2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Selam kizlar nasilsiniz ben bugun dr a gidemedim sabah uyanamamisim sonrada esimin isi cikti gitti bu ay dr a gitmeyecegim adet olana kadar adet olup bittikten sonrada kismet olursa hsg cekilecegim gecen ay cekilemedim
vardır bunda da bir hayır kuzum, sen istiyorsun bu hsg yi yaptır aklında şüphe kalmasın, adetin başından 10. gününe kadar çekilmen lazım, ona göre randevu al olurmu, birde istersen regli olursan eğer 3. günü git muayene ol ondan sonrada randevunu al,içini ferah tut yollar açık bence ama o verdikleri ilaçla şansın çok yükselecek gibi hissediyorum, hayırlısı balım

valla canım ben reglimin 12. günü uzayan akıntı gördüm ogun ılıskı oldu.daha sonrasında ovu testınde 14. gün pozitifi gördüm akıntı cok azdı.15. günde pozitifti testım lakın akıntı yoktu.16. gün silinmişti testim akıntım yıne yoktu.18. gün ilişki oldu akıntı yoktu yıne.sadece 21. gün falan çok sarı sümüksü bir akıntım oldu ama azdı.ne desem bılemedım sana şimdi canım :) ama en saglıklısı bence gün aşırı calısma.hergun yapılan calısmalar sprem kalıtesını düşürür.

:D başını kıçını ısırırım ben onun..şimdiden takılmaya başladım ben ona,doğsun bi hele bak neler edecem ona

Hım anladım canım akıntı geldıkten bırkac gun sonramı yumurta catlıyor o zaman kuzumbenım esım zaten ders calısıyor eskısı gıbı sık ılısk olmuyor kacırmamık ıcın gunu ogrenmeye calısıyorum bızde artık sıstemlı calısma yok :)

kuzum ben 2 gün yaptım bıraktım....dedim ya bu ay saldım çayıra...ne ateş ölçüyorum ne ilişki için gün sayıyorum...ilişkiden sonra dinlenecek kadar yatıp duşa giriyorum...umrumda değil yani...Hakkımızda hayırlısı olsun dedim bıraktım

Bende öyle canım yok ayakları havaya dıkmekmıs 1 saat yatmakmıs hıcbırsey yok basladıgımı bıtırecegım bende pazar gunu son kurum sonrda bakalım ılsıkı duzenımız hıc yok zaten hayırlısı ne zamansa o zaman gelır dıyoruz

Amin canim kismet degilmis gidemedim icimdende gitmek istemiyordum zaten hsg yide cekildikten sonra eger bi sorun cikmazsa bir kac ay oyle deneyecegim olmazsa asilama yaptiricagim hakkimizda hayirlisi olsun bu ay icimden hic bisey yapmak gelmiyor ovulasyon testine bile baslamadim
boşver yapma ya da sen bilirsin evde durdukça batıyo insana bende sırf bitsin diye yapıyorum sende bitirmek istiyorsan yap kuzum

Arkadaslar acilen yardim istiyorum... izmit merkezde oturuyorum bir kac gunluk ew isinde yardimci olabilcek bayan temizlkci ariyorum.. kendim yapamiyorum gebeyim. Yardimci olursaniz allah rizasi.icin cok sewinirim

vardır bunda da bir hayır kuzum, sen istiyorsun bu hsg yi yaptır aklında şüphe kalmasın, adetin başından 10. gününe kadar çekilmen lazım, ona göre randevu al olurmu, birde istersen regli olursan eğer 3. günü git muayene ol ondan sonrada randevunu al,içini ferah tut yollar açık bence ama o verdikleri ilaçla şansın çok yükselecek gibi hissediyorum, hayırlısı balım
Hayirlisi olsun canim bende oyle diyorum iki oldu gidemedim uzulmedim gidemedigime bunda da vardir bi hayir hsg yide istememin sebebi eger tuplerde bi sorun varsa ona gore hareket ederiz diye dusunuyorum adet olunca bi muayeneye giderim sonra hsg icin sira alirim gogus agrin devam ediyormu canim insallah bebistendir agrin

Selam kizlar nasilsiniz ben bugun dr a gidemedim sabah uyanamamisim sonrada esimin isi cikti gitti bu ay dr a gitmeyecegim adet olana kadar adet olup bittikten sonrada kismet olursa hsg cekilecegim gecen ay cekilemedim

