2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Tatlı annişler ve minik kuzuları iyi bayramlar hepinize!

Zirsizdeli iyi olduğuna çok sevindim, dikkat edersin canım herşey normale döner merak etme.
Aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar... Geçen gün ben de uzun bir aradan sonra alışverişe çıktım ve size yarım sayfa yazdım ama ne olduysa foruma eklenmedi bir türlü, sinir oldum.

saol canım benim
ohhh alışveriş yapın güzel güzel yavruşunla
bizde yapacaklarımızı listeledik ama almak için biraz beklememiz lazım

canım yeni bir külot üretmişler tek kullanımlık
kullan at yani, kanamanın çok olduğu zamanlarda dışarı çıkartmayan hem de külot konforu sağlayan bir iç çamaşırı
destek ise beşiklerin sırt ve yan bölümü için üretilen minderden ince battaniyeden kalın malzeme canım
her bebek mağazasında var
Canım çok saol o külot yararlı bişi o zaman bedenleri varmı acaba bi araştırayım bakayım! Desteği sen diyince anladım ben hala beşiğe karar veremedimki destek alayım sıkıldım artık bu aşırı karasızlığımdan gerçekten daha adını bile koyamadık ooof of! Çok saol tatlım çok açıklayıcı oldu:)

Arkadaşlar hastane için çanta hazırlayan varmı içine koyduklarınızı yazarsanız ne iyi olur:)

Canım bu aralar ben de hazırlamayı düşünüyordum ne olur ne olmaz. Dün hastaneye gittik bize hiçbir şey getirmeyin dediler. Şampuanından bezine herşey hastanede varmış.Ben de bebişim için İdil Baby'den organik hastane çıkışı aldım, hastaneden çıkarken giydirsinler diye. Kendim için de iki gecelik ve bir tane sabahlık aldım. Yanıma iç çamaşırı, ped, çorap, terlik, diş fırçası ve göğüs kremi almayı düşünüyorum.

Canım bu aralar ben de hazırlamayı düşünüyordum ne olur ne olmaz. Dün hastaneye gittik bize hiçbir şey getirmeyin dediler. Şampuanından bezine herşey hastanede varmış.Ben de bebişim için İdil Baby'den organik hastane çıkışı aldım, hastaneden çıkarken giydirsinler diye. Kendim için de iki gecelik ve bir tane sabahlık aldım. Yanıma iç çamaşırı, ped, çorap, terlik, diş fırçası ve göğüs kremi almayı düşünüyorum.
Anladım canım saol. O ne güzel hastaneymiş öyle bizimkide verirmi acaba hiç sanmam :)

Canım çok saol o külot yararlı bişi o zaman bedenleri varmı acaba bi araştırayım bakayım! Desteği sen diyince anladım ben hala beşiğe karar veremedimki destek alayım sıkıldım artık bu aşırı karasızlığımdan gerçekten daha adını bile koyamadık ooof of! Çok saol tatlım çok açıklayıcı oldu:)

canım bizde isme bile karar veremedik henüz, yalnız değilsin merak etme :34:
benim beşik alamayacağım kesin
ama hangi mağazaya gidersem gideyim park yataklarda da beşiklerde de destek kullanmışlar
mobilya beşik daha güzel görünüyor ama kiracılar için uygun değil maalesef
ben lohusa külotu da almadım henüz o yüzden bedeni var mıdır bilmiyorum
sadece internetten incelemiştim uzun uzun

canım bizde isme bile karar veremedik henüz, yalnız değilsin merak etme :34:
benim beşik alamayacağım kesin
ama hangi mağazaya gidersem gideyim park yataklarda da beşiklerde de destek kullanmışlar
mobilya beşik daha güzel görünüyor ama kiracılar için uygun değil maalesef
ben lohusa külotu da almadım henüz o yüzden bedeni var mıdır bilmiyorum
sadece internetten incelemiştim uzun uzun
Varmış bitanem sen diyince baktım hepsi burda da gördüm s m l falan diyodu bayram. Geçsin sipariş veririk artık burda töbe bulamam:)

bende henüz iki üç parça dışında bişey almadım canım
ama okuya okuya geze geze araştıra araştıra fikir sahibi oldum
en azından ne alacağımı, hangi markanın hangi modelini alacağımı biliyorum
sende en azından alacaklarına karar ver tatlım

Haklısın tatlım. Ben daha ne alacağımı , hangi özellikte alacağımı bilmiyorum. Zaten türkiyedeki markaları sanırım burda bulamıycam. Sende almaya başla biryandan canım. Çünkü 30. Haftadan itibaren doğuma hazırlıklı olmak gerek. Bir arkadaşım 32. Haftada, diğeri 36. Haftada doğdu

ohhh o ne güzel hastaneymiş öyle canım yaaa
benimki ne diyecek bakalım
aralık ayında öğrenecem ben artık, anca o zaman öğrenebilirim

Haklısın tatlım. Ben daha ne alacağımı , hangi özellikte alacağımı bilmiyorum. Zaten türkiyedeki markaları sanırım burda bulamıycam. Sende almaya başla biryandan canım. Çünkü 30. Haftadan itibaren doğuma hazırlıklı olmak gerek. Bir arkadaşım 32. Haftada, diğeri 36. Haftada doğdu

ahh canım ahhh
benim bebiş 3 hafta ilerden gidiyor ki bizde 36 ya kalmadan doğuma koşabiliriz ana oğul
:1:
görerek almayınca insanın içine sinmiyor ki canım yaa
eee burda da elleyemediğimden alamıyorum
:5:

