Malesefff sonuc negativ benimde ümitlerim buraya kadarmis....
Biz bu tüpbebek icin manisadan istabula gittik hotel köselerinde süründük yine olmadi yine olmadi artik 4.deneme biraz zor.....
allah sabrını arttırsınn canmmm sözün bittigi yer işteemalesefff sonuc negativ benimde ümitlerim buraya kadarmis....
Biz bu tüpbebek icin manisadan istabula gittik hotel köselerinde süründük yine olmadi yine olmadi artik 4.deneme biraz zor.....
benim ilk denemem.ben 19 nisanda tedaviye başladım.hala iğne vuruyorum sadece 5 yumurtam oluştu ama bununda iki tanesi büyüdü.tam bir fiyasko.cuma günü ikisini toplayacaklar umudum yok ama hayırlısı
kızlar az önce transferden geldim. 2 tane iyi kalite embriyo konuldu. kan tahlili 31 mayıs bilmiyorum nasıl geçireceğim o güne kadar...
hala böbreklerim ağrıyo. siz siz olun sakın çok çok sıkışmayın. kısacık işlem bna asır gibi geldi kan ter içinde kaldım. hoca bile şaşırdı bu kadar sıkışık olmama. :) bundan sonra hayırlısı bakalım. tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum.
canım hayırlı uğurlu olsun. inşallah Allahım kucağınıza almayı nasip etsin...
nerde oldun tüp bebeği cnm..
Malesefff sonuc negativ benimde ümitlerim buraya kadarmis....
kızlar az önce transferden geldim. 2 tane iyi kalite embriyo konuldu. kan tahlili 31 mayıs bilmiyorum nasıl geçireceğim o güne kadar...
hala böbreklerim ağrıyo. siz siz olun sakın çok çok sıkışmayın. kısacık işlem bna asır gibi geldi kan ter içinde kaldım. hoca bile şaşırdı bu kadar sıkışık olmama. :) bundan sonra hayırlısı bakalım. tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum.
kizlar selam
tedaviye başlamadan once E2 hormonunuzun değeri nasildi??
benim 98
50 nin altinda olmadan baslayamayiz dedi doktorumm(((
kizlar selam
tedaviye başlamadan once E2 hormonunuzun değeri nasildi??
benim 98
50 nin altinda olmadan baslayamayiz dedi doktorumm(((
benim ilk tüp bebeğimde 30 küsürdü başladık ama ikincisinde 227 idi.ilaç falan kullandınmı??
allah sabr versin ne dim
umutsuzluğa düşme nolur. söz söylemek zor ama, vakti ve zamanı var demek ki. bu hepimiz için geçerli inan. canınız sağolsun. eşinle omuz omuza baş başa olduktan sonra hayırlısıyla yavrunuzla da güzel günleriniz olur.
allah sabrını arttırsınn canmmm sözün bittigi yer işteesen okadar para dök rezil ol oralarda canın yansın pıskolojın bozulsun sonuc böyle olsunn offf içim yanıyor işte yaaaa
Allah sabır versin canım ,inşAllah çok vakit geçmeden Allah kendiliyinden versin bebeyini .Kendini çok üzme
teselliler icin tsk. Ederim... Bu son olmustur diye düsünmüstüm kedimi bebegini kayip etmis hic anne olamiycakmis gibi hissediyom emeklerimiz bosa cikiyo gücüm yok artik..
Yok eger dusmezse kullanıcam ne ılacı oluyor dogum kontrol mu??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım doğum kontrol hapını bu ay kullanacaksın bi sonraki adetinle bebişine kavuşacaksın
Zeysan benim de ilk denemem olucak bilgisiz ve heyecanlıyımiğnelerimi aldım reglimi bekliyorum bu hafta reglimin 3.günü gidiyorum
rabbimden umut kesilmez hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun... iğneler rahatsız ediyor mu herhangi bir yan etkisi var mı ?[/QU
iğnelerde sorun olmuyor.bu arada sonucum negatif inşallah sizinki tutar
Lütfen böyle düşünmeTeselliler icin tsk. Ederim... bu son olmustur diye düsünmüstüm kedimi bebegini kayip etmis hic anne olamiycakmis gibi hissediyom emeklerimiz bosa cikiyo gücüm yok artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?