orkide2
Gebze de yaşıyorum.Medical Park da Amanullah Beye gidiyordum.Sıkıntı gördü arkadaşı doç dr.Eray bey ya da john hopkins de Zeki Beye git dedi. A.S.M. 28 ekımden nce gun vermedi.İnşallah sıkıntı çıkmaz.Eray beye salı gününe randevu aldım. Ayrıntılı da iyi olduğunu söylemeniz içimi bir nebze de olsa rahatlattı.Çok teşekkür ederiz. Sıkıntı varsa umarım yönlendirir bizi, internette de birşey yok.. kafamız allak bullak oldu.
o model ipin özelliğine göre mi oluyor, çok güzel olmuş gerçekten. hangi marka ve hangi ip, bir de nasıl yapılıyor?
örerim belki çok zaman almıyorsa. örgü biliyorum ama iş ev yemek çamaşır vs derken zaman kalmıyor bişeye
orkide2
Gebze de yaşıyorum.Medical Park da Amanullah Beye gidiyordum.Sıkıntı gördü arkadaşı doç dr.Eray bey ya da john hopkins de Zeki Beye git dedi. A.S.M. 28 ekımden nce gun vermedi.İnşallah sıkıntı çıkmaz.Eray beye salı gününe randevu aldım. Ayrıntılı da iyi olduğunu söylemeniz içimi bir nebze de olsa rahatlattı.Çok teşekkür ederiz. Sıkıntı varsa umarım yönlendirir bizi, internette de birşey yok.. kafamız allak bullak oldu.
kızlar oğluşumun oda takımına uygun kırmızı-beyaz battaniye örüyorum, tembel işi :) marifet bende değil ipinde, dümdüz örgü örmeyi bilen herkes yapabilir :) bu kadarı 3 günde akşamları birer saatte ördüm, bitincede eklerim. kenarına ipi aldığın yerde gördüm hazır metreyle satılan bişey var ondan dikmişlerdi çok güzel olmuştu
Eki Görüntüle 813612 Eki Görüntüle 813613
kızlar, hastane çıkışı alan var mı? piyasada bir sürü markanın 4lü 5li 6lı 8li ve 10lu takımları var.kaç parçalı daha iyi olur fikri olan var mı?
Evet haklısın o şeyi içmek tam bir işkence ben planlı gebelik için gitmiştim kontrol etmek istediler şekerim var mı diye içtim ama çıkarmamak için zor tuttum kendimiinsanı tatlıdan soğutuyor.
Bebeğimin kalbimde sıvı varmis
22 haftadayim ayrintili ultrason ggidecektik
Kalbinde sivi var dedi. Bir uzman girmeli ayrintili ultrason icin dedi. Doç dr eray kocaeli Ünv. Birinin muayenesi yönlendirdi . Basinda boyle birsey gelen var mi napcam bn
Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı. Doktorum biraz kızdı bi ayda 2 buçuk kilo almışım hamileliğimin başından beri de toplam 5 kilo aldım napcaz yaa, frenlemem lazım kendimi. Bu arada kızım da 630 gr olmuş, boyu da 31 cm maşallah boyu uzun olcak dedi doktorum, babasına çekcek herhaldeSizin bebişler ne alemde umarım hepiniz iyisinizdir. Sİzi de bebişlerinizi de öptüükk :)
Herkese selâm annişlerherkes yüzyılı seyrediyor heralde kimsecikler konuşmuyo
Bugün kızıma birsürü şey aldım. İç zıbınından çorabına kadar
Bi de ilk bezini aldım kuzumun. Prima yeni doğan aldım herkes onu tavsiye ediyodu burda. Artık her markete gittiğimde bir paket alıp koycam kenara. Bir de uni baby yeni doğan ıslak mendil. Stok yapın demişti herkes
Yazamadım günlerdir ama hep okudum konuştuklarınızı. Bebişlerinde rahatsızlığı olan annelere sabır ve Allah'tan şifa dilerimAllah'ın mucizesi sonsuzdur bol bol dua etmek lazım. Dualarıma sizi de ekleyeceğim.
Merhaba kızlar işler yoğun olduğundan sürekli gelemiyorum,aklım burda aslında
Çalışan anneler size bişey sorcam bilginiz var mı?
Hamilelikte çalışan kadınları mesaiye bırakma hakları var mı?Ben özel bi bankada çalışıyorum.
Her gün mesaiye kalma korkusuyla çalışıyorum artık,mesaiye kalınacağı zaman yöneticim direk bana bakıyo
hem de bekar arkadaşlar da olmasına rağmen
mesaiye kalmayayım diye de kendim gün içinde çok yoruyorum,ama bakıyorum diğerleri gayet rahat çalışıyo.
sanırım belli bi haftadan sonra mesaiye bırakamıyolarmış yasal olarak,o haftayı iple çekiyorum
bilginiz var mı canlarım?
arkadaşlar merhaba. ben aranıza yeni katıldım. sat 19 nisan, bebeğimin 40 haftası 24 ocakta doluyor. ilki sezaryen olduğu için bu da mecburi planlı sezaryen olacak. şimdilik her şey yolunda gibi gibi. 2 yaşında bir oğlum var, bu yüzden biraz hareketli bir hayatımız var. bir oğlum daha olacak nasipse:) zaten fazla kilolarla hamile kaldığım için henüz hiç kilo almadım, 68le başladım hala 68im. bakalım kaçla bitireceğim bu hamileliğimi. ilk oğlumda 20 kilo almıştım. ismim kevser bu arada:)
canım ipin ismi nee? çok güzel görünüyo ellerine sağlık :)
canım ipçide kadın yoksa ve öğretmezlerse bile deneme yanılmayla bulurum ama hazır sen burdayken sorayım:)
1-kaç numara şişle yaptın
2-sıralarda 7-8 tane yanlana, sonra aralı gibi duruyor. acaba oraları ters mi örüyoruz.
3-kaç ilmekle başladın
arkadaşlar merhaba. ben aranıza yeni katıldım. sat 19 nisan, bebeğimin 40 haftası 24 ocakta doluyor. ilki sezaryen olduğu için bu da mecburi planlı sezaryen olacak. şimdilik her şey yolunda gibi gibi. 2 yaşında bir oğlum var, bu yüzden biraz hareketli bir hayatımız var. bir oğlum daha olacak nasipse:) zaten fazla kilolarla hamile kaldığım için henüz hiç kilo almadım, 68le başladım hala 68im. bakalım kaçla bitireceğim bu hamileliğimi. ilk oğlumda 20 kilo almıştım. ismim kevser bu arada:)
Hoşgeldin canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?