2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ay kızlar çok kötüyüm bu nasıl bir salgındır böyle dünden beri çok kötüyüm hastaneye gittik gece paroldan başka bişey vermediler ve hiç bişey yapamadılar ah şu grip bbeni mahvetti yataktan hiç kalkasım yok başımıda yastıktan kaldırasım yok :2::2::2:

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen.

Maşallah ya sanki hiç kilo almamışsın.Bi ara ben de resmimi eklim de topaç görün. :52:

Yahu benim bu memişler bir kaç günde söndü gitti :26:
Hiç süt çıkacak gibi değil, taş gibiydi şimdi pamuk olmuşlar.
Niye böyle oldular ki acep :31:

Sorma ya benim memeler victoria secret karılarının memeleri gibiydi.Sert ve diri.Şimdi söndüler tuhaf bişey oldular.:1:

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen.

Maşallah ya sanki hiç kilo almamışsın.Bi ara ben de resmimi eklim de topaç görün. :52:

Sorma ya benim memeler victoria secret karılarının memeleri gibiydi.Sert ve diri.Şimdi söndüler tuhaf bişey oldular.:1:

aynen canım rapor verdi doktor bey saolsun bol bol dinleniyorum bakalım tez zamandan atlatırım

Yahu şu Ocak annelerine bakayım diyorum içim daralıyor nedense.
Pek bir şey paylaşmıyorlar ki bizde faydalanalım.
Yine medet aralık annelerinde.
Onlarında türlü türlü dertleri var, üzülüyorum dua ediyorum çoğuna.
Bu arada kızlar büyük ablam yanıma taşınacak :16:
Boş olan bir odam var onu ayarlayacağım odasını taşıyacak bana.
İyi oldu hem, eşimde çok geç geliyor ablam bana çok yardımcı olur.
Doğuma kadar yanımda doğumdan sonrada ben evimi taşıyana kadar kalır yanımda.
Sonrasında malum, Anadolu yakasından-Avrupa yakasına taşınacağım.
Eşimin ailesi de o tarafta.

kizlar merhabalar cok hastayimmmmmmm
grip oldummmmm :2::2::2::2:
keyifler nasil yok ins bi yaramazlik? herkes iyi mi ? :49::emir_bebek:

Canım Hoş geldin :38:
Bizler iyiyiz şükürler olsun ki...
Ama bir çok arkadaşımız hasta senin gibi.
Allah acil şifa versin canım benim.
İnşallah hemen iyileşirsin.
Üstüne basa basa söylüyorum şu aktarlarda satılan karışık kış çaylarından temin edin.
Valla ilaçtan daha etkili...

ayy ne güzel yaa ablan yanında sana destek,yardımcı olacak..
senin adına çok sevindim kuzum..
doğumdan sonra bebişinle ev yaşıyacaksınız yani :D
Allah kolaylık versin kuzum..

Üstüne basa basa söylüyorum şu aktarlarda satılan karışık kış çaylarından temin edin.

ayy ne güzel yaa ablan yanında sana destek,yardımcı olacak..
senin adına çok sevindim kuzum..
doğumdan sonra bebişinle ev yaşıyacaksınız yani :D
Allah kolaylık versin kuzum..

Çok sağol canım benim =)
Evi toplayıp yerleştiriyor taşıma şirketleri, biz sadece miniğimle ufak tefek şeyleri yerleştiririz :16:
Eşimin kız kardeşleri, k.validem falan gelip yardım ederler sağolsunlar.
Yalnız değiliz =)
Eşim için iyi olacak her gün köprü trafiği çekiyor, kurtulur böylelikle.

Çok sağol canım benim =)
Evi toplayıp yerleştiriyor taşıma şirketleri, biz sadece miniğimle ufak tefek şeyleri yerleştiririz :16:
Eşimin kız kardeşleri, k.validem falan gelip yardım ederler sağolsunlar.
Yalnız değiliz =)
Eşim için iyi olacak her gün köprü trafiği çekiyor, kurtulur böylelikle.

ayyy hakkaten o köprü işkencesi var sizde demi..
en başta neden karşıda tutmadınız evinizi kuzum?

kızlar bugünlerde uykuya doyamaz oldum... :93: sabahları işe zor kalkıyorum:105:
aynen eşim ayaklarımdan çekiyor uyan artık diye...uyanığım ama kalkmak istemiyorum...

ay kızlar çok kötüyüm bu nasıl bir salgındır böyle dünden beri çok kötüyüm hastaneye gittik gece paroldan başka bişey vermediler ve hiç bişey yapamadılar ah şu grip bbeni mahvetti yataktan hiç kalkasım yok başımıda yastıktan kaldırasım yok :2::2::2:
çok geçmiş olsun canım...hep diyorum nazar değmesinde ben hiç grip falan olmadım soğan sarmısağı çok yiyorum...soğanı limonlu salata yap tüket...

