programdaki kadın konuktan nefret ettim
Be kadar bencil bir kadın. bugün doğurdum yarın çıktım gezdin diyor, zerre duygu kırıntısı yok, doğurmuş atmış çocuğu gibi.
diyoki doğumhanede bebeği getirmişler göstermek için makyajlıyım şimdi odaya çıkınca bakarım dedim diyo.Ben o anda makyaj filan düşünmem yaw yavrumu göreyim bi koklayım isterim.Bide 46 haftalıkken doğurmuş,yanındaki doktorda pek inanmadı maksimum 42.haftayı biliyorum alırız zaten bekletmeyiz dedi adam ama o hala saçlarını karıştırdı durdu tövbeee
misaaa dün gece girdim seni de okudum foruma sıkıntılı uyudum kendi halime öyle dalmışım ki inan ben de aynı durumdayım,şimdi de olumlu gelişmeleri okuyunca çok sevindim ne güzel herkes destek oluyor birbirine.bu arada ben daha önce yazmıştım durumumu iki gün geçti dün barışalımmı diye yazmış bende ne bu böyle yürümez madem keşke gidebilsem eninde sonunda gidicem diyosun senin problemlerin var temizlik hastalığın var daha önce konuşmuştuk bu konuyu yardım almazsak ben yokum deyince Allah belamı versin oruç oruç söylüyorum ben senden boşanıyorum dedi ben de güle güle deyip kapattım iki gündür eve geve 1 ya da 2 de geliyor annesi karşımda oturuyor herhalde onlara gidiyo lütfen bir akıl verin napıcam ben her seferinde ben senden ayrılıyorum diyordu karım değilsin diyordu hep alttan aldım bitmesinden korktum şimdi çok zoruma gidiyor çocuğunu karnımda taşırken nasıl yapar bunu?
Canlarım kilo almak için çok acele ediyosunuz ben hala veriyorum alacağınız gunler de gelecek o zamanda cok şiştim top gibi oldum diyeceksiniz hamileyken ne kadar az kilo alırsanız o kadar iyi ilk dogumumda 90 kiloydum cok zor dogum yaptım sanki zayıflar daha kolay dogum yapıyo gibi...
Benim kilo alma isteğim, bebeğimin varlığını bana hissettirecek olması, azcık göbeğim çıksa, diycem ki aaa bak yavrum içerde :) Yoksa kilo çok sıkıntılı gebelikte ve doğumda. Rabbim gönlümüze ferahlık versin inşallah.
Sanırım yine en iyisi ortası ne aşırı zayıf ne aşırı kilolu. tabiki bu ekstrem bir durum.
diyoki doğumhanede bebeği getirmişler göstermek için makyajlıyım şimdi odaya çıkınca bakarım dedim diyo.Ben o anda makyaj filan düşünmem yaw yavrumu göreyim bi koklayım isterim.Bide 46 haftalıkken doğurmuş,yanındaki doktorda pek inanmadı maksimum 42.haftayı biliyorum alırız zaten bekletmeyiz dedi adam ama o hala saçlarını karıştırdı durdu tövbeee
Bu kadının böyle yaptığına inanırım çünkü çok önceden bir programda eşim beni takma kirpiksiz makyajsız hiç görmedi demişti nasıl başarıyor bilmem ama... ilginç
kızlar zayıf derken ne kadar zayıfsınız en ilk hamileliğimde,58 le hamile kaldım boyum 168 .26 kilo aldım doğuma 84 le gittim.ama fil gibi yiyordum.bütün kilolarımı hiç bir şey yapmadan verdim.şimdi 3 aylık hamileyim .bazen yiyorum.60 la kaldım 61 e yiyince 62 ye kadar çıkıyorum. çok korkuyorum kilo almaktan ama kısmıyorum.merak ettim sizin boy kilo oranlarınız nasıl .ne kadar boyunuz kaç kilo aldınız.tiyo isterseniz verebilirim.artık tecrübeliyim.ilk cahilliğimde yok .şükür çöpçü gibi herşeyi tıkıştırmıyorum...