Slm canım bende senı merak eıdyordum ınsalalh bebısını gormekıcın gıdrsın dr

eskisi kadar sık girmiyorum canım akşamları buralardayım genelde...ov. testim vardı bitsin diye yapıyorum bugün 13. günüm 10 11. de koyulaştı ama poz. olacak kadar değildi bence...sonra silikleşti zaten...ateş ölçmüyorum maydanoz vicks olayını 2 gün yaptım bıraktım... yatakta çok yatmıyorum duşumu alıyorum..bebek olayını takmıyorum artık kafaya çünkü onu yapmadan önce yapmam gerekn şeyler olduğunun farkındayım ve o yüzden Allahım benim için hayırlısını biliyor diyorum.. Durum bu kuzum...Ha dün istihareye başladım...ilk gecede çok mühim bişey göremedim sadece hayal meyal mavi bi gökyüzü ve beyaz bulutlar hatırlıyorum ve bide yatağa yattığımda çok değişik ve güçlü bişey hissettim sanki bi erkek bebek kucağıma atladı çok garip oldum gerçekten...7 günü tamamlayacağım bakalım...Wuhuuu amma yazdım yahu ... sende testlerinde koyulaşma gördüğünde anlaki poz. yakındır...ondan sonra ilişki günleri keyfine kalmış canının istediği gibi yap balım

oyy iyi oldu böyle derli toplu bir bilgi aldım kesik kesik görüşünce anlayamıyorum iyi misin durumlar nasıl vs :)) çok doğru bende öyle hissediyorum olursa gelir bebişim ama olmazsa demek iş güç zaten daha müsait değiliz bi ay bi aydır toparlanmak için deyip yine mutlu ediyorum kendimi kısmet yani istiyorum ama olmuyo diye stres üzüntü yapmıyorum :) bence böyle yapınca çok daha rahat olacak vücudunda stresten arınacak böylelikle bebişte gelecek öyle düşünüyorum :) ilk günden bir bebiş gelmiş kucağına ne güzel :) bende testlerimle oynıyım koyuyu gördüğüm gibi bir çalışma yaparız sonrası kısmet :))

eskisi kadar sık girmiyorum canım akşamları buralardayım genelde...ov. testim vardı bitsin diye yapıyorum bugün 13. günüm 10 11. de koyulaştı ama poz. olacak kadar değildi bence...sonra silikleşti zaten...ateş ölçmüyorum maydanoz vicks olayını 2 gün yaptım bıraktım... yatakta çok yatmıyorum duşumu alıyorum..bebek olayını takmıyorum artık kafaya çünkü onu yapmadan önce yapmam gerekn şeyler olduğunun farkındayım ve o yüzden Allahım benim için hayırlısını biliyor diyorum.. Durum bu kuzum...Ha dün istihareye başladım...ilk gecede çok mühim bişey göremedim sadece hayal meyal mavi bi gökyüzü ve beyaz bulutlar hatırlıyorum ve bide yatağa yattığımda çok değişik ve güçlü bişey hissettim sanki bi erkek bebek kucağıma atladı çok garip oldum gerçekten...7 günü tamamlayacağım bakalım...Wuhuuu amma yazdım yahu ... sende testlerinde koyulaşma gördüğünde anlaki poz. yakındır...ondan sonra ilişki günleri keyfine kalmış canının istediği gibi yap balım
canım benim çok iyi yapıyorsun seni bu konuda destekliyorum, İstihare olayını bende istiyorum ancak işte korkuyorum yaaa göreceklerimden ya da görememekten, aynen bende ovu. testini doktorun söylediklerinden sonra bıraktım,zaten eşimle beraberlik uzaklarda olmamız sebebiyle zor oluyor, o yüzden sadece hafta sonları oluyor o da denk gelirmi hormonlarım izin verir mi bilmeden, bu hafta sonuda sırf dr. dedi diye değerlendirmeye çalıştım ama zaten hiç yatmadım denebilir, kalkıp hemen duşumu aldım, Rabbim biliyor o zamanı eğer olacaksa, ben ne kadar acele etsem denk getirmeye çalışsam boş.burası bana iyi geliyyor, dediğim gibi aahh aahhh vahh vahhh çocuğu olmuyor dr.a gittimi şunu yaptımı bunu yaptımı türünden söylemlere değil yüreklendirici cümleler duymaya ihtiyacım var, siz iyi kalpli insanlarda bunu fazlasıyla veriyorsunuz.size büyük bir teşekkür borçluyum,

