Gunaydin hamisler biz bugun 7.ayimizi doldurduk
Günaydın kızlar, bayramdan sonra alışverişe çıkıcaz inşallah. Bu krem şampuan vs de hangi markayı aldınız acaba ? Yardımlarınızı bekliyorum. Aralarında gereksiz olan varmı onuda bi yazarsanız sevinirim.
-Bebek şampuanı
-duş jeli, sabun
-yeni doğan bakım kremi
-bebeyağı
-pişik önleyici
- bebe pudrası
-göğüs pompası(manuelmi elektr. mi)
- süt artırıcı çay yada içecek
bence hem 1 numara hem de 2 numara alalım birer tane bir paketi 20 milyon sanırım bı sıtede oyleydı.... duruma gore sonra stoklarız cok almamak lazım...ben alt acma aldım ama bır de dalın alt acma alacagım tek kullanımlık 10 tane var 11 mılyon mu ne....Prima nın sitesinden baktımda şimdi. Yeni doğanda 2 boy var. 1. Boy 2-5 kg arası, 2. Boyu ise 3-6 kg arası. Ortalama 3 kilo doğucağını düşünürsek inşallah hangi boyunu almalıyız ilk etapta sizce. İçinde 80 tane var sanırım kaç gün gider acaba bu paket? Kaç paket almalıyım ilk etapta
Günaydın canım, ben bu hafta ay hesabını karıştırıyorum. Telden girdiğim için göremiyorum haftanı, kaç haftalıksın şuan.. Bende 27. Haftaya başladım
Bitanem onlar getirsin biz yiyelim :))))
en basta benim kv gelip kurulacak, yemek bekleyecek
annem de bize mi bakacak onlari mi memnun edecek bilmiyorum. Olan annecigime olacak.
şimdi internetten baktım lohusa külotlarına
3 adet varmış bir pakette 2 paket yeter diyorlar hastane için ve kullanışlı olduğunu söylüyorlar(paketi 9 tl falan)
kasım annelerini okuyunca çanta hazırlasak mı diyorum bazen 27. haftada doğumu olan anneler var
Çanta hazırlanırsa tabii iyi olur
Ama bir de şu açıdan düşünmek gerekir 27 haftalık bebek bizim hazırladığımız hiç bir şeyi kullanamaz, uzun süre küvezde kalma ihtimali çok fazla... Muhtemelen emme refleksi tam gelişmediği için hortumla beslenir vs vs
Amcamın oğlu böyle erken doğmuştu, bir aydan fazla belki iki ay hastanede yattı, eve geldiğinde emin olun el kadar bir şeydi... Ve yengem onu pamuklara sarıp öyle kundak yapar gibi sarardı... Kıyafetler ısıtmıyordu çünkü... Yüksek hemşireydi, buna rağmen çok zorlandı, nerede ne yapacağımı şaşırıyorum, prematüre büyütmek çok zor derdi...
İnşallah bebişlerimşz zamanında gelirler de kucaklarımızda bebeklerimi zle hastaneden çıkarız...
Ay canım düşünmesi bile çok can acıtıyo! İnşallah sağlıkla sıhatle zamanında doğar hepimizin bebekleri Allah ım ya!
İnsallah canim, zamaninda saglikli sihhatli bebislerimize kavusalim.
Ne zor oldugunu bilirim. Kuzenimin oglu 6 aylik ve 800 gram olarak dogdu.
O donem burda yasatamayiz demislerdi, alip guneye gittiler mecburen. 3 ay kuvozde kalmisti. Kuzenim her gun sutunu sagip siniri gecip goturuyordu bebecige. Uzun surede yasitlarina yetisti, epey ciliz bir cocuktu.
0premature bebeklerde ciger ve gozle ilgili sorunlar da olabiliyor.
Gelisimlerini tamamlasinlar insallah hepsi kuzucuklarimizin.
Günaydın kızlar, bayramdan sonra alışverişe çıkıcaz inşallah. Bu krem şampuan vs de hangi markayı aldınız acaba ? Yardımlarınızı bekliyorum. Aralarında gereksiz olan varmı onuda bi yazarsanız sevinirim.
-Bebek şampuanı
-duş jeli, sabun
-yeni doğan bakım kremi
-bebeyağı
-pişik önleyici
- bebe pudrası
-göğüs pompası(manuelmi elektr. mi)
- süt artırıcı çay yada içecek
Merhaba kızlar bu topice bakmak yeni aklıma geldi ben de 28 hafta 3 günlük hamileyim. Benim ikinci bebeğim de kız şu an 21 aylık bir kızım var. Forumu geriye doğru okudum biraz eğer soracaklarınız varsa beklerim.
