2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
aslında bunla yetınmemek lazım. sartlar ıyılestırılmelı. bu da yeter bu da yeter demekle en azını alıyoruz hep...dede nıne paketıde neymıs......boyle bır sey olamaz.... bır annenın sartları bence en ıyı sekılde duzeltılmelı yoksa nıneyle dedeyle olmaz bır annegıbı olamaz.....yapsalar ya su ıznı 6 ay.....hatta 1 sene herkes bebegıyle vakıt gecırsın ama maalesef burası Türkiye...

sana sonuna kadar katılıyorum. bunun için bişeyler yapılmalı diyorsan fikir verirsen destek olur eminim herkes. millet 3 ağaç için sokağa dökülüyor ama çocuğa gelince 6 ay olsa diyip duruyoruz da kimse birşey yapmıyor. mail kampanyası, ya da başka birşey bile yok bildiğim kadarıyla. karşı taraftaysa işverenlerin engel yapıcı bisürü çalışmaları var. dede nine paketi olur esnek çalışma olur herneyse bişeyler yapılıyor. eskiden bu da yoktu. yetersiz mi? yetersiz evet ama bişeyler olsun demekle olmuyor bişeyler yapmalı ki bişeyler olsun, ne yapıyoruz?

keşke olsa güzelim de kapitalist düzende kapital kimdeyse baskı unsurudur biliyorsunuz. ve bu hükümet dahi olsa o baskı unsurlarını çok dışlayamaz çünkü oy denen bişeyle olduğu kadar ekonomik anlamda da el mahkum biraz.
devlet memuruyum düşünün geçen düşük tehlikem için 1 hafta rapor aldım bikaç gün de konkroldü tahlildi derken hastanelere gittim. dcnüşte yanına uğradım geldim demek için. o kadar şey atlatmışım düşünün adam sanki müdürüm diil patronum, çok kendini dinleme hocam işe odaklan geçer falan dedi... valla dedim bu üçüncü bebeğim ve bunu da kaybedemem. devlet gereken hakları verdikçe kullanırız. imkanım el verirse ücretsiz izni de sonuna kadar alır yıllardır beklediğim bebeğimle doya doya zaman geçiririm. adam da zaten bana kalsa hiç kadın çalıştırmam dedi... iş kaybıymış. bi memur hamile kalınca gebeliği- sonrası falan derken 2 yıl kafadan ondan ümit kescen falan dedi. ben de fabrika olsa çalıştırmazdınız bence de ama memuruz dedim:)))

velhasıl müdür kamuda bile elinde bişey yokken böyleyse özeldekiler nasıl kulis yapıyodur siz düşünün...

inş. 6 ay izin çıkar ama olmazsa da ne koparsak kar, di mi? dede nine paketi çıkarsa aile bağları için de iyi olur hem.

ne biçim zihniyet bunlar ya.. kadın çalıştırmazmış gerizekalı bak çok kızdım :)

3 çocuk yapın demek kolay, ama sonra o çocukları hangi gelirle, nasıl yetiştireceğimiz meçhul? maddi gücü bir yana bu çocuklar yetiştirilirken çok dikkatli olunması gerekir ki ileride vatana millete faydalı olsunlar.
benim izin süresi kadar 16 hafta boyunca ödenmeyen maaşlar da kafama takılıyor.SSKlı çalışan anneler 16 haftalık doğum izni boyunca maaş almıyor, ancak izin bitip işe döndüğüne dair SSKya bildirim yapıldıktan bir ay 45 gün sonra 16 haftalık maaşın %80'ini toplu alabiliyor.izin süresince parasız ne yaparsan yap! yahu paraya ihtiyacım olmasa zaten çalışmam
devletin düzeltmesi gereken çok şey var da işte...

canım ağlama ne olur, ama öyle güzel anlatmışsın ki yavruna sevgini gözlerim doldu.. Allah inşallah hiçbir ameliyata mecbur bırakmaz sağlıkla doğar bebeğin.. eşini de çok takdir ettim.. Allah yardımcınız olsun

