Bugün kontrolüm vardı, doktorumdan pek memnun değilim kızlar. Bu saatten sonra değiştiricem napıyım içime sinmiyor bazı şeyler. Eşimin bi arkadaşının aracılığıyla gitmiştim ama olmuyo bi türlü. Aranızda bahçelievler medicanaya giden vrmı doğuma orda karar verdim. Yarın kayınvalidemle birlikte bi gdip bakıcaz hastaneye ve doktorlara inşallah siner içime
aynen yaa tam bende onu yazdım şimdi.ya doğum başlarsa o vaziyetteyken.bi de doktora narkoz vermek zorunda kalırlar gördüğü manzara karşısında...
bebek bakım çantası aldınız mı ?? bol cepli bir sırt çantası mı alsam yoksa içinde bakım ürünleri olan kol çantalarından mı karar veremedim.siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
bebek bakım çantası aldınız mı ?? bol cepli bir sırt çantası mı alsam yoksa içinde bakım ürünleri olan kol çantalarından mı karar veremedim.siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim yedikletimi cikardim midemi usuttum yada cok yagli yiyorum
hala alamadım kalan eksiklerim arasında bir türlü bulamadım ama kol çantası olanlardan alacağım canım ben
Kizlar bizim mutfak 24 saat aktif sabah kahvalti ogle yemegi ikindi cayi gece misir patlatmasi elimi hic cekmedigim halde hic temiz kalmiyor simdi de temizledim bakalim ne kadar temiz kalicak bebek olunca ne yapacam bakalim bir de anway aldim internetten memnunum simdilik tavsiye ederim
Tatlim sen ona anlat, iyi polis kotu polis olmaz cocuk yetistirirken. Bir agizdan hareket etmeli diye dusunuyorum, yoksa zaten cocuk bocakar disiplin olmaz. Mesela birinin izin vermedigi seye oteki yap derse olmaz ki. Seni dinlemez sonra cocuk. Esin saka yapiyor bence :)) avmde yere su atan lokantada tavagi kafasina geciren bir cocuk istemeyecektir :)) benim esim disiplinden yana, o kadar kitap okudun saba guveniyorum diyor : dedim tamam ben ne dersem onu yapacaksin. Benim annem babam da diyor disiplini sizden sizin yok dediginiz seyi biz gidip almayiz. Amq kv ben kiyamam simartirim diyor. Onu dw simdiden alistirmaya calisiyorum oyle yaparsan olmaz biz istedigimiz terbiyeyi veremeyiz diye. Ben kiyamam diyor. Ama kaynimin cocugunu cok simartti, kaynim da diyor ki artik boyle davranirsan torununu getirmeyecegim sana. Zor yani bu islerde dengeyi tutturmak.Aynen öyle olucak bizimkide şimdiden bana dioki sen iyi polis ben kötü polisyaşaadan bilemeyiz ama baba otoritesinn yerini anne tutmuyor.. Seninki kuşa bunu yaptıysa düşünemiyorum bebişine neler yapar :)) ya iz diyemiycekmiz oğlumuza akşam baban gelsn söyliycem seni diye :)
mutfak temizleyicisini aldım gitti gidiyordan 14 liraya ama konsantre ürün olduğu için baya gidecek gibi görünüyor mutfakta takıntılıyım çif kullanıyodum ama anway daha iyi mutfak için daha neler yapılabilir acaba hangi ürünler kullanılır tavsiyeleriniz var mı kızlarrbulaşık deterjanını mı aldın bende kullanıyorum bütün temizleme malzmelerini kimyasalsız ya iyi oluyo
mutfak temizleyicisini aldım gitti gidiyordan 14 liraya ama konsantre ürün olduğu için baya gidecek gibi görünüyor mutfakta takıntılıyım çif kullanıyodum ama anway daha iyi mutfak için daha neler yapılabilir acaba hangi ürünler kullanılır tavsiyeleriniz var mı kızlarr
lok çok güzel çok yönlü temizleyici heryerde kullanıyorsun yer silerken cam silerken toz almada koltuk silmede nasıl kullanıyorsun kaynar suda çözdürülüyo yoksa işe yaramıyo
Canım annem bir ay önce Medicana Bahçelievlerde ameliyat oldu. Açıkçası biz hastaneden çok memnun kalmadık, doktorumuz dışarıdan geldi ve çok pahalı hastanelerde ameliyat yaptığı için orayı tercih ettik ama odalar bakımsız ve küçüktü. Ancak kadın doğum iyi olabilir o konuda yorum yapamam. Çamlıca Medicana'da ise eltim doğum yaptı, yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok o hastanenin ve de hemşireler o kadar ilgili değil. Açıkçası onun doğumunda da canımız çok sıkılmıştı. Bebeği bir ara mosmor oldu ve kimi çağırdıysak 20 dk odaya kimse gelmedi. Bilmiyorum bunlar bizim yaşadıklarımız.Belki şimdi daha farklıdır.
Kaynar su olayini bilmiyorum o nasil mesela suyu kaynatip kovaya koyuyoruz sonra loc mu koyuyoruz
Günaydınn, Yediklerinden bişeymi ağır geldi acaba, geçmiş olsun. Gününün geri kalanı çoookk güzel geçsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?