2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
6. Ay duygusallik ayiymis zaten kizlar olduk olmadık herseye Agliyorum kendinkendime noluyo bana ya falanndiyorum sonra sabah tv de acıklı bisey görüyorum aglamaya basliyorum esim en ufak sesini yukseltsin aglayasim geliyo cok komigim ya;)

ayyyy gobusleri cekiyorsunz heeee :21::21::49:
yaaa bende koymak isterim ama esim soz verdirdi sakin koymicaksin dedi bende koyayim 2 dk sonra silerim diyorum ama kiskanc iste izin vermiyo :41::41:

Allah razi olsun fistigim..
hasta olan arkadaslarada acil sifalar diliyorum..
ya bitkisel caylari onermiyor doktorum sadece ihlamur ic dedi bol bol c vitamini kivi portakal vs..
bi katalog hazirlicam sabahtan beri oturtmadi bilg. basina bu ufaklik ne zaman oturuyorum hic durmuyor fıkır fıkır donuyor icimde
acaba rahatsiz mi oldu ? :26:

yaaa harikaaaa cok sanslisin ablacigin bebekler gibi bakar artik size
bende avrupa yakasindayim nereye gelmeyi dusunuyorsun tatlim?

Maşallah miniğine tatlım :emir_bebek::nazar:
Karnın toksa, spor yapıyordur şimdi taklalar atarak =)
Şişli tarafları ve ya kağıthane nurtepe falan olur sanırım.
Eşimin aklına neresi eserse artık balım =)

bi göbişde benden.31/12/2013 de cıkldı bu resım 15 kılo aldım:) $göbiþþþ.webp

kizlar merhabalar cok hastayimmmmmmm
grip oldummmmm :2::2::2::2:
keyifler nasil yok ins bi yaramazlik? herkes iyi mi ? :49::emir_bebek:

Canım biz iyiyiz de demek salgına sen de yakalandın.Bol bol dinlen yorma kendini.

Ayy bayıldım buna ya.Ben de bu renk aldım ama dışında deseni yok.Küvetin içinde akvaryum deseni var.

bi göbişde benden.31/12/2013 de cıkldı bu resım 15 kılo aldım:)Eki Görüntüle 923752

sende de hiç belli değil kilo göbüşünde fazla önde değil gibi sanki ya da fotonun duruş şeklindende olabilir
Maşallahh göbüşler büyümeye başladı hepimizin yakında her tarafımız ödem olacak :D parmaklarımız sosis gibi ayaklarımız deseniz öyle olacak :) çok komik yaa sonraaaaa doğummm zamanı gelecekk çok şükür son zamanlarımız artık atlattık bayağı bir zaman

6. Ay duygusallik ayiymis zaten kizlar olduk olmadık herseye Agliyorum kendinkendime noluyo bana ya falanndiyorum sonra sabah tv de acıklı bisey görüyorum aglamaya basliyorum esim en ufak sesini yukseltsin aglayasim geliyo cok komigim ya;)

vallaa benı anlattın herseye takıntı yaptım ve sureklı ağlama modundayım pskopata bağladım bu ay bende cok beter oldumm zaten evhamlı yapım vardı hep takıntılar tava yaptıı bebıslerımız dogsun rabbım bu gunlerı unuttursun

vallaa benı anlattın herseye takıntı yaptım ve sureklı ağlama modundayım pskopata bağladım bu ay bende cok beter oldumm zaten evhamlı yapım vardı hep takıntılar tava yaptıı bebıslerımız dogsun rabbım bu gunlerı unuttursun

ay kızlar çok kötüyüm bu nasıl bir salgındır böyle dünden beri çok kötüyüm hastaneye gittik gece paroldan başka bişey vermediler ve hiç bişey yapamadılar ah şu grip bbeni mahvetti yataktan hiç kalkasım yok başımıda yastıktan kaldırasım yok :2::2::2:

canım benım cok geçmiş olsun allahtan ben o kadar değilim bol bol su iç ılık olsun

maşallah canım 2 gebeliğe göre cok fitsin

canım geçmiş olsun bende farklı sayılmam dökülüyoruz :2:

Yahu şu Ocak annelerine bakayım diyorum içim daralıyor nedense.
Pek bir şey paylaşmıyorlar ki bizde faydalanalım.
Yine medet aralık annelerinde.
Onlarında türlü türlü dertleri var, üzülüyorum dua ediyorum çoğuna.
Bu arada kızlar büyük ablam yanıma taşınacak :16:
Boş olan bir odam var onu ayarlayacağım odasını taşıyacak bana.
İyi oldu hem, eşimde çok geç geliyor ablam bana çok yardımcı olur.
Doğuma kadar yanımda doğumdan sonrada ben evimi taşıyana kadar kalır yanımda.
Sonrasında malum, Anadolu yakasından-Avrupa yakasına taşınacağım.
Eşimin ailesi de o tarafta.

Gözün aydın ablanla güzel güzel vakit geçirirsin artık :)
Aynen Ocak annelerininde doğum hikayeleri bitsin aylardan şubat olsun, şubatta mart annelerinden doğuranlar olur, martta bizlerden olur derken bir an önce bizlere zaman gelir
Ben de bunaldım artık, beklemekten, halsizlikten, hiç bir hareketin olmamasından, artık sinirleniyorumda hiç yokken aslında kendime de kızıyorum, ortada bişe yok nedense bu sinirlilik, tahammülsüzlük bugün öğleden önce vatandaş geldi, Buyrun dedim, Safranbolu icranın numarasını almaya geldim, dedi. 18880'den alın bizde yok dedim, ama buna bile sinirlendim içimden 18880 mi burası bizde ne gezer demek geldi,,,, ne var ki bunda mesala ama işte dayanamıyorum nedense... öyle iş yoğunluğu olan gelen giden çok olsa artık dayanamıyorum diyeceğim o da yok... canım hiç bişe yapmak istemiyor, sonra ona da sıkılıyorum, off ne bilim işte böyle bir sinir var, öğleden sonra da iş yerinde hep uykum geliyor zaten :(

Demekki doğru tatlım, teyzemin dediği, acaba mı demiştim kendi kendime... Allah korusun ya inşallah böyle aksiliklerle karşılaşmayız ilerleyen zamanlarda
İNŞALLAH canım karşılaşmayız.. böle bir durumla çok kötüydü..
kızlarr sizlere iki şey soracam, birincisi benim sabah idrarım kırmızı gibi geliyor sizlerde öyle bişe ile karşılaşan var mı içinde kırmızılık var......
ikincisi ben hiç eşimle ilişkiye girmek istemiyorum,,, gebeliğimin başından beri var bu durum sizlerde mi öyle yoksa bana has bişe mi bu, doktora çok sormak istedim ama hep yanında ki genç kız oluyor, üstüne eşimde oluyor ondan çekiniyorum soramadım...
bendede var canım .. hem korku oluyor hemde.. ne bileyim isteksizlik normal zaten.. ama idrarın için bol su iç.. susuz kalınca öle olur..
Günaydın canım..
Napalim yahuu bizimde kaderimiz tombik hamiş kalmakmis..:9::9::9:
Suyu günde 1 kaşık falan mı vermem lazım ee malum acemilik var bende :16:

evet canım bir iki çay kaşığı yeterli genelde verme diyorlar ama bana doktor senin durumun özel keşke verseydin demişti..

Gözün aydın ablanla güzel güzel vakit geçirirsin artık :)
Aynen Ocak annelerininde doğum hikayeleri bitsin aylardan şubat olsun, şubatta mart annelerinden doğuranlar olur, martta bizlerden olur derken bir an önce bizlere zaman gelir
Ben de bunaldım artık, beklemekten, halsizlikten, hiç bir hareketin olmamasından, artık sinirleniyorumda hiç yokken aslında kendime de kızıyorum, ortada bişe yok nedense bu sinirlilik, tahammülsüzlük bugün öğleden önce vatandaş geldi, Buyrun dedim, Safranbolu icranın numarasını almaya geldim, dedi. 18880'den alın bizde yok dedim, ama buna bile sinirlendim içimden 18880 mi burası bizde ne gezer demek geldi,,,, ne var ki bunda mesala ama işte dayanamıyorum nedense... öyle iş yoğunluğu olan gelen giden çok olsa artık dayanamıyorum diyeceğim o da yok... canım hiç bişe yapmak istemiyor, sonra ona da sıkılıyorum, off ne bilim işte böyle bir sinir var, öğleden sonra da iş yerinde hep uykum geliyor zaten :(

