Anladim canim benim, zor vallahi kolay gelsin.ahh ahh misafir severim ama bitmek bilmez o zamanlarda gelenler
görsen varyaaaaaaaaaaaa gelen giden gelen giden
ben annemde olacağım gelen en az 2-3 saat oturur başımda
bende hep oturamam o yüzden yatarım , ya da en kötü uzanırım
napalım bu dönem böyle çok gelen olur
Ewet canım daha doğrusu çatlak kremi alayım dedim goğus kremi ve doğum sonrası çatlak kremi ile takım satılıyomuş bende nasıl olsa lazım olur diye aldım arkadaşlarım anlatmıştı çünkü çok acı veriyomuş çatlarsaHer ihtimale karsi mi onerdi bende cekiniyorum cok fena bir durum sut var ama veremiyorsun canin yaniyor( ayva maaalesef buraya gelmiyor
:))))))süpersin bende yatak örtü takımı alınır biliyorum şöle boncuklu moncuklu ama çok haklısınız yatak odasına girilmez ya hastaneye gelsinler görmeye olmazmı:))Ayyy evet bencede yatak odasına girerler yeni bi takım almak lazım. Bu aklıma gelmemişti listeye ekledim. Şöyle zebralı kırmızı siyahlı saten bi takım alayımda, kimse girmez daha odaya :)))
Loğusa klodu ne için tatlım bide beşik desteği ne???canım ben sana ilk olarak onu söyleyenleri dinleme diyorum
sonraki adımları bi doğsun alırsın oluyo
öncelikle temel ihtiyaçlardan 3er tane al derim ben
mesela patikli alt, üst zıbın, battaniye, tulum, çıtçıtlı badi, ağız mendili, çorap, eldivenle başlayabilirsin
hastane çıkışı 2 tane olursa iyi olur diyorlar
kendine gecelik ve sütyen atlet gibi iç çamaşırlarını son haftalarına bırakabilirsin
çünkü ne kadar kilo alırız belli değil ya henüz
havlusunu alıp şampuan gibi bakım eşyalarını doğuma yakın alabilirsin
göğüs pedi, göğüs kremi, lohusa külotu da acil alınacaklar arasında değil
hastaneye götüreceklerini hazırladıktan sonra yavaş yavaş doğuma kadar tamamlarsın bence
mesela ben su geçirmez alezini, uyku setini, nevresim takımını, beşik desteğini aldım
Loğusa klodu ne için tatlım bide beşik desteği ne???
Anladim canim benim, zor vallahi kolay gelsin.
Ben de annemde olacagim :)
bizde hastane cok asiri kalabalik olur, biz de esimle genelde hastaneye gideriz. Cok fazla kalmayiz, sonra 1 hafta 10 gunden sonra eve gideriz. Ben hasta, lohusa ziyaretlerini kisa tutarim hep, bana da bu sekilde yapilirsa memnun olurum :)))
arkadasim da yeni dogum yapti. Hasta olan da gelecek, bazisi oturup yemek bekleyecek diyor. Zor vallahi. Bakalim ne yapacagiz.
Herkese iyi bayramlarr, kocamla bayrama küs giriyoruz( her bayram böyle olur zaten
Bitanem onlar getirsin biz yiyelim :))))canım bizde bazı insanlar var ki kalkmak nedir bilmezler
üstüne yemek beklerler , hizmet beklerler
kırk tane ayrı soru sorarlar
Bitanem onlar getirsin biz yiyelim :))))
en basta benim kv gelip kurulacak, yemek bekleyecek
annem de bize mi bakacak onlari mi memnun edecek bilmiyorum. Olan annecigime olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?