2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Yok bizde varız canım bizde diş yok daha.

Inşallah canım c
Inşallah canım hepimizin temennisi bu.umutlanyarınlara bakmıyorum umudumuz çocuklarımız için dua etmeliyiz hep.ev içinde rabbim daha iyiiyisini borçlu bi şekilde nasip etsin inşallah

Aynı tahıl Benimki de yemiyore. Herşey yiyor iştahlı onu yemiyor.bizim d rumuz geçen ay devam sütü ver dedi.içmiyor benimki. Abisindede kullanmıştım.aldım ve sonuç içiyor.pınrınkiide herobayb nin 6 12 ay kutu sütünü de. Ama bulmakta zorlanıyorum o başka.

Gecmiş olsun canım. İnşallah alerji kaynagını bulursunuz. Ben 5 damla verıyorum. Kilo alımı da biliyorsun ki normal. Durmuyorlar ki yerlerinde yarasın Vermedigine gore sorun yok

Masallah, afiyet olsun canim

Okula neden meyve goturmek zorundasin?

Tanimadigi ses&yuzden korkunca benimki de yapiyor canim. Yoktur birseyi, kendini endiselendirme.

Kasinti falan var mi?
Canım ayda biri topluca sınıfa götürüyor bende muz aldım bu gün sinir oldum servise yetisemedik taksiyle gittim hem çocuk çanta meyve pert oldum

Sabahtan beri yazmaya niyetliyim ama balım firsat vermedi. 6 ay 2. gunumuzde ilk disimizi patlattik cok sukur :) bidigimin keyfi yerinde diger gunlerdenbi farki yok simdilik...
Cok mutlu oldum sabah gorunce, paylasmak istedim:)
bende dişi çııkmış diye bağırdım görünce... öyle sevindimki sanki bütün dünya duysun diye bağırdım...istemsiz gözümden bir damla yaş geldi...niye bende anlamadım...büyüyorlarya oda bir işaret gibi..hep bebek kalacaklar gibi geliyordu bana ...

canım bence bir doktora görün bir şey olacağından değil.. küçükken su çiçeği çıkardın mı bilgin varmı... ne olur ne olmaz...bazı şeylerin erkenden önelmini al ..memelerimiz büyüdü ve altları havasız kalıyor...belkide mantardır...yada öylesine bir kızarık...kan tahlili ile hemen sonuç alıyorlar...

boşa gitmez canım merak etme .bir sebebi vardır mutlaka...Allah herşeyin hakkını verir...siz çıkmazdayız gibi düşünürken kendiliğinden hallolur çoğu şey inşallah...snowyy nin söylediği bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam ... her şey düzelmeden önce biraz daha kötüleşir...

canım bizim verdiğimiz mamalar da çok masum değil...hatta bir yerde okumuştum...bebekelrinize yedirdiğiniz mamalardan ,sigara içen bir annenin verdiği süt, daha iyi diyordu....ama anne sütü olmayınca başka çaremiz kalmıyor...muhallebi yap istersen canım...

et parçaları çıkmış gibi değilmi..diline kadar yayılmıştı benim yeğenimde... onunda alarjisi var.. babası sıgara içerdi hep...babası 2 seneye yakındır yok.. ve çok ilerleme kaydetti...düzeldi sayılır...çok geçmiş olsun canım.. alerji yapan şeylerden uzak durunca düzeliyor..olmaz inşallah bir daha

HIRSIZI aslında muhallebi olabilir dedğin gibi. hani dışarı çıkmak zorunda olduğum zamanlarda en azından annem verir. geçen 3 saatliğine yoktum sebze vermişler fazla yememiş yoğurt yememiş fazla. beni bekliyor emmek için. anlaşıldı dışarıda işim olmaması gerek olursa tak bebeği koluna :)

canım yulaf 6. ayda dedğin gibi ruşeym 8 aydan sonra yazıyor gurmebebekte. kendimi üzmüyorum o zaman yemiyor diye
bulamacı denedim pekmez yedirmek için denedim aslında ama zaten devamı gelmeyeceğini belirtti bebeğim bana öğürmesiyle:)

umarım kısa sürede severiz tahılları canım

Snowyy bugün havuç haşladım koydum önüne biraz biraz kemirdi birlikte yedik hep denicem bu yöntemi

