2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Amiin sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi bizde artık .. son 3-5 kişi kaldık anca.. bizde doğuralım da konu tümden bebek üzerine dönmeye başlasın.. :)

hadi bakalım ilk km doğuracak:))))) heyecanla beklıyorum

bakak ta görek kim doğuracak :) dün eminönüne gittik kapı süsü sepet ıvır zıvırlarımızıda aldık.. Artık doğabilirsin bebeğim süslerinde tamam diyorum :) bakalım paşam ne zaman teşrif edecek.

Sağlıkla kucaklarımıza alalım bebekleri hayırlısıyla..

Son düzenleme:

amın canım ınsallah Allah hepımıze saglıklı dogumlar nasıp eder ınsallah

Kızlar benim nişanım geldi
Doktorumu aradım bi de o iğrenç şeyi tarif ettim, teyit etti. 24 ila 36 saat arasında doğum gerçekleşir, beklicez dedi, bekliyoruz

Anaaaam ben bile burdan heyecan yaptım. Rabbim hayırlı dopumlar nasip etsin. Dua et kuzum İnşikak ve Meryem Surelerini oku istersen fırsatın imkanın varsa. Ayyy çok sevindim canım hadi hayırlısı

Allah analı babalı büyutsün kızını cnm..gecmiş olsun..benim kızimda 5 ocakta döğdu..ayni senin gibi ilk gunler sutüm gelmedi,sarilik yüksek cikti baya,dr mama verin dedi..biberon almadi,kaşiklada beceremedik,3 günde fazla kilo kaybetti.dr biberonla mama verme dedi,memeyi bırakabilir diye ama kaşıklada olmuyor ki..sütün yetmeyince mecbur mama vericen,aç kalamaz aglar,uyumaz ki cnm..sütun artinca birakırsın mamayi kendini üzme..
Ben şunlari yaptim,ins. Sanada faydası olur..humana still tea,lactamil ic hergün.boza aldim,bulgur pilavı,komposto ic,vede bol su.moralini bozma,sütün artar ins. Cnm

canım senindemi nişanın geldi:) benimde bugün saat 4 de geldi bende kasılma dışında bide adet ağrısı dışında bişi yok bakalım ne zaman gelecek bizim afacanlar

Sana da hayırlı olsun canım
Ben doktorumu aradım konuştum, genellikle 24-36 saat arasında doğum gerçekleşir dedi bakalım bekliyoruz heyecanla benim de kasılmalarım var, kasık ağrılarım ve bel ağrım da var hafif, bakalım ne zaman sıklaşacak.

hayırlı olsun sımdıden Allah yardımcın olsun ınsallah,guzel haberlerle don

Gözunaydın cnm,ins. Kolay bir dogum olur..güzel haberlerini bekliyoruz..

Anaaaam ben bile burdan heyecan yaptım. Rabbim hayırlı dopumlar nasip etsin. Dua et kuzum İnşikak ve Meryem Surelerini oku istersen fırsatın imkanın varsa. Ayyy çok sevindim canım hadi hayırlısı

ayyy acayip heyecanlandım.. bende istiyorum yaaaa:18::18:

Allah razı olsun kızlar, hayır dualarınız çok değerli benim için. Darısı bekleyen herkesin başına. Bir avazda hepimiz kurtuluruz inşallah..

ya kızlar bugün 2 kere kahverengi sümüksü akıntım geldi doktora telefon açtım yarın 9 da gel dedi 10 dakikada 1 sancı var göğsümden dizlerime kadar gelir gider sizin nasıl kızceler

bende aynen senin gibi düşünüyodum Acaba bende buraya doğurduğumu yazabilecek miyim die 39+4 de oldu benim bebiş Şimdi kucağımda 15 günlük olacak oğlum :)) İnşallah sende sağlıkla kolay bir doğumla kavuşursun bebeğine

ya kızlar bugün 2 kere kahverengi sümüksü akıntım geldi doktora telefon açtım yarın 9 da gel dedi 10 dakikada 1 sancı var göğsümden dizlerime kadar gelir gider sizin nasıl kızceler

Hayırlı olsun canım doğurursun sen yarın öğlene kadar inşallah..

Âmin canım inşallah :) kasılmalar var bolca birde karnım aşağı düştü dün gece farkettim :)

Oh oh ne güzel olmuş
Bu akşam ben de iyice aşağıda olduğunu hissediyorum, top gibi görüyorum aynadan, sonradan eklemişsin gibi karnımın altına
O kadar aşağıda kıpırdatıyo ki elleri olduğunu düşündüğüm yerlerini, sanki çıkacak elleri aşağıdan
Belime sıcak su torbası koydum uzandım şimdi, doktor önerdi onu da haberin olsun sen de yapabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…