Canım Allah gönlüne göre versin sağlıkla doğur inşallah bebeğini, ağlayıp bebeğini üzmemen bence de çok doğru bir karar, çünkü muhtemelen bebeğin çok sağlıklı doğacak. Beklemek zor. Allah sabır versin.

allah şifa versin arkadaşım ama böle bi sebepten ameliyat olan bi çocuk tvye çıkmıştı yanlış bişilermi ne yapmışlardı tam hatırlamıyorum çok araştırın öle tedavisini yaptırın

Canım geçmiş olsun öyle bi çocuk tanıyorum oglumla yaşıt o halde bile emmiş annesini ameliyat olmuş şuan sadece biraz ameliyat izi var ama oda gecer muhtemelen başka bişeyi yok takma kafana allah korusun ya tedavisi olmayan bi hastalık cıksaydı üzülme sen

Kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için. Şimdi daha iyiyim, Allah insana gerçekten kaldıramayacağı yük vermiyor, ya da sabrını veriyor bir şekilde. Biz şimdiden babamızla birlikte durumu kabullendik, bu olayı hiç duymamış gibiyiz, yine aynı şekilde hamileliğimi en güzel şekilde geçirmeye devam ediyorum.

Rabbim sifa versin canim. O cok sansli bir yavrucuk, onu boylesine candan seven annesi ve babasi var. Benim kuzenimin kizi da boyle bir rahatsizlikla dogdu, su an 15 yasinda beslenmesi nasil oldu emin degilim, fakat dogumdan sonra bir operasyon gecirmisti. Simdi sadece dudaginin ustunde dikey bir cizgi var, baska birsey belli degil. İnsallah bunun disinda saglikli sihhatlidir canim, seni cok iyi anliyorum fakat cok sukur bi tedavisi olan birsey. Nolur artik aglama :(

Ağlamıyorum artık canım, buna da şükür, sağolasın.

canım yeğenim yarık damak doğdu iç damaktaydı ama beslenmesi biraz zor oluyodu ve kusuyodu kusmaması gerekiyodu annesi yanından hiç ayrılmıyodu ev işlerini kendi annem yapıyodu başkada bi problemleri olmadı çokşükür sadece biraz dikkat etmen gerekiyor oda bi süreliğine zaten belli bi kiloya ulaşınca ameliyat oluyo yeğenim 9 aylıkken oldu 1 ameliyat yeterlioldu çok iyi bi cerrahtı şimdiden araştır sende doğunca ona götürürsün hemen çünkü beslenmesi konusunda eğitim veriyolar ve sana tavsiyem beslenmene çok dikkat etki bebeğin sağlıklı kilolu olsun kilolu doğan bebek kilolu devam ediyo yeğenimde aynı ayda doğan bebek daha geç ameliyat olmuştu çünkü yeterince kiloya ulaşamamıştı zayıf bi bebekti hem kilosu ve beslenmesi iyi olursa hastada olmaz mikop kapmaz ne kadar doğru bilmiyorum ama bu bebekler daha çabuk hastalanırmış maşallah diyim bizimki pek olmamıştı ama dediğim gibi kilolu doğdu ve öyle devam etti Allah yardımcınız olsun canım kafana takmasakın Allah beterinden korusun yarık damak geçer merak etme

Nuraycım doktor iç damakta sanki bir sorun yok gibi, bir şey göremedim dedi.. Yani yarık yan taraftaymış, dudakta kesin yarık var belki sert damakta da yarık olabilir dedi, net konuşmadı açıkçası, ortada yarık yok, olsa daha ciddi problemler olabilirmiş öyle söyledi.. iki hafta sonra tekrar dopplere gidicem ama başka bir doktora da mı gitsek diyoruz. Belki daha ayrıntılı yapabilecek alanında daha iyi olan bir uzman bulabilirim, bilmiyorum :( Senin bahsettiğin doktor hangisi? 3 gün önce bebeğim 460 gr dı o zaman 21+5 tim. İnşallah kilosu dediğin gibi iyi olur da hemencecik sağlığına kavuşur bebeğim.

