izinli oluyor mesela koca gfün telefon açıyorum evi süpürüyorum diyor. eve gidiyorum mutlu mutlu süpürge ortada duruyor şov için ama 3 günlük pislikte. sadece beni susturuyor yalan söyleyerek. beni kandırıyor güya. sonra ben bütün günün yorgunluğuyla bide evi temizliyorum siliyorum kalkıp yardım ediyim tamam özür dilerim bile demiyor. benden özür bile dilemiyorsun dediğimdede sen dile bence diyor. çileden çıkmak üzereyim. tahammül edemiyorum. benim yatmam sana batıyor diyor. neden batsın senin bencil olman bana batıyor benim haftada 1 gün iznim var. içimde can taşıyorum beni ne derece yrduğunu bilmiyorsun diyorum haftada 1 gün iznimde yada akşamlarıda evimin işini yapmaya gayret ediyorum diyorum savunması ben sana ne zaman tişörtüm ütüsüz dedim. diyemezsin zaten böle lüksün yok ama anlamıyor. iznin varsa benden az çalışıyorsan yükümün tamamını al demiyorum bi kısmını al sırtımdan en azından enerjim kalsın banada. ama yok o paşa torunu. ve hep haklı. hiç suçlu olamaz o. ne yapsa da ben ondan özür dilemeliyim. o annesinin karnından çıktığı gbi duruyor. hatasız bi melek yani. çok kırgınım. bu şekilde nasıl geçicek bilmiyorum. tahammül edemiyorum
izinli oluyor mesela koca gfün telefon açıyorum evi süpürüyorum diyor. eve gidiyorum mutlu mutlu süpürge ortada duruyor şov için ama 3 günlük pislikte. sadece beni susturuyor yalan söyleyerek. beni kandırıyor güya. sonra ben bütün günün yorgunluğuyla bide evi temizliyorum siliyorum kalkıp yardım ediyim tamam özür dilerim bile demiyor. benden özür bile dilemiyorsun dediğimdede sen dile bence diyor. çileden çıkmak üzereyim. tahammül edemiyorum. benim yatmam sana batıyor diyor. neden batsın senin bencil olman bana batıyor benim haftada 1 gün iznim var. içimde can taşıyorum beni ne derece yrduğunu bilmiyorsun diyorum haftada 1 gün iznimde yada akşamlarıda evimin işini yapmaya gayret ediyorum diyorum savunması ben sana ne zaman tişörtüm ütüsüz dedim. diyemezsin zaten böle lüksün yok ama anlamıyor. iznin varsa benden az çalışıyorsan yükümün tamamını al demiyorum bi kısmını al sırtımdan en azından enerjim kalsın banada. ama yok o paşa torunu. ve hep haklı. hiç suçlu olamaz o. ne yapsa da ben ondan özür dilemeliyim. o annesinin karnından çıktığı gbi duruyor. hatasız bi melek yani. çok kırgınım. bu şekilde nasıl geçicek bilmiyorum. tahammül edemiyorum
elbette hayırlısı elbette sağlıklı olsun insan böyle çok isteyince herşeye kabulum diyo ama bu konuda taviz veremiyorum malesef,benim için farketmez diyememasla normal doğum taraftarı değilim + yapamam da,kendime hiççççç güvenmiyorum..
merhaba ocak anneleri benide listeye alırmısınız..herkese hayırlı kandiller bu arada..
bende çok güvenemiyorum aslında ama işte ne yapalım :)) hele son haftalarda insan daha da korkuyormuş.. göreceğiz bakalım neler olacak hakkımzda hayırlısı tatlımm sağlıkla kavuşalım bizimkiler sezeryan olsun ya da epidural fialn yaptırırız nasip......o zamanlarda bol bol konuşuruz inşallahh
Bak kuzucum erkekler doğaları gereği zaten çok rahatlardır.. Hamilelikte hayat tamamen değişiyor onlar için.. Bebeği kolay istemezler çünkü başlarına geleceği bilirler... Onlar için de kolay değil, hayatları alt üst oluyor düzenleri değişiyor.. Cinsel hayatlarına kota konuyor.. Kolay değil.. Pozitif ol.. Ne gerek var onu da kendini de üzmeye ... Evin eşya batsın derler ya gerçekten de herşeyin mükemmel olmasını bekleme, yarın bebek olunca daha da zorlaşacak.. bebek her dakika batıracak ortalığı.. sakin ol mantıklı ol.. takılıp kalma, herşeye...
haklısın kendimede aynı şeyleri söylemek istiyorum. ama benden özür bile dilemedi. gönlümü almaya hala çalışmıyor. özenmiyor. beni sevdiğinden emin diilim
aaaay bana ne uzak geliyo o günleeeeer var yaaaa .. gelcek mi acaba? :44: amin canım amin
cnm azıcık odunluk yapılarında var boşver dilemesin özür senin şu an ki moralinden önemli değil
bizde de hormonlar zaten tavan, daha duygusal oluyoruz her konuda ama görme, umursama cnm.
o seni bi umursamıyosa sen onu 10 umursama biliyorum demesi kolay ama biraz görsün o da sonuçlarını hareketlerinin
hee hee sorma bende öyleyim aslında hiç ama hiç cinsiyet merakım yok ama şu 4. ay gelse dedim dünaslında çabuk geçmesini isteme nedenimiz hep bi yanımızın tedirgin olması.. inşallah bu tedirginlik gidecek...o zaman hamileliğin tadını çıkarırızz bol bolll
listede yer alan bilgileri yaz canım,ekleyeyim hemen
pufpuffum canımın içicisi dostumben her gece sana dua ediyorum sağlıkla kucacığına al diye..içini ferah tut..sana hep dediğimi unutma 'iyi düşün iyi olsun '.. gerçi biz düşündükte noldu
arkadaşlar ultrasonda bebeğinizi ilk ne zaman görebildiniz. ben bugün gittim doktor göremeyiz daha çok küçük dedi.
canımsınbitanecik arkadaşım,kankam,dostum,herşeyimsin iyi dileğinin ve içinden geçenlerin doğruluğuna ve samimiyetine inanıyorum amin canım amin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?