimi zorladığım zamanlarda 5 gün olurdu şimdi kaç gün geçti adet olur gibi ağrı çekiyorum arada akıntı oluyor.

İnşallah ama doktorun ilaç verdiyse mutlaka dinlen ve duaları d,ilinden düşürme bizde edelim inşallah

1 kadın 1 erkekte zeynepéin hamilelik sendromu vardı ya benim durum aynen öyle
Eşim yakında göbekli adamlarada acaba hamileler mi diyeceksin dedi geçen?:-)

ama bu kadar ağrı niye ki :(

önceki iki gün mü aa bunu bilmiyordum peki yapmaya devam ediyorum mogamimde sen ne yapıyorsun hiç bilmiyorum okuyamıyorum da akşamları sık giriyorsun saınrım
eskisi kadar sık girmiyorum canım akşamları buralardayım genelde...ov. testim vardı bitsin diye yapıyorum bugün 13. günüm 10 11. de koyulaştı ama poz. olacak kadar değildi bence...sonra silikleşti zaten...ateş ölçmüyorum maydanoz vicks olayını 2 gün yaptım bıraktım... yatakta çok yatmıyorum duşumu alıyorum..bebek olayını takmıyorum artık kafaya çünkü onu yapmadan önce yapmam gerekn şeyler olduğunun farkındayım ve o yüzden Allahım benim için hayırlısını biliyor diyorum.. Durum bu kuzum...Ha dün istihareye başladım...ilk gecede çok mühim bişey göremedim sadece hayal meyal mavi bi gökyüzü ve beyaz bulutlar hatırlıyorum ve bide yatağa yattığımda çok değişik ve güçlü bişey hissettim sanki bi erkek bebek kucağıma atladı çok garip oldum gerçekten...7 günü tamamlayacağım bakalım...Wuhuuu amma yazdım yahu ... sende testlerinde koyulaşma gördüğünde anlaki poz. yakındır...ondan sonra ilişki günleri keyfine kalmış canının istediği gibi yap balım

Selam kizlar nasilsiniz ben bugun dr a gidemedim sabah uyanamamisim sonrada esimin isi cikti gitti bu ay dr a gitmeyecegim adet olana kadar adet olup bittikten sonrada kismet olursa hsg cekilecegim gecen ay cekilemedim

Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz

9661 -----------------------> 30 Eylül -------> 4. deneme -------> HAMİŞ :KK71:

EKİM BAT

Bebek isdeyen biri ------> 1 Ekim --------> 36. deneme -------> :KK43:
Wuslt ---------------------> 2 Ekim -------> 6. deneme ---------> :KK43:
Nenu ----------------------> 2 Ekim -------> 49. deneme --------> :KK43:
Galina ---------------------> 2 Ekim -------> 7. deneme ---------> :KK43:
Mogami -------------------> 3 Ekim --------> 6. deneme ---------> :KK43:
Sirrieyvan ----------------> 4 Ekim --------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK71:
Meemure -----------------> 5 Ekim --------> 3. deneme ----------> HAMİŞ :KK71:
Tospaa --------------------> 7 Ekim --------> 4. deneme

Ecrin87 -------------------> 8 Ekim --------> 36. deneme ---------> :KK43:
Golyayla ------------------> 8 Ekim --------> 20. deneme ---------> :KK43:
Donence5838 ------------> 8 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Zzzzynpppp --------------> 9 Ekim --------> 6. deneme
Ayseygt1453 --------------> 10 Ekim -------> 3. deneme ----------> :KK43:
Elisa -----------------------> 11 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Sebebiumut --------------> 13 Ekim --------> 1. deneme ----------> :KK43:
Yfrks ----------------------> 13 Ekim --------> 9. deneme ----------> :KK43:
Meleğim66 ---------------> 14 Ekim --------> 4. deneme
Afrodit26 -----------------> 15 Ekim --------> 3. deneme
Hanife55 ------------------> 16 Ekim -------> 10. deneme
Burcunaz1 ----------------> 17 Ekim -------> 5. deneme
Deminos ------------------> 17 Ekim --------> 7. deneme
Sfkaydın ------------------> 17 Ekim --------> 1. deneme
Tubaomur01 -------------> 18 Ekim --------> 3. deneme
FatmaSA -----------------> 19 Ekim ---------> 3. deneme
Kocamlaben -------------> 20 Ekim --------> 4. deneme
Hilal1653 -----------------> 21 Ekim --------> 4. deneme
Mgul ----------------------> 22 Ekim --------> 2. deneme
Missladybird ------------> 22 Ekim --------> 4. deneme
Betiboop -----------------> 23 Ekim --------> 5. deneme
Gulbıke -------------------> 24 Ekim --------> 4. deneme
Şekerpancari ------------> 24 Ekim --------> 6. deneme
Hanfendi25 --------------> 25 Ekim --------> 4. deneme
Eseslamazi26 -----------> 25 Ekim --------> 3. deneme
Abcdefcd ----------------> 25 Ekim --------> 10. deneme
Arsinli -------------------> 26 Ekim ---------> 6. deneme
Lovely35 -----------------> 28 Ekim ---------> 4. deneme
Mogami ------------------> 30 Ekim ---------> 7. deneme
Neslli ---------------------> 30 Ekim ---------> 5. deneme
Kaygılı --------------------> 31 Ekim ---------> 3. deneme

KASIM BAT

Bebek isdeyen biri ------> 1 Kasım ------> 37. deneme
Adrenalin85 -------------> 1 Kasım ------> 10. deneme
Wuslt ---------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Elifbade06 ---------------> 3 Kasım -----> 8. deneme
Berlinberlin -------------> 3 Kasım ------> 1. deneme
Sebebiumut -------------> 4 Kasım ------> 2. deneme
Ayseygt1453 -------------> 5 Kasım ------> 4. deneme
Elisa ----------------------> 6 Kasım ------> 5. deneme
Golyayla ------------------> 7 Kasım ------> 21. deneme
Blummmm --------------> 7 Kasım ------> 5. deneme
Ecrin87 -------------------> 10 Kasım ----> 37. deneme
Donence5838 ------------> 11 Kasım -----> 5. deneme
Yfrks ----------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Selam kizlar nasilsiniz ben bugun dr a gidemedim sabah uyanamamisim sonrada esimin isi cikti gitti bu ay dr a gitmeyecegim adet olana kadar adet olup bittikten sonrada kismet olursa hsg cekilecegim gecen ay cekilemedim
inşallah gerek kalmaz canım...lakin olurda adet olursan hsg iyi olacak içerde neler olup bittiğini anlarsın

inşallah gerek kalmaz canım...lakin olurda adet olursan hsg iyi olacak içerde neler olup bittiğini anlarsın
Amin canim kismet degilmis gidemedim icimdende gitmek istemiyordum zaten hsg yide cekildikten sonra eger bi sorun cikmazsa bir kac ay oyle deneyecegim olmazsa asilama yaptiricagim hakkimizda hayirlisi olsun bu ay icimden hic bisey yapmak gelmiyor ovulasyon testine bile baslamadim

Kesin...daha yeni atlatmaya çalışıyorum bende.. ateşim çıktı bir ara..hemen acile gittik o gece.. anlattım hamileyim diye , parol alabilirsin dediler... biz gidene kadar düşmüştü şükür ateşim... bu grip bi fena bu sene ... kendine dikkat et...bende öksürük aşamasındayım şu an , öksürünce kasık bölgem kasılacak diye öksüremiyorum bile rahat rahat :KK51:
SirriEyvan cim doktora gittin mi bebişin ne durumdaymış

Back
X