çok güzel olmuş ablanın geliyor olması...hayırlısı olsun inşallah taşınmanız ...bebeğin bereket getirsin evinize

çok geçmiş olsun... dikkat et kendine...

iş yerinde dışardan söylüyorlar yemeği genelde kebap türü... bende 100 lük şeker yüklenene kadar evden getiriyorum sebze yemeği...biraz önce kocaman bir tabak pırasa yedim ama hala açıııımmmmmm...

ayyy hakkaten o köprü işkencesi var sizde demi..
en başta neden karşıda tutmadınız evinizi kuzum?

Hemde nasıl bir işkence hiç sorma canım.
Karşıda oturuyorduk aslında ama eşim ailemi fazla göremiyorum ve ailemin oturduğu yer daha nezih diye bu tarafa taşındık.
Eşimin işi de bu tarafa kaymıştı.
Biz taşındıktan 3 ay sonra eşimin işi yine avrupa yakasına kaydı =)
Aylardır sabah trafik, akşam trafik çilesi çekiyor.
Doğumum da burada olacağı için bebek doğduktan sonra tekrar Avrupa yakası yolcusuyuz.

aynen eşim ayaklarımdan çekiyor uyan artık diye...uyanığım ama kalkmak istemiyorum...

çok geçmiş olsun canım...hep diyorum nazar değmesinde ben hiç grip falan olmadım soğan sarmısağı çok yiyorum...soğanı limonlu salata yap tüket...

çok güzel olmuş ablanın geliyor olması...hayırlısı olsun inşallah taşınmanız ...bebeğin bereket getirsin evinize

çok geçmiş olsun... dikkat et kendine...

iş yerinde dışardan söylüyorlar yemeği genelde kebap türü... bende 100 lük şeker yüklenene kadar evden getiriyorum sebze yemeği...biraz önce kocaman bir tabak pırasa yedim ama hala açıııımmmmmm...

Çok sağol canım...
Rabbim hepimizin evinin bereketini daim etsin.
Doygunluk hissimi bende kaybetmiş durumdayım.
Ve çalışmadığım için günde 2 kez kesin yatıp kalkıyorum.:31:
Allah siz çalışan hamişlere dayanma kuvveti versin.

Hemde nasıl bir işkence hiç sorma canım.
Karşıda oturuyorduk aslında ama eşim ailemi fazla göremiyorum ve ailemin oturduğu yer daha nezih diye bu tarafa taşındık.
Eşimin işi de bu tarafa kaymıştı.
Biz taşındıktan 3 ay sonra eşimin işi yine avrupa yakasına kaydı =)
Aylardır sabah trafik, akşam trafik çilesi çekiyor.
Doğumum da burada olacağı için bebek doğduktan sonra tekrar Avrupa yakası yolcusuyuz.

Çok sağol canım...
Rabbim hepimizin evinin bereketini daim etsin.
Doygunluk hissimi bende kaybetmiş durumdayım.
Ve çalışmadığım için günde 2 kez kesin yatıp kalkıyorum.:31:
Allah siz çalışan hamişlere dayanma kuvveti versin.

ayyy şaka gibi :)
neyse doğumdan sonra hayırlısıyla taşınmayı nasip etsin Allah'ım..

Kizlar salgina dikkat. Hasta olan arkadaslarima da acil sifalar diliyorum. İnsallah bir an once toparlanirsiniz.

evet dediğin gibi cnm bi bakmışız doğurmaya gidiyoruz:) tabi vakti zamanında olsun da inş! çalıştığım zaman ağrılar belli olmuyor da evde akşam çıkıyo ağrılar. bi de ben çok mızmızlanıyor gibiyim tembellik yapmak istiyorum artık doya doya...

cnm eşlerimiz de sanki hamileliğimiz boyunca bi değişik oldular. onlara da duygusal dalgalanmalar falan geliyor galiba. benim koçiş de bazen öyle. bazen daha önceden yapmadığı davranışlar da bulunuyo bazen ilgisizleşiyor. şaşırıyolar bunlar ne yapacaklarını biz hamileyken bence:52: benim de bazen senin gibi dövesim geliyor:52:

Eşimin benden daha çok dengesi bozuldu sanırım :1::1::1::1::1:
Üstüne gitmiyorum aslında ama ara ara lafını da yapıyorum böyle alışmasın =)
Hadi desen ki maddi sıkıntısı var o da yok şükürler olsun ki.
10 tl ye bir çiçek alsaydı bari:37:
Tripcanlık yapıp okkalı bir mesaj attım bakalım işten gelişinde birşey değişmiş mi :1:
[/QUOTE]

ayy inanmıyorum yok artık yaa..
ne içten pazarlıklı bi müdürünüz varmış..
neyse en azından sonuç tatlıya bağlanmış sen ve veli arasında ona sevindim :)
Allah'ımmmmmmm sen bizleri böyle içten pazarlıklı işgüzar insanların eline düşürme YaRabbimmmmmmmm aminnnn :16::16::16:

Günaydın çok yorma kendini ayakta fazla dolaşma otur yürürken dikkat et, tansiyonun düşebilir,, zaman ilerledikçe....
Müdüre de gelince işte Allah karşımıza iyi niyetli insanları çıkarsın her zaman her yerde, nasıl ortalığı karıştırıyorlar,, idareci olmuş ama nasıl idare edilir bilmiyorlar.. bu tarz insanlar insanın başına her şey getirir... Allah kötünün şerrinden korusun bizleri,,, hem acı hem komik olmuş :D
Ya resmen brezilya dizisindeki kotu kararkter gibi :D nabza gore serbet vermeyi idarecilik saniyo adam.
güzel annişler hepinize günaydın günümüz güzel hastalıksız geçsin ınsallah :2:

cok teşekkür ederim canım

eklerim tatlım sen ıste yeter kı

Eşimin benden daha çok dengesi bozuldu sanırım :1::1::1::1::1:
Üstüne gitmiyorum aslında ama ara ara lafını da yapıyorum böyle alışmasın =)
Hadi desen ki maddi sıkıntısı var o da yok şükürler olsun ki.
10 tl ye bir çiçek alsaydı bari:37:
Tripcanlık yapıp okkalı bir mesaj attım bakalım işten gelişinde birşey değişmiş mi :1:

aman canım benımkıde hamiliğimden beri acaip benden daha stresli ben hep ona bağırıp çağırıyorum adam benı altdan almaktan daraldı ama elimde değil cok duygusal agrasif oldum yakında benı kapının önüne koymazsa ıyı :9: sende cok ustüne gite muhakak telafi edecektir kafasında kırktane sey dolaşıyordur :34: ağdaya gelince ben allahtan nişanlıyken lazere gidip kurtuldum tek tük cıkıyor paket de onuda doğuma yakın kuaförde aldıracağım malum saç manıkür pedikür boya hepsini yaptıracağım inşallah :23:

canım valla benım eşim cok korkuyorum çünkü ben daha önce 3 düşük yaşadım ve eşim bu düşüklerde cok etkılendı günlerce ağladı şimdi bunda ben ıstesemde o yanaşmıyor doğurmamı dört gözle beklıyor bızım ilişkimiz öpüp koklaşmaktan ibaret ama olsun oda yetıyor bıze tv ızlerken bıle bır koltuğa ıkımız uzanıyoruz tabı bıde bebişimizde var :49:
idrara gelince herkesın sabah koyu olur canım korkma yanma yoksa normal yıyıp içtikçe açılır rengı ayrıca bol bol su ıcmeye özen göster gecelerı bıle ıc mumkun olduğunca

bak bak müdür senın ayağını kaydırmak ıstıyormuş ha uyanığa bak sen ıyıkı kadınla konuşmuşsun allahım ne ınsanlar var ya senden bundan sonra müdürün dediklerine ınanmazsın olur bıter :34:[/QUOTE]
Daha da bana ders, mudurun lafiyla veliyi aramam asla
kızlaarrrr buda benim 84 kilo olmuş göbüşümmm..
Eki Görüntüle 923600

Masallah bebisli gobuslere :)

Allah razi olsun fistigim..
hasta olan arkadaslarada acil sifalar diliyorum..
ya bitkisel caylari onermiyor doktorum sadece ihlamur ic dedi bol bol c vitamini kivi portakal vs..
bi katalog hazirlicam sabahtan beri oturtmadi bilg. basina bu ufaklik ne zaman oturuyorum hic durmuyor fıkır fıkır donuyor icimde
acaba rahatsiz mi oldu ? :26:

yaaa harikaaaa cok sanslisin ablacigin bebekler gibi bakar artik size
bende avrupa yakasindayim nereye gelmeyi dusunuyorsun tatlim?

Grip Salgınından Korunmak İçin Önleminizi Alın!

