Öyle olacak gibi teyzesi :)
Eskisi kadar merak etmiyorum nedense.
sağlıklı olsun da evlat evlattir.
Canım geçmiş olsun.10 adet okudum.Allah'ın izniyle bişey olmaz merak etme hem az bir zaman kalmış bildiğim suyu sınırda değil az bile olsa 4-5 hafta götürebiliyor bol bol su iç dua et.Suyun peki nasıl azalmış?sen bişey farkettinmi çamaşırında ıslaklık falan.
Of öğrencilerim hiç susmuyor,söz dinlemiyor.öğrencilerle uğraşacak mecalim yok.aldığım parayı haketmek istiyorum ama yerimden kalkacak halim yok.dünde ayağım kaydı sınıf kapısına tutunamasam düşecektim.rapor falan alsam bu kezde veli ile sorun yaşıyorum. Çocukların karnıma vurmalarından korkuyorum.kaloriferde yanmıyor.buz kesti ayaklarım.ne vardı doğum iznini uzatsaydınız olmuyor işte öğretmenlik yapmak zor bu halde.sürekli ayakta olmak zorundasın.az kaldı 28inde izne ayrılıyorum.Allaha isyan şikayet olmasın dayanamıyorum
Canim çok geçmiş olsun 10 tane ayatel kursu okudum canim Rabbim şifa versin insallah sabreder biraz daha bekler
ohhhh maşallah:)) Benim de aynı şekilde, doktorum dışardan doğumhaneyi kullanacağız. O zaman senin bebişte Nisan başı gibi gelicek o zaman. Benim ki de Nisan ortası gibi inşallah.
HERKESE GÜNAYDIN,
kızlar slıng kullanan yada almayı düşünen varmı almak istiyorum kullanışlı olurmu acep:26:
Kizlar simdi Dr geldim 32+1 olduk bugün ilk defa nst ye girdimsanci felan cikmadi bebegin kalp atislari iyi dedi
2000 gr olmuş boyu 43.4 cm Nasil acaba haftasina gore
32+1 iz fakat 32+5 cikiyor iyi demekki rutin kan idrar verdi sonucu öğleden sonra alacagim aspirini 34 de kesecez dedi iğneye devam elleriyle yüzünü kapatmisti kuzucum.
Bu arada 30. Haftadayken doğum pozisyonunda olan bebeğim tekrar makat gelişi donmuş saka gibi
selam kızlar günaydınlar hepinize :) Perşembe günü artık 32 haftalık çalışır raporumuzu alıcaz Allahız izniyle artık sayılı günlerimiz kaldı çok heyecanlanıyorum ben :)
kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,tansiyon yüksekliği ne fena bişeymiş ilk kez yükseldi tansiyonum hamilelik önceside hamilelik içindede hep normal ya da düşük seyrederdi, neden yükseldiği konusunda şöyle bi tezim var bilmem doğru mudur haftasonu epey bi temizlik yaptık eşimle, Ankaraya gidince aklım kalmasın diye abarttım galiba temizlik işini bide bebeğe ayrı oda yapamıcam diye kendi şifoniyerimizi boşalttım içlerini sildim ordan çıkardıklarımı hurçlara doldurup kaldırdım derken epey bi yoruldum galiba
sihirli su ne canım?
Bu arada evine de eşyalarına bayıldım güle güle oturun canım
canım büyük temızlıge kadın tuttuk küçük işleri dolap cekmece ıclerı felan annem yaptı bıde bana süpriz yapmış oturma odasına perde dıktırmış annem oturma odasının perdesinide mutfağa yaptıkOh oh masaallah evini de gördüm Allah ağız tadiyla yavrularinizla mutlu Mesut yasamayı nasip etsin
Sorması ayıp temizliği kim yapıyor bu kadar buyuk temizliği :26:
geçmiş olsun canım benim...inşallah zamanında sağlıkla alırsın kucağına...
Arkadaşlar bebegimin suyu sınırda dr yapabilecegimiz bi şey yok dua et yeterse son haftaya kadar gider yetmexse bakarız dedi.. dualarda buluşalım istedim kaç tane okuyabilrseniz yazarsanız sevinirim... Şimdiden Allah razı olsun
Selam güzel anneler giremedim her iki ailedede internet yok buldukça gireceğim artık sizlerdeki gelişmeleri çok merak ediyorum, inşallahhh herkes iyidir, kendinize çok çok dikkat edin, hastane işlerimi bitirip rutine döndüğümde ara ara girip okuyacağımm....
