2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar bır de bugun sanırım bebegım hıc oynamadı..... hıc hıssedemedım onu... demın bal yedım nutella yedım gene oynamıyor yaaa ne yapmam lazm????

Canım bu haftalar biraz düzensiz olurmuş. Ben genelde sırt üstü yatınca hissediyorum sende bi dene . bekle biraz daha arkadaşında dediği gibi uyuma anına denk gelmiştir belki

Canım evin kaç oda yani büyükmü?? Eşinin anlaması lazım mahremiyeti, salonun ortasında emzirde görsünler mahremmi değilmi utanıp kalkar kaynın. Neyse sen hiç üzme kendini şeytan soldan soldan yaklaşmasın :) sen çok rahat ol evinde o yokmuş gibi emin ol eşin sakınıcaktır bazı şeyleri. Şimdiden bunları düşünme

evim müsait canım 3+1, eşim de ben gelme nasıl diyeyim yanlış anlaşılır diyor, bence kendisinin düşünmesi lazım çocuk değil sonuçta, beni asıl üzen bu kadar önemli bir zamanımda benim değil de kardeşinin gönlü olacak

evim müsait canım 3+1, eşim de ben gelme nasıl diyeyim yanlış anlaşılır diyor, bence kendisinin düşünmesi lazım çocuk değil sonuçta, beni asıl üzen bu kadar önemli bir zamanımda benim değil de kardeşinin gönlü olacak

Anladığım kırıldığın noktayı, aslında bunu kayınvalidene söylesen oda kadın sonuçta belki daha iyi anlar seni. Hiç olmazsa bi kırkım çıkana lohusalığım bitsin öyle gelse desen. Tabi eşin tepki verebilir niye söyledin diye oda var sonra küserler mazallah bide gönüllerini almaya uğraş dur. Yada sen değilde senin tarafından annen ablan filan söylese. Gelme denmez ama hani bi 1 ay sonra gelsin

Arkadaslar bı konuda yardımınıza ıhtıyacım war..çatlak kremı alıcam ama karar weremedım mustela we lıerac dıye marka ıkısı arasında kararsızım ? 6. ayımdayım ve catlagım war gobegımde yınede kullanmk ıstyrm daha fazla catlamamk ıcın :( lutfenn yardımmm

Arkadaslar bı konuda yardımınıza ıhtıyacım war..çatlak kremı alıcam ama karar weremedım mustela we lıerac dıye marka ıkısı arasında kararsızım ? 6. ayımdayım ve catlagım war gobegımde yınede kullanmk ıstyrm daha fazla catlamamk ıcın :( lutfenn yardımmm

Ben babe aldım çok beğenmedim sürüyorum hemen kuruyor cildim trkrar. Suna dumankayanın sitesinde çatlaklar için bi yağ karışımı sstılıyor ondan aldım kullanıyorum gayet memnunum

Anladığım kırıldığın noktayı, aslında bunu kayınvalidene söylesen oda kadın sonuçta belki daha iyi anlar seni. Hiç olmazsa bi kırkım çıkana lohusalığım bitsin öyle gelse desen. Tabi eşin tepki verebilir niye söyledin diye oda var sonra küserler mazallah bide gönüllerini almaya uğraş dur. Yada sen değilde senin tarafından annen ablan filan söylese. Gelme denmez ama hani bi 1 ay sonra gelsin

onun da ara tatili canım o yüzden geliyor zaten, ara tatil olmasa okulu var zaten gelmez, aslında daha öncede böyle bir durum oldu, eşim şehir dışına gidince kayınvalidem gelirdi yalnız kalmayayım diye, iki oğlunu da getirirdi, yine eşim gidecekti ben dedim gelmesinler alışayım kalmaya hem hastaydım, eşim demiş annesine gelmeyin gerek yok alışsın falan diye yok demiş gideriz, ben de griptim dedim annen gelsin o zaman onun yanında yatar uzanırım ama kardeşlerin gelirse uzanamam, bu arada aynı memlekette sayılır dolmuş mesafesi yani evler, eşimde annesini arayıp gelmeyin mehel istemiyo demiş, tabi eşimle de çok büyük kavga ettik, ben de kayınvalideme gidip durumu anlattım rahat edemeyeceğimi söyledim yani böyle bir yaşanmış durum da var

