Sağol canım sepeti öyle kullanıcam zaten en çok bebeğimin odası yok diye üzülüyordum burda doğu görevinde eşim evimiz 2+1 oturma odamız olunca bebişime yer yoktu bereket yatak odamız salon kadar 3 kapılı dolabı büyüyen beşiği bile sığdı yer bile arttı idare edicez artık Allaha şükür eksikler bitti işte şekeride içimde kalmasın die aldım ilk gözağrı olunca insan herşeyi tam olsun istiyo imkanlar kadar yapıoz bişeyler haftasonu lohusa pijamamı alıcam kendi eksiklerim var daha hasta bezi bide geçen eşime diyorum bana hasta bezi al diye oda bi o kalmıştı altına yapmadıın oda oldu ne hamilelikmiş arkadaş diyo:))) gül gül öldüm ah uh diye diye bitiriyoruz inşallah:)
güzel günler göreceğiz güneşli günleeeerr...
kızlar gözlerimi kapadım hayale daldım.aynen aktarıyorum:
bebeğim doğmuş.2 aylık falan olmuş.ben eskisi gibi zayıf olmuşum bütün eski kıyafetlerim oluyo.kotumu bluzumu giydim.kzımı da süsledim saçlarım da çok havalı olmuş bakımlı bakımlı...tırnaklarda çok sevdiğim hiç çıkarmadığım bordo ojem(hamileyken en fazla 3 kere oje sürdüm de.o da düğünlerde.çok özledimmm).kızımı babası kanguruya koymuş onun kucağında.biz o avm senin bu cadde benim geziyoruz.kızım hiç ağlamıyo.altını pisletmiyor.acıkmıyo falan...
neyse saçmalamaya başladım.aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış.......
Canım benimkide çok şımartacak onu alıcam bunu alıcam akülü arabası olsun falan şımarık bişiy olacak bizim çocuk papağanımız var arada ona kızarım yaramazlık yaparsa kuşu bile tepeme çıkarttı:) bizim senle işimiz zor seninkide karışma diyip duracak sana desene orta yolu biz bulucaz ama anne eğitimi daha önemli bence
bebeğim doğmuş.2 aylık falan olmuş.ben eskisi gibi zayıf olmuşum bütün eski kıyafetlerim oluyo.kotumu bluzumu giydim.kzımı da süsledim saçlarım da çok havalı olmuş bakımlı bakımlı...tırnaklarda çok sevdiğim hiç çıkarmadığım bordo ojem(hamileyken en fazla 3 kere oje sürdüm de.o da düğünlerde.çok özledimmm).kızımı babası kanguruya koymuş onun kucağında.biz o avm senin bu cadde benim geziyoruz.kızım hiç ağlamıyo.altını pisletmiyor.acıkmıyo falan...
ay erkeklerde sıkıldı artık 9 aydır napsınlar şekerim bekle bekle ortada bebek falanda yok bizim gibi hissedemiyolarda gene ıyı yapıyolar her istedıgımızı...
Bende kapattım gözlerimi oğluşum doğmuş 2 aylık olmuş. Ben onu ye süt olsun bunu ye süt olun diyen teyzeler grubuna yenilmiş sürekli yemekten kilolar almış başını gitmiş.. Saçlarımmı yarısı sarı yarısı siyah hala. Ayyyy gerisine dayanamıycam ben açtım bacım gözlerimi
Aynen öyle olucak bizimkide şimdiden bana dioki sen iyi polis ben kötü polisyaşaadan bilemeyiz ama baba otoritesinn yerini anne tutmuyor.. Seninki kuşa bunu yaptıysa düşünemiyorum bebişine neler yapar :)) ya iz diyemiycekmiz oğlumuza akşam baban gelsn söyliycem seni diye :)
Bende kapattım gözlerimi oğluşum doğmuş 2 aylık olmuş. Ben onu ye süt olsun bunu ye süt olun diyen teyzeler grubuna yenilmiş sürekli yemekten kilolar almış başını gitmiş.. Saçlarımmı yarısı sarı yarısı siyah hala. Ayyyy gerisine dayanamıycam ben açtım bacım gözlerimi
Cmtesi dra gitcem eşim dra desek seni doğuma alsın yeter büyüdüğü diyo:) geçen bebişin kıyafetlerini yıkadım çamaşırlığa astım bi baktım içerde benimki tulumun birini kucağına alıp pışpışlayıp elbiseyle konuşuyo çok duygulandım komikti gerçi:) bak diyo böyle gazını çıkarıcam falan Allahım o günleri yaşatsın ya eşyasıydı şuyuydu buyuydu çokta önemli değil aslında rabbim en başta sağlık versin bizede yavrularımızada ama isteyince herşey oluyo gerçekten internet alışverişinin avantajı çok dışarıya göre çok ucuza alıyo insan herşeyi
eşinin de bebeğe karşı sevgi dolu olması ve belli etmesi ne kadar güzel, benim eşim de bebişin minnacık çoraplarını seviyor:)
hepimiz senin gibi merakla o doğum anını bekliyoruz, herkes sabırsız, günler geçmek bilmiyor, hele bir de çalışanlar için...valla artık bebeğime odaklanmak istiyorum, elin derdi bitmiyor...
