kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim
jöle gibiyse nişandır o. yalnız senin hiç açılman olmamıştı ya, şimdi bence rahim ağzın açılma evresinde ve anlaşılan bu açılma yavaş yavaş oluyor. ilk doğum da olunca, böyle olması çok normal. sanırım ikinci gelen kırmızılıkta rahim ağzının açılmasıyla kanayan kılcallardan kaynaklanıyordu. en azından senin süreç başladı canım, no stress
bence vajinal muayeneden değildir o akıntı.benim de jöle gibiydi.nişandır bence o..benim nişan geldiğinde hastaneye gittiğimde doğum başlamıştı mesela.demekki süre farklılık gösterebiliyor.bekle bakalım canım ben bu akşam gelir senin bebiş diyorum :)
valla yaa evde yapacak bişey kalmadı bana sardı.. yok gelen giden yokmuş burda insanın üstüne kimse kapı açmıyomuş bebekte daha doğmamışmış zaten, komşu da yokmuş amaaan ya dedim ben çalışan insanım burası büyük şehir ..eee yakın akrabada yok etrafta.. gelen giden olmaması gayet normal değil mi yani.. ya sabır diyorum susuyorum..
valla ya.. yarın doktora gidicez.. sanki çok matah bişey zorunluluk dışında sezeryan olmak.. normal istiyorum diye surat yapıyor.. bide demez mi bebek az toparlansın beraber gideriz 2 ay onda kalacakmışım.. bebek toparlanınca gelirmişim.. bu bebeğin birde babası var burda farkındamısın diyorum.. ne var ablanda geldi ya diyo.. e ablam geldi de onlar sömestr tatilindeydi karı-koca geldiler.. bizim öyle durumumuz yok ki.. 2 ay kocamı bırakıp gidecekmişim.. saçma sapan konuşuyo.. herşey kendilerine göre ayarlanacak.. 1 hafta 10 gün gelirimde 2 ay olmaz o süre kusura bakma dedim.. tek başıma olmak bazen sanki daha iyi diye düşünmüyor değilim valla.. Allah bana sabır etrafımdakilerede akıl versin .. yaşlandıkça tuhaflaşıyorlar..
nişan geleli 24 saat oldu ama bende tık yok. sıcak bir duş alıp uzancam:) gelmeye niyeti yok. yarın sabah doktorum çağırdı sanırım açıklık varmı diye bakacak ve varsa suni sancı 4 cm oluncada allah izin verirse epidural olcam. bakalım yarın sabah beni nelet bekliyor.doğum yapacak bütün arkadaşlarımın rabbim yardımcısı olsun
Merhaba kizlar bugun kontrolum vardi her zamanki gibi nst de sanci cikmadi acikligim ilerlemiyo birbuck cm kaldim sali gunu takvimim bitiyo doktorum yine cagirdi 3-4 cm olursa suni sanciyla yatis yapariz dedi olmassa biraz daha bekleriz dedi yine olmaassa sezeryana aliriz dedi korkuyorum kizlar.yuzum cok sisti diktorum bile nd oldu sana iki gunde boyle diyo tansiyon 13-8 cikti.idrar tahlili kan tahlili aldilar tekrar.ewde yatiyirum simdi.moralim cok bozuk
Merhaba kizlar bugun kontrolum vardi her zamanki gibi nst de sanci cikmadi acikligim ilerlemiyo birbuck cm kaldim sali gunu takvimim bitiyo doktorum yine cagirdi 3-4 cm olursa suni sanciyla yatis yapariz dedi olmassa biraz daha bekleriz dedi yine olmaassa sezeryana aliriz dedi korkuyorum kizlar.yuzum cok sisti diktorum bile nd oldu sana iki gunde boyle diyo tansiyon 13-8 cikti.idrar tahlili kan tahlili aldilar tekrar.ewde yatiyirum simdi.moralim cok bozuk
Hamile olan sensin ama nazı yapan annen galiba sizde. Doğur da gerisini sonra düşünürsün canım, kafana takma.
.
Selam herkese
Bizden hala tık yok bugün doktora gittik sancilarim çıkıyor. Ama doktor sali gunu yine gel nst baglan dedi muhtemelen sanciyi hissetmedigim icin onemsemedi.
Üstüne üstlük bide hasta oldum en kötüsü de bu zaten grip oldum .
Ve sürekli öksüruyorum.
Kasiklarim da ve karnimda ağrı hissediyorum ama . Oksurmekten de olabilir diye onemsemiyorum.
