2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Umarım bende bir an önce o pembe lekeyi görürüm,
malesef babamın ameliyatı iyi geçmemiş kızlar 3 - 3,30 saat ameliyatta kaldı , dr demiş platinleri çıkardım o bölgeyi temizledim ama protezi takmaya cesaret edemedim, 2 ay bekliyelim sonra talaım enfeksiyon kaparsa çok daha kötü olur demiş, sabah anca görüştüm babamla sesi, iyi gelmiyordu hem ağrısı var hemde , onunda morali bozuk, bu 4 ameliyattı bir kırık başına neler açtı 6 aydır adam cağız perişan bide yanında olamıyoruz onda canım çok sıkılıyor

sağol canım...haklısın ...ben sağlık ocağından alıyordum sürekli... ben almayınca kendi zahmet edip almıyor...zaten bir dönem ev kalabalıktı bilmem neydi birde bu tavırlarıyla bizim karı koca ilişkimiz pek kalmamıştı...iyice sonunu getirdi...

sende şu an istemiyorsan sen de en yakın zamanda adet olursun inşallah....
Allah acil şifasını versin canım... anneminde kırık ayağı yanlış tedaviden düzelemedi bir türlü...öyle idare ediyor... aman inşallah enfeksiyon falan kapmaz... canım kelle paça çorbası içsin baban ...kırığa kemik rahatsızlıklarına iyi geliyor..en azından kemikleri biraz güçlenir... bu kadar opresayondan sonra dokuları zedelenmiştir elbet... inşallah bir dahaki ameliyatta protezi takarlarda normal hayatına geri döner... uzakta olman canını sıkıyordur ama yanında olsan neyi değiştirebilirsin ki... manevi güç vermek istiyorsundur elbet ama 2 çocukla senin için daha zor olur....Allah ım kimseyi sağlığından etmesin..inşallah iyi haberlerini de alırsın...

Gecmis olsun canim. Cok zor bir durum. Acil sifalar diliyorum.

Tatlim sinavi kazanamadim malesef kismet degilmis calistim ama olmadi zaten mucizeydi 3 kisi alinicakti... canim benim bogulma fobim var kendim bile hap yutamam oglumda bana mi cekmis ne hemen oguruyor gozleri kizariyor korkuyorum Allahim korusun ..ama ufak ufak mecburen deniycem artik herseyi puding kivaminda yiyor simdilik...yogurt yemiyor onda direk kusuyor bende dr un onerisiyle ilk devam sutunden yogurt yapip sonra ewyapimi yogurda gecicem artik.. hic giremiyorum zamn kalmiyoki balim ya afedersin bazen wc ye zor giriyorum

Kismet canim, daha iyisi olur insallah.

Cok tepki veriyorsa yavas yavas alistirirsin sen de gulum. Farkli tatlara alistikca tepkisi azalir insallah. Evet biliyorum o zamansizligi. Wc ye oglan kucagimda gitmisligim var. Allah kolaylik versin canim.

Çok saol canım aldıray ım ben

Bizde evde sigara Parfum yok.normal süpürgesi açıyorum. Ilhan temizlik robotu var onu açıyor um artık.kaaloriferede su bile koymak işe yaramıyor.buhar makinesi beni çok kurtarıyo du. Yenisini alıcam. Biz bile rahat ediyorduk kuruluyor burnuuz

sizin oğlunuzun ismi yusuf ardaymış benimki de yusuf aras

ben köy tavuğu getirttim ama rondoda çektiğim halde çerkez tavuğu kıvamına getiremedim oğlum yutamadı siz nasıl küçültüünüz.
Evet büyük oğlum.yusuflar çok güzel oluyor seninki öylemi.küçğkkende çok akıllıydı. Şimdi sekiz yaşında mızmız bi çocuk oldu beni çok yoruyor.kimsemin yemeğini yemez.hala kıyafeti ni ben verecem kendi açıp karar veremez.ortancam ömer Faruk 6 yasında kendi işini kendi çözer.hepsi bi farklı kişilik.bakalım Minnakın nasıl olacak.

