2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bu arada tüm yeni bebek bekleyenlere hayırlı olsun :)
pıt pıtları duyan arkdşlarım içinde daha da güçlü bir şekilde artısın büyüsünler kocaman olsunlar:)

herkese de iyi kandiller tüm dualarımız dileklerimiz kabul olsun bu mübarek günde

Merhaba Arkadaşlar;
Ben yeni üyeyim. Acemiyim biraz kusura bakmayın. Bir aksilik olmazsa ben de 11 Ocak'ta bebeğimi kucağıma alacağım inşallah. İki yıllık evliyim, çok istediğimiz bir bebekti. Çok şükür bu günleri de gördük. Ancak birkaç problemim var. Size danışmak istedim.

Gebe olduğumu öğrendiğimde özel bir doktora gittim. Bebek dört haftalıktı. kese oluşmuş, problem yok dedi. Geçen hafta sonu da bebeğin oluştuğunu söyledi. Gerçekten de minicik bir nokta ultrasonda gözüküyordu. Bu hafta sonu ise kalp atışlarını duyacağız inşallah. Ancak dün başka bir doktora gittim. Çünkü diğer hastane evime bir hayli uzak, doğumu orada yapamayacağımı düşündüm. Oradaki doktor ise embriyoyu göremediğini söyledi. Dünden beri çok moralim bozuk. Ama geçen hafta sonu diğer doktor gördü, problem yoktur değil mi?

Bir de benim altı haftalık hamileliğimde kesem 22 milime ulaştı. İnternetten takip ediyorum. Hiç bu dönemde bu kadar büyük kesesi olan kimseye rastlamadım. Bu da biraz endişelendiriyor beni.

Sizinle yaklaşık aynı dönemlerde hamile kalmışız. Herkes bebeğini gördü mü? Ya da keseniz kaç milim?

Merhaba Arkadaşlar;
Ben yeni üyeyim. Acemiyim biraz kusura bakmayın. Bir aksilik olmazsa ben de 11 Ocak'ta bebeğimi kucağıma alacağım inşallah. İki yıllık evliyim, çok istediğimiz bir bebekti. Çok şükür bu günleri de gördük. Ancak birkaç problemim var. Size danışmak istedim.

Gebe olduğumu öğrendiğimde özel bir doktora gittim. Bebek dört haftalıktı. kese oluşmuş, problem yok dedi. Geçen hafta sonu da bebeğin oluştuğunu söyledi. Gerçekten de minicik bir nokta ultrasonda gözüküyordu. Bu hafta sonu ise kalp atışlarını duyacağız inşallah. Ancak dün başka bir doktora gittim. Çünkü diğer hastane evime bir hayli uzak, doğumu orada yapamayacağımı düşündüm. Oradaki doktor ise embriyoyu göremediğini söyledi. Dünden beri çok moralim bozuk. Ama geçen hafta sonu diğer doktor gördü, problem yoktur değil mi?

Bir de benim altı haftalık hamileliğimde kesem 22 milime ulaştı. İnternetten takip ediyorum. Hiç bu dönemde bu kadar büyük kesesi olan kimseye rastlamadım. Bu da biraz endişelendiriyor beni.

Sizinle yaklaşık aynı dönemlerde hamile kalmışız. Herkes bebeğini gördü mü? Ya da keseniz kaç milim?

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun içini ferah tutmanı tavsiye ederim bende kasım ayında boş bir gebelik yaşadım bu yüzden de az çok herşeyi araştırdım
doktorumun bana dediği her bebek aynı anda yürümez aynı anda diş çıkarmaz o yüzden de sen araştırıp kafanı karıştırma
bu bebeği bize veren allah eğer onun bizimle kalmasını isterse bizimle kalacaktır.
ne güzel diğer doktor sana söylemiş ama doktordan doktorada bakış açısı değişiyor geçen sene arkdşım 3 tane doktor değiştirmek zorunda kaldı
biri dedi kese yok biri dedi bebek yok şimdi allah kısmet ederse ay sonu doğumu olcak
sana tavsiyem doktorun iyi olsun seni söyledikleriyle tatmin etsin yeter
bir de deli gibi araştırıp kafanı karıştırma hepimiz yapıyoruz ama gereksiz yere gerilen biz oluyoruz