Son günlerde pek çok insan yüksek ateş, öksürük, burun akıntısı ve baş ağrısı gibi şikâyetler yaşıyor. Soğuk hava ve kapalı alanlarda çok vakit geçirilmesi nedeni ile çoğunlukla Influenza-A virüsünün yol açtığı grip hızla yayılıyor. Bu grip çeşidi aslında tanıdık ama gün geçtikçe etkisini artırabilen ve dikkat edilmesi gereken bir rahatsızlık olarak tanımlanıyor.

Mevsim itibariyle grip hastalığı sıklıkla görülmektedir. Ancak bu son salgın korkulanın aksine yeni bir virüs tipinden değil, çoğunlukla H3N2 virüsünden kaynaklanmaktadır. Vakaların yaklaşık %91 ve üzeri H3N2, geriye kalanların tamamına yakını ise H1N1 virüsüne bağlı olarak ortaya çıkmaktadır. Bu hastalık genel olarak ağır seyirlidir. Yaklaşık 1 hafta istirahat edilmesi gerekebilir. Antibiyotik kullanımı fayda etmemektedir. Gripten korunmanın en etkili yollarından en önemlisi de aşı olmaktır. Şubat ayı sonuna kadar aşılanma yapılabilir.

Antibiyotikle geçmiyor
Antibiyotikler gribi tedavi etmemektedir. Doktor tavsiyesi dışında, gelişigüzel kullanılması kesinlikle sakıncalıdır. Gripten korunmada yeterli ve dengeli beslenme, kaliteli uyku, yeterli dinlenme ve hijyen kurallarına dikkat edilmesi çok önemlidir.

Hastalıktan korunmak için…
• Ellerin sık sık su ve sabunla yıkanması, bu yapılamıyorsa alkol içeren el temizleyicilerin kullanılması pek çok hastalıktan korunmaya yardımcı olur.
• Masalar, kapı kolları, banyo yüzeyleri, mutfak tezgahı, oyuncak gibi sık dokunulan eşyaların günlük temizlikte kullanılan deterjanlarla temizlenmesi gerekir.
• Günlük kullanılan temizlik maddeleri dışında klor, hidrojen peroksit, iyotlu antiseptikler ve alkol gibi bazı kimyasal maddeler de dezenfekte için etkilidir.
Hastalara ait çarşaf, çamaşır, havlu gibi eşyaların başkası tarafından kullanılmaması gerekir. Bunların elle temas edilmeden yıkanması, sonrasında ellerin dezenfekte edilmesi gerekir.
• Hastaya ait tabak, çatal ve bıçaklar bulaşık makinesinde ya da elde deterjan kullanılarak yıkanmalıdır.
• Bulaşmayı önlemek için öksürme, aksırma sırasında ağız ve burun mendille kapatılmalıdır. Eğer mendil yoksa ve ağız-burun el ile kapatılmışsa, eller su ve sabunla yıkanmalıdır.
• Grip olan kişiler başkaları ile yakın temastan kaçınmalı, hastalığın bulaşıcı olduğu dönemde işe ve okula gitmemelidir. Gribe yakalananların belirtilerin başlamasından 7 gün sonrasına ya da belirtilerin tamamen geçmesinden bir gün sonrasına kadar evde istirahat etmesi önemlidir.
• Grip olanların maske takması (cerrahi maske, standart maske) diğer insanlara bulaşmanın önlenmesine yardımcı olacaktır. Hasta olmayan kişiler hastaların yanına girerken maske kullanmalıdır. Hasta kişilerle tokalaştıktan veya solunum salgıları bulaşmış yüzeylerle temastan sonra göz, burun veya ağza dokunmak bulaşmaya neden olabilir.
• Bulunulan mekan sık sık havalandırılmalıdır.
• Gripten korunmanın en etkili yolu aşıdır.

Bu yılki grip aşılarının içeriğinde H3N2 zayıflatılmış virüs suşu bulunduğundan sizlere önerimiz sınırlı sayıda bulunan grip aşılarından grip aşısı hizmetinden zaman geçirmeden yararlanmanızdır.

Tüm işyeri sağlık birimlerimizde grip aşısı uygulaması devam etmektedir. Grip aşısı uygulaması için lütfen en kısa zamanda işyeri sağlık birimlerimizle iletişime geçiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

hoşgeldin canım..
ayyy bu ne salgın yaa herkescikler hasta çok geçmiş olsun..

sagol hayatim sorma herkes hasta bana da esimden bulasti o kadar dikkat ettik ama havadan bulasti herhalde
oda uzulup duruyor keske anneme gitseydim ben hasteyken diyip durdu :2:

Back
X