Canım korkma sesten korkmustur dün arkadaştaydimküçük maymunlardan getirdi ses çıkarıyor onu görünce bakti bakti sonra irkildi kendini geriye attı tuhaf hareketler yaptı evrede ses çıkaran oyuncağı var demek ki maymundan korktuçok sagol gözlemledim sadece korktuğu şeylerden ve yüksek sesten yapıyor, durduk yerde yapmıyor artık.
Ravzada çok aglardi ses aşağıya kadar giderdi ben pes etmedim ama diğer kızimda memeyi reddediyordu ne yaptıysam emmedi her çocuk farklı iştebenimki de 9 nisan doğumlu hep reddetti
benim kızızmda 10 nisan doğumlu...canım benim kızda mmaya başladığımızda memeyi istemedi. biberonla ve kaşıkla besliyorsan oradan daha çabuk karnı doyduğu için meme nin akışı ona yavaş geliyor ve sabırsızlanıyor olabilir...bundan dolayı emmek istemiyordur belki... beni akşamları uyurken emiyor artık diğer zamanlarda mama içiyor...uzanarak verdiğimde alıyor...yatarak emzirmeyi dene birde...Masallah bebeklerimiz çok şanslı anneleri o kadar çok düşünüyor uğraşıyor ki bu platformda ileride pırıl pırıl bir nesil vaadi var sanki.İnşallah terbiyeleri ve ahlakları için de hep böyle uğraşırız.Kızlar kızım 10 nisan doğumlu 3. Aydan itibaren zorla emziriyorum gibi hep bir direnme hep zorla uyurken gece o kadar çok istiyorum ki kucağıma aldığımda saldırmasını ama uykulu haller dışında beni wmmek istemiyor hele bu iki gündür sabah 9 da emziriyorum aç bırakıyorum huysuzluk yapıyor ağlıyor göğsümü veriyorum almıyor halbuki aç biliyiroum çorba verdim içiyor ama beni reddediyor ne yapacağımı şaşırdım aynı durumu yaşayan oldu mu hiç acaba? Beni bırakmasını hiç istemiyorum ;(((((
biizim yeğeni sigara dumanından uzak tutamadığımız için astıma çevirdi...yanındayken evi elektrik süpürgesiyle çekmezdik..tozlar havaya kalkıyor... hele parfümden dolayı nefes bile alamazdı...dediğin gibi battaniye kullanmadık...halıların üzerine çarşaflar serildi...keçi boynuzu özü(soğuk pres)çok iyi balgam söktürüyor...geçmiş olsun canım oğlunada eşinede...aynen öyle et parçaları gibi...burnuda öyle gib.dr gösterd..ya polivit verdi ama paraben var ben sevmiyorum ilaç vermek..çok kararsız kaldım...ne edecem ben puffff bilmiyorum..avili verdim uyudu ilacın etkisiyle uyuduya çok huzursuzum....bir aylıkkende böyle olmuştu.düşşündüm batteniye kullanyodum..şimdi yine çıkardım bizim batteniye sanırım ondan oluyo...koku toz yok çünki evde...
benimde sağmaktan azaldı canım... bitmediyse hala bir umut var..ben emziremiyorum çalıştığım için senin durumun nasıl bilemiyorum...evdeysen sürekli emzirmeyi dene canım...bol bol su iç..bulgur pilavı ye...soğan ve yeşil yapraklı sebzeler sütü artırıyor...Merhaba nisan anneleri. Arada ugrayip cikiyorum hepsini okuyamiyorum.bebislerimiz büyüyor.ne guzel.bizim kiz iki dişini cikartti 6 .ayini doldurken.buaksam bebe biskuvisi yaptim Hazir aldigim bitti .ben de ev yapimi olsum dedim .yarin kahvaltisina ekliyecegm.umarim begenir
Ek gidayagecince.beni emmeyi cok azaltti kizim.sutum de cok azaldi.eskiden sagiyordum.simdi sagnadigimdan iyice azaldi.tekrardan cogalirmi ki .
iyi yapmışsın canım...Hoş buldum hırsızım.
Öperim tabi ki, sende elamı öp kocaman.
Sitede ki ilk zamanlar konuşmalar telaşlar aklıma geldikçe burdan da kaçma ihtiyacı hissettim :/
bazı şeyleri hatırlayıp kendimi kanatıyorum diye şükür toparlandım.
Girerim artık çok özledim sizleri ve minikleri.
Elamın dişi çıkmış :)
Postu okuyunca sevincine ortak oldum.
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün kuzum.