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun içini ferah tutmanı tavsiye ederim bende kasım ayında boş bir gebelik yaşadım bu yüzden de az çok herşeyi araştırdım
doktorumun bana dediği her bebek aynı anda yürümez aynı anda diş çıkarmaz o yüzden de sen araştırıp kafanı karıştırma
bu bebeği bize veren allah eğer onun bizimle kalmasını isterse bizimle kalacaktır.
ne güzel diğer doktor sana söylemiş ama doktordan doktorada bakış açısı değişiyor geçen sene arkdşım 3 tane doktor değiştirmek zorunda kaldı
biri dedi kese yok biri dedi bebek yok şimdi allah kısmet ederse ay sonu doğumu olcak
sana tavsiyem doktorun iyi olsun seni söyledikleriyle tatmin etsin yeter
bir de deli gibi araştırıp kafanı karıştırma hepimiz yapıyoruz ama gereksiz yere gerilen biz oluyoruz

Çok teşekkür ederim. Araştırma konusunu abartıyorum farkındayım. Üstelik çalışıyorum da. İyi ki işten ayrılmamışım, bunları okuya okuya delirirdim. Benim de eşimin de boyu çok uzun. Kese de böyle olunca bebeğin erkenden ve çok fazla büyüyeceğinden endişelendim. Bir de dün bebek görünmeyince çok evhamlandım. Aslında çok şükür bebeğimin hiçbir zahmeti yok bana. O annesine hiç zorluk çıkarmıyor. Ben de ona en iyi şekilde bakmak istiyorum :)

Hepinizin bebekleri hayırlı olsun. Listeye beni de eklersiniz.

Merhaba Arkadaşlar;

sıkıtı etme alette alete fark vardır. doktormu dedi 22 mm die 2.2 olmasın canım o

Günaydın hayırlı sabahlar ve iyi kandiller ocak anneleriiiii,,,

Bugün kalp atışını duymaya gidicem işten sonra çok heyecanlı ve endişeliyim. Haftasonu oğlumla bol bol foto çektim göbüşümle malum ikinci bebek önceden kalmış ayva göbüşümle belirginleşti benim valla ;))))

Yarın yükliicem göbüşümü ;)))

Hepinizi öpüyorummmmmmm

Günaydın hayırlı sabahlar ve iyi kandiller ocak anneleriiiii,,,

Bugün kalp atışını duymaya gidicem işten sonra çok heyecanlı ve endişeliyim. Haftasonu oğlumla bol bol foto çektim göbüşümle malum ikinci bebek önceden kalmış ayva göbüşümle belirginleşti benim valla ;))))

Yarın yükliicem göbüşümü ;)))

Hepinizi öpüyorummmmmmm

hayırlı haberlerle gel inş.

günaydın kızlar. herkesi tebrik ederim. sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kuçağımıza alrız inşlhh. mayısta anne olduğunu öğrenenler grubundaydım tesadüf burayı gördüm. benide aranıza kabul edermisiniz kızlar.
son adet tarihim 24 mart
dr göre geç döllenme olmuş burda yaptığım hamilelik takvimine göre 8 haftalık dr göre 6,5 haftalık. tahmini ne zaman doğacağını söylemedi.buraya göre aralık ama bence ocak doğumlu olcak. benim aşırı mide bulantım ve çıkarma durumum var.dr erken gittim o yüzden kalp atışını duyamadık ama kalp atışını gördük:) ne güzel bir duyguydu:)
iki kilo zayıflamışım. mide bulantısı için ilaç verdi. folibol kullanıyorum. tahlilleri 1 ay sonra gelirken getir dedi. bir daha 10 haziranda gidicem kızlar. ozamn kalp atışarını duyarız inşlhh.

27 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve ilk bebeğim. bebek düşünmediğimiz bir zamanda oldu. bizim için sürpriz oldu. daha 2 sene sonra istiyorduk. bebişimiz bize daha önce gelmek istemiş. iyikide gelmiş.

sizin mide bulantılarınız var mı kızlar. ben hiç birşey yiyemiyorum. sürekli yatıyorum. yediğimi anında çıkarıyorum.
bir yandan kpss çalışıyorum atanamamış bir öğretmenim inşlh bu sene bebişimin kısmetiyle atanırım:)

günaydın kızlar. Herkesi tebrik ederim. Sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kuçağımıza alrız inşlhh. Mayısta anne olduğunu öğrenenler grubundaydım tesadüf burayı gördüm. Benide aranıza kabul edermisiniz kızlar.
Son adet tarihim 24 mart
dr göre geç döllenme olmuş burda yaptığım hamilelik takvimine göre 8 haftalık dr göre 6,5 haftalık. Tahmini ne zaman doğacağını söylemedi.buraya göre aralık ama bence ocak doğumlu olcak. Benim aşırı mide bulantım ve çıkarma durumum var.dr erken gittim o yüzden kalp atışını duyamadık ama kalp atışını gördük:) ne güzel bir duyguydu:)
iki kilo zayıflamışım. Mide bulantısı için ilaç verdi. Folibol kullanıyorum. Tahlilleri 1 ay sonra gelirken getir dedi. Bir daha 10 haziranda gidicem kızlar. Ozamn kalp atışarını duyarız inşlhh.

