2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Mrb kızlar bende bugün kızıma chicconun bebek arabası ve puseti 625 tl krafy parkyatak 240 tl viskoleks yatak 80 tl kraft bebek bakım cantası 75 tl aldım ve ödedim he birdr prima yenidogan aldım 20 tl geriye biberon suluk emzik falan kaldı darısı ve daha iyisi sizler için olsun

hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. hangi modellerini aldın acaba? memnun musun? ben de model konusunda kararsız kaldım park yatakta ve bebek arabasında?

Canım biberon işi de önemli off off düşünecek ne çok şey var
bende bi cam bir de anne göğsüne benzeyenden alayım olmazsa

cam biberon daha kullanışlı ve steril diyorlar
ama ağır olduğu için bebek kullanmakta zorlanabilir dediğin gibi

hayırdır canım ne yazmış ki?
çok mu yapılacak şey varmış

canım hayırlı olsun
bak büyük bi kısmını halletmişsin maşallah
darısı başıma inşallah

Canım biberon işi de önemli off off düşünecek ne çok şey var
bende bi cam bir de anne göğsüne benzeyenden alayım olmazsa

Canim bir tane al bulunsun. :)
Benim dogum iznim 40 gun. Sutum gelse bile sagip birakacagim sonra mecburen. Bu yuzden kullanirim biberon mutlaka.
Cam da gercekten agir ve kirilma riski var. yine de cam cam dediler diye aldim bir tane.
Kiz ceyizler gibi ceyizliyoruz bebeklerimizi, gercekten cok sey var :)

Gunaydın kızlar ben de cm biberon almayı düşünüyorum. ağır bile olsa ilk 3 4 ay zaten bebek tutmuyor ki biz tutacaz kullanırsa. çok da pahalı yaa. dr browns cam biberon var acaba 125ml yoksa 240 ml mı almak lazım? bir de pp biberonlar var onlar da sanırım plastik gibi olanlardan mı??? bir tane de ondan mı alsam dedım avent ya da chicco nun? peki ya emzik kaucuk mu sılıkon mu ve hangı marka alınmalı acaba?

günaydın annelerrr!!!! ben bugün çalışıyorum maalesef :)

canım 125 ml al, 240 ml çok büyük olur bizim için. cam olmayanlar da sağlıklı bir malzemedenmiş, çok detay bilmiyorum.
dr browns kaça buldun sen? ben plastik olanını 27 tlye aldım, cam da sanırım 37 tl idi. nuk'un cam biberonunu yine 26-27 tl gibi birşeye aldım. ama ben küçük aldım, bazısı 120 ml, 125 veya chicconun sanırım 150 ml.
emzik bir tane aldım nuk'un ortodentik damak yapısına uygun olanından, yani ucu yuvarlak değil, değişik bir şekli var. bana önce silikon al, buna alışırsa kauçuğa tercih et demişlerdi. bilmiyorum neden. eğer emzik emecekse bir tane daha alıcam sonradan. chicco ve avent'in de böyle ortodentik şekillileri var.

alayım canım bulunsun evde
herşeye para verecez de bi biberon mu kalacak

benim doğum iznim bi değişiklik olmazsa 15 haftadan fazla olacak inşallah
17 kasımda kontrole gidecem çalışabilir raporu verirse çalışabildiğim zamana kadar devam edeceğim
valla şimdiden başladık çeyizine, baksana deli para harcıyoruz

ayy biberon al diyorlar, baksana ne çok düşünmen gereken ayrıntı var
ml si önemli markası önemli başlığı malzemesinin içeriği çok önemli

Ben bu biberon olayını hiç anlamadım kızlar ne için yani çocuk doğar doğmaz mama vermicez dimi olurda sütümüz gelmezse diye bana bir tek 30 ml al dediler onuda ilk günler süt gelene kadar kullanırız belki diye!Ama siz 250 lik 125 lik ölçülerden bahsediyosunuz onlar niçin peki ?

Canım güle güle giydir aldıklarını:)) Biz de dün çıktık, hiçbirşey almadan döndük eve( Biz halı aradık sadece, istediğimiz gibi bir şey bulamadık( sen hangi semtte buldun bu mağazların hepsini?

canım kilo problemi dışında her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. neyse ki su gelme olayı da çok ciddi bir şey değilmiş. kilo olayını da çok dert etme, sonuçta tamamen senin elinde olan bir şey. bebişin için bazı yiyeceklerden kısacaksın o kadar. Allah başka dert vermesin.
ben de çok kilo aldım ama bebişim kilo olarak 1 hafta gerideymiş, uzun ince bir bebek olacak seninki demişti doktor hatta :)

mrh anneler size biey sorcam sizde de yanma başladı mı oğlumda yemek yedikten sonra başlamıştı ama şimdi bişey yerken ve içerken yemek borum deli gibi yanıyor üstelik boğazımda bir düğüm sanki oraya bişey takılmış gibi şimdi tatil hemde biyere de gidemem ne yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…