neler duyyor nne mucizeler yaşıyoruz dilerim allahtan saglıkla gelir kuzun kucagına rabbim dermansız dert vermesinn yeterki

Amin, inşallah canım. Teşekkür ederim

canım Allah dermansız dert vermesın en azından sebebı bellı ve arkadasların dedıgı gıbı amelıyatla hallolabılıyor. bu sevındırırıcı.Allah yardımcınız olsun lutfen psıkolojını bozma.....doğduktan sonra gereklı onlemı alırsınız sımdıden bebegı de uzme...

Çok çok geçmiş olsun... İnsan çocuğuna hiç bir hastalığı yakıştıramıyor... Ama çok şükür ki tedavis var...

Bu konuyla ilgili bir tecrübemyok ama sanki bir forum vardı bu konuyla ilgili... aynı durumu yaşayan anneler fikir paylaşımı yapıyorlardı...

canım benim Allah dermansız dert vermesin yavruna
belki de o bile doğru değildir
doğru olsa bile yine de şöyle düşün çok şükür ki organlarında birşey çıkmamış
Arkadaşlar da biçok örnek göstermiş bak çok şükür sağlıkla hayatlarına devam etmiş bebekler
sen ağlama canım bebeğin sen güçlü olduğun sürece güçlü olacak herşeyi de atlatacak

İnşallah kızlar, çok teşekkür ederim. Eşim de belki doğuma kadar biraz da olsa düzeltir diyor, şu an tek yapabileceğim bol bol dua etmek. Allahım sen bebeğimi sağlığına tez zamanda kavuştur ya Rabbim..

sana sonuna kadar katılıyorum. bunun için bişeyler yapılmalı diyorsan fikir verirsen destek olur eminim herkes. millet 3 ağaç için sokağa dökülüyor ama çocuğa gelince 6 ay olsa diyip duruyoruz da kimse birşey yapmıyor. mail kampanyası, ya da başka birşey bile yok bildiğim kadarıyla. karşı taraftaysa işverenlerin engel yapıcı bisürü çalışmaları var. dede nine paketi olur esnek çalışma olur herneyse bişeyler yapılıyor. eskiden bu da yoktu. yetersiz mi? yetersiz evet ama bişeyler olsun demekle olmuyor bişeyler yapmalı ki bişeyler olsun, ne yapıyoruz?

Selam aydinimren,

3 ağaç için sokağa dökülenlerden biri de benim, bununla da gurur duyuyorum. Yaklasık 8 ay sonra da inşallah oğlum Barış o ağaçların altında serinleyecek...
Bu ülkede maalesef ağlamayana meme yok. Sokaga çıkalım, sesimizi duyuralım, haklarımızı alalım dersen seninle en onden gelmeye hazırım. Hic bir seye sesimizi cıkarmadıgımız için maalesef bir arpa boyu yol alamıyoruz. Bu tur barış yuruyuslerinde de hep aynı yüzleri goruyorum zaten. SEhitler için yuruyus vardı , yaklaşık 250 kişiydik, kürtaj hakkı için yurudugumuzde yaklaşık 400 kişiydik, hayvan hakları için yurudugumuzde yaklaşık 800 kişiydik, barış yuruyusunde yaklaşık 1200 kiiydik.

Demem o ki hep başkalarından beklememek lazım, sen başlat bu yuruyusu de , arkanda bir suru insan olur..