Sağol balım =)
Hepimizin sinirleri alt üst olmuş durumda.
Ağrılar, yorgunluk hissi, uykusuzluk, alınan kilolar v.s hepsi etken bulunduğumuz duruma.
Az daha sabır balım :34:
Hepsi geçecek bunların.
Ben artık doğum zamanımızı mart diye görüyorum =)
Çok az kaldı cidden.

benim eşimde 0 resmiyet inanılmaz şımarık :)
ama ben onun bu halini seviyorumm somurtuk hali hiç çekilmiyo vee bunu kendide biliyo :33::33:
ayyy yok kuzum belim değil vajinam ağrıyo yatıp kalkarken ve yürürken..

aynı dert bnde de var vajinam çok ağrıyor yürürken oturup kalkarken doktoruma sordum normal vücut kendini doğuma hazırlıyor çekiceksin ağrıları diyor ama çok canım yanıyyor yürümem bile değişti:2::2::2:

Sağol balım =)
Hepimizin sinirleri alt üst olmuş durumda.
Ağrılar, yorgunluk hissi, uykusuzluk, alınan kilolar v.s hepsi etken bulunduğumuz duruma.
Az daha sabır balım :34:
Hepsi geçecek bunların.
Ben artık doğum zamanımızı mart diye görüyorum =)
Çok az kaldı cidden.

ayy öylede geçmiyor ama günler nedense her gün ayrı bir ömürmüş gibi geliyor hatta şarkı var ya
Geçmiyor günler, burda senden uzakta
Yığıldı şişeler her gün mutfakta ..... diye bunu söyleyip duruyorum her hissettiğimde :)
Ki sende okuyormuşsun Aralık annelerinn nasıl uykusuz uykuya hasret kaldığını da biliyorum karnımızda herşey rahat asıl macere doğduktan sonra bunu bilmeme rağmen geçsin zaman istiyorum.... :D

Yahu şu Ocak annelerine bakayım diyorum içim daralıyor nedense.
Pek bir şey paylaşmıyorlar ki bizde faydalanalım.
Yine medet aralık annelerinde.
Onlarında türlü türlü dertleri var, üzülüyorum dua ediyorum çoğuna.
Bu arada kızlar büyük ablam yanıma taşınacak :16:
Boş olan bir odam var onu ayarlayacağım odasını taşıyacak bana.
İyi oldu hem, eşimde çok geç geliyor ablam bana çok yardımcı olur.
Doğuma kadar yanımda doğumdan sonrada ben evimi taşıyana kadar kalır yanımda.
Sonrasında malum, Anadolu yakasından-Avrupa yakasına taşınacağım.
Eşimin ailesi de o tarafta.
Çok sağol canım benim =)
Evi toplayıp yerleştiriyor taşıma şirketleri, biz sadece miniğimle ufak tefek şeyleri yerleştiririz :16:
Eşimin kız kardeşleri, k.validem falan gelip yardım ederler sağolsunlar.
Yalnız değiliz =)
Eşim için iyi olacak her gün köprü trafiği çekiyor, kurtulur böylelikle.

Allah yardımcın olsun,valla bizde inşallah taşıncaz yakında,bu hafta belli olucak,koliler gözümde büyüyo şimdiden,bebiş gelene kadar da herşeyin bitmesi lazım.
Sen hiç taşıma şirketine toplattın mı evi peki? ben güvenemiyorum,zaten kıyafetleri elletemem adamlara,geri kalanları düzgün yapıyolar mı acep:26:

abimler aldı böyle küvet falan kızına,ama hiç kullanmadılar,bebeği 6,5 aylık oldu,ilk aylar en rahat lavaboda yıkandı,özellikle altını kirletince,silmekten daha kolay:1: büyüyünce de duşa beraber girdiler oh yıkayıp çıkıyolar kucakta:1:
bi göbişde benden.31/12/2013 de cıkldı bu resım 15 kılo aldım:)Eki Görüntüle 923752

maşallah valla,gayet de zayıfsın:nazar:

geçmiş olsun çok,herkes iyileşsin biran evvel inşallah :nazar::nazar:

Back
X