27 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve ilk bebeğim. Bebek düşünmediğimiz bir zamanda oldu. Bizim için sürpriz oldu. Daha 2 sene sonra istiyorduk. Bebişimiz bize daha önce gelmek istemiş. Iyikide gelmiş.

Sizin mide bulantılarınız var mı kızlar. Ben hiç birşey yiyemiyorum. Sürekli yatıyorum. Yediğimi anında çıkarıyorum.
Bir yandan kpss çalışıyorum atanamamış bir öğretmenim inşlh bu sene bebişimin kısmetiyle atanırım:)

hoş geldin canım... Az ve sık ye.. Az yağlı ye.. Nişastalı şeylerle bastır mideni leblebi çubuk kraker.. Elma ayva da iyi gelebilir..

günaydın hayırlı sabahlar ve iyi kandiller ocak anneleriiiii,,,

bugün kalp atışını duymaya gidicem işten sonra çok heyecanlı ve endişeliyim. Haftasonu oğlumla bol bol foto çektim göbüşümle malum ikinci bebek önceden kalmış ayva göbüşümle belirginleşti benim valla ;))))

yarın yükliicem göbüşümü ;)))

hepinizi öpüyorummmmmmm

pıt pıt pıt duyda gel canım.. Haberlerini bekliyoruz

yok, 22 milim. 2,2 cm hatta. cumartesi soracağım doktora sebebini, sizi de bilgilendiririm. Olağandır umarım bilmiyorum.

ya ben bişe duymuştum ikiz su diye bişe normalden fazla oluyomuş kesenin buyuklugu ve suyu öyle bişeydir belkide annem bende öyle olmuş suyu çok fazlaymış

juliet gözün aydın cnm güzel haberlerle dönmüşsün inşallah hep güzel haberler alalım
ben de sabah kontrole gittim keseyi gördük yolk kesesini de gördük hatta
bi kaç gün rahatlarım şimdi
doktor 15 gün sonraya randevu verdi bu sefer kalp atışları için gidicez
gene ben de panik başlar bi kaç gün öncesinde :1:

ya ben bişe duymuştum ikiz su diye bişe normalden fazla oluyomuş kesenin buyuklugu ve suyu öyle bişeydir belkide annem bende öyle olmuş suyu çok fazlaymış

Bilmiyorum ki. ama tepkilerden anladığım kadarıyla pek normal değil durum. Bakalım 3 gün sonra netleşir. Dediğim gibi benim boyum 175 eşim de 198. Çocuğun iri olacağına delalet olabilir mi acaba ki?

Bilmiyorum ki. ama tepkilerden anladığım kadarıyla pek normal değil durum. Bakalım 3 gün sonra netleşir. Dediğim gibi benim boyum 175 eşim de 198. Çocuğun iri olacağına delalet olabilir mi acaba ki?

cnm belki tek yumurta ikizidir bişeydir
bence canını sıkma çünkü ciddi bi sıkıntı olsa doktorun bişey derdi bununla ilgili sanırım
kaç haftalıkken aldın bu sonucu ?

Merhaba Arkadaslar kismetse bende Ocak 2014 annesi olacagim..2.cocugum o yuzden sanirim biraz tecrubenin verdigi rahatlik var.Su an beni tek tedirgin eden ilk cocugumda 9.haftada baslayan ve nerdeyse 2 ay suren agir gecen mide bulantilarim olmustu insallah bu sefer olmaz diye dua ediyorum hayirlisi artik.
Hepinizin hamilelik surecinin guzel gecmesini diliyorum..

Merhaba Arkadaslar kismetse bende Ocak 2014 annesi olacagim..2.cocugum o yuzden sanirim biraz tecrubenin verdigi rahatlik var.Su an beni tek tedirgin eden ilk cocugumda 9.haftada baslayan ve nerdeyse 2 ay suren agir gecen mide bulantilarim olmustu insallah bu sefer olmaz diye dua ediyorum hayirlisi artik.
Hepinizin hamilelik surecinin guzel gecmesini diliyorum..

9 haftadamı başladı bulantın ay bizde rahat rahat duruyoruz başlasa başlardı diye ozaman halen başlayabilir bu arada hayırlı olsun bebegin sağlıkla al kucagına

merhabalar hamişler hayırlı kandiller kandiliniz mübarek olsun rabbim böyle güzel günlerin vesilesiyle bebeklerimizi sağ ve sağlık kucağımıza vermeyi nasip etsin
çok şükür bulantım falan yok rahat bir gebelik geçiriyorum ara sıra uyku nöbeti geliyor o kadar:34:

Back
X