Bu kadının böyle yaptığına inanırım çünkü çok önceden bir programda eşim beni takma kirpiksiz makyajsız hiç görmedi demişti nasıl başarıyor bilmem ama... ilginç
Allah Allah başımıza taş yağacak.Yazık benim herifte beni takma kirpikli hiç görmedi,hamile kaldıgımdan beride makyajlı hiç görmedi şaftım kaymış vaziyettim.Bugun evlilik yıldönümümüz biraz özen göstereyim süsleneyim diyorum sanki bi plan yapıyo akşam yemeği için gibi.Ama beklentiye girmiyorum neticede odun bunlar herşey beklenir,üstelik 8.yılımız tanışmayıda katarsak 10.yılımız unutsa bile şaşırmam yani.
canım yaaa bende iyi haber vereceksin diye bekliyorum 2 gündür.sende biraz uzaklaşsan evden öyle bir şansın yokmu?bikaç hafta annenlerde filan kalsan eninde sonunda eve gelecek eşin,geldiğinde ev bomboş olcak seni göremiycek belki dank eder o koca kafasına da karım,çocugum der gelir yanına.Nedir bu boşanma işi yaw şimdi moda oldu haaa kimse evliliğini kurtarmaya çalışmıyo,bacım ciddiye alma onu sen biraz uzaklaş o senin değerini anlar bence.
Daha önce daha 3 aylık evliyken beni annemlerle görüştüğümde hep didik didik ediyordu ben gelmem sen daha dün ordaydın diye en son git annende kal ya sen gelme eve ya ben deyince 5 gün gittim sonra ailesi duymuş msj attı ben boşanıyorum diye ertesi gün avukatı aradı hayır ben ayrılmak istemiyorum deyip eve döndüm anasına babasına anlattım evi terk etmeseydin bize söyleseydin öyle şey olmaz deyip beni suçladılar durum bu...
Evet ona da şaşırdım zaten. Valla eşimin yanında çok saydım sövdüm ama burada yazmıyim şimdi
Sunucu da şaşırdı, bir şey de diyemedi. Hiç bebekten bahsetmedi zaten, hep kendisini anlattı.
kızlar zayıf derken ne kadar zayıfsınız en ilk hamileliğimde,58 le hamile kaldım boyum 168 .26 kilo aldım doğuma 84 le gittim.ama fil gibi yiyordum.bütün kilolarımı hiç bir şey yapmadan verdim.şimdi 3 aylık hamileyim .bazen yiyorum.60 la kaldım 61 e yiyince 62 ye kadar çıkıyorum. çok korkuyorum kilo almaktan ama kısmıyorum.merak ettim sizin boy kilo oranlarınız nasıl .ne kadar boyunuz kaç kilo aldınız.tiyo isterseniz verebilirim.artık tecrübeliyim.ilk cahilliğimde yok .şükür çöpçü gibi herşeyi tıkıştırmıyorum...
Paşam ya bak üzüldüm şimdi sana bunlar böyle galiba şeytan tarafları var, biliyosun biz dünden beri tek kelime konuşmuyoruz ben bundan sonra yalnız uyuyacağım umrumda değil yüzünü bile görmek istemiyorum...
Allah Allah başımıza taş yağacak.Yazık benim herifte beni takma kirpikli hiç görmedi,hamile kaldıgımdan beride makyajlı hiç görmedi şaftım kaymış vaziyettim.Bugun evlilik yıldönümümüz biraz özen göstereyim süsleneyim diyorum sanki bi plan yapıyo akşam yemeği için gibi.Ama beklentiye girmiyorum neticede odun bunlar herşey beklenir,üstelik 8.yılımız tanışmayıda katarsak 10.yılımız unutsa bile şaşırmam yani.
Nice yıllara bebeğinizle mutlulıkla girersiniz inşallaaah
Benim eşim de bir kere gördü beni takma kirpikle, hep tak dedi ama takamadım. Zor iş takma kirpik, kör gibi oluyor insan
Benim boyum 175. 62 ile hamile kaldım, şimdi 65'imÇok da genç sayılmam 28 yaşındayım. Doğumdan sonra verebilirim inşallah kiloları. Sıkmak da istemiyorum kendimi, bebek benden daha önemli sonuçta o beslensin de.
Nice yıllara bebeğinizle mutlulıkla girersiniz inşallaaah
Benim eşim de bir kere gördü beni takma kirpikle, hep tak dedi ama takamadım. Zor iş takma kirpik, kör gibi oluyor insan
Benim eşim de bir kere gördü o da düğünümüzdü
Şöyle ki 1.60 boyum 45 kiloyum şu an canım
bence çok normal canım kilon,çok kilo almadan 70 gibi maksimum bitirirsen sorun olmaz galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?