amin inşallah canım... peçetede pembe lekeyi görünce sevindim...sizinde Allah gönlünüze göre versin...canım baban nasıl oldu iyimi şimdi....kilo konusunda istikrarına da hayranım..2 çocukla gayet iyi devam ediyorsun vermeye...
sağol canım...haklısın ...ben sağlık ocağından alıyordum sürekli... ben almayınca kendi zahmet edip almıyor...zaten bir dönem ev kalabalıktı bilmem neydi birde bu tavırlarıyla bizim karı koca ilişkimiz pek kalmamıştı...iyice sonunu getirdi...Gozun aydin canim. Ben de rahatladim (bana ne oluyorsa)
Benim esim boyle bencillik etse benimle ancak ruyasinda gorusur. Cok musamaha gosteriyorsunuz arkadaslar. Ayrica acik olacak biraz ama prezervatifsiz bir tek cocuk icin 3-5 defa katlanmistim. Temizligi vs cok igrendiriyor beni...
sende şu an istemiyorsan sen de en yakın zamanda adet olursun inşallah....Umarım bende bir an önce o pembe lekeyi görürüm,
malesef babamın ameliyatı iyi geçmemiş kızlar 3 - 3,30 saat ameliyatta kaldı , dr demiş platinleri çıkardım o bölgeyi temizledim ama protezi takmaya cesaret edemedim, 2 ay bekliyelim sonra talaım enfeksiyon kaparsa çok daha kötü olur demiş, sabah anca görüştüm babamla sesi, iyi gelmiyordu hem ağrısı var hemde , onunda morali bozuk, bu 4 ameliyattı bir kırık başına neler açtı 6 aydır adam cağız perişan bide yanında olamıyoruz onda canım çok sıkılıyor
Umarım bende bir an önce o pembe lekeyi görürüm,
malesef babamın ameliyatı iyi geçmemiş kızlar 3 - 3,30 saat ameliyatta kaldı , dr demiş platinleri çıkardım o bölgeyi temizledim ama protezi takmaya cesaret edemedim, 2 ay bekliyelim sonra talaım enfeksiyon kaparsa çok daha kötü olur demiş, sabah anca görüştüm babamla sesi, iyi gelmiyordu hem ağrısı var hemde , onunda morali bozuk, bu 4 ameliyattı bir kırık başına neler açtı 6 aydır adam cağız perişan bide yanında olamıyoruz onda canım çok sıkılıyor
Tatlim sinavi kazanamadim malesef kismet degilmis calistim ama olmadi zaten mucizeydi 3 kisi alinicakti... canim benim bogulma fobim var kendim bile hap yutamam oglumda bana mi cekmis ne hemen oguruyor gozleri kizariyor korkuyorum Allahim korusun ..ama ufak ufak mecburen deniycem artik herseyi puding kivaminda yiyor simdilik...yogurt yemiyor onda direk kusuyor bende dr un onerisiyle ilk devam sutunden yogurt yapip sonra ewyapimi yogurda gecicem artik.. hic giremiyorum zamn kalmiyoki balim ya afedersin bazen wc ye zor giriyorumCanım ruşeym (yulaf kepegi) için sanırım daha küçük bebegin. Lif oranı yuksek oldugundan belirli bir aydan sonra oneriyorlardı ama hangi ay oldugundan emin degilim. Netten bir bakarsan. Bulamac olayına hiç girmesen keşke. Meyveyi sebzeyi oldugu gibi alsın yesin. İkiniz için de daha rahat olur.
Yoktun canım ne zamandır. Ne yaptın sınavını?
