ohhh benim gibi göbüşünden bebişi görünmeyen bir anne buldum.bendede her seferinde aynı şey oluyo göbeğin çok oldugu için bu kadar görünüyo diyolar,sinir oluyorum,dediğin gibi bende hiç kilo almadım ama senden şişkoyum tabi o ayrı.70 kiloda da göremiyolarsa yuhhh yani o zaman benimkini iyi bile görüyolar)benim kızım olcak teyzesi,tabi doğru gördüyse )15+2 de öğrendik daha yeni yani.darısı sana sende en kısa zamanda öğren inşallah.
ben 4 sene Londrada yaşadım, hastaneye gidebilmek çok zor, gittiğinde buraya gelmeden önce şuraya gidecektin vs vs oradan oraya yollayıp, uzattıkça uzatıyorlar, ha deyince gidilmiyor malesef
ya bu iğne işiniz ne zormuş, Allah kolaylık versin,
ablamın da tüp bebekle bebeği oldu, göbeğini bacaklarını morlukları görünce şoka girmiştim,
ama hepsi geçiyor, sonra bi tatlı bebek dünyaya geliyor ki,
ben de kanımı verdim biraz once, akşama çıkar dediler, bekliyorum bakalım
odunlar ne olucakiyi bakalım bu ara pc den uzaklaştılar çok şükür yüzlerini görüp iki sohbet ediyoz.Akşam eve gelirken bende dedim benimkine senin ağzın varmış bide sohbetinde iyiymiş ha arada böyle konuş da kendini hatırlat dedim.Esprimi yapıyon eve gidince pc oynıycam dedi ve dediğini de yaptı,bana yine yalnızlık))
yavruma deger inanselam kızlar, hepimize güzel bir gün olsun
maşallah nerdeyse bütün cinsiyetler öğrenildi, bir ben mi kaldım acaba, ben de inşallah cumartesi öğrenicem.
yeni pipili annesini tebrik ederim
kızlar yazdıklarınızı okuyorum da çok zor, allah sizlere kolaylık versin, süpersiniz valla, ne diyim, sizin emeğiniz bizden dhaa fazla. allahım inşallah kolaylığını ve ödülünü eksik etmez
benim de geçen yıl bir düşüğüm olmuştu, doktor test yaptı, kanda pıhtılaşma var dedi. ama bana iğne vermedi, gerekli görmüyorum sadece aspirin yeterli dedi. çok şükür benim düzeyim çok yüksek değilmiş ki bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım...
canım 20 haftalık 19 haftalık 18 haftalık olmak üzere 3 bebegim vefat etti 2 erkek 1 kızdı ilk oglumda araştırıldıki rahim agzında açıklık var deidler hadi onda cahildik neyse 2 oglum okadar tedaviye ragmen halime kalamadım tedavıyı bıraktım aman deidm olmuyorsa olmuyor sogan kürü yaptım o ay hamile kaldım 19 hafta yaşadı doktoruma rahim agzımda açıklık var dikilicek desemde dikmedi gerek yok rahim boyu iyi kapalı vs dedi oda 19 haftada gitti eşimin elinden zor aldılar doktoru öldürüyordu az kalsınaynen canım bana da o kadar mesaj atan oluyorki hepsinden Allah razı olsun
ne kadar iyi yürekli insanlar var bu dünyada
2 düşüğüm pıhtılasmadan oldu sanırım
3.bebeğimde preeklamsi yasadım kordon dolanması ve kakasını yemiş dedi doktorlar
preeklamsiyi anlamadıkları için
ama ben inanmıyorum sebep preeklamsiydi
senin sebeplerini bilmiyorum acıkcası sadece kayıpların olduğunu biliyorum
anlatmak istersen dinlerim
konum var bir tane orda basımdan geceni ayrıntılı yazdım ordan da okuyabilirsin ilk actığım konu
bende Ramazanla beraber namaza basladım insallah dualarımız kabul olur
geçmiş geçmişte kalsın artık yeni bir güzel hayat biizim olsun insallah
amin allah razı olsun canım benim takipcim okadar kişi varki tanımadıgım kaç kişi arkadaşlı yoladı ne yorumlar yazılar allah hepsinden razı olsun sendende canım her secdemde dua ediyorum bazen gzöelrim dolar seccademi katlarken derim cennet kuşlarım ne yapar şimdi der gözümden 2 damla yaş akar allahım öteki tarafta şefaatçi olmalarını nasip etsin işşallah kardeşim allahım karnımızdakilere ömür versin işşallah sen bebekelrini neden kaybettim bende biliyorsun ne oldugunu