3 çocuk yapın demek kolay, ama sonra o çocukları hangi gelirle, nasıl yetiştireceğimiz meçhul? maddi gücü bir yana bu çocuklar yetiştirilirken çok dikkatli olunması gerekir ki ileride vatana millete faydalı olsunlar.
benim izin süresi kadar 16 hafta boyunca ödenmeyen maaşlar da kafama takılıyor.SSKlı çalışan anneler 16 haftalık doğum izni boyunca maaş almıyor, ancak izin bitip işe döndüğüne dair SSKya bildirim yapıldıktan bir ay 45 gün sonra 16 haftalık maaşın %80'ini toplu alabiliyor.izin süresince parasız ne yaparsan yap! yahu paraya ihtiyacım olmasa zaten çalışmam

Missya,

Sana katılmamak elde değil. Kuzenim Rus ile evli, Moskova'da yasiyorlar. Yaklasık 8 ay once kızları dogdu. Nufusa kayıt ettirmeye gittikleri gun hesaplarına 10 bin dolar yatırıldı, doğum izni 3 sene ( üç koccccaaa sene :) ) , ucuncu cocugu doğurana Moskova'da daire veriyorlar, 50 metre kare ama iş goruyor. Çocuk ikinci yasını doldurduğunda bir kere daha 10 bin dolar ödenecek..

Gel de doğurma simdi :)

kocacımın işi uzakta, erken çıkıyor. o kalkınca ben de kalkıyorum. zaten gecede 2-3 kere tuvalet için kalkınca uykum bölünüyor kızzz :( artık çalışmak istemiyoruzzz :((
haha :)) çocuk sevinmiştir belki galatasaray gol yiyince :D
dün sabah 70 kilo gösteriyordu tartı, dün ne bulursam lüpletmedim normal öğünlerimi yedim. bugün sabah 69 gösterdi. var bizim tartıda bir tuhaflık galiba.
bu arada sabah 7de kahvaltı yaptım. şu an kurtlar gibi açım. yanımda elma var ama o beni kesmez. tost falan çekiyor canım :( off ben yuvarlanacağım en sonunda galiba.
ben de 3 defa kalkıyorum tuvalate öyle de bi sıkışmış oluyorum ki kalkarken kaçacak nerdeyse :52:
senin tartı 5 kilo fazla gösteriyo canım sen takma kafana :1:
bende bu aralar hamur işi sever oldum az yiyorum frenliyorum kendimi :27:
bizim oğlan real madridli olacak bence :52:
topçu olacak benim oğlum :60:
dede nine paketi
kızlar günaydın güne güzel bir haberle başladım, inşallah sonucu alınır ama tabi tereddütüm var. haberde kayınvalide diyor ama kayınvalidem zaten vefat etmiş ve benim annem bakacak bebeğe, hatta bunun için bidahaki ay annemlerin alt kata taşınıcaz. öğretmenim ama 8-5 çalışıyorum ve işyerim şehrin bir ucunda annemlerin ev bir ucunda... sizce anneyi de kapsar mı? olursa çok sevinirim doğrusu, anneme destek olur. haber şu;

...........................................................

Çalışmaları süren pakete göre torununu sinemaya ve tiyatroya götüren dedenin biletini devlet karşılayacak, çocuğunu bakıcı yerine kayınvalidesine bırakana destek sağlanacak.

‘YAŞ 70 İŞ BİTMİŞ’ DÖNEMİ KAPANIYOR

Çalışan kadına çok çocuk destek paketinin ardından, yaşlı nüfusa teşvik paketi de hazırlanıyor. Yaşlı nüfusu sosyal ortama çekmeyi ve aile bağlarını güçlendirmeyi amaçlayan destek paketi ile dede ve nineler daha aktif hale gelecek. Torununu sinema ve tiyatroya götüren dedenin biletinin devlet tarafından karşılanması gibi yöntemler üzerinde çalışılıyor. Kalkınma Bakanlığı’nın koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda üzerinde durulan bir başka model ise aile bağlarının da güçlendirilmesi. Örneğin çocuğunu bakıcısına değil de kayınvalidesine bırakana destek sağlanması gibi bir model geliştirilecek. Bu kapsamda farklı ülke modelleri de incelenecek. 10. Kalkınma Planı’nda yer alan çalışma kapsamında yaşlılarla ilgili özel ihtisas komisyonu kurulması öngörülüyor. Söz konusu destek modelleri komisyonun çalışmasının ardından kesinlik kazanacak.
ay ne güzel bişey valla bakmak istemeyen k.validelere de bi teşvik olur bence :1:
canım ben emekli sandığına bağlıyım ondan mı bilmiyorum açıkçası ama bizde şu şekilde;
maaşımı işyerim bana ödemeye devam ediyor.iznim bitince de sigorta parayı toplu yatırıyor.
ben onu işyerime geri ödüyorum.
dediğim gibi ssk-emekli sandığı farkı mıdır hiç bilmiyorum.
merhaba arkadaşlar..aranızda kasılma ve bıçak saplanır gibi sancısı olan var mı?