Pütürlüye alıştırman lazım gülüm. Püre ile basla yavas yavas oldugu gibi vermeye baslarsın. İlk zamanlar ögürür kusar. En fazla 1 haftaya alışır, pes etme
Tatlim sinavi kazanamadim malesef kismet degilmis calistim ama olmadi zaten mucizeydi 3 kisi alinicakti... canim benim bogulma fobim var kendim bile hap yutamam oglumda bana mi cekmis ne hemen oguruyor gozleri kizariyor korkuyorum Allahim korusun ..ama ufak ufak mecburen deniycem artik herseyi puding kivaminda yiyor simdilik...yogurt yemiyor onda direk kusuyor bende dr un onerisiyle ilk devam sutunden yogurt yapip sonra ewyapimi yogurda gecicem artik.. hic giremiyorum zamn kalmiyoki balim ya afedersin bazen wc ye zor giriyorum
Çok saol canım aldıray ım benCanım geçmiş olsun gece uyumamistır ondan uykusu geliyordur cold mix öneririm geçen yazmıştım benim kızlarda hastaydı küçüğün burnu tikaliydi grip olmuştu kulağına vermişti cold mix uyurken yastigina iki damla damlatiyordum yakasinada damlatabilirsin daha rahat nefes alabiliyor sakıncası yok kbb dok. sormuştum kulanabilecegimi soyledi
Bizde evde sigara Parfum yok.normal süpürgesi açıyorum. Ilhan temizlik robotu var onu açıyor um artık.kaaloriferede su bile koymak işe yaramıyor.buhar makinesi beni çok kurtarıyo du. Yenisini alıcam. Biz bile rahat ediyorduk kuruluyor burnuuzbenim kızızmda 10 nisan doğumlu...canım benim kızda mmaya başladığımızda memeyi istemedi. biberonla ve kaşıkla besliyorsan oradan daha çabuk karnı doyduğu için meme nin akışı ona yavaş geliyor ve sabırsızlanıyor olabilir...bundan dolayı emmek istemiyordur belki... beni akşamları uyurken emiyor artık diğer zamanlarda mama içiyor...uzanarak verdiğimde alıyor...yatarak emzirmeyi dene birde...
biizim yeğeni sigara dumanından uzak tutamadığımız için astıma çevirdi...yanındayken evi elektrik süpürgesiyle çekmezdik..tozlar havaya kalkıyor... hele parfümden dolayı nefes bile alamazdı...dediğin gibi battaniye kullanmadık...halıların üzerine çarşaflar serildi...keçi boynuzu özü(soğuk pres)çok iyi balgam söktürüyor...geçmiş olsun canım oğlunada eşinede...
benimde sağmaktan azaldı canım... bitmediyse hala bir umut var..ben emziremiyorum çalıştığım için senin durumun nasıl bilemiyorum...evdeysen sürekli emzirmeyi dene canım...bol bol su iç..bulgur pilavı ye...soğan ve yeşil yapraklı sebzeler sütü artırıyor...
iyi yapmışsın canım...
bende eskiden günlük tutardım günlük dolunca yakardım ...o yanarken öyle rahatlardımki ... herşey silniyor gibi... içini döküp rahatlamışsın gibi olurdum...amin hepimiizn kuzusuna sağlık versin...dişi de çıkar elbet ama ırsi bir durummuş sanırım...
serum hiç bir işe yaramıyor bizde....buruno diye sprey aldım çocuk için olandan....daha dün kullanmaya başladım...biraz çıkarttı gibi akıntısını ...inşallah işe yarar...kalorifer genzini kurutuyor burnunu tıkıyor....kaloriferin üzerine su koyuyorlar yada ıslak havlu atıyorlar...ortamı nemlendirmek için...burnu nemlerndirmek için içine sürülen kremler varmış onlara bakıcam bugün....
su çiçeği ileriki yaşlarda mutasyona uğrayıp başka bir şeye dönüşüp karaciğerden kaynaklı deri üzerinde kırmızı leke şeklinde görüntüsü oluyormuş...çok aşırı stres ve ağır üzüntüden sonra ortaya çıkıyormuş...bulunduğu bölgeden sırta doğru yayılıyormuş... kaşıntıda oluyormuş... ilaç ve kremle bir haftada tedavisi varmış... eğer öyle birşeyse diye erkenden öğren canım
Evet büyük oğlum.yusuflar çok güzel oluyor seninki öylemi.küçğkkende çok akıllıydı. Şimdi sekiz yaşında mızmız bi çocuk oldu beni çok yoruyor.kimsemin yemeğini yemez.hala kıyafeti ni ben verecem kendi açıp karar veremez.ortancam ömer Faruk 6 yasında kendi işini kendi çözer.hepsi bi farklı kişilik.bakalım Minnakın nasıl olacak.sizin oğlunuzun ismi yusuf ardaymış benimki de yusuf aras
ben köy tavuğu getirttim ama rondoda çektiğim halde çerkez tavuğu kıvamına getiremedim oğlum yutamadı siz nasıl küçültüünüz.