kızlar bebekleriniz ve kendi sağlıgınız için neler yapıyorsunuz beslenmeniz sporunuz yani ne gibi seyler yapıyorsunuz
tavsiyeniz var mı
Melahabebek,
Bende 4 sene Londra'da yasadım :) Ne zaman yasadin sen? Ben 2003'te dondum. Londra da 1 kere rahatsızlandım, acil hastaneye gittim , apandisit dediler 8 saat ayakta beklettiler. Allahtan apandisit degilmiste , patlardı yoksa:)
Selam kızlar ben geldim.. ikili testi yaptıramadım devlete gitmiştim kendi doktoruma gitmedim bugun testi devlette yaptır ben bakıyım sonucuna demişti saolsun ama yaptıramadım yokmus ikili test ama ense kalınlıgına bakalım dedi 0.74 dedi devlettekiler hemen basından atıveriyolar zar zor ellerini önünde birlestirmiş namaz kılar gibi onu görebildim sadece bu kadar ama galıba ikili testi yaptırmıycam ben cok cok önemli değil sanırsam uuuuf karar veremiyom kızlaar:26: bide 11 hafta 1 gün dedi doktor sasırdım kendi doktorum satla arasında 2 gün var diyodu ama bu baya bı fark söledi korkmaya başladım anlıyacagınız guzel bi kontrol değildi :18:
arkadaslar tetanoz aşıısı olan varmı kolum cok agrıyor görunurde kızarıklık şişmede yok başımda cok agrıyo iğneyı dun vuruldum halbuki
beni takan yok heralde iki gün ara verdim hemen unuttunuz.merhaba dedim cıt yok kımseden.
Canım ben ikili test yaptırdım. Sadece kan vereceksin. İkili test zaten risk olasılıgı gösteriyor. Kesinlikle bebekte sorun vardır yazmıyor. Kagıtta bile olasılık oldugu unutulmamalı yazıyor. Ben rutin kontrolleri uygulamak için yapıyorum. Allah korusun yavrularımızı. Benimde bebeğim ikili testteki radyoloji uzmanının usg sinde farklı çıktı. Cihaz modelleri farklıydı.Yarın doktora gidicem. Bakalım ne dicek? Cinsiyetimi ögrenmeye gidiyorum.Selam kızlar ben geldim.. ikili testi yaptıramadım devlete gitmiştim kendi doktoruma gitmedim bugun testi devlette yaptır ben bakıyım sonucuna demişti saolsun ama yaptıramadım yokmus ikili test ama ense kalınlıgına bakalım dedi 0.74 dedi devlettekiler hemen basından atıveriyolar zar zor ellerini önünde birlestirmiş namaz kılar gibi onu görebildim sadece bu kadar ama galıba ikili testi yaptırmıycam ben cok cok önemli değil sanırsam uuuuf karar veremiyom kızlaar:26: bide 11 hafta 1 gün dedi doktor sasırdım kendi doktorum satla arasında 2 gün var diyodu ama bu baya bı fark söledi korkmaya başladım anlıyacagınız guzel bi kontrol değildi :18:
arkadaslar tetanoz aşıısı olan varmı kolum cok agrıyor görunurde kızarıklık şişmede yok başımda cok agrıyo iğneyı dun vuruldum halbuki
canım ben açım açdoktorum kilo almıcaksınd edi sabah 1 badem domates kibrit kutusu büyüklügünde peynir 7 zeytin 2 dilim çavdar ekmegi yedim 1.5 litres suyumu içtim bakıcez görücez birazdan bri şeftali yerim sonra 1 bardak ballı sütümü içerim kepekli krakerler var onlarda yicem işşallah takılıp gidicez işte arada ceviz fındı temem dondurmada yemeyi planlıyorum baklaım aakşamada türlü tavuklu tel şehriye çorbası kapanış anlıcagız zarralı şeyleri yiyemiyorum spora gelince evde dolanıyorum wc git gel spor oluyor bana anlıcagım kimse evime gelmez ben kimseye gitmem olay bu
SElam Turkuvaz,
2 sene once olmuştum ben, kedi ısırmıştı. bir koluma tetanoz, bir koluma kuduz yapmışlardı ve evet iğne acı vericiydi. 1 hafta geçmedi ağrıması..
gayet normal yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?