şimdi internetten baktım lohusa külotlarına
3 adet varmış bir pakette 2 paket yeter diyorlar hastane için ve kullanışlı olduğunu söylüyorlar(paketi 9 tl falan)
kasım annelerini okuyunca çanta hazırlasak mı diyorum bazen 27. haftada doğumu olan anneler var

şimdi internetten baktım lohusa külotlarına
3 adet varmış bir pakette 2 paket yeter diyorlar hastane için ve kullanışlı olduğunu söylüyorlar(paketi 9 tl falan)
kasım annelerini okuyunca çanta hazırlasak mı diyorum bazen 27. haftada doğumu olan anneler var

Çanta hazırlanırsa tabii iyi olur

Ama bir de şu açıdan düşünmek gerekir 27 haftalık bebek bizim hazırladığımız hiç bir şeyi kullanamaz, uzun süre küvezde kalma ihtimali çok fazla... Muhtemelen emme refleksi tam gelişmediği için hortumla beslenir vs vs

Amcamın oğlu böyle erken doğmuştu, bir aydan fazla belki iki ay hastanede yattı, eve geldiğinde emin olun el kadar bir şeydi... Ve yengem onu pamuklara sarıp öyle kundak yapar gibi sarardı... Kıyafetler ısıtmıyordu çünkü... Yüksek hemşireydi, buna rağmen çok zorlandı, nerede ne yapacağımı şaşırıyorum, prematüre büyütmek çok zor derdi...

İnşallah bebişlerimşz zamanında gelirler de kucaklarımızda bebeklerimi zle hastaneden çıkarız...

Ama bir de şu açıdan düşünmek gerekir 27 haftalık bebek bizim hazırladığımız hiç bir şeyi kullanamaz, uzun süre küvezde kalma ihtimali çok fazla... Muhtemelen emme refleksi tam gelişmediği için hortumla beslenir vs vs

Amcamın oğlu böyle erken doğmuştu, bir aydan fazla belki iki ay hastanede yattı, eve geldiğinde emin olun el kadar bir şeydi... Ve yengem onu pamuklara sarıp öyle kundak yapar gibi sarardı... Kıyafetler ısıtmıyordu çünkü... Yüksek hemşireydi, buna rağmen çok zorlandı, nerede ne yapacağımı şaşırıyorum, prematüre büyütmek çok zor derdi...

İnşallah bebişlerimşz zamanında gelirler de kucaklarımızda bebeklerimi zle hastaneden çıkarız...

Ay canım düşünmesi bile çok can acıtıyo! İnşallah sağlıkla sıhatle zamanında doğar hepimizin bebekleri Allah ım ya!

İnsallah canim, zamaninda saglikli sihhatli bebislerimize kavusalim.
Ne zor oldugunu bilirim. Kuzenimin oglu 6 aylik ve 800 gram olarak dogdu.
O donem burda yasatamayiz demislerdi, alip guneye gittiler mecburen. 3 ay kuvozde kalmisti. Kuzenim her gun sutunu sagip siniri gecip goturuyordu bebecige. Uzun surede yasitlarina yetisti, epey ciliz bir cocuktu.
0premature bebeklerde ciger ve gozle ilgili sorunlar da olabiliyor.
Gelisimlerini tamamlasinlar insallah hepsi kuzucuklarimizin.

Günaydın kızlar, bayramdan sonra alışverişe çıkıcaz inşallah. Bu krem şampuan vs de hangi markayı aldınız acaba ? Yardımlarınızı bekliyorum. Aralarında gereksiz olan varmı onuda bi yazarsanız sevinirim.

-Bebek şampuanı
-duş jeli, sabun
-yeni doğan bakım kremi
-bebeyağı
-pişik önleyici
- bebe pudrası
-göğüs pompası(manuelmi elektr. mi)
- süt artırıcı çay yada içecek

Merhaba kızlar bu topice bakmak yeni aklıma geldi ben de 28 hafta 3 günlük hamileyim. Benim ikinci bebeğim de kız şu an 21 aylık bir kızım var. Forumu geriye doğru okudum biraz eğer soracaklarınız varsa beklerim.

Prima nın sitesinden baktımda şimdi. Yeni doğanda 2 boy var. 1. Boy 2-5 kg arası, 2. Boyu ise 3-6 kg arası. Ortalama 3 kilo doğucağını düşünürsek inşallah hangi boyunu almalıyız ilk etapta sizce. İçinde 80 tane var sanırım kaç gün gider acaba bu paket? Kaç paket almalıyım ilk etapta

Merhaba kızlar bu topice bakmak yeni aklıma geldi ben de 28 hafta 3 günlük hamileyim. Benim ikinci bebeğim de kız şu an 21 aylık bir kızım var. Forumu geriye doğru okudum biraz eğer soracaklarınız varsa beklerim.

Hoşgeldinnn, şuan tam deneyimli bi anneye ihtiyacım vardı, senin yazının öncesi ve sonrasında kremler ve bebek bezi ile ilgili sorduğum şeyler var. Bakabilirsen sevinirim

Back
X