Kızlar az önce bir tanıdığım bana (yaşlı bir teyze) Ayva yaprağı verdi ve bebeğe içir ıhlamur lâ çok faydalı dedi. Az önce araştırdım öksürük için kullanıyor sanırım anneler. Bakalım çok şükür öksürük yok ama biraz vermeyi düşünüyorum.. Paylaşmak istedim :)

Bence telaslanma ,aynisi benim de basima geldi,sadece gozlemle.Esimin farenjiti var,ve arasira bogazdan oksurur .sesini acmak icin ,Ayaz o sese gozlerini acarak ,kollari daarkaya atarak reaksion gosterdi,2gun surdu alisti sonra.

gecmis olsun cnm neden akiyormus kulagi?

cnm dolaba koy ertesi gun yedir kivami daha iyi olur

onceden derken cocuksuzken degil mi?
ben tek cocukla hic bir seye yetisemiyorum makyaj aklimin ucundan bile gecmiyor

Masallah bebeklerimiz çok şanslı anneleri o kadar çok düşünüyor uğraşıyor ki bu platformda ileride pırıl pırıl bir nesil vaadi var sanki.İnşallah terbiyeleri ve ahlakları için de hep böyle uğraşırız.Kızlar kızım 10 nisan doğumlu 3. Aydan itibaren zorla emziriyorum gibi hep bir direnme hep zorla uyurken gece o kadar çok istiyorum ki kucağıma aldığımda saldırmasını ama uykulu haller dışında beni wmmek istemiyor hele bu iki gündür sabah 9 da emziriyorum aç bırakıyorum huysuzluk yapıyor ağlıyor göğsümü veriyorum almıyor halbuki aç biliyiroum çorba verdim içiyor ama beni reddediyor ne yapacağımı şaşırdım aynı durumu yaşayan oldu mu hiç acaba? Beni bırakmasını hiç istemiyorum ;(((((

Benim kızda 9 nisan doğumlu oda 3.5 aylıkken memeyi bırakma egilimindeydi bu yüzden ek gidayada erken geçtik memeyi önünde hep aglardi zorla vermeye çalıştım çok şükür şimdi alıyor

Aynı ayda benimde aynıydı canım. Çok zor emzircem ama hep zorladım. En sonunda yatarak çözüm buldum ve hala öyle devam ediyor. İstemeyince bile meme dışarda uzandım ağladı başını okşadm falan sonra pes edip emiyordu. Umarım faydası olur

AzAy

Canim disi cikinca bir hevesle isiriyorlar once. Sonra siradan geliyor ki yeniden oyuncaklarini isirmaya basliyorlar

S sevil
Benim tecrube ettigim bir konu degil. Ama farklu pozisyon & yer deneyebilirsin. Daha once konusmustuk. Memeyi reddeden ama dusta emen bebekleri. Onu deneyebilirsin. Hic olmadi biberon aliyorsa kendi sutunu o sekilde verebilirsin. Gecen oyle bir bebek duydum sasirdim. Annesini hic emmiyormus ama anne sutunu biberonla aliyormus...

aynen öyle et parçaları gibi...burnuda öyle gib.dr gösterd..ya polivit verdi ama paraben var ben sevmiyorum ilaç vermek..çok kararsız kaldım...ne edecem ben puffff bilmiyorum..avili verdim uyudu ilacın etkisiyle uyuduya çok huzursuzum....bir aylıkkende böyle olmuştu.düşşündüm batteniye kullanyodum..şimdi yine çıkardım bizim batteniye sanırım ondan oluyo...koku toz yok çünki evde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…