2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın güzel anne adayları bende 5. haftanın içindeyim bulantı yok denilecek kadar az çok şükür bazen çok hafif oluyor.

günaydın canlarım hayırlı kandiller

bu sabah dişlerimi fırçalarken dişetlerimin kanadıgı farkettim moralim bozuldu okadarda sut yogur ayran içiyorum

hamilelikte bazı kişiler de oluyormuş o canım ben gebelikten önce diş kontrolu yaptırdım dişçim şu bitkisel olan macun varya onu önerdi şimdilik rahatım bi dene istersen

Arkadaşlar ilk sayfadaki listeye beni de ekler misiniz
ilk bebek inşallah
adana
yaş 28
sat: 14/04/2013
BDT: 20/01/2014 İNŞALLAH

hamilelikte bazı kişiler de oluyormuş o canım ben gebelikten önce diş kontrolu yaptırdım dişçim şu bitkisel olan macun varya onu önerdi şimdilik rahatım bi dene istersen

hımm anladım canım çokmu bastırdım diyorum ama yok herzamanki gibi fırçaladım bende hamile kaldıgım ay diş yaptırmıştım sıkıntım yoktu yani aman çok cannım sıkıldı

hımm anladım canım çokmu bastırdım diyorum ama yok herzamanki gibi fırçaladım bende hamile kaldıgım ay diş yaptırmıştım sıkıntım yoktu yani aman çok cannım sıkıldı

bir kaç gün takip et eğer sürekli olursa bir daha ki dr kontrolunda söyle mutlaka bir yönlendirme yapar. ama o kadar takma kafana sıkma canını

kızlar gögüsleriiz ne alemde dun gece kalktım nasıl agrıyo el degmiyo resmenn çok fenalardı özellikle koltuk altına dogru ayyy siz ne durumdasınız

günaydın arkadaşlar.. Hayırlı kandiller olsun hepimize.. Yine kanamam oldu yine rapor aldım evde yatıyorum.. Geçmişi okudum biraz yeni hamiişleri tebrik ediyorum.. Pıt pıt duyanlara ooohh maşallah; darısı bize diyorum..

günaydın arkadaşlar.. Hayırlı kandiller olsun hepimize.. Yine kanamam oldu yine rapor aldım evde yatıyorum.. Geçmişi okudum biraz yeni hamiişleri tebrik ediyorum.. Pıt pıt duyanlara ooohh maşallah; darısı bize diyorum..

caım beim geçmiş olsunn doktora gittimi

Günaydın kızlar.. Regaib kandiliniz mübarek olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..

Kızlar merhaba dün stres sıkıntı ilk doktor kontrolumuze gittim
tabiki beta değerim düşük olduğu için doktor ikinci bir beta istedi ondada miniğim 2 katını olmuş sevindirdi beni:)
ultrasonla baktık başka bir sorun var mı diye geç döllenme olmuş ondan dolayı biraz geç göreceğiz pıt pıtları sanırım bu beni endişelendirsede
sağlıklı olsunda ayın 25 inde keseyi görmeye gidicez şimdilik panikleme dedi sıkıntı stres yok dedi ve çıktım üzerimden bir yük kalktı
dış gebelik değilmiş enazından bir ihtimal gitti rahim duvarım kalınlaşmış bu iyiye işaret kese ve yolk kesesini de görürsem boş gebelik ihtimalinden kurtulucaz
daha yolum uzun anlıyacağınız.....

Back
X