Suyum yada nisanin gelmeden de doguracagima inanmicam sanırım
Selam herkese
Bizden hala tık yok bugün doktora gittik sancilarim çıkıyor. Ama doktor sali gunu yine gel nst baglan dedi muhtemelen sanciyi hissetmedigim icin onemsemedi.
Ve sürekli öksüruyorum.
Kasiklarim da ve karnimda ağrı hissediyorum ama . Oksurmekten de olabilir diye onemsemiyorum.
takmamaya çalışıyorum napayım ama burdaki şartları bile bile geldi şimdide suratı asılıyor.. zorla eve misafir mi getireyim napayım .. kv,görümce uğramadı bile .. onlarda ayrı öküz zaten.. insan bi uğrar hoşgeldin der..
bizimkinin asıl derdini biliyorum da bişey demiyorum .. ya sabır işte..
annen ne zamandır sende.. nazar değmesin hiç şikayetlendiğini duymadım ne güzel.. bizimkine arada geliyorlar sanırım..
Selam herkese
Ve sürekli öksüruyorum.
Herseyden onrmli bebegimin ve bnm sagligim olmakla birlikte sezeryan olmaktan cok korkuyorum gereken ve hayirlisi bu ise tabiki olucm.dinlenmeye calisiyorum ama kafam cok dolu onu bosaltamiyorum bi turlu.Allh cumlemizin yardimcisi olsun.moralini yüksek tutmaya çalış canım.. inşallah hayırlısıyla bebeğini kucagına alırsın .. olup olacagı en fazla sezeryana girecez :) ben bu ihtimale de kendimi alıştırmaya çalışıyorum. sağlıkla gelsin bebişler bizimde sağlığımız yerinde olsun gerisi boşş.
takvimi bittikten 2 hafta sonra doğum yapanlar var, kafana takacak bişey yok ortada.. bol bol dinlenip enerji toplamaya çalış.. senin buna çok ihtiyacın var.. hiç bişey için üzülmemeye gayret et..kafanı dinle.. ben elimden geldiğince öyle yapıyorum.
Rabbim bi awazda cumlemizi kurtarsin insAy inşallah kızlar ağzınız bal yesin
Bakalım bizim süreç kaç gün sürecek görcez hep birlikte.
Hamile olan sensin ama nazı yapan annen galiba sizde. Doğur da gerisini sonra düşünürsün canım, kafana takma.
Benim doktor çağırmadı beni :44: Pazartesi çağırmıştı zaten, o zamana kadar artmazsa sancılarım beklicemAllah yardımcın olsun, gönlündeki gibi doğurursun inşallah..
Benim de salı son günüm, Çarşamba 41 dicez artıkPazartesi açıklık varsa aynı sancı teklif eder doktorum diye düşünüyorum bakalım nasıl olcak. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
ins bnmde senin gibi sasirtici ilerlemdde bi dogmm olur hepimzin allah yardimcisi olsun.dua edinCanim son ana kadar ne olacagi belli olmuyor hic moralini bozma. Benim bebegimin bas cevresi bayagi ondei gidiyordu bu yuzden dogum kanalina girmedi. Acikligim da sancim da yoktu. Sadece kasilmalarim vardi sık sık. Doktorum bekleyelm olmadi sezeryana aliriz dedi. Bebek gelmedikce moralimi bozuyordm. 39+3 de 5 dakikada bir kasilmalarm basladi ama hala bebek dogum kanalina girmedgi icin doktora gitmedim. Bir gün boyunca 5 dk de bi kasilmalar yasadm. Gece katlanilma zoldu. Sabaha karsi doktora gittik. Nobetci doktor bakti acilmam 1 cm bile degildi hala dogum kanalina da girmemisti bebek. Sonra yatirdilar ben sancilarm artti. Doktor surekli kontrol ediyordu acilma ne alemde diye geliyo gidiyo gelisme yok diyordu. Saatlerce o sancilari cektim 2 cm dedi doktor. Belli bi muddet gelisme olmadan devam etti. Sancilardan dayanamadm sezeryan istemedigim halde doktorun Yüzune bakip durdum sezeryana alsa beni diye. Sonra bi anda acilma 4 cm oldu. Derken 6 cm e atladi. Epidural istedim doktor cok gec artik eedi. Acilma 10 a yakin olunca dogumhaneye aldilar. Dogum hikayemi de anlatms oldum ama burda soylemek istedigim son anda ne olacagi belli olmuyor. Bebegin nasil olup da son anda dogum kanalina girip acilmamin olduguna doktor da cok sasridi. Elbette bi saati var dogumunda ve nasil olacagi kismet. Umarim gonlune gore olur senin de
Geldimi nisanin senin ay bnm oda gelmedi daha cnm rabbm bi awazda kurtarsin ins.bn anca kuru kuru bel agrisi cekiyorum.haberdar et bizi
Benim nişan ne bolsa gel gel bitmedi anacımDün akşamdan beri 3 kere geldi. Bel ağrım var, kasılmam var sık sık arada ağrı da oluyo kasıklarıma ama bu kadar, devamı gelmiyo, şiddetlenmiyo kafayı yicem beklemekten
İnşallah seninki de gelir en kısa sürede. Geldikten sonra da artık neden başlamıyo diye delirmeye başlıyosun. Anlayacağın doğurana kadar bize rahat yokbu akşam eşime yanaşayım diyom bakalım adam da korkuyo artık bişey olcak diye
canım ya benimde aynı şekilde oldu biraz önce aynı joleden gene geldi ben nişan olduğuna eminim çünkü bu ne akıntıya ne başka birşeye benziyo. sanırım rahim açıldıkça tıkaç yavaş yavaş geliyo.hakkımızda hayırlısı.
