2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ay erkeklerde sıkıldı artık 9 aydır napsınlar şekerim bekle bekle ortada bebek falanda yok bizim gibi hissedemiyolarda gene ıyı yapıyolar her istedıgımızı...

xsdan large a çıkan biri olarak ah ki ne ah ilk işim saçımı boyatmak olacak dibim kafam kadar oldu:) sarı siyah geziyorum bereket saçım da iki tel beyazım var oda gözükmüyo eski kıyafetlerimi kaldırmışım hepsini çok özledim inşallah hayallerin gerçek olur canım ben inanıyorum başa döneceğimize:)

Aynen öyle olucak bizimkide şimdiden bana dioki sen iyi polis ben kötü polis yaşaadan bilemeyiz ama baba otoritesinn yerini anne tutmuyor.. Seninki kuşa bunu yaptıysa düşünemiyorum bebişine neler yapar :)) ya iz diyemiycekmiz oğlumuza akşam baban gelsn söyliycem seni diye :)

Bende kapattım gözlerimi oğluşum doğmuş 2 aylık olmuş. Ben onu ye süt olsun bunu ye süt olun diyen teyzeler grubuna yenilmiş sürekli yemekten kilolar almış başını gitmiş.. Saçlarımmı yarısı sarı yarısı siyah hala. Ayyyy gerisine dayanamıycam ben açtım bacım gözlerimi

ay erkeklerde sıkıldı artık 9 aydır napsınlar şekerim bekle bekle ortada bebek falanda yok bizim gibi hissedemiyolarda gene ıyı yapıyolar her istedıgımızı...

Öyle canım sorma ben de sıkıldım hamilelikten diyorum doğurayım ilk işim hoplayıp zıplamak koşmak yüzüstü yatmak olacak diye penguen gibi oldum 70 yaşındakiler gibi yürüyorum ama genç yaştaki ruhum bedenimi kabullenemiyor:) erkeklerde sıkıldı bide ah şuram ah buram ağrıyo hergün başının etini yiyom farkında olmadan napalım ağrıyo valla azıcık sabretsinler bizlere

:) ayyy çok güldüm, felaket bir düş kurmuşsun .. böyle olma ihtimalimiz de yüksek tabi :)

Kuşa tripleks villa almışız zaten gören bu nasıl kafes diyo habire oyuncak alır meloşa kuş beni ısırır oldu:) bizim oğlanda beni döverse hiç şaşmam baba otoritesi önemli gerçekten arada biliçaltına inip konuşmaya çalışıyorum ya bakalım benim eğitimime karışmasın yeter erkeklerin anne otoritesinide tatması gerek bence bana yardım etmesini istiyorum mesela hamarat oğlum olsunki yarın öbürgün evliliğinde eşinede yardım etsin:)

Ağzından yel alsın hamileliğimde hominigırtlak yedim emzirme döneminde ekmek yok bana bol su bol sebze ısırgan rezene çok azimliyim valla teyzeler bizim yerimizede yesin saçımıda boyatıcam valla bişeycik olmaz dayımın kızı 6. Ayında boyattı zararlı tabiki ama ogün sütümü sağarım mesela boyatır ertesi gün emzirmeye başlarım:)

eşinin de bebeğe karşı sevgi dolu olması ve belli etmesi ne kadar güzel, benim eşim de bebişin minnacık çoraplarını seviyor:)
hepimiz senin gibi merakla o doğum anını bekliyoruz, herkes sabırsız, günler geçmek bilmiyor, hele bir de çalışanlar için...valla artık bebeğime odaklanmak istiyorum, elin derdi bitmiyor...

ama daha küçükler annesi biraz daha büyüsünler, senin ne güzel 1 ayın kalmış, benim 2 ay var daha...

şanslıyız bu konuda ben bebeği sallarım mamasını yediririm falan diyo benimki bana kanguru al dışarda taşırım onu diyo:) maşallah diyimde bekliyoruz işte dörtgözle Allahım yavrularımızı bize bağışlasın ay evet senin bir ay daha var tez zamanda geçer inşallah canım son bir ay dokuz ay gibi zaten şafak sayıyorum valla askerliğin farklı versiyonuymuş hamilelik:)

inşallah demekten başka alternatifimiz yok canım.ben de xs dum.hatta çoğu kez xxs dum.aldığım şey terziden geçmeden olmazdı bedenime.şimdi hiçbişey olmuyo....ben de kumralım Allahtan da boyalar akınca doğal bişeye benzedi yoksa renk konusu sıkcaktı bi de canımı.
ay aysbozz cum çok güldüm alemsin.sanki ben de inandım mı kurduğum hayale hayal işte.gerçeğini aktarıyorum o zaman.bebeğim doğmuş bi yandan onu susturmaya çalışıyorum bi yandan eşim aç onu doyurmaya çalışıyorum.altımda dizi geçmiş rengi atmış pijamam.saçlar deli topuzu heryerden sarkıyo yağlı....tırnaklar ojeyi bırak kendinden geçmiş eti gelmiş ucuna dek.bi yandan ev almış bşını gidiyo bi yandn ev temizlemeye çalışıyorum.eşim bi yandan vıyaklar kızım bi yandan vıyaklar.ben nolcam yaaaaaaaaaaaaa........aaaaaaaaaayyyyyyyyy açın gözlerinizi millet vazgeçtim hayal mayal yok bize.alıyım önüme abur cuburumu yumul omeserma.sonunu düşünen kahraman olamaz.ye anasını satayım

kan uyuşmazlığı olan varmı arkadaşlar? ben 6. ayda test yaptırmıştım ama doktor 8.ve 9. ayda da bakmakta yarar var dedi.. tiroid yüzünden zaten her ay tahlildeyim. kan kalmadı valla :)

