2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım annem bir ay önce Medicana Bahçelievlerde ameliyat oldu. Açıkçası biz hastaneden çok memnun kalmadık, doktorumuz dışarıdan geldi ve çok pahalı hastanelerde ameliyat yaptığı için orayı tercih ettik ama odalar bakımsız ve küçüktü. Ancak kadın doğum iyi olabilir o konuda yorum yapamam. Çamlıca Medicana'da ise eltim doğum yaptı, yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok o hastanenin ve de hemşireler o kadar ilgili değil. Açıkçası onun doğumunda da canımız çok sıkılmıştı. Bebeği bir ara mosmor oldu ve kimi çağırdıysak 20 dk odaya kimse gelmedi. Bilmiyorum bunlar bizim yaşadıklarımız.Belki şimdi daha farklıdır.

bebek bakım çantası aldınız mı ?? bol cepli bir sırt çantası mı alsam yoksa içinde bakım ürünleri olan kol çantalarından mı karar veremedim.siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

bebek bakım çantası aldınız mı ?? bol cepli bir sırt çantası mı alsam yoksa içinde bakım ürünleri olan kol çantalarından mı karar veremedim.siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

hala alamadım kalan eksiklerim arasında bir türlü bulamadım ama kol çantası olanlardan alacağım canım ben

Canım benim spor bir sırt çantam var şimdilik almayı düşünmüyorum. İhtiyacım olursa alacağım. Bir de ne olursa olsun kolda çanta taşımak bebek varken pek kolay olmaz bence.

Kizlar bizim mutfak 24 saat aktif sabah kahvalti ogle yemegi ikindi cayi gece misir patlatmasi elimi hic cekmedigim halde hic temiz kalmiyor simdi de temizledim bakalim ne kadar temiz kalicak bebek olunca ne yapacam bakalim bir de anway aldim internetten memnunum simdilik tavsiye ederim

Gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim yedikletimi cikardim midemi usuttum yada cok yagli yiyorum

geçmiş olsun. bu hafta benimde çok midem bulanıyor. eskiye döncez diye korkuyorum ama yediğim herşey bulandırıyor midemi. baskı arttığı için mi acaba. ayaklarını fiilan da sıcak tut bakalım.

hala alamadım kalan eksiklerim arasında bir türlü bulamadım ama kol çantası olanlardan alacağım canım ben

ben nenny baby nin çok güzel bi çantasını gördüm.alt tarafında alt açma bezini koyacak fermuarlı yeri vardı.en çok onu beğendim. kola asılanlardan. alıcam bakalım inşallah, hemde çok hoş duruyo.

bulaşık deterjanını mı aldın bende kullanıyorum bütün temizleme malzmelerini kimyasalsız ya iyi oluyo

Tatlim sen ona anlat, iyi polis kotu polis olmaz cocuk yetistirirken. Bir agizdan hareket etmeli diye dusunuyorum, yoksa zaten cocuk bocakar disiplin olmaz. Mesela birinin izin vermedigi seye oteki yap derse olmaz ki. Seni dinlemez sonra cocuk. Esin saka yapiyor bence :)) avmde yere su atan lokantada tavagi kafasina geciren bir cocuk istemeyecektir :)) benim esim disiplinden yana, o kadar kitap okudun saba guveniyorum diyor :€ dedim tamam ben ne dersem onu yapacaksin. Benim annem babam da diyor disiplini sizden sizin yok dediginiz seyi biz gidip almayiz. Amq kv ben kiyamam simartirim diyor. Onu dw simdiden alistirmaya calisiyorum oyle yaparsan olmaz biz istedigimiz terbiyeyi veremeyiz diye. Ben kiyamam diyor. Ama kaynimin cocugunu cok simartti, kaynim da diyor ki artik boyle davranirsan torununu getirmeyecegim sana. Zor yani bu islerde dengeyi tutturmak.

