2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Malesefff sonuc negativ benimde ümitlerim buraya kadarmis....
Biz bu tüpbebek icin manisadan istabula gittik hotel köselerinde süründük yine olmadi yine olmadi artik 4.deneme biraz zor.....

umutsuzluğa düşme nolur. söz söylemek zor ama, vakti ve zamanı var demek ki. bu hepimiz için geçerli inan. canınız sağolsun. eşinle omuz omuza baş başa olduktan sonra hayırlısıyla yavrunuzla da güzel günleriniz olur.

malesefff sonuc negativ benimde ümitlerim buraya kadarmis....
Biz bu tüpbebek icin manisadan istabula gittik hotel köselerinde süründük yine olmadi yine olmadi artik 4.deneme biraz zor.....
allah sabrını arttırsınn canmmm sözün bittigi yer işteesen okadar para dök rezil ol oralarda canın yansın pıskolojın bozulsun sonuc böyle olsunn offf içim yanıyor işte yaaaa

kızlar az önce transferden geldim. 2 tane iyi kalite embriyo konuldu. kan tahlili 31 mayıs bilmiyorum nasıl geçireceğim o güne kadar...
hala böbreklerim ağrıyo. siz siz olun sakın çok çok sıkışmayın. kısacık işlem bna asır gibi geldi kan ter içinde kaldım. hoca bile şaşırdı bu kadar sıkışık olmama. :) bundan sonra hayırlısı bakalım. tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum.

benim ilk denemem.ben 19 nisanda tedaviye başladım.hala iğne vuruyorum sadece 5 yumurtam oluştu ama bununda iki tanesi büyüdü.tam bir fiyasko.cuma günü ikisini toplayacaklar umudum yok ama hayırlısı

Zeysan benim de ilk denemem olucak bilgisiz ve heyecanlıyım iğnelerimi aldım reglimi bekliyorum bu hafta reglimin 3.günü gidiyorum
rabbimden umut kesilmez hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun... iğneler rahatsız ediyor mu herhangi bir yan etkisi var mı ?

canım hayırlı uğurlu olsun. inşallah Allahım kucağınıza almayı nasip etsin...
nerde oldun tüp bebeği cnm..

canım hayırlı uğurlu olsun. inşallah Allahım kucağınıza almayı nasip etsin...
nerde oldun tüp bebeği cnm..

Amin canım hepimize bütün bekleyenlere inşallah.Benim hocam gazi de Prof ama hrs de yaptık ankara.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Malesefff sonuc negativ benimde ümitlerim buraya kadarmis....

Allah sabır versin canım ,inşAllah çok vakit geçmeden Allah kendiliyinden versin bebeyini .Kendini çok üzme

Hayırlı olsun canım ,inşAllah tedavin güzel sonuçlansın .Allah bebeyini sağ-salim versin .Artık sabır ediceksin iyi düşün sakın kötü düşünme .Perşembe benim test günüm vallahi başlarda günler geçmek bilmiyor ,sonunada geldikte gitmek istemiyor insan düşünüyorum ya kötü olursa :18:.Eh neyse canım Allah sonumuzu iyi etsin ve bu yolda hiç kimsenin eziyyetini karşılıksız bırakmasın tanrım .Hepimizin bebeklerini göndersin artık "Desin bu kullarımın çektiler yeter artık meleklerini gönderiyim " amin

Son düzenleme:

Hayırlı uğurlu olsun canım 12 gün sonra müjdeli haber verirsin inşallah bizlere:)ilk 3 gün bol bol dinlen kendini kasma belirti arama rahat olmaya çalış ve bol bol su iç ve tabii bol bol dua et

kizlar selam
tedaviye başlamadan once E2 hormonunuzun değeri nasildi??
benim 98
50 nin altinda olmadan baslayamayiz dedi doktorumm (((

kizlar selam
tedaviye başlamadan once E2 hormonunuzun değeri nasildi??
benim 98
50 nin altinda olmadan baslayamayiz dedi doktorumm (((

benim ilk tüp bebeğimde 30 küsürdü başladık ama ikincisinde 227 idi.ilaç falan kullandınmı??

allah sabr versin ne dim

allah sabrını arttırsınn canmmm sözün bittigi yer işteesen okadar para dök rezil ol oralarda canın yansın pıskolojın bozulsun sonuc böyle olsunn offf içim yanıyor işte yaaaa

Allah sabır versin canım ,inşAllah çok vakit geçmeden Allah kendiliyinden versin bebeyini .Kendini çok üzme

Teselliler icin tsk. Ederim... bu son olmustur diye düsünmüstüm kedimi bebegini kayip etmis hic anne olamiycakmis gibi hissediyom emeklerimiz bosa cikiyo gücüm yok artik..

teselliler icin tsk. Ederim... Bu son olmustur diye düsünmüstüm kedimi bebegini kayip etmis hic anne olamiycakmis gibi hissediyom emeklerimiz bosa cikiyo gücüm yok artik..

canm agla sızla içinden ne geliyorsa onu yap içine sakın atmaa kendını toparla allah maddi manevı yardım etsın ınsallahhh

meric canım çok üzüldüm rabbim sabır versin inşallah...

kelebekim popiş kevgire dönüyor ama değer be kuzum inşallah hayırlısıyla gelir yavrularımız. benim popom mosmor ve her yerinde fındık büyüklüğünde şişlikler var.keza kollarım mosmor. kısakollu giyemiyorum bu sıcakta.

gurbetkız canım senin sesin de çıkmıyor ne zamandır? nerelerdesin bakim sen...

hatu canım çok sevindim senin adına rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah... darısı başımıza inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım doğum kontrol hapını bu ay kullanacaksın bi sonraki adetinle bebişine kavuşacaksın

canım aynı gün transfer olmuştuk ya sende varmı bi değişiklik? nasıl tutuyorsun kendini test yapmamamk için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…