Cok guzel olmys cnm elime saglik.bayagida ucuz olmus bende mavisini yapabilirim

Bugun kontrolum vardi.suyum azalmis sinirdaymis.her hafta cagirdi artik kontrole.azalmaya devam ederse bebegi erken alacak.hayirlisi artik.

kan uyuşmazlığı olan varmı arkadaşlar? ben 6. ayda test yaptırmıştım ama doktor 8.ve 9. ayda da bakmakta yarar var dedi.. tiroid yüzünden zaten her ay tahlildeyim. kan kalmadı valla :)

benim arkadaşımda vardı.bebeği de kendi de çok sağlıklı doğum atlattılar oğlu 1.5 yaşında şimdi.bi sorun olmuyo merak etme.ama testini yaptır.nolur nolmaz.bi de kan vermek iyidir kanın tazeleniyo verince.ama verdikten sonra et süt yumurta pekmez vs ye.bi de tüm arkadaşlara bi tavsiye.geçen gün eşim bi kızın dişine iğne yapmış 10 dakka beklemesi gerkiyo dışarı çıkarmış kız çıkarken düşmüş bayılmış ve ön dişleri kırılmış.mutlaka refakatinizde birisi olsun kan verirken iğne olurken vs.ben refakatsiz gitmek zorundayım ama mutlaka yanıma meyve suyu kek alırım hemen yerim dışarı çıkmadan da 10 dk falan kendime gelmeyi beklerim şahsen....çünkü ben de kan verdiğimde çok sersem oluyorum....

Bugun kontrolum vardi.suyum azalmis sinirdaymis.her hafta cagirdi artik kontrole.azalmaya devam ederse bebegi erken alacak.hayirlisi artik.

bugün bi hamile bayan da aynı sorunu varmış.ama bol su iç arkadaşım bişey olmaz.zaten bebeklerin suları 3 saatte bir yenileniyo.bence günde 2.5 3 lt su içersen en az telafi edersin.bi de çok ayak üstünde durma.ben ayak üstünde durdum su kaybı yaşadım bi ara.bunları demiştir doktorun zaten

Kızlar benim şekerime kimse yorum yapmadı beğenmedinizmi?
Bende kararsızın acaba dağıtması zırmu olur
Bana fikir verin farklı bişey oldun istiyrm

ayy ne guzell darıısı bızım basımıza..benımde ufaklık iri gozukuyor bu sebebden korkuyorum inşallah catım musaııttr ya bıde utanırım sanırım ben ya rahat acabılıomusun

canım zaten çatala yatıyosun üstüne çarşaf hemen geliyor bakıp çıkıyor zaten tabi psikolojik olarak bunların yapılacağına hazırlayıp gitmeni tavsiye ederim

Nst de ne kadr beklıyoruz arkadasım ? bende salı gunu gdıcem nasıpse ozaman grıcekmısın nst ye :)

canım bebeğe bağlı 20 dakka da sürebilir 40 dakka da çünkü bazen uykuda oldugu ana rastlayabilirsin
aç gitme sakın ve girmeden tatlı bir şeyler at agzına o zaman daha çok oynar ve daha kısa sürer:)

canım doktorumun bana dediği pozisyon değiştirdiğinde geçmeyen ağrı , çok fazla akıntı su biran da da gelmeyebilirmiş ,
kanlı akıntı olursa hemen gel dedi onun dışındakiler yalancı ağrıla

hayaline bayıldım gelsin o günler :)

Eki Görüntüle 884690
Kızlar benim şekerime kimse yorum yapmadı beğenmedinizmi?
Bende kararsızın acaba dağıtması zırmu olur
Bana fikir verin farklı bişey oldun istiyrm

canım çok güzelmiş.dağıtması zor olabilir ama kalıcı olur.sen de hastanede dağıtmazsın eve gelenlere verirsin zor olur dersen.gayet farklı orijinal bişey bence

BiDe kan uyuşmazlığı yok ama troid bendede var 25 ex le olan ilacı kullanıyrm

Cnm inş erken doğum yapmazsın benimde korkum bu ocak ayından önce doğum yapmak iatemiyrm ama gergün 7 de kalkıyrm gece yatana kadar hep ayaktayım korkuyrm bi 37 38. Haftaya gelseydik ondan sonra doğursamda üzülmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…