bende de oluyo canım
ama çok uzun sürüyorsa doktoruna bi danış yine de
rahim bağları gerilmeye devam ettiği için ağrılarımız normalmiş
bikaç hafta önce acillik olduğumda doktor söylemişti.

Herkese iyi geceler, yarın sabah 9:30 da ayrıntılıya giricem.. Dua edin hamişlerin duası kabul olurmuş derler inşallah hayırlısyla sağlıklıdır bebişim

Sağlıklıdır canım hiç merak etme:) Ben de sabahın 8'inde 100'lük şeker yüklemesine gideceğim, sen de dua et hamiş:)

en azından tek olmadığını bilmek güzel demekki çokta anormal bir durum yok çünkü bu haftalarda alındığını biliyorum ama insan tartıya çıkmaya korkuyor eşim sabah işten geldi oğlumla kahvaltı hazırlamışlar ikisi bi yerden sen ye sen iki kişisin diye eşim diyor ben gece karakolda atıştırıyorum sen dün akşamki yemekle duruyorsun diyo yazık ne bilsin ben mutfak kedisi gibi birşey oldum hem ağlarım hem yerim misali rabbim evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip eder de bunlara değer

Normal olmasına normal de insan katlanamıyor yaaa tartıda ki değerlere
valla gece kalkıp insanın yemek yiyesi geliyo
karnım bazen açlıktan öyle bi kazınıyo ki kıvranıyorum resmennnnnnnnnn
Rabbim güzelce doğurup onları kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Kızlar doktordan geldim çok şükür bi sorun yok dedi doktor. Dendenn senin için yazıyorum bunu doktor bu sonuç % 50 yi gösterir dedi yani olumlda çıksa ayrıntılı sonucu olumsuzda çıksa bu tanı %50 ile % 70 arasıdır dedi lütfen üzme kendini sana yazmadım daha önce ama inan dua ettim. Bu arada sırt ve bel ağrım var dedim doktora oda eken başlamış senin ağrılar dedi.magnesium ile geçmez bu ağrılar dedi ve beni fizik doktoruna gönderdi. Fizik doktoruda hamilelikle beraber karın kasları gevşiyor yumuşuyormuş tüm yük sırt ve bele bündiği için ağrı oluyormuş. Bana 5,6 tane hareket gösterdi günde 2 defa bunları yaparak karın ve sırt kaslarımı kuvvetlendiricskmişim. Bide pilates yapabilirsin dedi ama öyle cd ile filan değil hoca eşliğinde. Birde internettede var bel için hamile korseleri tam korse gibi değil onlardan kullanabilirsin dedi özellikle işyerinde ben emin olamadım tabi korsenin resmini internetten bulup omurga cerrahına ve fizik doktoruna gösterdi onlarda ağrılarını rahatlatır dediler bakalım . ayrıca 5. ayımda bende 3 kilo almışım :( benden haberler bu kadar

Saol canım sabahın 5 inde hortladım yine uyku yok bana, bu arada çok yorma kendini temizlik için lütfen yorgunluğumuzdan bebişlrde çok etkileniyomuş bırak biraz pis kalsın evlerimiz :))