Son düzenleme:

ben aktardan yağ karışımı aldım benim cildim çok kuru, o kremler hem çok pahalı hem de nemlendireceğini düşünmüyorum, çünkü kışın benim cildim bebe yağından sonra bile kuruyor o kremler fıs gelir bana :)

kızlar benim eşimde laf söylemesem bile ailesine hemen kulakları diker, doğumda kayınvalidem gelicek, kaynımda gelicek 23 yaşında koca delikanlı, istemedim gelmesini ben de eşime anlattım güzelce, rahat edemem diye, ama benden suçlusu olmadı, doğuruncaya kadar bu stresi çekeceğim şimdi, gelince napıcam diye, anlamıyorum yani gelmese ne olur benim stresimden daha mı önemli gelmesi, daha sonra gelir yaza gelir dedim ama yok olmuyor, kayınvalidemin gelmesini istedim sorunum yok severim kendisini hem 4 çocuk 3 torun gördü tecrübeli ama kaynıma ne gerek var anlayamıyorum

Mehel,

Kayınvalidene çıtlatsan hafiften olmuyor mu? Baktın kocadan hayır yok, kendi göbeğini kendin kesmeyi denesen? Belki bende cook çekiniyorum sizlerin yanında emzirmekten falan desen, babamın yanında da emziremem desenn. Belki annen de yardımcı olabilir sana. kulaklarına su kacirmakta bir fayda var yani. bende eltim için kayınvalideme söylemiştim, neymiş kayınpeder ile 40 gun eltimde kalacaklarmış, bende kadın rahat edemiyor, caktirmiyor ama emzirmesi sıkıntı falan demiştim.. bizimkilerde tabiki anlayışla karşılamadılar ama gittiler.. 40 koca gun kayınpeder ile aynı evde --- kabus olmalı. insan biraz düşünceli olur cnm

Mehel,

Kayınvalidene çıtlatsan hafiften olmuyor mu? Baktın kocadan hayır yok, kendi göbeğini kendin kesmeyi denesen? Belki bende cook çekiniyorum sizlerin yanında emzirmekten falan desen, babamın yanında da emziremem desenn. Belki annen de yardımcı olabilir sana. kulaklarına su kacirmakta bir fayda var yani. bende eltim için kayınvalideme söylemiştim, neymiş kayınpeder ile 40 gun eltimde kalacaklarmış, bende kadın rahat edemiyor, caktirmiyor ama emzirmesi sıkıntı falan demiştim.. bizimkilerde tabiki anlayışla karşılamadılar ama gittiler.. 40 koca gun kayınpeder ile aynı evde --- kabus olmalı. insan biraz düşünceli olur cnm

annem söylese hiç olmaz canım çünkü araları biraz soğuk, eşim aldı bile biletlerini , muhtemel doğum tarihim 28 ocak, kaynım 31 ocakta geliyor, bari 1 hafta sonra al dimi yok :( 15 gün kalıp dönecekler annesiyle, kayınvalidem de önce tek gelecek, o erken gelecek

Son düzenleme:
annem söylese hiç olmaz canım çünkü araları biraz soğuk, eşim aldı bile biletlerini , muhtemel doğum tarihim 28 ocak, kaynım 31 ocakta geliyor, bari 1 hafta sonra al dimi yok :( 15 gün kalıp dönecekler annesiyle, kayınvalidem de önce tek gelecek, o erken gelecek

Kaynının gelme sebebi ne acaba. Bebek içinmi yada gezmek içinmi

Cok geçmiş olsun canım yaa :( Artık donus yok o zaman. Bari en azından kendini sıkma :(

Tesekkur ederım cnm ıhlamur ıctım bıraz rahatladı bogazım...bebegım de demın sanırım oynadı:)

evet sanırım uyuyordu demınn bır ara oynadı:) gene uyudu herhalde:)))

Aman canım sevindim kıpırdamasına :)) insan ilk harekete kadar heyecanla bekliyo ama hareketler başlayınca da bu endişeler başlıyo işte, aman oynadı mı kaç kere oynadı :)
sen sanırım biraz geç hissetmeye başlamıştın di mi? Ben artık uyuduğu uyandığı saatleri bile ayırt edebiliyorum. Sakin sakin duruyo, birkaç saat, sonra şiddetli bir çırpınış eşliğinde uyanıyo anlıyorum :16:

Kızlar eşimle bebek yıkama video su izliyoduk youtube dan eşim bi anda kötü oldu midesi bulandı tansiyonu düştü rengi attı resmen. Ben yapamam filan demeye başladı bende korktum bi an niye böyle tepki verdi . Tuhaf oldum diyor çok küçük ya bişey olursa. Alışır dimi bebek doğunca

bebek içindir canım bi de kayınvalidem her yere onu da götürür, bi de en sevdiği abisi benim eşimdir

Yani dönüş yok hakikaten en azından sen bakış açını değiştirebilirsin belki. Hani kardeşi heyecanlıdır görmek istiyodur ilk günlerini bebeğin. Olumlu düşünki olumlu olsun inşallah. Belkide hiç korktuğun gibi olmıycak

Back
X