Amin canim sen nasil oldun agrin var mi insallaah hepimizin bebisleri olur

Amiin canım inşallah gectı cok sukur canım rahatım ınsallah canım benım ınsalah zamanı geldıgınde olacak kure devamm edıyorum senınkı ne zaman bıtıyor canım

Hayirlisi olsun canim bende oyle diyorum iki oldu gidemedim uzulmedim gidemedigime bunda da vardir bi hayir hsg yide istememin sebebi eger tuplerde bi sorun varsa ona gore hareket ederiz diye dusunuyorum adet olunca bi muayeneye giderim sonra hsg icin sira alirim gogus agrin devam ediyormu canim insallah bebistendir agrin
hayırlısı tabii bebeğim, sen çektir için rahata erince sanırım seninki hemen olacak hissediyorum ben :)
göğüs ağrım devam ama tek sol ağrıyor wuslt yaa, dostinex kullanmadan öncede vardı, şimdi gene var,yani bebişten dedğil, insanın tek sol göğsümü ağrırki gebe olsa :) sanmıyorum o nedenle yok umudum, doktora gidicem ama eşim uzakta sperm testi verecek en 100 kere dedim, randevunu alıym dedim yok ben alırım dedi, işten güçten fırsat bulup yapmıyor, çok rahat,bende artık saldım çayıra mevlam kayıra, üstüne düşmicem bebek olur olmaz,ama bir sağlık sorunum varsa test sonuçlarıyla ortaya çıkar bana ait, tedavimi olucam,tek başına olmuyormuş bu işler kuşum, çok iyi öğrendim, anladım

Amiin canım inşallah gectı cok sukur canım rahatım ınsallah canım benım ınsalah zamanı geldıgınde olacak kure devamm edıyorum senınkı ne zaman bıtıyor canım
Benimki bugun sondu canim bende bu ay nedense icimden hic bisey yapmak gelmiyor onceleri yatiyordum yarim saat felan artik yatmiyorum direk kalkiyorum hayirlisi olsun insallah

Benimki bugun sondu canim bende bu ay nedense icimden hic bisey yapmak gelmiyor onceleri yatiyordum yarim saat felan artik yatmiyorum direk kalkiyorum hayirlisi olsun insallah

bızde pazar gunu calısmalara basladık canım adetım bıttı ben kurde pazar gunu bıtecek bende artık yatmıyorum canım bır oncekı ay cok dıkkat ettım yattımakıntıı takıp ettım yogun bır sekılde o donemı degerlendırdık ama olmadı zamanı degılmıs bız ne yapsakta zamanı deelgılse olmayacak sabırla en dogru zamanı gelecegı gunu bekleyecegız ınsallah cok bekletmeden en yakın zamanda gelecekler

inşallah tutar da döngün nasıl ki 20 den başlattı?
buay bende bilmiyorum doktorhesapladi 5 gun erken oldum 5. de ve 9.unda sokuldum daha yeni temizlenecegim bu aksam banyo yapcam doktor 20 21 21 dedi bende gec temizleniyorum diye 20 21 23 24 diye dusundum hayirlisi

Kizlar bugün ise gidemedim her yerim dökülüyor daha az önce uyandim belim de çokagriyor bugün kan testi taptirsam mi diyedusumdum hhazirvdeyken giderim dedim ama kararsizim günler o kadar zor geciyo bat 17 ama daha erken de gelebilir

canım benim eğer çok ciddi bir engel yoksa hsg çektirme işini erteleme çok arkadaş hsg den sonra gebelik yakaladı biliyorsun verdikleri sıvı ufak tefek tıkanıklıkları açabiliyor bende reglmin 9.günü gideceğim sabırsızlıkla bekliyorum :)

Kızlar bugun kalp atışı için çağırmıştı dr gittim.herşey yolunda görünüyor çok şükür.en son bayramdan önce gitmiştim epey büyümüş görünüyor.doktor 7+5 haftalık dedi.benim hesabıma göre 7 hafta bugun bitmiş olmalıydı.valla ben görüntüden birşeye benzetemedim :D android gibi görünüyor, zaten benden de pek normal bi bebek çıkmazdı :D
çok sevindim yaaa darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına olsun inşaallah

Back
X