Canım ya ben bir de ev taşıyacağım haftaya...bu hafta boya olacak offfffff :(((((

Kızlar doktordan geldim çok şükür bi sorun yok dedi doktor. Dendenn senin için yazıyorum bunu doktor bu sonuç % 50 yi gösterir dedi yani olumlda çıksa ayrıntılı sonucu olumsuzda çıksa bu tanı %50 ile % 70 arasıdır dedi lütfen üzme kendini sana yazmadım daha önce ama inan dua ettim. Bu arada sırt ve bel ağrım var dedim doktora oda eken başlamış senin ağrılar dedi.magnesium ile geçmez bu ağrılar dedi ve beni fizik doktoruna gönderdi. Fizik doktoruda hamilelikle beraber karın kasları gevşiyor yumuşuyormuş tüm yük sırt ve bele bündiği için ağrı oluyormuş. Bana 5,6 tane hareket gösterdi günde 2 defa bunları yaparak karın ve sırt kaslarımı kuvvetlendiricskmişim. Bide pilates yapabilirsin dedi ama öyle cd ile filan değil hoca eşliğinde. Birde internettede var bel için hamile korseleri tam korse gibi değil onlardan kullanabilirsin dedi özellikle işyerinde ben emin olamadım tabi korsenin resmini internetten bulup omurga cerrahına ve fizik doktoruna gösterdi onlarda ağrılarını rahatlatır dediler bakalım . ayrıca 5. ayımda bende 3 kilo almışım :( benden haberler bu kadar

canım çok sevindim, hadi gözün aydın ultrason temiz çıkmış. :)
bahsettiğin korseleri ben görmüştüm. benim şu an fazla bel ağrım yok ama olursa ben de doktora gideyim, o hareketleri öğrenmek için. hatta belki ağrımadan önce kasları güçlendirmek daha mantıklıdır.

Selam aydinimren,

3 ağaç için sokağa dökülenlerden biri de benim, bununla da gurur duyuyorum. Yaklasık 8 ay sonra da inşallah oğlum Barış o ağaçların altında serinleyecek...
Bu ülkede maalesef ağlamayana meme yok. Sokaga çıkalım, sesimizi duyuralım, haklarımızı alalım dersen seninle en onden gelmeye hazırım. Hic bir seye sesimizi cıkarmadıgımız için maalesef bir arpa boyu yol alamıyoruz. Bu tur barış yuruyuslerinde de hep aynı yüzleri goruyorum zaten. SEhitler için yuruyus vardı , yaklaşık 250 kişiydik, kürtaj hakkı için yurudugumuzde yaklaşık 400 kişiydik, hayvan hakları için yurudugumuzde yaklaşık 800 kişiydik, barış yuruyusunde yaklaşık 1200 kiiydik.

Demem o ki hep başkalarından beklememek lazım, sen başlat bu yuruyusu de , arkanda bir suru insan olur..

Selam aydinimren,

tomurcuk zaten ben de aynı şeyi diyorum, çocukların o kadar değeri mi yok derken az önceki soruma 6 ay izin olsun dedenine paketi neymiş diyene cvp yazmıştım. bakıver. yetersizlikten şikayet eden birine eylemsizlikten şikayet etmiştim ben de. o olsun bu olsun diyeceğimize bişeyler yapalım önerin varsa demiştim. çünkü ben paketle ilgili soru sorunca, bu yetmez diyorsak ki yetmez... bunu diyenlerin bir araya gelmesi lazım değil mi? onu diyen naptıku sonuç yok diyelim. ağlamayana meme yok katılıyorum. ben 6 ay iznin kapitalist düzen ve baskı unsuru çevrelerce engellendiğini ve olmayacağını tahmin ettiğimi söyledim ve o çevreler kadar bişey yapmazsak zaten olmaz.

herneyse ben 6 ay iznin zor olduğunu düşünüyorum paket için birşeyler bilen/yapan var mı? nedir bu dede nine paketi artı 69aya kadar esnek çalışma vs deniyor bilgisi olan var mı?

canım çok sevindim, hadi gözün aydın ultrason temiz çıkmış. :)
bahsettiğin korseleri ben görmüştüm. benim şu an fazla bel ağrım yok ama olursa ben de doktora gideyim, o hareketleri öğrenmek için. hatta belki ağrımadan önce kasları güçlendirmek daha mantıklıdır.

