2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bende hamile kalmadan once lazere gidiyordum. Son seansa gitmeden hamile oldugumu ogrendim :) kesinlikle buyuk bir nimetmis tabii bana demislerdi hamilelikle hprmonlarla yeniden cikiyor diye. Evet cikiyormus ama zayif zayif boyle burda da agda yaptirma imkanim olmadigi icin bende jilet kullaniyorum. Keske agda yapan olsaydi iyiydi..

Ben kestirdim, böyle saçma şey duymadım :)

ayy kızlar bende ağda yapamıyorum şimdi yapsam 1 ayım var doğuma ama o bir ayda her hafta kontrole gidicem çıkma aşamasında alamıycamda mecbur jilete devam artık tıpta ayıp olmaz dimi napayım

Yok canım, vajinal muayene sırasında, hatta vajinal ultrasonda bile gusül abdesti bozulmaz.... Ayrıca lohusayken nasıl cünup olacaksın, zaten gusül abdestin yok...

Ama aynı rahatlığı ağda için söyleyemeyeceğim, o zamanda gusül bozulmaz, ama muayene gibi zorunlu olmadığı için sıkıntılı bri durum var ağdada... Aklıma gelmişken söylemek istedim....

Ben bitene kadar 2 sene tüm vücut gittim hala çıkıo canım tabi yüzde 70 80 azaldı bikini tüy gibi çıkıo ama çok az makinayla alıveriyorum 5 dk sürüyo:) gerçekten büyük rahatlık evlenmeden önce bilerek gittim iyikide gitmişim valla

Ne güzel, şanslısınız:)) En son 20.haftada görmüştük, yaratık gibi bir şeydi, şimdi neye benziyor çooook merak ediyorum:))

Canım biz de ilk ve son kez 22. Haftada gördük yüzünü 4 boyutluda, ondan sonra yapılan bütün ultrasonlar doktorumun odasındaki bildiğin siyah ultrason. Yüzü bişeye benzediğinden değil, gördük diyoruz işte ama minik suratlı bi kızım olucak anladığım kadarıyla

Aynı benim düşündüğüm gibi yazmışsın :) hamilelik özel bir durum, insanoğlu var olduğundan beri kendi kendine doğuran az kişi olmuştur. Ayrıca dediğin gibi lohusayken zaten abdest olmuyo.
Ama ben ağdaya gidip gelince yine de abdest alıyorum, ne olur ne olmaz diye.

Bugün kontrolüm vardı, doktorumdan pek memnun değilim kızlar. Bu saatten sonra değiştiricem napıyım içime sinmiyor bazı şeyler. Eşimin bi arkadaşının aracılığıyla gitmiştim ama olmuyo bi türlü. Aranızda bahçelievler medicanaya giden vrmı doğuma orda karar verdim. Yarın kayınvalidemle birlikte bi gdip bakıcaz hastaneye ve doktorlara inşallah siner içime

ben medicana çamlıcaya gidiyorum ama genel olarak medicanalar temiz ve kurumsal bir özel hastane
doktorunu da seversen inş. sağlıkla doğum yaparsın canım

Merhaba öncelikle Allah sizin ve tüm gebelerin yardımcısı olsun bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben ocak 2013 annesiyim :) topiğinizi görünce hem geçen yılı anımsamak hemde tatlı heyecanlara tanık olmak istedim ne güzel anlar karın burunda içerde tepişen bir can bir yavru gece bir sağa bir sola dönmekten uyuyamama iki lokmada tıkanma nefes alamama gece acıkmaları akabinde mide yanmaları ama bunların yanı sıra tarif edilemez mutluluk heyecan ve huzurr çok özlüyorum o günleri :) ilk kez anne olacaklara bir tavsiyem olacak hamişler sanıyorki bu zorlu hamilelik bitince rahata ereceğiz :) hayır asıl zor kısım o zaman başlıyor ilk aylar çok ama çok zor tecrübesizlik yalnızlık vs.. Emdimi bezini kirlettimi sarılığı kilosu uykusu gazı ... Ama zaman çok çabuk geçiyor ve hergün daha da iyiye gidiyor hem anne alışıyor hem bebiş büyüyor her anın tadını çıkarın ne kadar zorlansanızda keyif almaya bakın çünkü ne kadar hızlı büyüdüklerine şaşıracaksınız :) şimdiden kolaylıklar diliyorum

Aysbozz sizi alıntı yaptım çünkü cevabım var :) ablam 2011 de medicanada 27. Haftasında doğum yaptı normalde farklı bir dr a gidiyordu ama dr uzak olduğu için ve acil gelişen bir durum olduğu için öncesindede bir kaç kez acil durumlarda muayene olduğu dr düzgün bey tarafından doğuma alındı gayet memnun kaldı başarılı ilgili bir hekim oldukça erken bir doğum olmasına rağmen gerekli müdahaleleri yaparak bebişin sağlıkla doğmasına yardım etti. Ablamın rahim duvarında bulunan ve kendi hekiminin alınması güç dediği miyomları da aldı ablam gayet memnun kaldı siz de bir araştırın isterseniz
Sağlıcakla kalın anne adayları :)

Paylaşımın için teşekkürler, inşallah bizde sağlıklı ve hayırlı bir şekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi.. Geçen yılın mezunları ocak 2013 annelei olarak dualarınızda bizi unutmayın lütfen :))

günaydın annişler ve minicik bebişler :)

sol kasığımda dünden beri bir ağrı var ama kemiğim ağrıyor. yürürken beni zorluyor, sünnetli çocuk gibi yürüdüğüm hissine kapılıyorum .. çatıdan dolayımı kemiklerim ağrımaya başladı acaba

O konuda bı dertlıde benım sanırım arkadasım hayatımda en cok ıstedgım seydır bebegımın odası olsun ama malum bızde mardındeyız esımın dogu hızmetınden dolayı 2+1 ewım yatak odam salon gıbı benm de besıgımı oraya koydum...oturma odasınada soba kurduk mecbur klıma we elektrklı sobamız olsada buralarda cok sık elektrk gıdıyr mecbur sobayla ısınıcaz buda bnm ıcımı cok daraltıo..sız nasıl ısınıcaksınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…