Darısı ıdil imin başına :)
Hala tık yok.
serum hiç bir işe yaramıyor bizde....buruno diye sprey aldım çocuk için olandan....daha dün kullanmaya başladım...biraz çıkarttı gibi akıntısını ...inşallah işe yarar...kalorifer genzini kurutuyor burnunu tıkıyor....kaloriferin üzerine su koyuyorlar yada ıslak havlu atıyorlar...ortamı nemlendirmek için...burnu nemlerndirmek için içine sürülen kremler varmış onlara bakıcam bugün....günaydın canlar ve kuzuları,
akşam oğlumun burnu bşrden tıkandı uyuyordu ağlayarak uyandı sabah ben evden çıkarken uyuyordu bakalım bugün ne olacak inşallah geçer çünkü huzursuzlanıyor bebişim haklı olarak. Fizyolojik serum uygulasam geçer mi acaba?
Merhaba nisan anneleri. Arada ugrayip cikiyorum hepsini okuyamiyorum.bebislerimiz büyüyor.ne guzel.bizim kiz iki dişini cikartti 6 .ayini doldurken.buaksam bebe biskuvisi yaptim Hazir aldigim bitti .ben de ev yapimi olsum dedim .yarin kahvaltisina ekliyecegm.umarim begenir
Ek gidayagecince.beni emmeyi cok azaltti kizim.sutum de cok azaldi.eskiden sagiyordum.simdi sagnadigimdan iyice azaldi.tekrardan cogalirmi ki .
Günaydın kızlar.doğru düzgün uyuyamadık. Alp in genzi tıkalı avil de hiç bir işe yaramadı. Nefes alamıyo .öksürüyo. balgamı nı atabilirsiniz azcık rahatlıyo. Ememedi. Buhar yaptım bi işe yaramadı.burnundan nefes almadığı için ağzından alıyo.boğazıda kurudu.ıhlamur yaptım tarçın attım.pekmezle onu verdim.inanılmaz faydası oldu öksür dü balgamı çıktı.onun üzerine iki saat uyudu.şimdiye uyanması gerekti uyukluyo uyanmıyo. Çaresiz kaldım çok kötüyüm.
canım gitti gidiyorda var çok güzel bir şeybenimki de guluyor,heyecanlaniyor
ben de havliyorum,miyavliyorum tavuk inek... yok yok :)
kan degil cnm kakadan bakiyorlar kalprotektin testin adi
cok guzelmis nerden buldun tatlim marka?
Aynen öyle zaman çabucak geçiyo. Yusuf arda sekiz yaşayacak bizde onu seyrederken büyürmü konuşurmu derdik şimdi üçüncü sınıfa gidiyor abi oldu Evimin reisi babası yokken.
afiyet olsun bende veriyorum arada bu gün peynirli omlet yaptım yedi ayrıca ceviz pekmez dün akşamda bulgur pilavı tavuk yapmıştım tavuktan verdim maşallah yedi versem dahada yiyecek geçen günde ablam nohut ve pilav yapmıştı verdik bizim yediklerimizden tattırıyorum
kızlar benim regl günüm geçti...daha 3 gün oldu erken ama ...eşim kazara olmadığı sürece senin hiç niyetin yok diyor...kendince bilinçli yaptığı şeyi bana kazara diye yutturacak...ben 2. bir çocuğu nasıl kaldırırım yaşım olmuş 34 onuda bıraktım bir çocuğa zor bakıyorum...kv de de dün bir çocuk daha yapın tek çocukla olmaz dedi...ne hayat şartlarımız ne de psikolojim buna hazır değil...hiç bir zaman da hazır olmayacağız...benim çalışmam lazım ve bu hengame içinde tekrar bir hamileliği düşünemiyorum...
canım benimde aklımda birşey yoktu şu saate kadar...normal bu kadar gecikmesi...biraz önce telde konuştuk sen hala adet olmadınmı diye sordu gülerek...afedersin geri çekmişti ama sanırım biraz geç kalmış...korunma yönteminden dolayı benimde hatam var ama daha yeni söylüyor. bana bunu..Allah isterse olur diyor...olur elbette ama biz istemesek kendiliğinden girmiyorya bebek oraya...aynı şartlarda yaşamıyormuşuz gibi davranıyor hala...kadınlar neden bu kadar yıpranıyor gayet iyi anlıyorum... aynı zorlukları çekmiyor çünkü...inşallah adetim gecikmiştir...Allah evlat diye yanıp tutuşanlara versin inşallah..binlerce şükür bana bir evlat verdi... kızım bana yeter...Canim ortada fol yok yumurta yok. Endise etme hemen. Sen duzenli oluyor musun ki? Benim surekli gecikiyor. Oyle 3-5 gun de degil 2 hafta geciktigi oluyor.
