Kızlar benim nişanım geldi
Doktorumu aradım bi de o iğrenç şeyi tarif ettim, teyit etti. 24 ila 36 saat arasında doğum gerçekleşir, beklicez dedi, bekliyoruz
Canım walla kendi nişanım gelmiş kadar sevindimhadi Allah tamamına erdirsin :)))
Sağol canım, çok heyecanlı bildiğin gibi değil
Bi de ishal oldum çok fena. Doktora da söyledim, alakası var mı diye, yok dedidoktorumla sohbetimiz harbiden iğrenç şeyler üzerine döndü
Artık uyku olur mu bilmem hayırlısı, zaten kasılmalarım falan da var, ne zaman gelecek bakalım zeyno
Darısı başına en kısa sürede inşallah
hadi bakalım ilk km doğuracak:))))) heyecanla beklıyorum
Canım bende cuma gidicem inşallah. Hakkımızda hayırlısı artık benim bugün bol bol kasılmalarım var ama ağrı sızı yok.
Sağol canım darısı en kısa sürede başına inşallahçok heyecanlı
Amiin sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi bizde artık .. son 3-5 kişi kaldık anca.. bizde doğuralım da konu tümden bebek üzerine dönmeye başlasın.. :)
bakak ta görek kim doğuracak :) dün eminönüne gittik kapı süsü sepet ıvır zıvırlarımızıda aldık.. Artık doğabilirsin bebeğim süslerinde tamam diyorum :) bakalım paşam ne zaman teşrif edecek.
Sağlıkla kucaklarımıza alalım bebekleri hayırlısıyla..
Gözunaydın cnm,ins. Kolay bir dogum olur..güzel haberlerini bekliyoruz..Kızlar benim nişanım geldi
Doktorumu aradım bi de o iğrenç şeyi tarif ettim, teyit etti. 24 ila 36 saat arasında doğum gerçekleşir, beklicez dedi, bekliyoruz
Merhaba güzel anneler;
10 Ocak'ta epidural anestezi ile sezaryen doğum yaptım Allah'ın izniyle güzel kızımı kucağıma aldım. Darısı doğumu bekleyen tüm annelere olsun hayırlısıyla. Benim sorum doğum yapan annelere olacak; doğum yapalı 12 gün olmasına rağmen sütüm yeterli olmuyor. Bir de kizim 2 günlükken sarılık oldu; mecburen mama takviyesi yaptık. Hala 2 saatte bir emzirip daha sonra mama vermeye çalışıyorum ama çok aç olduğu zamanlarda emmeye sabrı gelmiyor. Sağma makinesi ile sağıp biberonla veriyorum çok ağladığı zamanlarda. Sizce sütüm ne zaman yeterli gelmeye başlar ve mama vererek iyi yapıyor muyum? Bu konuda kafam çok karışık, açlıktan ağlarken öyle kötü hissediyorum ki kendimi, kuzucum karnı az da olsa doyunca rahatlayıp uyuyor. 2-3 saatte bir önce meme veriyorum daha sonra en fazla 60 cc mama veriyorum. Bu konuda fikri ve tecrübesi olan anneler bilgilerini paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler, bebişlerinizle sağlıklı günler diliyorum..
canım senindemi nişanın geldi:) benimde bugün saat 4 de geldi bende kasılma dışında bide adet ağrısı dışında bişi yok bakalım ne zaman gelecek bizim afacanlar
hayırlı olsun sımdıden Allah yardımcın olsun ınsallah,guzel haberlerle don
Gözunaydın cnm,ins. Kolay bir dogum olur..güzel haberlerini bekliyoruz..
Anaaaam ben bile burdan heyecan yaptım. Rabbim hayırlı dopumlar nasip etsin. Dua et kuzum İnşikak ve Meryem Surelerini oku istersen fırsatın imkanın varsa. Ayyy çok sevindim canım hadi hayırlısı
ayyy acayip heyecanlandım.. bende istiyorum yaaaa:18::18:
kasılma var sancı yok bende de .. bakalım cuma hayırlı haberlerle geliriz inşallah :)
ya kızlar bugün 2 kere kahverengi sümüksü akıntım geldi doktora telefon açtım yarın 9 da gel dedi 10 dakikada 1 sancı var göğsümden dizlerime kadar gelir gider sizin nasıl kızceler
Sağol canım darısı en kısa sürede başına inşallahçok heyecanlı
ee bu durumda sen her an doğurabilirsin :) hadi hayırlısı Allah bir avazda kurtarsın..
Ayy bi akşam buraya ben de doğurdum yazabilcek miyim acaba beni heyecan aldı götürdü yaa:)))genelde sanırım beklenen tarıhten bır hafta once falan mı gelıyor bebısler eger oyleyse cok az kaldı yaaa sankı daha hazır degılım dur oglum bır kac gun daha azcık daha vakıt gecıreyım dıyorum.
ya kızlar bugün 2 kere kahverengi sümüksü akıntım geldi doktora telefon açtım yarın 9 da gel dedi 10 dakikada 1 sancı var göğsümden dizlerime kadar gelir gider sizin nasıl kızceler
Âmin canım inşallah :) kasılmalar var bolca birde karnım aşağı düştü dün gece farkettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?