2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bilgiler için çok teşekkürler..gerçekten çok faydalılar.ben bebeğimi geceleri 3 saatte bir falan emziriyordum.yani kendiliğinden uyanıyordu zaten saat gibi.dün akşam baya emdikten sonra uyudu ben de saati kurmamışım nasıl olsa uyanıyor diye sonra bir uyandımki kızım 6 saat uyumuş nasıl panikle uyandırdığımı anlatamam bebeğimi.vicdan azabı çektim resmen bebeğimin 24.günü sarılık tehlikesi yok dedi doktorumuz.

kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim

canım yaa aynen incir kayısı hoşafı tüketiyorum bol bol Allahtan içtiklerim kızıma yarıyor da o rahat çıkarıyor akşamları artıyor bi de zor valla

hadi hayırlısı çabucak, annesini hiç yormadan gelsin inşallah.

bu söylediklerinle senin şu an doğuruyor olman lazım, seninki de inatçı çıktı.

Sağolun kızlar, darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Ama ben doğuramıyorum ya
Şimdi de durup durup kuruyorum, dün doktorum 2.'ye vajinal muayene yapmıştı açılma var mı diye bakmak için, acaba diyorum ondan mı geldi o nişan dediğim şeyler? Ama kanama falan değil, akıntıya da benzemiyo, bildiğin jöle gibi katıydı resmen, hele sabahki daha tuhaftı, akıntı kesinlikle olamaz. Doktorumu da aradım akşam, öyle olsa 'seni muayene ettik ya ondan olmuştur' derdi. Öyle bişey de demedi, acaba kendi kendimi mi gaza getiriyorum diye düşünür oldum bugün de:44:
Sıcak suya oturdum az önce yine, bekliyorum böyle kurbanlık gibi

Okudum Allah kabul etsin.

canım yaa aynen incir kayısı hoşafı tüketiyorum bol bol Allahtan içtiklerim kızıma yarıyor da o rahat çıkarıyor akşamları artıyor bi de zor valla
aynen akşamları artıyor,bazen nefesimi keser gibi oluyordu hatta.geçicek canım az daha sabret.artık hep bişeyler iç iç zor oluyor valla.ama bu minik yavrular için herşeye değer...

siz atlatmışsınız herşeyi bence hiç yorma kendini, acıksa, altı kirlense, gazı olsa zaten ağlar bırak uyusun istediği kadar ihtiyaçlarını dile getirmeyi öğrensinler, acemi değil artık emmesi gerektiğini bilmesin bebekli anneye 6 saat aralıksız uyku kadar büyük nimet mi olur ben bu gün oğlum uyandıktan sonra yarım saat daha uyuyayım dedim kız 3 defa kaka yaptı, oğlanın çişi geldi, tv izlemek istedi... sürüne sürüne çıktım yataktan

Allah arkadaşına ve isteyen, çocuk sahibi olmak için tedavi gören herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Okudum bir tane.

ben de okudum.umarım en yakın zamanda sağlıklı bir bebek verir rabbim arakadaşına ve isteyen herkese..

senin 2 çocukla işin çok zor tabi allah yardımcın olsun.ya evet bizim kız da çok kaka yapıyor ama normalmiş.rengi de baya sarı.6 saat nasıl ilaç gibi geldi anlatamam zaten..bi uyandım zımba gibiyim :)

jöle gibiyse nişandır o. yalnız senin hiç açılman olmamıştı ya, şimdi bence rahim ağzın açılma evresinde ve anlaşılan bu açılma yavaş yavaş oluyor. ilk doğum da olunca, böyle olması çok normal. sanırım ikinci gelen kırmızılıkta rahim ağzının açılmasıyla kanayan kılcallardan kaynaklanıyordu. en azından senin süreç başladı canım, no stress

bence vajinal muayeneden değildir o akıntı.benim de jöle gibiydi.nişandır bence o..benim nişan geldiğinde hastaneye gittiğimde doğum başlamıştı mesela.demekki süre farklılık gösterebiliyor.bekle bakalım canım ben bu akşam gelir senin bebiş diyorum :)

senin 2 çocukla işin çok zor tabi allah yardımcın olsun.ya evet bizim kız da çok kaka yapıyor ama normalmiş.rengi de baya sarı.6 saat nasıl ilaç gibi geldi anlatamam zaten..bi uyandım zımba gibiyim :)

limon kadar sarı :) ilk mekonyumun (ilk kaka) bitmesine çok sevinmiştim ben. o ne öyle yapış yapış, temizlenmiyor. bir de kız bebeğin temizliği çok zormuş yaaa, ancak alışmaya başladım. vajinayı korumaya çalış, önden arkaya sil, aman bir yerde birşey kalmasın, pişik olmasın... offff... bez işi ayrı kabus zaten 1 saatte 4 bez çıkardığı oluyor, bulsam kiloyla satılan bezlerden alacağım, pişik olacak kadar kalmıyorlar zaten altında. düzene girene kadar kullanılabilir. eşim dalga geçiyor artık "s.ç kızım babanın parası bol nasıl olsa" diye boşuna demiyorlar "çocuğun yediği helal giydiği haram" diye. sağlıkla büyüsün kuzular gerisi boş