Prima nın sitesinden baktımda şimdi. Yeni doğanda 2 boy var. 1. Boy 2-5 kg arası, 2. Boyu ise 3-6 kg arası. Ortalama 3 kilo doğucağını düşünürsek inşallah hangi boyunu almalıyız ilk etapta sizce. İçinde 80 tane var sanırım kaç gün gider acaba bu paket? Kaç paket almalıyım ilk etapta
canım ben de yenidoğan bebek şampuanı, duş jeli ya da sabunu , bebek yağı, pişik önleyici krem, krem almayı düşünüyorum hepsini musteladan alacağım 2 arkadaşımla görüştüm bunu önerdi sonra da bübchene geçeceğim. şimdilik böyle düşünüyorum. Bir de earth mamma angel mı ne dıye bır sey duymustum organık acaba onddan mı alsam dedım ama her eczanede yok sanırım. neyse....burdaki arkadaşlarla görüştüğümde de süt pompasını sonra alabileceğimi düşündüm ilk başta emmezse eczanelerde var...
bence hem 1 numara hem de 2 numara alalım birer tane bir paketi 20 milyon sanırım bı sıtede oyleydı.... duruma gore sonra stoklarız cok almamak lazım...ben alt acma aldım ama bır de dalın alt acma alacagım tek kullanımlık 10 tane var 11 mılyon mu ne....
dalin alt acma
bebek bezı
bıberon
emzık ,
tırnak makası,
bakım urunlerı,
unibaby ıslak mendıl
atesolcer
bu gıbı seyler aslında ınternnetten alınabılır cıkıp yorulmamalı dısarıda ...... ama bakım urunlerı mesela ben mustela alacagım once eczaneye soracam hangısını almalıyım ve fıatını...
Aynn ya kvaldem bizim eve gelince koltuga yapismaya bayilir
Annem kostururp duracak
Kvaldem de karisip duracak simdiden bu durum gerio beni
Misafirlerde yemek beklerse cok bekler diorum kimseyi memnun etmekle ugrasamam
Sizde ugrasmayin bebisimiz ve biz en onemli olan
AnnelerimiZide ezdirip oraya buraya kosturmamanin bir yolunu bulucaz artik
Hoşgeldin canım hemen sorayım:) bebişine park yatakmı aldın beşikmi? Prensesinin adını ne koydun ikincisine ne koycan ? Şimdilik bu kadar:)Merhaba kızlar bu topice bakmak yeni aklıma geldi ben de 28 hafta 3 günlük hamileyim. Benim ikinci bebeğim de kız şu an 21 aylık bir kızım var. Forumu geriye doğru okudum biraz eğer soracaklarınız varsa beklerim.
canım bbahsettiğin pamuklardan kullanmadım ama genelde iyi diye duydum zaten ıslak mendil yenidoğan için bile olsa çocuğu tahriş ediyor kullanmanızı önermembi çok bakım ürününü internetten almayı düşünüyorum bende
dalin alt açma dediğin ne tam olarak canım?
bu arada ben watsons da yenidoğan bebekler için ıslak mendil gördüm
antialerjik ve katkı maddelerinin olmadığı falan yazıyordu
sizce güzel midir
alt temizleme pamuğu yazıyordu sanırım üstünde
ilk oğlum 3740 gr doğmasına rağmen primanın 2-5 kg olanlarından iki paket kullandım sonra midiye geçtik zaten bebişler hızlı büyüyordoğuma yakın mı alsam bezi yoksa önceden mi alsam ne yapsam yaaa
kafam karmakarışık benim de
erken doğmazsa ortalama 3 kilo civarı olurlar sanırım dimi?
o zaman 3 kiloluk olanlardan mı alsak ki
canım 7 ay hafta hesabına göre bitti ama hafta hesabıyla hamilelik tam 10 ay sürüyor dikkatinizeeeBen 28 haftayi bitirdim bugun 29+0 haftalik bebegim o yuzden 7. Ay bitmis oldu insallah 32.hafta bittiigindede 8.ay bitmis olacak
canım öyle paket paket bez almayın bence 80 tane muhtemelen 10 gün falan gider iki paketten fazla alma zaten sonra midiye geçersiniz bebek kücük olur yada erken dogar o başka tabi.birini2-5 birinr 3-6 alabilirsin bence sevgiler...Prima nın sitesinden baktımda şimdi. Yeni doğanda 2 boy var. 1. Boy 2-5 kg arası, 2. Boyu ise 3-6 kg arası. Ortalama 3 kilo doğucağını düşünürsek inşallah hangi boyunu almalıyız ilk etapta sizce. İçinde 80 tane var sanırım kaç gün gider acaba bu paket? Kaç paket almalıyım ilk etapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?