2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım tahlilieirnin iyi çıkmaısn asevindim şimdi gelsin bebeler homosisiteyinede baktır kuuzum

homosistein'ede bakıldı canım,o da normal çıktı.. sorun nerde yada bi sorun var mı bende anlamadım ama neyse bakalım doktor ne dicek.. sağol tatlım

hepimizin kocişi yandı valla bende cinsiyeti beklıyorum hevesliyim ama dün görümcem 7.ayda almaya başla önceden alınca iyi olmaz dedi bozuldum benımde kendi doktorumda 2 gün cıkıyordu ama simdi baya bi fark söyledi sasırdım hangisi doğru bilemiyorum

bizde sana dua ediyoruzzzzzzzz

oleeeyyy,

çok sevindim, Rabbim sana çok sevimli, sağlıklı bir kız bir de erkek versin

bakalım doktor nelere dikkat etmeni söyleyecek

oleeeyyy,

çok sevindim, Rabbim sana çok sevimli, sağlıklı bir kız bir de erkek versin

bakalım doktor nelere dikkat etmeni söyleyecek

bakalım...şahsen bende merak ediyorum aaaay ağzından bal damlıyo,bir kız bir erkek çok güzel...

pufpufummm çok şükür çok sevindim en kısa zamanda arkamızdan gelmen dileğiyle canımm aynı yılın bebekleri olsunlar...rabbim gönlüne göre versin inşallah...

Canım akıntılarım kesilmişti ama bugün çok önemli bir toplantı vardı çok koşturdum imzalar falan peşinde ve yine geldi hem de baya... Sinirim bozuldu bu yüzden.. Eşime söyleyemiyorum köpürecek ben sana yorulma demedim mi diye doktordan rapor alsam patronla papaz olucaz bilmiyorum anlayacağın..

Kahverengi akıntı önceden oluşmuş bir kanama demek bence tüm yolları deneyip doktora git ve yorma kendini muhakkak istirahat et.. Şuan ben de aynı dertten muzdaribim çünkü

beni takan yok heralde iki gün ara verdim hemen unuttunuz.merhaba dedim cıt yok kımseden.

acaba neden bu kadar alınganız afiisss benim yokluğumu kimse farketmiyor ama ben hiç takılmıyorum.. Daha dün hepimiz seni sormuyor muyduk

merhaba arkadslar nasılsınızz ? bebişlerınız buyudumu ne kadarlık oldular :) cnsıyetlerı bellı olan warmı ki?

MErhaba canconcum iyi diyelim iyi olalım bebiş büyüyor ama cinsiyet henüz belli değil :)

Herkese merhaba orkide sakın üzülme ben senin için dua ediyorum herşey çok güzelce geçecek hallolacak lütfen üzülmemeye çalış...Bu arada eşimle sıkıntılı bir dönem geçirdim biliyorsunuz geldi özür diledi bayağı uzunca konuştuk şimdi beni daha iyi anlıyor böyle böyle oturacak galiba ama ben şunu anladım ki bunu bazı arkadaşlar da yazmış ban çok doğru asla eğilmeyeceksin dimdik durunca yumruk yemiş gibi oluyor ve panikliyorlar şimdi bu kız ciddi galiba kalkar gider filen bebek de var naptım ben ya kendime gelmeliyim sanırım oluyorlar tanıyamadım çünkü eşimi gelip bana sarılan barışalım tamam gel konuşalım sıkıntımızı halledelim diyeceğini hiç sanmıyordum. Kayınvalidem ve görümcemlere de çok kızgınım günlerce eve gelmeyip onlarda yemek yedi 12 de eve geldi de kimse beni arayıp nasılsın hamile kadın yalnız kalma kalk gel derdiniz ne niye eve gitmiyorsun git kadın yalnız demediler işlerine geldi sanırım oğullarını ellerinden almışım gibi hiç unutmayacağım bunu mesafe koyacağım...Bana destek olan herkese sonsuz teşekkürler Allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun kollasın.Allah razı olsun kızlar.

orkidecim sakın sıkma canını. elde değil biliyorum ama moral çok önemli. Allah ın o kadar güzel mucizeleri var ki, inşallah bebeklerin de senin mucizelerin olur, hep diyorum doktor bize tüp bebek bile zor derken ben normal yoldan hamile kaldım, olcağı varsa oluyor, Allah a dua et bol bol

CANM ÇOK SEVINDIM gö<ün aydın bak demıstım dik dur eşinin yanında ne olursa olsun anca ozaman tırsıyorlar geri vitese alıyorlar. bız bıle esimle tartıştıgımızda ben geri adım attıgım o kendını agırdan satııp uzaklasıyor yok ben yuız vermeyıp dik duruyorsam o yokmus gıbı davranıyosam benden kıymetlısı yok

çooook geçmişler olsun canım Rabbim yaşatmasın bidaha inşallah.Evliliğiniz büyük bir sınavdan geçti ama atlattınız çok şükür.Sen zaten kayınvaldenlerle ilgili doğru kararları almışsın,bence bitek uygulaması kalmış.Bebişininde morali düzelmiştir annesi.İnan çok sevindim canım

Canım inan dün akşamdan beridir aklımdaydın, bir türlü özel mesaj atamadım. Düzelmesine çok sevindim herşeyin.. Bak canım uzak ol cici ol her zaman.. ve asla kocana boyun eğme.. Seni öyle bak bırakırım bak boşarımla korkutacağını sindireceğini düşünür.. Avcunu yalasın.. İşte kapı güle güle demeyi bil.. Asla ezik durma.. Bundan sonra da böyle ol.. Öyle çaresiz görmek istemiyorum bir daha seni ve hiç bir hemcinsimi.. Çok öpüyorum canım..

Sevgiler..

Kızlarrr dün nezamandır aradıgım ama bulamadıgım saç maskarasını buldum.Saçımın önlerinden başlayan beyazlığıma hafif bir çare oldu diyebilirim.Tek sıkıntı öyle kurudugunda ele bulaşmıyor filan yazıyo öyle değil,bildiğin rimel nasıl gözümüzden bulaşıyo kurusada kurumasada aynen öyle işte yağlı birşey bulaşıyor tam 24 saat geçmesine rağmen elimi saçıma sürünce boyacı çocugu gibi boyanıyo elim.Neyse azıcık tipimi düzeltti vesselam merak edenlere duyurulur

merhaba kizlar,bende hamileligimin 12 haftasi icindeyim.2014 ocak ayinin sonlarinda gelecek insallh bebegim :)bende bu topikte olmak istedim :) umarim hamile olanlar ve olmak isteyenler allah yardim eder...birsey sormak istedim ama ben dun utrasona gidim ilk defa (12 haftalik) utrason uzmani bakmadan once sordu bana.kac hafatlik dusunuyorusn bebegin?ben dedim 11 hafta falan bakinca 12+3 gun dedi ama hesaplayinca adet olmadan 1 hafta oncesine bu tarih dusuyor ..ayni durumda olan arkadaslar varmi acaba ...ilginc bisey ve ben normal adet oldum o tarihten 1 hafta sonra 5 gun falan surdu ..acaba ayni sey yasayan yada bilmgisi olan varsa yazabilirmi rica edersem ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…