Bende aynı durumdayım.eşimin hiç korunmaya niyeti yok.spral taktıracaksanız hep tatile denk geliyo.bende kaçıyorum ondan. Özellikle yumurtlama döneminde.

hadi gözünaydın,
yok biz öyle demeyelim iyi insanın kalbi temiz olanın yüce rabbim her isteğini yaparmış diyelim.

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin üzülme derdi veren Allah dermanı da verir inşallah.

ardaannesi3 ve litlezelda

benim oğlumun adı Alper ama göbek adını Muhammed istedik tam doğum anında beyin doktoru cerrahı lütfen Yusuf ta olsun deyince göbek adımız Muhammed Yusuf oldu.

kesinlikle katıloyorum evliliğimizde 9. yıl ilk evlenirken hap kullandım sonra sürekli eşim korundu hem ona hem bana zararı olmayan ve en temiz yol bu bencede.ama bir çok erkek ne yazkiki çok bencil

@Snowyy , A aktar83 , ardaannesi3 , ve HIRSIZI , teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için umarım bir dahaki ameliyata düzelir babam

ardaannesi3 benim eşim çok rahat adam, bide nasıl olsa kendi bakmıyor yani tabiki yardımcı ama büyük yük bende olunca, ona kalsa insanın 10 tane çocuğu olmalı , eğitimini parasını bakmasını düşündüğü yok bende diyorum, erken evlencektin çalışmayan bir bayan alacaktın yapacaktın 10 tane benden bu kadar tabi büyük konuşmayayım ama yeter 2 meleğim var allah onlara sağlık sıhat versin acılarını göstermesin

gerçekten yusuf yüzlü derler ya hz yusuf güzelliğinden dolayı öyle oluyorlar benim zaten yusuf ismini tercih etmemin nedeni hz yusuftur onun gibi güzel ahlaklı olsun diye koydum inşallah öyle olur bizimki gerçi biraz inatçı ama ilerde annesini yormaz umarım

adam olacak kız Ankara ya gelmekle çok iyi yapmışsın... mayıs annelerine bakıyordumda ,yanlış anlamadıysam Batman da yaşayan bir anne şöyle yazmış ...biz resmen bunalıma girdik.doğuda yaşıyoruz.yaşadıklarımızı yazmaya bile mecalim kalmadı.dışarı çıkamıyoruz.çocuğa ne sebze ne meyve yediremiyom kaç gundur.çunku butun marketler yakılıp yerle bir edildi.hiç iyi değilim.silah seslerinden başım ağrıyo.dua edin ne olur hayat normale dönsün....diyor...Allah sonumuzu hayr etsin...

2 saat uyumusuz ama cok yorgun uyandim. Ruyamda yikik dokuk yollarda onumde arkamda tankla yuruyordum, her yer silahli askerdi. Hic hayir gormuyorum ben...

2 saat uyumusuz ama cok yorgun uyandim. Ruyamda yikik dokuk yollarda onumde arkamda tankla yuruyordum, her yer silahli askerdi. Hic hayir gormuyorum ben...
hayr görmüyorum yazmışsın ama rüyan hayr olsun canım... silah asker falan güç demek... manen güçleniyorsun ... sen daha iyi bilirsin...nasıl yorumlarsan öyle olur...
biz rüyalarımızda görüyoruz ama şu anda çok yakınımızda...tamda dibimizde insanlar bunun gerçeğini yaşıyorlar...Allah yardımcımız olsun...

O yuzden iyi bir son beklemiyorum dedim ya canim. Karnimiz tok sirtimiz pek ama cok kotu zamanlar yasayan insanlar var. Onlarin acilarini da biz derinden yasiyoruz.

Bakmayayim dedim yine sabah haber baktim. Sehidimizin hanimi 3 aylik hamileymis. Madencilerimizle ilgili haberi beklemedim bile kapattim.

Surup giden savas ayri, ulkemizdeki ic savas ayri...bugun gulumsemek icin hic neden bulamiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…