2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

güzelim ozaman sıkıcaaksın bişeylerden ve kadın tutacaksın.. benim 2 haftada 1 geliyor evlendiğimden beri.. ilk evlendiğimde eşimle yaptık 1 gün hemen "yok ya kadın gelsin tmm dedi" şimdi ise her hafta almayı düşünüyorum...

cnm bi kere temzilikle kendini lütfen yorma ilk 3 ay zaten en riskli ay. eğer tutabilirseniz 15 de bir falan bi kadın tutsanız?
eşin de yapıyosa bile inan beceremiyo olabilir. benim eşim de yapmaya çalışıyo çünkü arada temizlik falan. benim gördüğümü görmeden geçiyo bi kere bizim gördüğümüz gözle görmüyolar bu bi gerçek. bi bulaşık makinası dolduruyo benim eşim evlere şenlik suya bile tutmuyo, en sonunda nolur yapma daha beter sinirim zıplıyo dedim şimdi sadece yer süpürüyo arada çünkü benim kocam da titizlik hastası. tamam madem söylenmiyo zaten ona ait hiç bişeyi yapma. ütüsü çamaşırı vs. ve temizliği makul ölçülere çekmeye çalış eskisi gibi bal dök yala olmasın en azından şu 3 ay. senin bebeğinden kıymetli değil. kocayı da böyle kabul edicen cnm. değişmiyolar. değiştirmeye çalıştıkça daha beter sinir oluyo insan.

merhaba ocak anneleri benide listeye alırmısınız..herkese hayırlı kandiller bu arada..

bende çok güvenemiyorum aslında ama işte ne yapalım :)) hele son haftalarda insan daha da korkuyormuş.. göreceğiz bakalım neler olacak hakkımzda hayırlısı tatlımm sağlıkla kavuşalım bizimkiler sezeryan olsun ya da epidural fialn yaptırırız nasip......o zamanlarda bol bol konuşuruz inşallahh

aaaay bana ne uzak geliyo o günleeeeer var yaaaa .. gelcek mi acaba? :44: amin canım amin

haklısın kendimede aynı şeyleri söylemek istiyorum. ama benden özür bile dilemedi. gönlümü almaya hala çalışmıyor. özenmiyor. beni sevdiğinden emin diilim

haklısın kendimede aynı şeyleri söylemek istiyorum. ama benden özür bile dilemedi. gönlümü almaya hala çalışmıyor. özenmiyor. beni sevdiğinden emin diilim

cnm azıcık odunluk yapılarında var boşver dilemesin özür senin şu an ki moralinden önemli değil
bizde de hormonlar zaten tavan, daha duygusal oluyoruz her konuda ama görme, umursama cnm.
o seni bi umursamıyosa sen onu 10 umursama biliyorum demesi kolay ama biraz görsün o da sonuçlarını hareketlerinin

aaaay bana ne uzak geliyo o günleeeeer var yaaaa .. gelcek mi acaba? :44: amin canım amin

hee hee sorma bende öyleyim aslında hiç ama hiç cinsiyet merakım yok ama şu 4. ay gelse dedim dün aslında çabuk geçmesini isteme nedenimiz hep bi yanımızın tedirgin olması.. inşallah bu tedirginlik gidecek...o zaman hamileliğin tadını çıkarırızz bol bolll

canım benide listeye eklermisin?

yaşım:28
ilk bebek
son adet24 mart
bat: 29.12.2013( gözüküyor ama geç döllenme olmuş dedi dr tahmini doğumu söylemedi.)
DÜZCE

görcek zaten bu şeklde gitmez. gönlümü almadan asla barışmicam onunla. nefret ediyorum şuan ondan. ((

evet aynen öyle vallaaa..tedirginlik öyle çok ki,merakta had safhada herşey yolunda mı bu defa falan diye...

arkadaşlar ultrasonda bebeğinizi ilk ne zaman görebildiniz. ben bugün gittim doktor göremeyiz daha çok küçük dedi.

pufpuffum canımın içicisi dostum ben her gece sana dua ediyorum sağlıkla kucacığına al diye..içini ferah tut..sana hep dediğimi unutma 'iyi düşün iyi olsun '.. gerçi biz düşündükte noldu

pufpuffum canımın içicisi dostum ben her gece sana dua ediyorum sağlıkla kucacığına al diye..içini ferah tut..sana hep dediğimi unutma 'iyi düşün iyi olsun '.. gerçi biz düşündükte noldu

canımsın bitanecik arkadaşım,kankam,dostum,herşeyimsin iyi dileğinin ve içinden geçenlerin doğruluğuna ve samimiyetine inanıyorum amin canım amin ...

benide listaye eklermisiniz

yaş 26
ikinci
son adat tarihi 9 nisan
tahmii doğum 14 ocak

be daha dr a gitmedim ilkinden tecrübeliyi görülmez hemen diye.haftaya gidicem inş bbende duyarım bebişimin kalp atışlarını

Merhabalar arkadaşlar, ben de bugün kan testi yaptırdım... 1652 çıktı sonuç...

Sat 17 Mart ama benim satım Dr gidince tekrar düzenlenecek çünkü geç yumurtlama oldu...

Geçen hafta Perşembe idrar testinde sonuç negatiftir ve bugün pembe çizgiyi görüp kan testi yaptırdım ama kaç haftalık onu bilmiyorum...Dr ne zaman gitmeliyim onu da kestiremiyorum en azında yedi haftalık olsaydı da kalp atışlarını görebilseydim diye düşünüyorum...

Bir de adet olamadım diye iyice bunalıp temizliğe verdim kendimi bir güzel bahar temizliği yaptım ama şimdi çok korkuyorum... Çok fena kasık ağrılarım var inş. Her şey yolundadır... Karın ağrısı var mı sizde de...

Bu arada ikinci gebelik bir de üç buçuk yaşında kızım var...28 yaşındayım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…