Benim nişan ne bolsa gel gel bitmedi anacımDün akşamdan beri 3 kere geldi. Bel ağrım var, kasılmam var sık sık arada ağrı da oluyo kasıklarıma ama bu kadar, devamı gelmiyo, şiddetlenmiyo kafayı yicem beklemekten
İnşallah seninki de gelir en kısa sürede. Geldikten sonra da artık neden başlamıyo diye delirmeye başlıyosun. Anlayacağın doğurana kadar bize rahat yokbu akşam eşime yanaşayım diyom bakalım adam da korkuyo artık bişey olcak diye
Normal akıntımı biliyorum, bu öyle bişey değil, bu tuhaf yapışık bişey, içinde de çizgi şeklinde kan görüyorum.
Yaşasın doğuruyoruz sanırım artıkkkk
Selam kizlar
Hixlica girdim cikmama lazim ama bi sorum var
Bebegimin kakasi sari normal herseyi ama kokulu hep boyle sizimkilerdede koku var mi
Hiç ümidini kesme canım, hiç beklemediğin bir anda yönü değişiveriyor işlerin. Bak ben kaç gündür doğuramadım gitti diyerek dolaşıyodum ortalıkta, akşamdan beri artık sancılarım artsın diye bekliyoruz. Anlık bişey bu. Bu arada bende de nasıl bir rahim tıkacı oluştuysa, az önce bir miktar daha geldi o yapış yapış jöle gibi olan şeyden😳 nişan bu kadar uzun süre gelir mi? 3. oluyo bu.
Normal akıntımı biliyorum, bu öyle bişey değil, bu tuhaf yapışık bişey, içinde de çizgi şeklinde kan görüyorum.
Yaşasın doğuruyoruz sanırım artıkkkk
inşallah canım.bu akşam hayırlısı ile sancılarımız artar açılmamızda başlar inşallah.yarın sabahı merakla bekliyorum bakalım doktorum ne dicek?yarın gene haberleşiriz.belki yarın mubarek cuma günü ikimizde doğum yaparız
Beni de unutmayın kızlar anneme geldim yemeğe. Hafif kasılma var sadece nişan falanda yok. Yarın doktor ne diyecek bakalım. Bide bulantılarlarım geri geldi 2 haftadır kusuyorum. Bu halde çok fena oluyor. Çok ağrı yapıyor.
Benimki akintinin icinde azicik pembelik seklindeydi herkeste farkli demekki. Sen dogurana kadar biz dokuz doguracagiz galiba :)
Hadi hayirlisi
Canim saol icime suserptin cok oyle cok agir bi koku degil kala yaptim sinyali veriyor o kadar yoksa goturucektim artik deneyimlli annelerin hali baska oluyor iste :)Insallah bir aksilik olmayacak tansiyonuna bak surekli, takipte ol. Biter hayırlısıyla
Hafif koku normal cok agir bir koku varsa doktora gotur tahlil yaptir. Yetiskin gibi kokmaz
Benimki akintinin icinde azicik pembelik seklindeydi herkeste farkli demekki. Sen dogurana kadar biz dokuz doguracagiz galiba :)
Hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?