ama daha küçükler annesi biraz daha büyüsünler, senin ne güzel 1 ayın kalmış, benim 2 ay var daha...
inşallah demekten başka alternatifimiz yok canım.ben de xs dum.hatta çoğu kez xxs dum.aldığım şey terziden geçmeden olmazdı bedenime.şimdi hiçbişey olmuyo....ben de kumralım Allahtan da boyalar akınca doğal bişeye benzedi yoksa renk konusu sıkcaktı bi de canımı.xsdan large a çıkan biri olarak ah ki ne ah ilk işim saçımı boyatmak olacak dibim kafam kadar oldu:) sarı siyah geziyorum bereket saçım da iki tel beyazım var oda gözükmüyo eski kıyafetlerimi kaldırmışımhepsini çok özledim inşallah hayallerin gerçek olur canım ben inanıyorum başa döneceğimize:)
ay aysbozz cum çok güldüm alemsin.sanki ben de inandım mı kurduğum hayale hayal işte.gerçeğini aktarıyorum o zaman.bebeğim doğmuş bi yandan onu susturmaya çalışıyorum bi yandan eşim aç onu doyurmaya çalışıyorum.altımda dizi geçmiş rengi atmış pijamam.saçlar deli topuzu heryerden sarkıyo yağlı....tırnaklar ojeyi bırak kendinden geçmiş eti gelmiş ucuna dek.bi yandan ev almış bşını gidiyo bi yandn ev temizlemeye çalışıyorum.eşim bi yandan vıyaklar kızım bi yandan vıyaklar.ben nolcam yaaaaaaaaaaaaa........aaaaaaaaaayyyyyyyyy açın gözlerinizi millet vazgeçtim hayal mayal yok bize.alıyım önüme abur cuburumu yumul omeserma.sonunu düşünen kahraman olamaz.ye anasını satayımBende kapattım gözlerimi oğluşum doğmuş 2 aylık olmuş. Ben onu ye süt olsun bunu ye süt olun diyen teyzeler grubuna yenilmiş sürekli yemekten kilolar almış başını gitmiş.. Saçlarımmı yarısı sarı yarısı siyah hala. Ayyyy gerisine dayanamıycam ben açtım bacım gözlerimi
Ben netten malzemelerini alıp kendim yaptım.Daha önce paylaşmıştım.
Eki Görüntüle 884251
50 tanesi5ni 59 tl ye aldım.tül ve kurdelaya da 5 tl gibi bir şey verdim. Badem şekeri her yerden temin dilebilir zaten.Hazırından 3-4 kat ucuza mal oldu bana.
kan uyuşmazlığı olan varmı arkadaşlar? ben 6. ayda test yaptırmıştım ama doktor 8.ve 9. ayda da bakmakta yarar var dedi.. tiroid yüzünden zaten her ay tahlildeyim. kan kalmadı valla :)
Bugun kontrolum vardi.suyum azalmis sinirdaymis.her hafta cagirdi artik kontrole.azalmaya devam ederse bebegi erken alacak.hayirlisi artik.
ayy ne guzell darıısı bızım basımıza..benımde ufaklık iri gozukuyor bu sebebden korkuyorum inşallah catım musaııttrya bıde utanırım sanırım ben ya rahat acabılıomusun
Nst de ne kadr beklıyoruz arkadasım ? bende salı gunu gdıcem nasıpse ozaman grıcekmısın nst ye :)
Aynen dunden beri benimde belime bir agri girip girip cikio kasilma mi acaba bilemedim... Degisik degisik agrilarim var benimde kasigimda olur adet oncesi sizlama gibi bir agri olur yada affedersin alttan bicak saplanma gibi bir agri olurAma acilma olsa "nisan" diyorlar ya o gelirdi diyorum.
Eki Görüntüle 884690
Kızlar benim şekerime kimse yorum yapmadı beğenmedinizmi?
Bende kararsızın acaba dağıtması zırmu olur
Bana fikir verin farklı bişey oldun istiyrm
BiDe kan uyuşmazlığı yok ama troid bendede var 25 ex le olan ilacı kullanıyrmkan uyuşmazlığı olan varmı arkadaşlar? ben 6. ayda test yaptırmıştım ama doktor 8.ve 9. ayda da bakmakta yarar var dedi.. tiroid yüzünden zaten her ay tahlildeyim. kan kalmadı valla :)
Bugun kontrolum vardi.suyum azalmis sinirdaymis.her hafta cagirdi artik kontrole.azalmaya devam ederse bebegi erken alacak.hayirlisi artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?