Gelecek hafta hala olmamis olursan bir kan tahlili yaptirirsin.
kızlar benim regl günüm geçti...daha 3 gün oldu erken ama ...eşim kazara olmadığı sürece senin hiç niyetin yok diyor...kendince bilinçli yaptığı şeyi bana kazara diye yutturacak...ben 2. bir çocuğu nasıl kaldırırım yaşım olmuş 34 onuda bıraktım bir çocuğa zor bakıyorum...kv de de dün bir çocuk daha yapın tek çocukla olmaz dedi...ne hayat şartlarımız ne de psikolojim buna hazır değil...hiç bir zaman da hazır olmayacağız...benim çalışmam lazım ve bu hengame içinde tekrar bir hamileliği düşünemiyorum...
canım benimde aklımda birşey yoktu şu saate kadar...normal bu kadar gecikmesi...biraz önce telde konuştuk sen hala adet olmadınmı diye sordu gülerek...afedersin geri çekmişti ama sanırım biraz geç kalmış...korunma yönteminden dolayı benimde hatam var ama daha yeni söylüyor. bana bunu..Allah isterse olur diyor...olur elbette ama biz istemesek kendiliğinden girmiyorya bebek oraya...aynı şartlarda yaşamıyormuşuz gibi davranıyor hala...kadınlar neden bu kadar yıpranıyor gayet iyi anlıyorum... aynı zorlukları çekmiyor çünkü...inşallah adetim gecikmiştir...Allah evlat diye yanıp tutuşanlara versin inşallah..binlerce şükür bana bir evlat verdi... kızım bana yeter...
canım benimde aklımda birşey yoktu şu saate kadar...normal bu kadar gecikmesi...biraz önce telde konuştuk sen hala adet olmadınmı diye sordu gülerek...afedersin geri çekmişti ama sanırım biraz geç kalmış...korunma yönteminden dolayı benimde hatam var ama daha yeni söylüyor. bana bunu..Allah isterse olur diyor...olur elbette ama biz istemesek kendiliğinden girmiyorya bebek oraya...aynı şartlarda yaşamıyormuşuz gibi davranıyor hala...kadınlar neden bu kadar yıpranıyor gayet iyi anlıyorum... aynı zorlukları çekmiyor çünkü...inşallah adetim gecikmiştir...Allah evlat diye yanıp tutuşanlara versin inşallah..binlerce şükür bana bir evlat verdi... kızım bana yeter...
Canım benimde öyle gecikmelerim oldu hatta 3 ay olmadım her ay sonunda emin olmama rağmen test yapıyordum tek çizgiyi görüp sevineceğim aklıma gelmezdi ama seviniyordum hormonlarla alakalı da olabilir bekle bakalım biraz zaman geçsin test yap mademki istemiyorsun inşallah yoktur.
sağolun kızlar...Gulum ozue dilerim ama ne kadar bencil bir adam...
Neyse. Ilac kullanamazsin (var da emzirirken kullanacagin bir ilac, bosver yan etkisi cok). Lutfen prezervatif al. Onsuz da birlikte olma. Sansa birakma isini.
amin inşallah canım... peçetede pembe lekeyi görünce sevindim...sizinde Allah gönlünüze göre versin...canım baban nasıl oldu iyimi şimdi....kilo konusunda istikrarına da hayranım..2 çocukla gayet iyi devam ediyorsun vermeye...canım al benden de o kadar bende eşu an senin gibiyim tedbirsizlik işte , bende gidip sipiral taktıracam oturduğumuz yerde hastane uzak 2 çocukla gidemedim bir türlü dr, bide eşim bilerek erteliyor, o 3 istiyor bense çıldırmak üzereyim, ama birkaç gün daha beklemek lazım , dediğin gibi allah olmayanlara hasretini çekenlere versin
sağolun kızlar...
Allah sevdiği kuluna eşşeğini kaybettirip tekrar buldururmuş :) (kendimide Allah ın sevgili kulu ilan ettim bu arada)
dakika başı tuvalete gidiyordum... şimdi adet oldum...azıcık daha bekleseymişim yazmadan...ama kendi içimde neler yaşadım şu bir kaç saat içinde yaaa...bencil ki ne bencil...önce ben diyor her işinde...hiç biz olamadık...kendinden iyice soğutuyor bu tavırlarıyla...nasıl güveneyim bilemiyorum ki... bu adam kondomuda deler kendi istediği olsun diye...
canım al benden de o kadar bende eşu an senin gibiyim tedbirsizlik işte , bende gidip sipiral taktıracam oturduğumuz yerde hastane uzak 2 çocukla gidemedim bir türlü dr, bide eşim bilerek erteliyor, o 3 istiyor bense çıldırmak üzereyim, ama birkaç gün daha beklemek lazım , dediğin gibi allah olmayanlara hasretini çekenlere versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?