kızlar benim arada bir akıntım oluyor bazen şeffaf bayaz bazen de su gibi korkuyordum ama detaylı da suyum gayet iyiydi doktor su böyle akmaz direkt bardaktan boşalır gibi gelir demişti ama yinede tereddüt ediyorum normal mi sizde de varmı?
oğluma aldığım ciciler zürafalı olan hastane çıkışı :)
Eki Görüntüle 923818 Eki Görüntüle 923819 Eki Görüntüle 923820 Eki Görüntüle 923821
Allah yardımcın olsun,valla bizde inşallah taşıncaz yakında,bu hafta belli olucak,koliler gözümde büyüyo şimdiden,bebiş gelene kadar da herşeyin bitmesi lazım.
Sen hiç taşıma şirketine toplattın mı evi peki? ben güvenemiyorum,zaten kıyafetleri elletemem adamlara,geri kalanları düzgün yapıyolar mı acep:26:
kızlar benim arada bir akıntım oluyor bazen şeffaf bayaz bazen de su gibi korkuyordum ama detaylı da suyum gayet iyiydi doktor su böyle akmaz direkt bardaktan boşalır gibi gelir demişti ama yinede tereddüt ediyorum normal mi sizde de varmı?
bende oluyo arada ama ben hiç su gibi düşünmedimde işyerinde bacak bacak üstüne atıyorum saatlerce öyle işle uğraştığım oluyo acaba kukuş terliyo mu diyorum
benimde arada artıyor birden su gibi geliyor ama çok fazla değil günlük ped nemli bırakıyo koku ve kaşıntı yapıyo bende
o yüzden her lavaboya gittiğimde iyice kurulayıp peçete koyuyorum bu şekilde biraz daha azaldı akıntım
oğluma aldığım ciciler zürafalı olan hastane çıkışı :)
Eki Görüntüle 923818 Eki Görüntüle 923819 Eki Görüntüle 923820 Eki Görüntüle 923821
Bende de var aynı durum canım bende senin gibi tedirginim.
Doktorum yoktu 3 gündür yarın yerinde olursa gidip muayene olacağım.
Bende bebeğin suyunun azalmasından korkuyorum.
Günlük ped koyuyorum bayağı ıslaklık olmuş oluyor.
Amin inşallah :)oyy maşallah ne güzeller :)
Allah sağlıkla sıhhatle giydirmeyi nasip etsin inşallah..
zaten akıntın olsa hissedersin ama önemli değildir sanırım kız atma ayak ayak üstüne sıkıştırma bebişi:)
bende cuma günü sorarım sorduğunda bana da haber verir misin esmer?
bende günlük ped koyuyorum üstüne de peçete koyuyorum az ıslanıyor yinede korkuyorum
2 hafta önce detaylı vardı ozamanda böyle geliyordu ama detaylının raporunda suyun gayet normal olduğu yazıyordu
benim akıntım genelde şeffaf ama bazen rakı gibi ve aşırı olduğuda oluyo..
ama cuam günü usg de baktılar suyuma normal dediler..
o akıntının suyumuzla alakası olduğunu düşünmüyorum ama aklında kalıp merak edeceğine doktoruna git bi görün istersen kuzum..
ah canım ben bazen hamile olduğumu unutup höldür höldür yürüyorum shrek gibikoşar adım gittiğimde oluyo, ama kan dolaşımı için çok zararlı ben atmamak lazım
bazende peynir kesiği gibi beyaz bişiler oluyo ne çok akıntı türü varmış yahu ama koku kaşıntı vs olmuyo bende
ya evet işte bendede öyle beyaz bi akıntı oluyo..
bazen öyle bi oluyo ki çok afedersiniz hepinizden özür diliyorum ama o beyaz akıntının foşş diye boşaldığıda oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?