Beni soracak olursanız yolculuk iyi geçti, çok yoruldum o ayrı tabi :) tansiyonum biraz yükseldi baş ağrısı ve sol tarafımda gerilme yaptı kaşımda gözümde doktor bize göre normal dio, müdahale etmeye gerek yok dedi, dikkat edecekmişim sadece, bu arada kuyruk sokumumda aşırı bir ağrı ve hafif hafif sancı var o da normalmiş ama belden aşağı kemik ağrım çok fazla... Popomun üstüne oturamıorum... Plt eksikliği için hamatolojiye yönlendirdi bugünde onunla uğraşıyorum. Akşam alacam sonuçları inşallah değerleri kalitelidirde sorun olmaz, kadın doğum doktorum 3 hafta sonrasına randevu verdi, her haftada nstye bağlanacakmışım... Şimdilik bu kadar öpüyorummm sizleri dikkat edin olur mu
Bu arada bebegimm 32+0 da 1970 gr dedi, suyuda iyimiş başka bişe demedi
Bebişlerinize ii bakınnnn
Bende TOBB'da yapıcam canım inşallah. Ben şu anda 30. haftanın içindeyim. Senin ki kaç haftalık?
sagol jenny.. ben geçen ay bronşit olmuştum şu malum virüsü ciddiye almayıp evde atlatmaya çalışmıştım sonuç bronşit oldu... o ara 18 igne 6 serum antibiyotik ilaçlar vs derken bebegim yorulmuştu benimle beraber az hareket edince o da işini yapmamış amniyon üretimini yani.. nasip tabi olacak olmalı herşey duaya sebep..
şimdi iyiyiz çok şükür gelişimi bir hafta önde hareketlerimiz güzel bakalım inşallah güzelce tamamlarsak ne mutlu bize
Sağlıkla gelsinler canım. Bizimki bi aksilik olmazsa Mart sonu gelecek.. Şeker çıktı biraz sıkıntılı.. Doktorum riske atmayalım dedi. Sezeryanda anlaştık
Hamiş arkadaşlarım ,
Artık doğum iznime ayrıldım bebeğin dolabı yatağı kıyafetleri çantası çok şükür alındı. Evde tek başıma yıkama ütüleme ileriyle uğraşıyorum minnak minnak yerim onlarııııısağlıkla gelsin bebişlerimiz inŞallah.
Emzik biberon mama kabı süt kabı emzik beşik dönence oyuncağı almadık almalı mıyım siz hangi markaları önerirsiniz yardımınıza ihtiyacım var....
Bakım ürünleri olarak mustela alacağım inşallah.
Hayırlısıyla gelsin de. Epidural sezeryan mı düşünüyorsun? Bende epidural ama normal düşünüyorum.
mrb size yazmak istedim çünkü benim oğlumun adıda muhammed emir olcak nasipse inşallah...biz eşimle çok çok beğendik bu ismi çevremizdeki arkadaşlarımızda aynı şekilde...çok beğenilen bir isim ...hele bide rüyasında gördüyse hiç düşünmeden koymalısınız bence...allah adıyla yaşatsın...
Çooook güsel ve mübarek bir isim bence,Emir ismine de ayrıca bayılırım.Anlam olarak da kulağa gelişi itibariyle de çok hoş bir isim.Allah ismiyle yaşatsın,ismine layık insan olmak nasip etsin canım.
Tatlım Allahkolaylık versin.. Ütüleri bugün bitirdim ben de.. Bakım ürünleri içni mustela önermişlerdi aldım.. Emzik süt kabı, mama kabı almadım, emzik vermeyi düşünmüyorum. Mama vermek gerekirse de biberon yeterli diye düşünüyorum" avent in cam biberonunu aldım.. Forumlara baktım avent öneriyorlardı .. Mağazadaki satış elemanı da avent dedi.. Beşik için bişey diyemeyeceğim.. Ev değiştireceğim için oda hazırlamadım. İkeadan boyasız masif basit bi beşik aldım. Bir de alt değiştirme sehpası . Ikisi 160 tl tuttu.
Kızlar ben hastanedeyim doktorum şimdi usg ye baktı cinsiyet için kararsız kaldı :)
İki Bacağın arasını testis mi değil mi deyip durdu.
Haftası büyük olduğu için tam göremedik.
Doğum da bana süpriz olabilir :)
Serum takacaklari için daha bir kaç saat daha burdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?