2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Merhabalar sevgili anneler ve minik bebişleri, günaydın....

Bayramınız mübarek olsun, daha nice mutlu, huzurlu bayramlara ailelerimizle beraber kavuşalım inş...

Anladim canim benim, zor vallahi kolay gelsin.
Ben de annemde olacagim :)
bizde hastane cok asiri kalabalik olur, biz de esimle genelde hastaneye gideriz. Cok fazla kalmayiz, sonra 1 hafta 10 gunden sonra eve gideriz. Ben hasta, lohusa ziyaretlerini kisa tutarim hep, bana da bu sekilde yapilirsa memnun olurum :)))
arkadasim da yeni dogum yapti. Hasta olan da gelecek, bazisi oturup yemek bekleyecek diyor. Zor vallahi. Bakalim ne yapacagiz.

SEvgili anneler, minik yavrular, kizimla ben hepinizin bayramini kutlariz. Kizim teyzelerinin ellerinden oper. :)))

Mutlu bayramlar kızlarr ve minnoşları,
bol bol kırmızı et yiyelim bebişlerimize protein olsun inşallah ama ölçüyü kaçırmayın hee. Sizleri seviyoruz :)

Bayraminiz mubarek olsun guzel hamisler oglusum sabah tekmeledi bayramlastik babayida tekmelicez simdi babamiz mesgul

Her ihtimale karsi mi onerdi bende cekiniyorum cok fena bir durum sut var ama veremiyorsun canin yaniyor ( ayva maaalesef buraya gelmiyor
Ewet canım daha doğrusu çatlak kremi alayım dedim goğus kremi ve doğum sonrası çatlak kremi ile takım satılıyomuş bende nasıl olsa lazım olur diye aldım arkadaşlarım anlatmıştı çünkü çok acı veriyomuş çatlarsa

Ayyy evet bencede yatak odasına girerler yeni bi takım almak lazım. Bu aklıma gelmemişti listeye ekledim. Şöyle zebralı kırmızı siyahlı saten bi takım alayımda, kimse girmez daha odaya :)))
:))))))süpersin bende yatak örtü takımı alınır biliyorum şöle boncuklu moncuklu ama çok haklısınız yatak odasına girilmez ya hastaneye gelsinler görmeye olmazmı:))

Loğusa klodu ne için tatlım bide beşik desteği ne???

Bu arada herkesin kurban bayramı kutlarım bebişlerimizle ve ailelerimizle birlikte ;sağlıklı ,mutlu ,huzurlu nice bayramlara inşallah...

Kurban bayraminiz mubarek olsun arkadaslar:) Allah en kolay ve saglikli sekilde bebeklerimize kavusmayi , sevdiklerimizle hep birarada guzel gunler gecirmemizi nasip etsin insallah:) amin

Loğusa klodu ne için tatlım bide beşik desteği ne???

canım yeni bir külot üretmişler tek kullanımlık
kullan at yani, kanamanın çok olduğu zamanlarda dışarı çıkartmayan hem de külot konforu sağlayan bir iç çamaşırı
destek ise beşiklerin sırt ve yan bölümü için üretilen minderden ince battaniyeden kalın malzeme canım
her bebek mağazasında var

canım bizde bazı insanlar var ki kalkmak nedir bilmezler
üstüne yemek beklerler , hizmet beklerler
kırk tane ayrı soru sorarlar

canım bizde bazı insanlar var ki kalkmak nedir bilmezler
üstüne yemek beklerler , hizmet beklerler
kırk tane ayrı soru sorarlar
Bitanem onlar getirsin biz yiyelim :))))
en basta benim kv gelip kurulacak, yemek bekleyecek
annem de bize mi bakacak onlari mi memnun edecek bilmiyorum. Olan annecigime olacak.

Tatlı annişler ve minik kuzuları iyi bayramlar hepinize!

Zirsizdeli iyi olduğuna çok sevindim, dikkat edersin canım herşey normale döner merak etme.
Aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar... Geçen gün ben de uzun bir aradan sonra alışverişe çıktım ve size yarım sayfa yazdım ama ne olduysa foruma eklenmedi bir türlü, sinir oldum.

Bitanem onlar getirsin biz yiyelim :))))
en basta benim kv gelip kurulacak, yemek bekleyecek
annem de bize mi bakacak onlari mi memnun edecek bilmiyorum. Olan annecigime olacak.

Ahh yavrummmmm bu anneler olmasa halimiz yaman olurdu
benim memlekette yaşamıyor annemler, teyzemler annannemler falan memleketten gelecekler doğuma nasipse
onlar yardım ederler misafirleri ağırlamaya
kayınvalidem de çok şükür gelip oturacak bi kadın değil, o konuda çok şanslıyım çok şükür
annem de kaldıktan sonra evime dönecem kayınvalidem gelecek bana bakmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…