bulaşık deterjanını mı aldın bende kullanıyorum bütün temizleme malzmelerini kimyasalsız ya iyi oluyo
mutfak temizleyicisini aldım gitti gidiyordan 14 liraya ama konsantre ürün olduğu için baya gidecek gibi görünüyor mutfakta takıntılıyım çif kullanıyodum ama anway daha iyi mutfak için daha neler yapılabilir acaba hangi ürünler kullanılır tavsiyeleriniz var mı kızlarr

lok çok güzel çok yönlü temizleyici heryerde kullanıyorsun yer silerken cam silerken toz almada koltuk silmede nasıl kullanıyorsun kaynar suda çözdürülüyo yoksa işe yaramıyo

Öncelikle ALLAH en güzel şekilde bebeklerinizi elinize almak nasip etsin... bende 5 ay öncesinde o güzel duyguyu tattım çok şükür bu güzel unutulmaz ve unutulmaması gereken anlarınızı elinizden kayıp gitmesini istemiyorsanız elimizden geleni yapmaya hazırız doğum fotoğrafçısı olarak çalışmaktayım çok uygun ve cüzi fiyatlarla paketler hazırlamış bulunuyorum çünkü her anne bunu ister ama çoğu zaman bütçe engel olabilir bu yüzden bir anne olarak bu duygularınızı isteğinizi gerçekleştirelim bilgebalcan........... paket hakkında mesajlarınızı bekliyorum...

normal doğum düşünen bunun için de hurma yemeye başlayan var mı arkadaşlar. rahim kaslarını güçlendirici etkisini duymuştum kolay doğum için önerenler çoğunlukta. bidee lohusalıkta ve sonrasında bol bol süt yaptığını okumuştum.

okuduğum diğer bir bilgi de 3 tane hurmaya ayrı ayrı Yasin-i Şerif okuyup, birini doğuma giderken, birini doğumdan sonra yememizi tavsiye ediyordu. sonuncunun da tahnik edilmesi yani biraz çiğneyip bebeğin ağzına sürülmesi tavsiye ediliyor. paylaşayım dedim

lok çok güzel çok yönlü temizleyici heryerde kullanıyorsun yer silerken cam silerken toz almada koltuk silmede nasıl kullanıyorsun kaynar suda çözdürülüyo yoksa işe yaramıyo

Kaynar su olayini bilmiyorum o nasil mesela suyu kaynatip kovaya koyuyoruz sonra loc mu koyuyoruz

canım ben yaklaşık 2 yıldır çamlıca medicanaya gidiyorum ve 3 tane de yakın arkadaşlarımdan doğum yapan oldu yarım saatte bir odaya hemşireler gelip bir sorun var mı emiyor mu tansiyon vs gelen giden eksik olmadı hemşire gitti sonra paspas atmaya geldiler
çok şaşırdım şimdi senden bunu duyunca ve üzüldüm de keşke yaşamasaydınız böyle şeyler

ben okiedog un çantalarını çok begneiyorum inanılmaz kullanışlı

Kaynar su olayini bilmiyorum o nasil mesela suyu kaynatip kovaya koyuyoruz sonra loc mu koyuyoruz

evt bulaşık deterjanında da aynısını yapıyorsun yağ çözücü var yeşil renkli zaten fıs fısını da veriyolar ölçüsü var kaynarsu koyup deterjan koyuyorsun öle temizliyo

kızlar hayırlı cumalar herkese,
geçen gün organik bebek şampuanı ile ilgili bir konuşma vardı.
dün bende araştırırken %100 organic türk malı bebek bakım malzemeleri buldum hemde fiyatlarıda çok uygun,
bugün sipariş verdim bakalım gelince görücez ama bence sadece şampuan için o kadar para vermektense aynı fiyata bütün malzemelerini alabiliyosunuz.
malzemelerin kendi sitesi bu
Organicare Baby: Sertifikal Organik Bebek Bakm rnleri
buda satın aldığım site
http://http://www.botanikecza.com/

bu arada benimde miğdem bulanmaya başladı bir haftadır, hamileliğimin başında miğde bulantısı çekmedim sonunda çekiyorum, biraz tersine olmuyomu bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…