2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ay kızlar çok kötüyüm bu nasıl bir salgındır böyle dünden beri çok kötüyüm hastaneye gittik gece paroldan başka bişey vermediler ve hiç bişey yapamadılar ah şu grip bbeni mahvetti yataktan hiç kalkasım yok başımıda yastıktan kaldırasım yok :2::2::2:

Çok geçmişolsun cnm dun benimde tadim yoktu duş aldim yaglandim l imonlu çorba içtim bol limonlu birde acil cay biraz iyi gibiyim

çok teşekkür ederim canım ya dünden yapmıştım çorba acılı ekşili bugün hiç kalkasım yok bide ateşte eklendi zaten sinüzit vardı bende ateşte eklenince hiç kaldırasım gelmiyo biliyorum yattıkça daha da kötü oluyorum rabbim yardımcımız olsun :14::14:Nefessss aalllmmmaaakk istiyyyooorruuumm:14::14:

ayyyy demee kuzum yaa bende de var o illetten..
çok ii annıyorum seni..
başucuna bi mendile hani şu naneli mentoller var ya onlardan damlatıp koysan faydasını görürsün..ben öyle yapıyorum hep..

Çok geçmişolsun cnm dun benimde tadim yoktu duş aldim yaglandim l imonlu çorba içtim bol limonlu birde acil cay biraz iyi gibiyim

çok teşekkür ederim canım yapıp içiyorum bol bol c vitaminide alıyorum ama umarım tez zamanda düzelirim

Oy maşallahh :nazar::nazar::nazar:
Bebiş nerde :53:
Göremiyorum ben annesi :16:

ay kızlar çok kötüyüm bu nasıl bir salgındır böyle dünden beri çok kötüyüm hastaneye gittik gece paroldan başka bişey vermediler ve hiç bişey yapamadılar ah şu grip bbeni mahvetti yataktan hiç kalkasım yok başımıda yastıktan kaldırasım yok :2::2::2:

Canım çok geçmiş olsun.
Ufakta olsa düzelme yok mu?
Rabbim kolaylık versin sizlere.
Hamilelikte hastalık gibi bi yerde.
Zaten zor geçiyor, üstüne grip falan.
Allah yardımcımız olsun.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
ben hala öksürüyorum azaldı ama yinede öksürüyorum zeytinyağı, pekmez içiyorum ballı limonlu ılık su yapıyorum dünden beri çok değişen birşey yok başka önerisi olan varmı?

ben ciddi grip olmuştum , çok zor atlattım yaklaşık 12 gün sürdü gribin geçmesi . Günde 3 adet sarmısak yuttum bol su ile doğal antıbıyotık diye çok faydasını gördüm . Ama sen genede doktora sor sarmısak zararı olur mu bilemem .

Canım çok geçmiş olsun.
Allah yardımcımız olsun.
çok saol esmercim yok canım ya her geçen saatte daha çok ağırlaışıyorum gerçekten hamileyken hasta olmak çok zormuş zaten nefes alamıyordum zorluk çekiyordum kızımdan dolayı gripte üstüne tuz biber olunca iyice nefessiz kaldık:14::14:

Yahu benim bu memişler bir kaç günde söndü gitti :26:
Hiç süt çıkacak gibi değil, taş gibiydi şimdi pamuk olmuşlar.
Niye böyle oldular ki acep :31:

çok teşekkür ederim canım yapıp içiyorum bol bol c vitaminide alıyorum ama umarım tez zamanda düzelirim
İnsallah cnm ama ateşe dikkat et çok yükselirse yine Dr git serum felan takarlar vitamin verirler

Canım çok geçmiş olsun.
Allah yardımcımız olsun.

Bebis gobuste 8 kilo aldim :17::17:

çok saol esmercim yok canım ya her geçen saatte daha çok ağırlaışıyorum gerçekten hamileyken hasta olmak çok zormuş zaten nefes alamıyordum zorluk çekiyordum kızımdan dolayı gripte üstüne tuz biber olunca iyice nefessiz kaldık:14::14:

Çok geçmiş olsun canım. Zaten "ilaçla 7 günde, ilaçsız bir haftada geçer" derler. Umarım semptomların kısa sürede hafifler, rahat rahat nefes alabilirsin.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
ben hala öksürüyorum azaldı ama yinede öksürüyorum zeytinyağı, pekmez içiyorum ballı limonlu ılık su yapıyorum dünden beri çok değişen birşey yok başka önerisi olan varmı?

çok geçmiş olsun:nazar:kesinlikle sıkma portakal suyu için hergün,çok işe yarıyo.

çok yakında yürümeme gerek kalmayacak :)
yuvarlanıp gidicem :9::9::9::9::9::9:

fıstık gibisiniz kızlar,maşallah :nazar:

çok geçmiş olsun:nazar:kesinlikle sıkma portakal suyu için hergün,çok işe yarıyo.

fıstık gibisiniz kızlar,maşallah :nazar:

Çok geçmiş olsun canım. Zaten "ilaçla 7 günde, ilaçsız bir haftada geçer" derler. Umarım semptomların kısa sürede hafifler, rahat rahat nefes alabilirsin.

İnsallah cnm ama ateşe dikkat et çok yükselirse yine Dr git serum felan takarlar vitamin verirler

Bebis gobuste 8 kilo aldim :17::17:

daha çok mandalina tüketiyodum simcacım ama artık portakal suyuda içicem:34: çok teşekkürler snowyy inşallah :34: ateş gerçekten çok sıkıntılıymış baş ucumda termometre var çok sıcahladığım zaman ateşimi ölçüyorum umarım tez zmanda atlatırım

Back
X