Canım hayır olsun bende aynı senin gibiyim. Cuma doktor diye konuştuk ya büyük gece rüyamda seni gördüm :) hastanede karşılaşmaya çalışıyorduk sancılar falan karışık karışık :)

hayrolsun valla artık ne yapacagımızı şaşırdık normal böyle rüyalar filan :)

valla yaa evde yapacak bişey kalmadı bana sardı.. yok gelen giden yokmuş burda insanın üstüne kimse kapı açmıyomuş bebekte daha doğmamışmış zaten, komşu da yokmuş amaaan ya dedim ben çalışan insanım burası büyük şehir ..eee yakın akrabada yok etrafta.. gelen giden olmaması gayet normal değil mi yani.. ya sabır diyorum susuyorum..

valla ya.. yarın doktora gidicez.. sanki çok matah bişey zorunluluk dışında sezeryan olmak.. normal istiyorum diye surat yapıyor.. bide demez mi bebek az toparlansın beraber gideriz 2 ay onda kalacakmışım.. bebek toparlanınca gelirmişim.. bu bebeğin birde babası var burda farkındamısın diyorum.. ne var ablanda geldi ya diyo.. e ablam geldi de onlar sömestr tatilindeydi karı-koca geldiler.. bizim öyle durumumuz yok ki.. 2 ay kocamı bırakıp gidecekmişim.. saçma sapan konuşuyo.. herşey kendilerine göre ayarlanacak.. 1 hafta 10 gün gelirimde 2 ay olmaz o süre kusura bakma dedim.. tek başıma olmak bazen sanki daha iyi diye düşünmüyor değilim valla.. Allah bana sabır etrafımdakilerede akıl versin .. yaşlandıkça tuhaflaşıyorlar..

Ay sizleri görünce çok heyecanlanıyorum İnşallah sağ salim doğurursunuz , doğum yapanlar da Allah bebeklerine güzel ömürler versin

Bende mart annesiyim, sizi de devamlı takip ediyorm neler yaşıyosunuz diye

nişan geleli 24 saat oldu ama bende tık yok. sıcak bir duş alıp uzancam:) gelmeye niyeti yok. yarın sabah doktorum çağırdı sanırım açıklık varmı diye bakacak ve varsa suni sancı 4 cm oluncada allah izin verirse epidural olcam. bakalım yarın sabah beni nelet bekliyor.doğum yapacak bütün arkadaşlarımın rabbim yardımcısı olsun

gitme hiçbir yere bahara kadar, kendi evinde kendi düzeninde alış çocuğuna, hayırlısıyla normal doğum yapabilirsen, dikişler toparlanmaya başlayana kadar 3-5 gün sıkıntın var, sonra herşeyini yaparsın. ben yaptım yapıyorum bir tek hastaneden çıktığım gün yattım sonrası hep ayakta, çok da iyiyim. "biz biliyoruz" diyemlerle uğraşmak bebeğin huyunu kendin öğrenmeye çalışmaktan daha zor emin ol

hayırlısıyla kurtul inşallah. doktorum bana "4cm aıklıkla 1 hafta gezen insan var" dmişti. sabır, nasıl olsa gelecekler, sağlıkla gelsin inşallah

Merhaba kizlar bugun kontrolum vardi her zamanki gibi nst de sanci cikmadi acikligim ilerlemiyo birbuck cm kaldim sali gunu takvimim bitiyo doktorum yine cagirdi 3-4 cm olursa suni sanciyla yatis yapariz dedi olmassa biraz daha bekleriz dedi yine olmaassa sezeryana aliriz dedi korkuyorum kizlar.yuzum cok sisti diktorum bile nd oldu sana iki gunde boyle diyo tansiyon 13-8 cikti.idrar tahlili kan tahlili aldilar tekrar.ewde yatiyirum simdi.moralim cok bozuk

moralini yüksek tutmaya çalış canım.. inşallah hayırlısıyla bebeğini kucagına alırsın .. olup olacagı en fazla sezeryana girecez :) ben bu ihtimale de kendimi alıştırmaya çalışıyorum. sağlıkla gelsin bebişler bizimde sağlığımız yerinde olsun gerisi boşş.
takvimi bittikten 2 hafta sonra doğum yapanlar var, kafana takacak bişey yok ortada.. bol bol dinlenip enerji toplamaya çalış.. senin buna çok ihtiyacın var.. hiç bişey için üzülmemeye gayret et..kafanı dinle.. ben elimden geldiğince öyle yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…