2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
INSALLAH yaaa INSALLAH gecmeeyecekmisgibi geliyooor bu son 2 ay deliriyorum....
bu kadar ay nasıl geçti ben ona şaşıyorum...hatta kalan o kadar az zaman varki ben bu zamnda dinlenemiycem kızım hala benimleyken hamileliğin tadını çıkaramıycam...istediğim saatte kalkıp istediğim zaman çıkıp dolaşamıycam diye üzülüyorum...yavaş geçsin vakit daha iyi bence...yapacaklarım var...yetiştiremiycem diye düşünüp duruyorum...
bir yandan da doğumdan çok korkuyorum...
aklıma saçma salak şeyler geliyor...
hep mi kötü hikayeler bana denk gelir yaaa...
genelde de doğumdan korkanların doğumları hep kolay geçmiş...
hayırlısı inşallah

sizinle bir şey paylaşmak istiyorum oğlum olcak ama biz daha isim bulamamıştık ama eşim önceki gece rüyasında bebeğimizi görmüş adını Muhammet Emir koyuyormuşuz... sizce nasıl?

mrb size yazmak istedim çünkü benim oğlumun adıda muhammed emir olcak nasipse inşallah...biz eşimle çok çok beğendik bu ismi çevremizdeki arkadaşlarımızda aynı şekilde... çok beğenilen bir isim ...hele bide rüyasında gördüyse hiç düşünmeden koymalısınız bence...allah adıyla yaşatsın...

Ayy gelsinler gelsinler bereket olur
hazır iste hersey isitip isitip yerler bana da verirler belki bı lokma yazık
...vermez olurlar mı...keşke bi lokma verseler...daha sana neler yedirecekler gör bak...bunu da ye doğum yaptın kan kaybettin...halsiz düştün...şunu da ye kan olsun...
aman sütün olsun ...

o günleri bir hayırlısıyla görelim...yemek içmek hallolur...Allah sağlık versin...bak hazırlamışsın her şeyini...gelene gidene sıkıntı yapmazsın...ellerine kollarına sağlık...annele senin ellerine kollarına sağlık

bol bol siyah hurma ye dogumun kolay gecer... birde psikolojik olarak kendini hazirlaa omrunun bir kac saatini en fazla bir gununu az bir az aci cekeceksin mukafati bir mucizee olucak INSALLAH... oyle dusun bebegine kavushacagini dusun .. deymezmi? bence deyer hic korkma dua et ...bol bol dua et ben oyle yapiyorum mesela INSALLAH normal dogum nasip olur... korkutma kendini bebeginle iletisime gec onu dusunerek hazirla kendini

Of öğrencilerim hiç susmuyor,söz dinlemiyor.öğrencilerle uğraşacak mecalim yok.aldığım parayı haketmek istiyorum ama yerimden kalkacak halim yok.dünde ayağım kaydı sınıf kapısına tutunamasam düşecektim.rapor falan alsam bu kezde veli ile sorun yaşıyorum. Çocukların karnıma vurmalarından korkuyorum.kaloriferde yanmıyor.buz kesti ayaklarım.ne vardı doğum iznini uzatsaydınız olmuyor işte öğretmenlik yapmak zor bu halde.sürekli ayakta olmak zorundasın.az kaldı 28inde izne ayrılıyorum.Allaha isyan şikayet olmasın dayanamıyorum

32 canım... TOBB da güzel hastane.. Arkadaşım da orada doğum yapacak.. Ama doktoru dışardan.. Doğumhaneyi kullanacaklar..

ohhhh maşallah:)) Benim de aynı şekilde, doktorum dışardan doğumhaneyi kullanacağız. O zaman senin bebişte Nisan başı gibi gelicek o zaman. Benim ki de Nisan ortası gibi inşallah.

bol su iç cnm yapacak başka birşey yokmuymuş?
Miktarı bilmediğimden ben 10 tane okudum Allah kabul etsin canım daha okunacaksa haber et okurum

benim oğlumun adında da emir kayra olacak kısmetse.emir ismini çok beğeniyorum

maşallah bebişine cnm özletme kendini ara ara yaz

Şaka yapıyor olmalı doktor :26:

Canım geçmiş olsun.10 adet okudum.Allah'ın izniyle bişey olmaz merak etme hem az bir zaman kalmış bildiğim suyu sınırda değil az bile olsa 4-5 hafta götürebiliyor bol bol su iç dua et.Suyun peki nasıl azalmış?sen bişey farkettinmi çamaşırında ıslaklık falan.

Inşallah yeter canım suyun. Okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…