Ankara acıbadem canım...
bu kadar ay nasıl geçti ben ona şaşıyorum...hatta kalan o kadar az zaman varki ben bu zamnda dinlenemiycem kızım hala benimleyken hamileliğin tadını çıkaramıycam...istediğim saatte kalkıp istediğim zaman çıkıp dolaşamıycam diye üzülüyorum...yavaş geçsin vakit daha iyi bence...yapacaklarım var...yetiştiremiycem diye düşünüp duruyorum...INSALLAH yaaa INSALLAH gecmeeyecekmisgibi geliyooor bu son 2 ay deliriyorum....
sizinle bir şey paylaşmak istiyorum oğlum olcak ama biz daha isim bulamamıştık ama eşim önceki gece rüyasında bebeğimizi görmüş adını Muhammet Emir koyuyormuşuz... sizce nasıl?
...vermez olurlar mı...keşke bi lokma verseler...daha sana neler yedirecekler gör bak...bunu da ye doğum yaptın kan kaybettin...halsiz düştün...şunu da ye kan olsun...Ayy gelsinler gelsinler bereket olur
hazır iste hersey isitip isitip yerler bana da verirler belki bı lokma yazık
Bende TOBB'da yapıcam inşallah. kaç haftalıksın canım?
bu kadar ay nasıl geçti ben ona şaşıyorum...hatta kalan o kadar az zaman varki ben bu zamnda dinlenemiycem kızım hala benimleyken hamileliğin tadını çıkaramıycam...istediğim saatte kalkıp istediğim zaman çıkıp dolaşamıycam diye üzülüyorum...yavaş geçsin vakit daha iyi bence...yapacaklarım var...yetiştiremiycem diye düşünüp duruyorum...
bir yandan da doğumdan çok korkuyorum...
aklıma saçma salak şeyler geliyor...
hep mi kötü hikayeler bana denk gelir yaaa...
genelde de doğumdan korkanların doğumları hep kolay geçmiş...
hayırlısı inşallah
hadi bakalım... seninki sürpriz yumurta olacak sanırım:)
32 canım... TOBB da güzel hastane.. Arkadaşım da orada doğum yapacak.. Ama doktoru dışardan.. Doğumhaneyi kullanacaklar..
Arkadaşlar bebegimin suyu sınırda dr yapabilecegimiz bi şey yok dua et yeterse son haftaya kadar gider yetmexse bakarız dedi.. dualarda buluşalım istedim kaç tane okuyabilrseniz yazarsanız sevinirim... Şimdiden Allah razı olsun
mrb size yazmak istedim çünkü benim oğlumun adıda muhammed emir olcak nasipse inşallah...biz eşimle çok çok beğendik bu ismi çevremizdeki arkadaşlarımızda aynı şekilde...çok beğenilen bir isim ...hele bide rüyasında gördüyse hiç düşünmeden koymalısınız bence...allah adıyla yaşatsın...
Selam güzel anneler giremedim her iki ailedede internet yok buldukça gireceğim artık sizlerdeki gelişmeleri çok merak ediyorum, inşallahhh herkes iyidir, kendinize çok çok dikkat edin, hastane işlerimi bitirip rutine döndüğümde ara ara girip okuyacağımm....
Beni soracak olursanız yolculuk iyi geçti, çok yoruldum o ayrı tabi :) tansiyonum biraz yükseldi baş ağrısı ve sol tarafımda gerilme yaptı kaşımda gözümde doktor bize göre normal dio, müdahale etmeye gerek yok dedi, dikkat edecekmişim sadece, bu arada kuyruk sokumumda aşırı bir ağrı ve hafif hafif sancı var o da normalmiş ama belden aşağı kemik ağrım çok fazla... Popomun üstüne oturamıorum... Plt eksikliği için hamatolojiye yönlendirdi bugünde onunla uğraşıyorum. Akşam alacam sonuçları inşallah değerleri kalitelidirde sorun olmaz, kadın doğum doktorum 3 hafta sonrasına randevu verdi, her haftada nstye bağlanacakmışım... Şimdilik bu kadar öpüyorummm sizleri dikkat edin olur mu
Bu arada bebegimm 32+0 da 1970 gr dedi, suyuda iyimiş başka bişe demedi
Bebişlerinize ii bakınnnn
Kızlar ben hastanedeyim doktorum şimdi usg ye baktı cinsiyet için kararsız kaldı :)
İki Bacağın arasını testis mi değil mi deyip durdu.
Haftası büyük olduğu için tam göremedik.
Doğum da bana süpriz olabilir :)
Serum takacaklari için daha bir kaç saat daha burdayım.
10 tane okudum, daha da okurum
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yapılabilecek başka bir şey yokmuy muş bebeğin suyu için başka bir önerisi olmadı mı doktorun....
Arkadaşlar bebegimin suyu sınırda dr yapabilecegimiz bi şey yok dua et yeterse son haftaya kadar gider yetmexse bakarız dedi.. dualarda buluşalım istedim kaç tane okuyabilrseniz yazarsanız sevinirim... Şimdiden Allah razı olsun
bol su iç cnm yapacak başka birşey yokmuymuş?
Miktarı bilmediğimden ben 10 tane okudum Allah kabul etsin canım daha okunacaksa haber et okurum
sagol canım.. artmazmış ancak azalmaz ise sona kadar götürür dedi.. ümidim azalmaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?