Bende aynı durumdayım.eşimin hiç korunmaya niyeti yok.spral taktıracaksanız hep tatile denk geliyo.bende kaçıyorum ondan. Özellikle yumurtlama döneminde.canım al benden de o kadar bende eşu an senin gibiyim tedbirsizlik işte , bende gidip sipiral taktıracam oturduğumuz yerde hastane uzak 2 çocukla gidemedim bir türlü dr, bide eşim bilerek erteliyor, o 3 istiyor bense çıldırmak üzereyim, ama birkaç gün daha beklemek lazım , dediğin gibi allah olmayanlara hasretini çekenlere versin
sağolun kızlar...
Allah sevdiği kuluna eşşeğini kaybettirip tekrar buldururmuş :) (kendimide Allah ın sevgili kulu ilan ettim bu arada)
dakika başı tuvalete gidiyordum... şimdi adet oldum...azıcık daha bekleseymişim yazmadan...ama kendi içimde neler yaşadım şu bir kaç saat içinde yaaa...bencil ki ne bencil...önce ben diyor her işinde...hiç biz olamadık...kendinden iyice soğutuyor bu tavırlarıyla...nasıl güveneyim bilemiyorum ki... bu adam kondomuda deler kendi istediği olsun diye...
Umarım bende bir an önce o pembe lekeyi görürüm,
Evet büyük oğlum.yusuflar çok güzel oluyor seninki öylemi.küçğkkende çok akıllıydı. Şimdi sekiz yaşında mızmız bi çocuk oldu beni çok yoruyor.kimsemin yemeğini yemez.hala kıyafeti ni ben verecem kendi açıp karar veremez.ortancam ömer Faruk 6 yasında kendi işini kendi çözer.hepsi bi farklı kişilik.bakalım Minnakın nasıl olacak.
kesinlikle katıloyorum evliliğimizde 9. yıl ilk evlenirken hap kullandım sonra sürekli eşim korundu hem ona hem bana zararı olmayan ve en temiz yol bu bencede.ama bir çok erkek ne yazkiki çok bencilGozun aydin canim. Ben de rahatladim (bana ne oluyorsa)
Benim esim boyle bencillik etse benimle ancak ruyasinda gorusur. Cok musamaha gosteriyorsunuz arkadaslar. Ayrica acik olacak biraz ama prezervatifsiz bir tek cocuk icin 3-5 defa katlanmistim. Temizligi vs cok igrendiriyor beni...
gerçekten yusuf yüzlü derler ya hz yusuf güzelliğinden dolayı öyle oluyorlar benim zaten yusuf ismini tercih etmemin nedeni hz yusuftur onun gibi güzel ahlaklı olsun diye koydum inşallah öyle olur bizimki gerçi biraz inatçı ama ilerde annesini yormaz umarımEvet büyük oğlum.yusuflar çok güzel oluyor seninki öylemi.küçğkkende çok akıllıydı. Şimdi sekiz yaşında mızmız bi çocuk oldu beni çok yoruyor.kimsemin yemeğini yemez.hala kıyafeti ni ben verecem kendi açıp karar veremez.ortancam ömer Faruk 6 yasında kendi işini kendi çözer.hepsi bi farklı kişilik.bakalım Minnakın nasıl olacak.
adam olacak kız Ankara ya gelmekle çok iyi yapmışsın... mayıs annelerine bakıyordumda ,yanlış anlamadıysam Batman da yaşayan bir anne şöyle yazmış ...biz resmen bunalıma girdik.doğuda yaşıyoruz.yaşadıklarımızı yazmaya bile mecalim kalmadı.dışarı çıkamıyoruz.çocuğa ne sebze ne meyve yediremiyom kaç gundur.çunku butun marketler yakılıp yerle bir edildi.hiç iyi değilim.silah seslerinden başım ağrıyo.dua edin ne olur hayat normale dönsün....diyor...Allah sonumuzu hayr etsin...
hayr görmüyorum yazmışsın ama rüyan hayr olsun canım... silah asker falan güç demek... manen güçleniyorsun ... sen daha iyi bilirsin...nasıl yorumlarsan öyle olur...2 saat uyumusuz ama cok yorgun uyandim. Ruyamda yikik dokuk yollarda onumde arkamda tankla yuruyordum, her yer silahli askerdi. Hic hayir gormuyorum ben...
hayr görmüyorum yazmışsın ama rüyan hayr olsun canım... silah asker falan güç demek... manen güçleniyorsun ... sen daha iyi bilirsin...nasıl yorumlarsan öyle olur...
biz rüyalarımızda görüyoruz ama şu anda çok yakınımızda...tamda dibimizde insanlar bunun gerçeğini yaşıyorlar...Allah yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?