2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

sagol jenny.. ben geçen ay bronşit olmuştum şu malum virüsü ciddiye almayıp evde atlatmaya çalışmıştım sonuç bronşit oldu... o ara 18 igne 6 serum antibiyotik ilaçlar vs derken bebegim yorulmuştu benimle beraber az hareket edince o da işini yapmamış amniyon üretimini yani.. nasip tabi olacak olmalı herşey duaya sebep..

şimdi iyiyiz çok şükür gelişimi bir hafta önde hareketlerimiz güzel bakalım inşallah güzelce tamamlarsak ne mutlu bize

Ah ben de öğretmenim ben branş öğretmeniyim 8. Sınıflar bendeydi 2. Dönem cocukların düzeninde kesinti olmasın diye müdüremizin de desteğiyle izne ayrıldım ama aklım okulda şimdiden özledim çok ilgincimmm valla
Senin de çok az kalmış sabret canım ama unutma sağlık her şeyden değerli kendini iyi hiseetmiyorsan bir hafta rapor al bebişi strese sokma annesi. Doğum sonramızı nasılsa aktaramıyoruz yaz tatiline denk geliyor.Müdürün anlayışlıysa hiç sorun olmaz inşallah

Canim çok geçmiş olsun 10 tane ayatel kursu okudum canim Rabbim şifa versin insallah sabreder biraz daha bekler

ohhhh maşallah:)) Benim de aynı şekilde, doktorum dışardan doğumhaneyi kullanacağız. O zaman senin bebişte Nisan başı gibi gelicek o zaman. Benim ki de Nisan ortası gibi inşallah.

Sağlıkla gelsinler canım. Bizimki bi aksilik olmazsa Mart sonu gelecek.. Şeker çıktı biraz sıkıntılı.. Doktorum riske atmayalım dedi. Sezeryanda anlaştık

HERKESE GÜNAYDIN,
kızlar slıng kullanan yada almayı düşünen varmı almak istiyorum kullanışlı olurmu acep:26:

valla bende almayı cok ıstıyordum ama bebek arabası alınca vazgeçtim gerçi benım sağım solum bellı olmaz

maşallah canım benım sağlıcakla gelsın

selam kızlar günaydınlar hepinize :) Perşembe günü artık 32 haftalık çalışır raporumuzu alıcaz Allahız izniyle artık sayılı günlerimiz kaldı çok heyecanlanıyorum ben :)

hadı gözün aydın doğumlarımıza az kaldı

canım sen yınede dıkkat et ben hergün yaşıyorum bu yüksek tansıyonu bırde işe gelıyorum düşün halımı artık

sihirli su ne canım?
Bu arada evine de eşyalarına bayıldım güle güle oturun canım

canım benım cok teşekkür ederim sihirli su temızlık malzemesı derzlerının arasını soymadan bembeyaz yapıyor kokusuda güzel ama sanırı heryer satmıyor bızım burda acık olarak satılıyor

Oh oh masaallah evini de gördüm Allah ağız tadiyla yavrularinizla mutlu Mesut yasamayı nasip etsin
Sorması ayıp temizliği kim yapıyor bu kadar buyuk temizliği :26:
canım büyük temızlıge kadın tuttuk küçük işleri dolap cekmece ıclerı felan annem yaptı bıde bana süpriz yapmış oturma odasına perde dıktırmış annem oturma odasının perdesinide mutfağa yaptık

geçmiş olsun canım benim...inşallah zamanında sağlıkla alırsın kucağına...

sağol canım benım

canım benım işte olduğum ıcın 2 tane okuyabıldım bu arada banada suyun sınırda dediler sonra başka doktora gıttım gayet suyun ıyı dediler bu arada ıcıbıldıgın kadar su ıc ben öyle yapıyorum

kuzum senı cok merak ettim ama tahmın ettim fırsat bulamamıştır bu dedim geçmiş olsun dıkkat et kendıne bol bol dınlen canım benım maşallah paşamıza

Bende TOBB'da yapıcam canım inşallah. Ben şu anda 30. haftanın içindeyim. Senin ki kaç haftalık?

bende 34 haftanın içindeyım canım az kaldı

Hiç üzülme canım bak 34.haftandasın 2 hafta sonra zaten gelişimi tamamlanıyor.Ondan sonrası sadece kilo alımına yarıyor.Sen bol bol su iç dinlen ve bebeğin hareketleri sürekli takip et.Tabi birde bol bol dua et.Allah'a emanet meleklerimiz.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Hamiş arkadaşlarım ,
Artık doğum iznime ayrıldım bebeğin dolabı yatağı kıyafetleri çantası çok şükür alındı. Evde tek başıma yıkama ütüleme ileriyle uğraşıyorum minnak minnak yerim onlarııııı sağlıkla gelsin bebişlerimiz inŞallah.
Emzik biberon mama kabı süt kabı emzik beşik dönence oyuncağı almadık almalı mıyım siz hangi markaları önerirsiniz yardımınıza ihtiyacım var....
Bakım ürünleri olarak mustela alacağım inşallah.

Ay niyeyse bana bu 2 ay ne kadar uzun geliyorHayırlısıyla geçse de meleğimi kucağıma alsam artık karnımda değil kollarımda sevmek istiyorum tomurcuğumu

Tatlım Allahkolaylık versin.. Ütüleri bugün bitirdim ben de.. Bakım ürünleri içni mustela önermişlerdi aldım.. Emzik süt kabı, mama kabı almadım, emzik vermeyi düşünmüyorum. Mama vermek gerekirse de biberon yeterli diye düşünüyorum" avent in cam biberonunu aldım.. Forumlara baktım avent öneriyorlardı .. Mağazadaki satış elemanı da avent dedi.. Beşik için bişey diyemeyeceğim.. Ev değiştireceğim için oda hazırlamadım. İkeadan boyasız masif basit bi beşik aldım. Bir de alt değiştirme sehpası . Ikisi 160 tl tuttu.

Hayırlısıyla gelsin de. Epidural sezeryan mı düşünüyorsun? Bende epidural ama normal düşünüyorum.

Ben de epidural normal istiyordum

Evet cnm epidural sezeryan olacak.. Doktoruma bıraktım ben artık . Çok iyi bir hekim. Güveniyorum ona. Arkadaşım da benim doktoruma gitti. Doktorun normal doğumda ısrarına rahmden sezeryan yaptırdı. Maşallah 2 günde kalktı darısı başıma..

teşekkür ederim yazdığınız için allah cümlemizin yavrularına sağlıklı uzun ömür versin tabi birde hayırlı:)

Aventin cam biberonunu ben de alayım ama emzik için olumlu düşünüyorum onu da avent alacağım sanırım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…