Gunaydin kizlaaarrr :) su an 100luk glikozumu ictim, 1 saat dolsun kan vercem diye bekliyorum. Dun cok atraksiyonlu bir gun yasadim, hemen size anlatmam lazim :) su beni sikayet eden veli geldi dun aksam okul cikisinda, konusmak icin. Meger is hic mudurun bana soyledigi gibi degilmis. Ben veliye sizinle iyi bir diyalog kurduk, benimle degil de mudurle konusmaniza cok alindim dedim. Velinin aciklamasi da su: ben mudur beye sadece bu bos gecen dersler icin yapilabilecek bisey yok mu, yedek bi ogretmen girse, dersi anlatsa filan dedim. Ozellikle de altini cizdim, yanlis anlasilma olmasin, hoca hanimi sikayet etmiyorum hic bi sekilde, kendisiyle toplantida da tanistim, ilgili bir bayan, tabi ki rapor kullanabilir. Sadce bu bos dersleri naapsak dedim. Hatta mudur bey bana "biz de rahatsiz oluyoruz hocahanimin rapor almasindan, naapalim bisey yapamiyoruz. Zaten ikinci donem gelmicek, sknti olmaz. Hatta bn hocahanima boyle rapor alip durcaksaniz tayin alin gidin dedim" dedi. Ben de hocahanimla ilgili bi sikayetim yok, cocugumun da ismini vermeyin, yanlis anlayip ogluma cephe alinmasini istemem dedim diyo kadin. Aksam cok guzel konustuk ve su sonuc cikti, mudurum bana ayri, veliye ayri agizdan konusup ortaligi karistirdi. Dun veli sizi sikayet edicem mudur bey dedi, mudur noluyo bi sakin olun demeden veliye cemkirdi, sen beni sikayet edersen ben de seni sikayet ederim, sen bana cephe alirsan ben de ogrencine cephe alirim dedi ve resmen kacti

sabah da aramis naaptiniz sonuca vardiniz mi diye soruyo. Valla mudur bey dedim, velinin benle problemi yokmus, ortada bir yanlis anlalasilma oldugunu beni sikayet etmek gibi bir niyeti olmadigini soyledi. Sizinle ilgili bi problem var dedim. Benle ne problemi varmis diyo. Valla bilemiyorum mudur bey dedimm

tutustu, cok komik adam yaaaa