Saol canım, benim erken başlamış ağrılar yapıcam hareketleri bakalım iyi gelir inşallah. Sende bi dahaki doktor kontrolünde bi fizik doktoruna görün istersen hareketleri resimli olarak veriyor, öğretmek için sana tek tek yaptırıyor bide nefes alış verişleri var o hareketlere göre onlarıda anlattı. Şu pilatesede bi bakıcam, yoga için doğuma yardımcı oluyor dedi ama ben zaten mecbruren sezeryan olacağım için bana yaramaz o.

Saol canım, benim erken başlamış ağrılar yapıcam hareketleri bakalım iyi gelir inşallah. Sende bi dahaki doktor kontrolünde bi fizik doktoruna görün istersen hareketleri resimli olarak veriyor, öğretmek için sana tek tek yaptırıyor bide nefes alış verişleri var o hareketlere göre onlarıda anlattı. Şu pilatesede bi bakıcam, yoga için doğuma yardımcı oluyor dedi ama ben zaten mecbruren sezeryan olacağım için bana yaramaz o.

aynı hastanede tanıdık ortopedi doktoru var, en iyisi bu hafta sonu ben ona gideyim. zaten park yatakla ilgili birşeyler de sormak istiyordum :)
plates için daha önce yapıyorsan hamilelikte faydası olduğunu okumuştum. ben en son 3 sene önce yaptım, yoga iyi geliyormuş ama.
sen de mi sezeryan olacaksın? ben de daha önce ameliyat olduğum için mecburen sezeryan. doğumdan sonra da 2 ay karın hareketi yapmak yasak bize :S

Göğüs için kullanmamıştım ama çatlayınca çok ama çok pişman oldum gerçekten
olsun canım yine kullanmaya başla olan oldu artık en azından sonrası için faydası olur belki
Canım ya ben bir de ev taşıyacağım haftaya...bu hafta boya olacak offfffff :(((((
off off o boya işi bizde de var ve evde eşya varken olucak nasıl olucak bilmiyorum..
aynı hastanede tanıdık ortopedi doktoru var, en iyisi bu hafta sonu ben ona gideyim. zaten park yatakla ilgili birşeyler de sormak istiyordum :)
plates için daha önce yapıyorsan hamilelikte faydası olduğunu okumuştum. ben en son 3 sene önce yaptım, yoga iyi geliyormuş ama.
sen de mi sezeryan olacaksın? ben de daha önce ameliyat olduğum için mecburen sezeryan. doğumdan sonra da 2 ay karın hareketi yapmak yasak bize :S

park yatakla ilgili aldığın cevapları bize de yazarsan sevinirim :) ben de kendi yatak odama park yatak almak istiyorum başlangıçta aynı odada olsun bebek diye

bence hiç iyi bir şey değil..Bir bebeğe annesinden güzel kimse bakamaz.....Bunu yapacaklarını doğum iznini uzatabilirlerdi 18 hafta olacağına 1 sene izin olsun en güzeli.....16 haftayı 18 haftaya cıkarıp göz boyuyorlar.... onu daha fazla arttırsalar daha hayırlı bır ıs olurdu.....

Sana katılıyorum. Üç tane çocuk doğur demeyi biliyorlar, bebeklerinizi 2 yıl emzirin demeyi biliyorlar ama çalışan anneye 6 ayı çok görüyorlar. Ne oldu izne, iki hafta oldu, şahsen ben kendimi aptal yerine konmuş hissettim aylarca 6 ay diye diye dolaştılar. Bebeklerimizi inşallah 6 ay emzirebiliriz :(((

Back
X