2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar benim arada bir akıntım oluyor bazen şeffaf bayaz bazen de su gibi korkuyordum ama detaylı da suyum gayet iyiydi doktor su böyle akmaz direkt bardaktan boşalır gibi gelir demişti ama yinede tereddüt ediyorum normal mi sizde de varmı?

bende oluyo arada ama ben hiç su gibi düşünmedimde işyerinde bacak bacak üstüne atıyorum saatlerce öyle işle uğraştığım oluyo acaba kukuş terliyo mu diyorum

Taşıttım canım benim.
Sadece mutfakta ki bardak vs şeyleri ben koliledim 1 gün önceden.
Çamaşır konusuna gelince bende elletmem asla.
Şu battal boy siyah poşetler var içi göstermiyor.
Onlara koydum çamaşırları.
Gerisini onlar halletti zaten.
Herşeyi bir güzel sarıp yüklüyorlar.

benimde arada artıyor birden su gibi geliyor ama çok fazla değil günlük ped nemli bırakıyo koku ve kaşıntı yapıyo bende
o yüzden her lavaboya gittiğimde iyice kurulayıp peçete koyuyorum bu şekilde biraz daha azaldı akıntım

Bende de var aynı durum canım bende senin gibi tedirginim.
Doktorum yoktu 3 gündür yarın yerinde olursa gidip muayene olacağım.
Bende bebeğin suyunun azalmasından korkuyorum.
Günlük ped koyuyorum bayağı ıslaklık olmuş oluyor.

bende oluyo arada ama ben hiç su gibi düşünmedimde işyerinde bacak bacak üstüne atıyorum saatlerce öyle işle uğraştığım oluyo acaba kukuş terliyo mu diyorum

zaten akıntın olsa hissedersin ama önemli değildir sanırım kız atma ayak ayak üstüne sıkıştırma bebişi:)

benimde az bende günlüğk ped kullanıyorum bende koku ve kaşıntı yok sanırım normal sağol secret

bende cuma günü sorarım sorduğunda bana da haber verir misin esmer?
bende günlük ped koyuyorum üstüne de peçete koyuyorum az ıslanıyor yinede korkuyorum
2 hafta önce detaylı vardı ozamanda böyle geliyordu ama detaylının raporunda suyun gayet normal olduğu yazıyordu

benim akıntım genelde şeffaf ama bazen rakı gibi ve aşırı olduğuda oluyo..
ama cuam günü usg de baktılar suyuma normal dediler..
o akıntının suyumuzla alakası olduğunu düşünmüyorum ama aklında kalıp merak edeceğine doktoruna git bi görün istersen kuzum..

zaten akıntın olsa hissedersin ama önemli değildir sanırım kız atma ayak ayak üstüne sıkıştırma bebişi:)

ah canım ben bazen hamile olduğumu unutup höldür höldür yürüyorum shrek gibi koşar adım gittiğimde oluyo, ama kan dolaşımı için çok zararlı ben atmamak lazım

bazende peynir kesiği gibi beyaz bişiler oluyo ne çok akıntı türü varmış yahu ama koku kaşıntı vs olmuyo bende

cuma günü şeker yüklemem ve kontrolüm var ozaman sorarım ağrı ve koku yok şükür
aynı tarif ettiğin gibi bende de benim de detaylı da su normal yazıyordu sanırım onunla alakası yoktur senin de dediğin gibi. çok sağol canım

bazende peynir kesiği gibi beyaz bişiler oluyo ne çok akıntı türü varmış yahu ama koku kaşıntı vs olmuyo bende

ya evet işte bendede öyle beyaz bi akıntı oluyo..
bazen öyle bi oluyo ki çok afedersiniz hepinizden özür diliyorum ama o beyaz akıntının foşş diye boşaldığıda oluyo

ya evet işte bendede öyle beyaz bi akıntı oluyo..
bazen öyle bi oluyo ki çok afedersiniz hepinizden özür diliyorum ama o beyaz akıntının foşş diye boşaldığıda oluyo

anneme sormuştum ben, hamilelikte akıntı çok olur korkma dedi kanlı ya da yeşilimsi köpüklü vs değilse sıkıntı olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…